slm kıslar karbonatlı suyu araştırdım ben internette yararları kdr zararları varmış...... her yerde farklı tarif vardı...
bende 1 lt suya 1 çay kaşığı dolu dolu değil koyup sabah aç karnına ve gece yatarken olarak 2 ye bölsem diorum gun içinde içtiğim suyuda limonlu veya tarçınlı hazırlamayı dusunuyorum ama yinede sizlerede danışmak akıl almak istedim...
birde tkr soruyorum protein diyeti yaparken omega3 u bırakmam gerekiomu ???????
şimdiden tşk ler... ben kaçar ii geceler
hayırlısı olsunumarım istediğiniz gibi geçer sınavlarınız başarılar dilerim kızına
bu hafta iyi başladım ama dün çozuttum resmen artıdayım falakayı hakettim bugunden itibarenden toparlanmaya başladım yine annem ye ye diyip duruyo haftaya umarım iyi gider
sağol canım..
üzülme tatlım sen toparlarsın nasılsa..ben de sıktım sıktım bakalım yarına neticeyi görücez. .ama çok da parlak değil galiba..
allah tamamına erdirsin canım...okuyunca benim hamileliğimde çektiklerim aklıma geldi birdensabah sadece marulun içine peynir ve kuzukulağı (bilirsin bir çeşit ot) onu koyardım dürüm yapıp yerdim...çok zor anlıyorum ama halsiz kalmamak için ben karadut şurubundan 1 çay kaşığı içerdim...ALLAH kolaylık versin tatlım... kucağına alınca herşey unutuluyor.sevgiyle kal
olsun canım ya bugünlerde geçer sabret :) ALLAHIM hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
herşey senin elinde tatlım kural dışına çıkmaaaaaa sakınnn
valla canım bende tadına bakçaktım ama yarım kase yedim ımmm..
evet hava kapalı insanın içi daralıyor hoş ben hava güneşli olsa bilem spor yapmıyorum yaa...çok sinir bozucu .
geçmiş olsun canım yaaa..maşallah amaa hasta olmana rağmen sporunudu yapıyosun seni çook tebrik ediyorum
valla canım iş yerinde yedim biraz ama eminim seninki daha da güzel olmuştur..keşke gelebilseydim ama yine saolllllll yemiş kadar oldumm
tabisi canım vericez başka yolu yokalmak çok kolayda vermesi beter toparlayacağım başka yolu yok yılbaşına kadar 68 olmalıyımvermişsindir sende pro yaptın hayırlısı bakalım o kadar verdik ya veririz kalanlarıda
sağolun canlarım zaten kk olmasa halim ne olurdu bilmiyorum aranıza dönebilmeyi dört gözle bekliyorum
Güzeller hepinize günaydın ,
Sabahın körü itibariyle haftalık durumumu aşağıdaki şekliyle arzederim :
Geçen hafta : 45.8
Bu hafta : 45.3
Fark :--- 0.5 kg
% :--- 1,091 kg
Boy : 1.5 m :18::18::18:
Beden : 34
Spor : Bu hafta yüzmeye başladım , yanı sıra biraz da koşu , yürüyüş , ip atlamaca...(Çok hiperaktif gördüm kendimi)
Kızlar geçen hafta regldim.Bu hafta biraz ödem birkaç gram da yağ gitti sanırım.Haftaya muhtemelen İstanbul'da yokuz ve bu da demek oluyor ki giden gramları misli misli alıcam ama olacakların önüne geçemeyiz de mi
Hepinize bol eksili bir tartı diliyorum.
Ficansım ismini gördüm aşağıda , günaydın , sen de erkencisin canımcım.Liste için kolaylıklar diliyorum ve şimdiden ellerine sağlık diyorum
hocamız etli ekmeğe izin veriyor ama ölçüyü kaçırmadan 1 tane yazıyodu kitap da, etli ekmek mayasız ve incecik hamurdan açıldığı için 1-2 haftada 1 tane ye izin var) alya sen çook şekersin kıııızzzz....
etli ekmek yedim ,sonra pişman olsam da ama ;oruç olunca insan resmen kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyo valla, içecekler meğer doyuruyomuş bunu anladım, şekerpareyi komşuma da verdim, ne verdiğimi çook merak ettim ,güzel mi değil mi diye ,dayandım yemedim ama; oğlum yarısını bırakınca onuda ben yiyvermişimcanım ya tamamen refleks :26: şimdide timsah göz yaşları işte...
annnca gelebildimm...neden çünküü örtmenlerimiz geldi ve 4-4.5 ssat oturduk muhabbet ettik gaza geldik..sınava tamgaz hazırız
kızımın şansını; bu kadar idealist ve verici öğretmenleri olduğunu onları yakından tanıyınca daha iyi anladım..Allahım hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah
neyyseee gelelim banaa...
sabah
ceviz gün kurusu
yarım muz
öğlen
mercimek çorbası
alabalık
salata
akşama gelince sadece çayy..vee ikramlardan yemediklerimm..
patates salatası
ıspanaklı börek
su böreği
kakaolu ıslak kek
meyve
tatlarına dahi bakmadım ..aferin bana
filiztoprak
b.tarihi=07mart2013
b.kilo= 78
geçen hafta =69.4
bu hafta= ++++70.9
fark = +++1.5
haftalık yüzde= ++2.161
toplam fark =7.1
kızlar durum böyleyken böle oldu düşünüyorumda şimdi 78 le başlamıştım 3 günde insan bu kadar alırsa
ben karataya başlamadan önce iyi 100 kilo olmamışım şaştım valla
filiztoprak
b.tarihi=07mart2013
b.kilo= 78
geçen hafta =69.4
bu hafta= ++++70.9
fark = +++1.5
haftalık yüzde= ++2.161
toplam fark =7.1
kızlar durum böyleyken böle oldu düşünüyorumda şimdi 78 le başlamıştım 3 günde insan bu kadar alırsa
ben karataya başlamadan önce iyi 100 kilo olmamışım şaştım valla
annnca gelebildimm...neden çünküü örtmenlerimiz geldi ve 4-4.5 ssat oturduk muhabbet ettik gaza geldik..sınava tamgaz hazırız
kızımın şansını; bu kadar idealist ve verici öğretmenleri olduğunu onları yakından tanıyınca daha iyi anladım..Allahım hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah
neyyseee gelelim banaa...
sabah
ceviz gün kurusu
yarım muz
öğlen
mercimek çorbası
alabalık
salata
akşama gelince sadece çayy..vee ikramlardan yemediklerimm..
patates salatası
ıspanaklı börek
su böreği
kakaolu ıslak kek
meyve
tatlarına dahi bakmadım ..aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?