Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatlım ya o kadar spor yapıyosun ama az kilo vermişsin benceeee....

tebrikler canım, bu kadar spor yaparken sıkılmıyormusun merak ettim, yani bu işin sırrı ne canım ya????????? bende spor yapmalıyım ama yapamıyorum canım hiiiç istemiyo ve kg veremiyorum.

saol canım az ama olsun.. :)

öğlen menüm:
1 tane fırında tavuk but
kısır
ev yapımı yoğurt

afiyet olsun fıstııııkk, bence gayet iyi vermişsin alya

ama dediğin gibi güleryüz konusunda sana katılıyorum da; o zaten 15 kg vermiş bi süre kilo kaybı yavaşlar sonra devam eder diye biliyorum, darısı başımıza hedefimize tez vakitte sağlıkla ulaşalım inş.

ayrıca listeyi yapıcak arkadaşa kolay geleee...

tebrikler canım, bu kadar spor yaparken sıkılmıyormusun merak ettim, yani bu işin sırrı ne canım ya????????? bende spor yapmalıyım ama yapamıyorum canım hiiiç istemiyo ve kg veremiyorum.

aynen bende canım ya hiiiç spor yapasım gelmiyor akşam koşu bandında 30 dakika geçmediiii

aynen canım haklısın şimdi başta hızlı veriliyor sonra yavaşlıyorrr...ahh ahh keşke bende 15 kilo verebilsemmmmm off off

Selam canım,geçen cuma günkü kilonu yazabilirmisin,eğer tartılmadıysan da yüzdeni 1.5 a bölerim sorun değil

ficanscım kolay gelsin canım

ficansım kolay gelsin bebeimm...

merhaba kizlar acele cikmam lazim gecen hafta 87 bu hafta da ayniyim.gorusuruz.
ficans canim kolay gelsin...

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
fark:-1
yüzde:%1,369
toplam fark:19,5

ficanscım kolay gelsin

Hayırlı cumalar kızlar o kadar kaçamağa rağmen artıda değilim kilom aynı buda iyi ficansım kolay gelsin canım liste için

Sağolun kızlar,liste birazdan hazır,sersumum sen de bildirim yapamadın herhalde,ben birazdan çıkıcam,sen kendini eklersin di mi bebeem

[sıze=2]kilo verenler

ficans 1.9 kg % 2.564

Alya88 1.5 kg % 1.689

Papadiya 1.2 kg % 1.503

Leylak84 1 kg % 1.369

Birdy 0.5 kg % 1.091

Tangram 0.8 kg % 1.047

Kaha 0.5 kg % 0.662

Güleryüz 0.3 kg % 0.493

Aynı kalanlar

özlemkartal

kardelen

gamzz_z

ramaska

alanlar

çakmel 0.1 kg % 0.114

filiztoprak 1.5 kg % 2.161
[/sıze]

ekledim canım kendimi..ellerine sağlık ficansım..anca gelebildim kusura bakmayın...bugün arkadaşların veda partisi vardı ondan geciktim..

kilo bildirimim..wc ye çıkamadım..aslında daha çok vermişimdir..okaa proteine normal yaneee

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.3kg
bu hafta kilo: 76.5 kg
haftalık yüzde:--%1.034
haftalık fark:--800 gr
toplam fark:8.5 kg
beden:42
spor:yok

Selam canım,geçen cuma günkü kilonu yazabilirmisin,eğer tartılmadıysan da yüzdeni 1.5 a bölerim sorun değil

tatlım ben listeye yeni alındım diye geçen hafta tartılmamıştım ondan sadece başlangıcı yazdım :)
k.bkma geç gördümmmm....

kızına başarılar dilerim sanaaa ayrıcaaa bunca güzel mamalardan yemediğin için de seniii tebrik ederimm
:
sağol canım

iyi tatiller ..sakın o verdiğini almayasın tatildee tikkat tikkat...
dün ben bugün sen..misafir misafir...
tebrikler valla... süper irade

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:79.8
bu hafta:78.6
spor:yok
yas:35

ıftardan sonra cayın yanında yenılen asureler olmayaydı cok daha ıyı bır sonuc alabılırdım neyse artık olan olmus:))
valla bugün ben de yiycem aşure pampişim..dün çok fedakarlık ettim..
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
fark:-1
yüzde:%1,369
toplam fark:19,5

ficanscım kolay gelsin
leylağım hemen hemen aynı vermişiz bebişim..ben bi de wc ye çıkamadım yawww
canlar 2 haftadır bildirim yapmıyorum menü bildirmediğim ve kilomda değişiklik olmadığı için hala 70,4üm bugün 13.haftalık olduk bundan sonra çizelgem tersine olacak hedefim 82

Kilo Bildirimim

Geçen hafta 74.1

Bu hafta 72.2

1.9 kg

% 2.564
isteyince oluyomuş bak ficansım..kıs iyki o arkadaşların hamile misin diye sormuşş
Sağolun kızlar,liste birazdan hazır,sersumum sen de bildirim yapamadın herhalde,ben birazdan çıkıcam,sen kendini eklersin di mi bebeem

ekledim bebişşş

sağol canım

iyi tatiller ..sakın o verdiğini almayasın tatildee tikkat tikkat...

34:[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

tatlışım tatil derken bi yere gitmiyoruz hani haftanın son iş günü demek istedim..gerçi yarın arkadaşlarda toplancaz umarım orda çok kaçırmammmm.. :)
azimliyimm şekerimmm dikkat edicemm saollllllll ilgineee

Ficansım ellerine sağlık , ayrıca da birinciliğin için Ve geçen haftaki rencide edici listeden sonra bu hafta canını dişine takan , gerek proteinin dibine vurmak , gerek az yemek , gerekse daha çok hareket ederek kilolarının bir kısmından daha kurtulmayı başaran herkese , kilosunu koruyabilen herkese ve cesurca canının çektiğini yiyen herkese benden kocamaaaaan bir Sizi seviyorum kızlar

ficanscım eline sağlık tatlım sondan 1. olmuşum zaten akıbetim belliydibu banaydı
buda azimli hatunların hepsine

kilo veren ve almayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
proteyin diyetini yapan arkadaş tam olarak nasıl yapıyorsunuz
bide bizim karatay beslenmemizden farkı varmı:26:
bilginizi paylaşırsanız çoooooooooook memnun olurum

herkese teşekkürler bende 2. olmuşumm aferin banaaaa

akşam ki menümü şimiden yazayım bi daha giremem çünküm
ızgara tavuk
ayran
turşu
şimdilik bu kadar bakalım

iyi akşamlarrrr kızlarrrrr hepiniz öpüldünüz....

sadece yumurta et ve süt ürünleri yeniyor..diğer kurallar aynı(saatler öğünler) yeşillik olarak sadece maydanoz ve soğan abartmadan yenebilir..ceviz ,meyve ve kuruları yenmiyor..bu kadar 3-5 gün yapılması öneriliyor bunu geçerse kabızlık sorunu ve vücudun asiditesi çok artıyor..

tatlım ya o kadar spor yapıyosun ama az kilo vermişsin benceeee....

uzun bi aradan sonra pc den cevap yazmak süper valla telefondan ancak yazabiliyorsun begen tusu yok kim var kim yok goremiyorsun muhabbete katılamıyorsun ama yine de takip edilmek cok guzel. tekrar hosgeldın aramıza alya 'cım :13:. ben 6 kasım 2011 den beri karatay diyetiyle zayıfladım ilk kilo macaram karatayla 71den 54.8 düstüm ve hamile oldugumu ögrendim ve dogum gerceklesti 31 aralık 2012 de ve 16 ocakta tekrar bi dönusle kilolar basını alip gitmeden dur dedim ama tam anlamıyla mayısta kilo vermeye basladım ve mutluyum ki karataydaydım 15 kiloya yakın verdim biraz daha vercem inşalllah ama bu hafta bende bi ödem olustu nedeni tam bilemesemde kacamaklar olabilir diye düsünüyorum yeni yıla kızımın dogum gününe hamile kaldıgım kiloyla girmek dilegim insallah diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…