Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ficansım kolay gelsin bebeimm...

Merhaba Arkadaşlar ;

ben buranın çok yeni üyesiyim daha dün ilk defa üye oldum internette diyetle ilgili birşeyler araştırken gördüm

benim yaklaşık 8 kilo fazlam var boyum 1.72 kilom 65 aslında iri durmuyorum fakat göbeğim çok var ve bu beni çok fazlasıyla rahatsız ediyor dışarıda gören hamile gözüyle bakıyor resmen ne yesem basen ve kalça bölgeme gidiyor spora gittim 6 ay boyunca fakat pek faydası olmadı desem yeri bana sağlam bir diyet listesi lazım kararlıyım vereceğim bu kiloları ama nasılll....yardımmmmmm lütfennnnnn göbeğimin vücudumu terk etmesini istiyorumm:26:

tatlım üzülme sen kendini çabuk toparlarsın,buna eminim
teşekkür ederim canım
tebrikler canım

başlangıç tarihi: 25.10.2013
başlama kilom:83.00
geçen hafta kilom:81.60
bugün kilo:79.400
fark: -2.200 gr.
spor. mekik ve yer jimlastiği.
boy:1.60

sonunda yedili rakamları gördüğüm için mutluyum...

bugün 9 kahvaltı
beyaz peynirli yumurta kırması bir cimcik kepek ekmeği ve yine bir cimcik helva (dün en son 14 de yediğim için sabah başım döndü.)
kızım dan kalma kuymak bir kaşık
bugün ıspanak yapıcam.. dışarda çok fena yağmur var dolasıyla evdeyim inşallah spor yapabilirim..

Son düzenleme:
merhaba kizlar acele cikmam lazim gecen hafta 87 bu hafta da ayniyim.gorusuruz.
ficans canim kolay gelsin...

canım senin spor yaparak kilo vermen şart madem göbek bölgen varsaaaaa...bize takıl istersen aç kalmadan sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalışyoruz burda :)

teşekkür ederim canım

tebrikler canım

saol canım 2 haftada çok değil ama olsun yinede mutluyum..

tebriklerr valla ..ee bu kadar spor yapmanın karşılığını almışşsın işteee aferin kızz

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:79.8
bu hafta:78.6
spor:yok
yas:35

ıftardan sonra cayın yanında yenılen asureler olmayaydı cok daha ıyı bır sonuc alabılırdım neyse artık olan olmus:))

her türlü diyete hazırım ben ya diyestisyene gidicem ama işten güçten zaman bulamıyorum günlerim yoğun geçio sporada vaktim yok bana sağlam uygulanabilecek bir diyet listesi lazım bir çok diyet listesi filan var hangisine uysam hangisi doğrudur bilemiorum göbeğimmmmmden sıkıldım valla yaa :)

gunaydın

sabah 8 de kalktım 9.00 da pazraa çıktım 10 da geldim ve kahvaltı

2 tereyağlı yumurta

1.5 kibrit kutusu kdr peynir

7-8 tane zeytin

4 lokma ekmeği çilek receline bandım :26: :26:

akşamada pırasa yemeği var yanına bol salata yapmayı dusunuyorum bakalım.....

bildirimimi yapıorum

rumuz: gmzz_z
baş.tarihi: 7 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:0
yüzde: 0
toplam fark: 4 kg
beden:42-44
spor: gunluk 1 saat eliptik bisiklet

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
fark:-1
yüzde:%1,369
toplam fark:19,5

ficanscım kolay gelsin

canım ben öğlenleri yemiyorum,süt ve ayranla geçiştiriyorum...sence abartıyor muyum...daha aranızda yeniyim ve daha tam oturtamadım gibi geliyor

canim ben kendimden örnek vereyim önce, diyete 3 ögünle basladim böyle mart aylarinda galiba, 4-5 kilo verdim sonra tatile gittim, orda kilo almadim. gelince iki ögüne gectim ve 1-1,5 kilo kadar aldim yani anlican iki ögün bana yaramadi ama iki ögünle kilo veren arkadaslarimiz da var.. önemli olan senin kendi vücudunu taniman.. mesela canan hoca da iki ögünle kilo verin diye öneriyo ama bak bende olmadi.. ki süt ve ayran zaten kan sekerini yükseltmiyor.. yani aralarda icebiliyoruz.. ilk baslarda kilo cabuk veriliyor zaten, önümüz kis, kendini cok kasmadan da devam edebilirsin diyetine.. ve en önemli sey hareket, aksamlari tv izlerken kalkip yerimde yürüyorum, doktorun bana verdigi hareketleri yapiyorum, yarim saati geciyor ve nasil kilo verdigini anlamiyorsun bile.. sana önerebilecegim iki sey varsa biri hareket, biri de kendi vücudunu taniyip, düzenini kendin kurman.. mesela arkadaslar hemen hemen hergün yumurta yiyorlar ama bana carpinti yapiyor, ben de 2 ya da 3 günde bir yiyorum.. eger dayanabiliyorsan öglenleri sorun yok, ama benim gibi oluyorsan kücük ama 3 ögün daha iyi. tabiki ögünlerin arasina en az 4,5 saat koyuyorum ben söyleki; kahvalti:8,00-8,30 ögle:13,00 aksam:18,00 ay uzun uzun yazdim kusura bakma bilgilerimi paylasmayi seviyorum

bir de merak ettigim cizelgendeki BMI normal görünüyor, vermek istegin kilonun BMI si 15i gösteriyor. 19 ya da 18in alti sagliksiz olmasi gerekiyo.. acaba bilgilerini yanlis vermis olabilirmisin??

ayyy siz bugün cizelge yapiyosunuuuzzzz ben de haftaya gircem listeye issssallahhhh bir haftadir bildiirm yapiyorum

dün aksam: balik, ceviz ve yesillik

bugün:
kahvalti: klasik kahvalti (yumurtasiz)
öglen: kavurmali yumurta, yesillik
aksam: 1 kase mercimek corbasi, salata, yogurt

kizlar bir de bir sey farkettim kendimde, sabahlari cnaim cok bir sey istemiyor ama öglen güzelce ve saglikli doyurursam karnimi, aksam ne kadar az yersem yiyim, acliktan ölmüyorum ne güzel bir sey

ve size bir sey anlatcam...

gecen alman kanali izlyiordum, kilolulari zayiflatma programi var, bir sene icinde kadin 172 kilodan 88 kiloya indi yani yari yariya azaladi... her gün Personal Trainer esliginde spor yapti. veeeeeeeeeeeeeeeeee yeme sekli neydi biliyor musunuz???? bizim bildigimiz KARATAY !!!!! günde üc ögün, ara ögünler yok, seker yok, un yok, hazir yiyecek yok... saglikli yaglar var, kuruyemis (findik, ceviz, badem vs) var, evde hazirlanan yemek var, süt ürünleri var... aslinda sasirmadim, cünkü biz uzun zamandir biliyoruz ama resmen kopya edilmis gibi, büyük bir sir gibi lanse edilmesine kizdim bizim mutvagimizi calmislar resmen

valla canım benim şuan yaptığım uzun vadede sağlıklı bir şekilde kilo verme yönetimi..bide benim tek bir bölgede sorunum yok Allahtan vücudum orantılı kilo aldığım zaman her yerden alıyor sen bence diyete başla onunla beraber netten göbek eritme tekniklerine bak

canlar 2 haftadır bildirim yapmıyorum menü bildirmediğim ve kilomda değişiklik olmadığı için hala 70,4üm bugün 13.haftalık olduk bundan sonra çizelgem tersine olacak hedefim 82

Hayırlı cumalar kızlar o kadar kaçamağa rağmen artıda değilim kilom aynı buda iyi ficansım kolay gelsin canım liste için

bir de merak ettigim cizelgendeki BMI normal görünüyor, vermek istegin kilonun BMI si 15i gösteriyor. 19 ya da 18in alti sagliksiz olmasi gerekiyo.. acaba bilgilerini yanlis vermis olabilirmisin??

tatlım önerilerin için çok teşekkür ederim.sanırım dediğin gibi çizelgede bir yanlışlık yapmış olabilirim en kısa zamanda tekrar düzenlemeye çalışıcam

rumuz:kaha
baş.tarihi:22 ekim
baş.kilo:78 kg
geçen hafta kilo:75.500kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:-500
yüzde:%0
toplam fark:3kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie

Son düzenleme:
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi:16 OCAK 2013
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kilom:60.8
Bu haftaki kilom:60.5
Fark:---300 gr
Yüzde:---%0.493
Toplam fark:14.5
Boy:1.50
Spor:Her gün 5 km yürüyüş50 dk
10 dk da tivist,mekik,step yapiliyor=60dk
Sivi: sütlü kahve,1,5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…