Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatlım ben listeye yeni alındım diye geçen hafta tartılmamıştım ondan sadece başlangıcı yazdım :)
k.bkma geç gördümmmm....

Tamam canım,önemli değil,hallettim,çok güzel gitmiş kilolar

Evet tatlım,iyi ki demiş

ficanscım eline sağlık tatlım sondan 1. olmuşum zaten akıbetim belliydibu banaydı
buda azimli hatunların hepsine

Bişey değil canım,haftaya senden üst sıralar bekliyoruz,hiç takma kafana

Selamlar hepinize,sabahtan evde yoktum,kuaföre gittim,saçlarımın gölgesi uzamıştı bayağı,13 ay önce yaptırmıştım,yeniden gölge yaptırdım,5 saate yakın sürdü bitmesi,gelince de alelacele listeyi yapıp çıkmam gerekti,kızımı kursa götrdüm,bi yanlışlık yoktur inşallah,listedeki herkese benden tebriks,eninde sonunda kilolar gidecek

Kızım kurstayken de bi arkadaşa gittim, ve ben de aşure yedim sonunda

Akşam güya bişey yemeyecektim ama,acıktım ve kıymalı karnabahar yemeği yedim,yoğurtla beraber

Sabah da klasik karataydı

tebrikler canım, bu kadar spor yaparken sıkılmıyormusun merak ettim, yani bu işin sırrı ne canım ya????????? bende spor yapmalıyım ama yapamıyorum canım hiiiç istemiyo ve kg veremiyorum.

valla sıkılmıyorum ya muzik dinliyorum ya da sizleri okuyorum bi cılbıda geciyor anlamıyorum hele bi aralar 120 dk yürüdügümü hatırlıyorum o da benim kilo verme hızımı artırdı kızımı uyutup hemen spora kosuyorum sonra yemek yapıyorum kızım uyanıyor oglusu krese almaya gidiyorum tabi o zamanlarda yürüyorum o zaman ancak kendimi tatmin ediyorum seviyorum yürümeyi anlayacagın
esim diyor bazen işte verdin yürüme diyor yok inatla yürüyorum biraz hırslıyım galiba ondan olsa gerek zayıfladıgımı görmek beni her gün motive edip bir kez daha yürümeye itiyor sen de hosgeldin canım iyi Kİ gelmissin mutlu ayrılacaksın kilolar gittikce

Son düzenleme:
güle güle kullan saçlarını canım

peki sersum bunu yapmamızı tavsiye edermisin
sen faydasını gördünmü:44::44::44:

Ficansım saçların bugünkü birinciliğine ödül gibi olmuş , güle güle kullan canım ...

aaaaahhhh bu cocuklar bi pesimi bıraksa deneyimlerimi daha güzel paylascam ama telefonla yazıyor onuda kücük kız bi görsüm elimde hemen istiyor bana özel sadece sporum var desem yeri onunla dejarz oluyorum iyi ki yürüyüs bandı almısız belki zararlı bilemem ama iki cocukla obezite olmaktansa evde stresten yemege vurmaktansa (ben oyle bi tipim cunku) zaralı da olsa yapcam keske acık hava sansım bolbol olsa ama nerde ancak bu sene oglusu krese bırakıp geliyorum gidip gelerek 3200 adım atıyorum bu da kar ne yapalım. ama günlük 10.000 adım atmaya calısıyorum telefona adımsayar yukledim süper memnun kaldım tavsiye ederim

liste icin tesekkürler canım eline koluna saglık . ayrıca saclarını da güle güle kullan. 1. olusunu tebrik eder devamını hırslı bı sekilde beklerim bende sersuma katılıyorum iyi ki hamile misin diye sormuslar bu da sende bi silkenis olmus ne mutlu karatay ne mutlu sen

Son düzenleme:

ah canım seni ne kadar iyi anlıyorum
aynen bende sen gibiyim 3 çocuk okul ders bir boş vakit bulsam sporun alasını yapacağım ama nefes alamıyorum
yürüyüş bandına çıkacak halim olmuyor bazen
ama dizi izlerken yürümeye karar verdim belki yorgunluğumu unutur yürüye bilirim

evet karatay diyetinden ödün vermemeye çalıştım lakin 100 gr aldım :)) vardır bi hayır ne diyim. koşu bandım ve bisikletim geldi yarın mevlam izin verirse karatay diyetine ye sporda eklicem inş. yoook bende hırs yaptım elimden geleni yapıcam, atrık gerisi tevekkül...

kilo verenleri gönülden tebrik ediyorum en kötü haftanız böyle olsun diyorum
koruyanlar üzülmeyin en azından almadınız...
kilo alanlar olarak :26: anlatabildim inş.

akşam yemeğim
kabak yemeği
az kuru fasulye
yoğurt

Ben yaklasik 5 aydir girmedim. Gecen yil cok guzel kilo vermistim 6-7ayda 5 kilo geri aldim. Hic dikkat etmedim. Cok tatli yedim. Mutsuzum. Karataya tekrar donmek istiyorum. Masallah hepiniz azimle devam ediyorsunuz. Tebrikler. Pcden girmedigim icin cizelgelerinizi goremedim. Ama yarindan itibaren bildirim yapmaya baslayacagim. Hepinize iyi aksamlar.

iyi geceler kizlar ..

Ben yine dun gece calistigim icin saat 7 bucukta evdeydim.. Ustumdekileri cikarir cikarmaz yataga atladim atlayis o atlayis uyudum kaldim bildirim flan yapamadim. Ne yaziktir ki .. ama soyle bir cizelge yaptim kendime

Tatilden once : 73.400
Tatilden sonra bu hafta ici: 72.00
bugun:71.00
fark : -2,400
spor: hemen hemen her gun en az bir saat yuruyus
kilo vermek icin extra yapilanlar: proteine agirlik verildi.
beden:38-40
yas:25
boy:1.72

durum boyle kuzucuklar..

Gelelim bugune .. Bugun baya kacamakliydi .. Ama bol da yurumeceli..
bu son haftalarda cok mesgul yogun ve yorgun oldugum icin esim suprizlerle dolu bir gun gecirtti..

Dun ise gitmeden once bir demet cicek ile eve geldi.. Sonra abah uyandigim da kahvaltiyi ismarlamis ve masayi kurmustu.. birlikte kahve icmeye gittik .. cok sevdigimiz bir butik vardi mali krizden dolayi iflasini istemis hersey indirimdeydi ama indirim denilemez normalde de cok pahali ve cok kaliteli urunler satan bir yer neyse oradan ben baya yuklu bir alisveris yaptim.. Esiminde dogum gunu yaklatigi icin ona da bir kac hediye aldim .. Erkenden hediye isimi halletmis oldum.. Eve giderken kocis keskin bir donus yapti ve yunan restaurantina gittik cok eglenceli bir gece gecirdik az once eve geldik.. yedik ictik .. yarin ozgur oldugum icin .. izinliyim yanii.... bol bol telafi edecegim canlar ..

Simdi soda iciyorum ve birazdan da metabolizma hizlandirici cayimdan icecegim..
Sizleri okuyayim gorusuz babyler

Ballarim sizleri en icten ve samimi duygularim ile tebrik eder .. kilo veren veremeyen alan kalan herkesin basarilarini dilerim..

Liste icin eline saglik canim cok harika olmus ..

Harikasiniz ballar .. Durmak yok dogru olan yol Karatay ..Yola devam

Kilo Bildirimim

Geçen hafta 74.1

Bu hafta 72.2

1.9 kg

% 2.564

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
fark:-1
yüzde:%1,369
toplam fark:19,5

ficanscım kolay gelsin

rumuz:kaha
baş.tarihi:22 ekim
baş.kilo:78 kg
geçen hafta kilo:75.500kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:-500
yüzde:%0
toplam fark:3kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie

tebrikler valla... süper irade

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:79.8
bu hafta:78.6
spor:yok
yas:35

ıftardan sonra cayın yanında yenılen asureler olmayaydı cok daha ıyı bır sonuc alabılırdım neyse artık olan olmus:))

nasıl verdin peki banada yollarmısın diyeti

selam kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim bugün felaket baş ağrım vardı tartı olduğunu unutup bişiler yemiştim sonra aklıma geldi tartıldım ama nete girdim net olmayınca bildirimimi yapamadım şimdi yapsam olur mu:26::26::26::26:
rumuz naz8
başlangıç kilo:79.8
geçen hafta 76.4
bu hafta 77.1
fark +++700

kızlar dünkü 2.ve3. öğünümü yazayım
eşim umduğumdan çok erken geldi bizde yemiştik
artık ona tost yaptım zaten bayılır böle şeylere
dünkü 2. öğünüm
kıymalı yumurta peynir zeytin
1 kase yoğurt çay
3. öğünüm
2 kase tarhana çorbası
1 tane karatay lokumu
akşamda çay ile çiğ çekirdek
bugün sabah
kızım dersaneden erken geliyo
bende o yüzden sabahları sadece yoğurt yiyodum
ama bugün 1 kase aşure yedim canım çekti bari sabah yiyeyim dedim
arkasından 3 mil leslie yaptım
saat 10:30 gibide pazara gidicem kızım gelene kadar halldeyim pazar işini
gelincede 12 gibi karatay kahvaltı yaparım akşamı henüz düşünmedim sonra yazayım
hani yöresel ürünler gelmişti buraya yazmıştım pazar gününe kadarmış süresi
bizde tarhana almıştık kütahyanın orda biraz ikram etmişlerdi pişmiş vaziyette mükemmel olmuş
dün bizde kızımla yaptık içtik aynısı olmuş harika enfes bişeydi kocişe dedim bidaha gidelim 2 paket daha alalım biz bayıldık olur dedi akşama oraya gidicez yemekten sonra kızlar bide osmanlı sabunları var bilmem duydunuzmu bitkisel sabun bunlar biraz netten araştırdım yosun sabunu,nar ,keçisütü lavanta hepsi ayrı ayrı işe yarıyor sivilce,yüzü beyazlatıcı,kırışıklara gençleştirici bu sabunlardanda gelmiş 5 liraydı tanesi almayı düşünüyorum işte böyle kızlar
ficanscım tatlım saçlarını gülegüle kullan eminim çok güzel olmuştur

peki sersum bunu yapmamızı tavsiye edermisin
sen faydasını gördünmü:44::44::44:
canım duraklama dönemlerinde tavsiye ederim ama 2-3 gün yapılmalı fazlası hem karatayı hem metabolizmayı bozar..
tabii ki gördüm faydasını..

hoşgeldin canım..veririz hepberaber üzülme

dün menü bildirimi yapamamıştım arzedeyim..cıslı maalesef ama cuma diye ve özel bir gündü ondan..
bugün yine normale döndüm..
sabah

ceviz ve günkurusu
yarım muz

öğlen arkadaşların vedası:18::18:

1 kaşık makarna salatası
yarım poğça
1 sigara böreği
1 küçük baklava(biliyorsunuz büyük dilimler de var..)

akşam

1 tabak dolusu hamsi kuşu
bol semizotu salatası

vee enson da maalesef komşumun getirdiği aşuureee

bugüne gelince eşim nöbetten gelecek onu bekliyorum..kızım dersaneye gitti..ben de kahvaltıyı hazırladım..

arzedeyim

sucuklu pastırmalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
2 dilim hellim peyniri
mandalina ve elma(yarım yarım yiyicem)
2-3 yaprak sarma (tabiisi bulgurlu)
yoğurt

anammm daha yemeden yazarken doydum...
öpüldünüzzzz

Uzun bir aradan sonra burada olmak guzel. Sanirim kimse beni hatirlamamis. Olsun. Yeni gelenlerde cok. Ben henuz kahvalti etmedim. Uyaninca limonlu su. Esimle sade bir turk kahvesi. Simdi cocuklarin kahvaltisini yaptirdim. Biraz ev isi sonra kahvalti. Cubku ben 12 gibi kahvalti yapiyorum. Eger erken yaparsan acikiyorum. Aksamda 5-6 gibi aksam yemegi yiyiyorum. Iki ogunle bitiriyorum. Hepinize kolay gelsin. Liste gunu cumartesi mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…