tatlım ben listeye yeni alındım diye geçen hafta tartılmamıştım ondan sadece başlangıcı yazdım :)
k.bkma geç gördümmmm....
sağol canım
iyi tatiller ..sakın o verdiğini almayasın tatildee tikkat tikkat...
dün ben bugün sen..misafir misafir...
valla bugün ben de yiycem aşure pampişim..dün çok fedakarlık ettim..
leylağım hemen hemen aynı vermişiz bebişim..ben bi de wc ye çıkamadım yawww
isteyince oluyomuş bak ficansım..kıs iyki o arkadaşların hamile misin diye sormuşş
ekledim bebişşş
ficanscım eline sağlık tatlımsondan 1. olmuşum zaten akıbetim belliydi bu banaydı
buda azimli hatunların hepsine
tebrikler canım, bu kadar spor yaparken sıkılmıyormusun merak ettim, yani bu işin sırrı ne canım ya????????? bende spor yapmalıyım ama yapamıyorum canım hiiiç istemiyo ve kg veremiyorum.
güle güle kullan saçlarını canımSelamlar hepinize,sabahtan evde yoktum,kuaföre gittim,saçlarımın gölgesi uzamıştı bayağı,13 ay önce yaptırmıştım,yeniden gölge yaptırdım,5 saate yakın sürdü bitmesi ,gelince de alelacele listeyi yapıp çıkmam gerekti,kızımı kursa götrdüm,bi yanlışlık yoktur inşallah,listedeki herkese benden tebriks,eninde sonunda kilolar gidecek
Kızım kurstayken de bi arkadaşa gittim, ve ben de aşure yedim sonunda
Akşam güya bişey yemeyecektim ama,acıktım ve kıymalı karnabahar yemeği yedim,yoğurtla beraber
Sabah da klasik karataydı
valla sıkılmıyorum ya muzik dinliyorum ya da sizleri okuyorum bi cılbıda geciyor anlamıyorum hele bi aralar 120 dkyürüdügümü hatırlıyorum o da benim kilo verme hızımı artırdı kızımı uyutup hemen spora kosuyorum sonra yemek yapıyorum kızım uyanıyor oglusu krese almaya gidiyorum tabi o zamanlarda yürüyorum o zaman ancak kendimi tatmin ediyorum seviyorum yürümeyi anlayacagın
esim diyor bazen işte verdin yürüme diyor yok inatla yürüyorum biraz hırslıyım galiba ondan olsa gerek zayıfladıgımı görmek beni her gün motive edip bir kez daha yürümeye itiyorsen de hosgeldin canım iyi Kİ gelmissin mutlu ayrılacaksın kilolar gittikce
sadece yumurta et ve süt ürünleri yeniyor..diğer kurallar aynı(saatler öğünler) yeşillik olarak sadece maydanoz ve soğan abartmadan yenebilir..ceviz ,meyve ve kuruları yenmiyor..bu kadar 3-5 gün yapılması öneriliyor bunu geçerse kabızlık sorunu ve vücudun asiditesi çok artıyor..
Selamlar hepinize,sabahtan evde yoktum,kuaföre gittim,saçlarımın gölgesi uzamıştı bayağı,13 ay önce yaptırmıştım,yeniden gölge yaptırdım,5 saate yakın sürdü bitmesi ,gelince de alelacele listeyi yapıp çıkmam gerekti,kızımı kursa götrdüm,bi yanlışlık yoktur inşallah,listedeki herkese benden tebriks,eninde sonunda kilolar gidecek
Akşam güya bişey yemeyecektim ama,acıktım ve kıymalı karnabahar yemeği yedim,yoğurtla beraber
Selamlar hepinize,sabahtan evde yoktum,kuaföre gittim,saçlarımın gölgesi uzamıştı bayağı,13 ay önce yaptırmıştım,yeniden gölge yaptırdım,5 saate yakın sürdü bitmesi ,gelince de alelacele listeyi yapıp çıkmam gerekti,kızımı kursa götrdüm,bi yanlışlık yoktur inşallah,listedeki herkese benden tebriks,eninde sonunda kilolar gidecek
aaaaahhhh bu cocuklar bi pesimi bıraksadeneyimlerimi daha güzel paylascam ama telefonla yazıyor onuda kücük kız bi görsüm elimde hemen istiyor bana özel sadece sporum var desem yeri onunla dejarz oluyorum iyi ki yürüyüs bandı almısız belki zararlı bilemem ama iki cocukla obezite olmaktansa evde stresten yemege vurmaktansa (ben oyle bi tipim cunku) zaralı da olsa yapcam keske acık hava sansım bolbol olsa ama nerde ancak bu sene oglusu krese bırakıp geliyorum gidip gelerek 3200 adım atıyorum bu da kar ne yapalım. ama günlük 10.000 adım atmaya calısıyorum telefona adımsayar yukledim süper memnun kaldım tavsiye ederim
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi:16 OCAK 2013
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kilom:60.8
Bu haftaki kilom:60.5
Fark:---300 gr
Yüzde:---%0.493
Toplam fark:14.5
Boy:1.50
Spor:Her gün 5 km yürüyüş50 dk
10 dk da tivist,mekik,step yapiliyor=60dk
Sivi: sütlü kahve,1,5litre su
Kilo Bildirimim
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 72.2
1.9 kg
% 2.564
gunaydın
sabah 8 de kalktım 9.00 da pazraa çıktım 10 da geldim ve kahvaltı
2 tereyağlı yumurta
1.5 kibrit kutusu kdr peynir
7-8 tane zeytin
4 lokma ekmeği çilek receline bandım :26: :26:
akşamada pırasa yemeği var yanına bol salata yapmayı dusunuyorum bakalım.....
bildirimimi yapıorum
rumuz: gmzz_z
baş.tarihi: 7 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:0
yüzde: 0
toplam fark: 4 kg
beden:42-44
spor: gunluk 1 saat eliptik bisiklet
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
fark:-1
yüzde:%1,369
toplam fark:19,5
ficanscım kolay gelsin
rumuz:kaha
baş.tarihi:22 ekim
baş.kilo:78 kg
geçen hafta kilo:75.500kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:-500
yüzde:%0
toplam fark:3kg
spor:2 gün leslie
rumuz:cakmel
baş.tarihi:22 ekim 2013
baş.kilo:89.100 kg
geçen hafta kilo:87.300 kg
bu hafta kilo:87.400 kg
fark:++++100
yüzde:+++ % 0,114
toplam fark:1.700 kg
beden:44-46
spor: 2 çocuk arasında mekik :))
hayırlı sabahlar, 3 gün oruçluydum, tek kaçamağım ceviz büyüklüğünde bir şekerparenin yarısıydı. Ama veremedim yine, sütten oğlumu kesmem gerek anca o zaman ben regl oluyorum. ne diyim hayırlısı olsunnn dilerim herkes bu haftaki amacına fazlasıyla ulaşır.
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
1 nar
bitki çayı
peynir domates
tekrar gelirim kızlar hoşçakalınnnn
tebrikler valla...süper irade
başlangıç tarihi: 25.10.2013
başlama kilom:83.00
geçen hafta kilom:81.60
bugün kilo:79.400
fark: -2.200 gr.
spor. mekik ve yer jimlastiği.
boy:1.60
sonunda yedili rakamları gördüğüm için mutluyum...
bugün 9 kahvaltı
beyaz peynirli yumurta kırması bir cimcik kepek ekmeği ve yine bir cimcik helva (dün en son 14 de yediğim için sabah başım döndü.)
kızım dan kalma kuymak bir kaşık
bugün ıspanak yapıcam.. dışarda çok fena yağmur var dolasıyla evdeyim inşallah spor yapabilirim..
bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:79.8
bu hafta:78.6
spor:yok
yas:35
ıftardan sonra cayın yanında yenılen asureler olmayaydı cok daha ıyı bır sonuc alabılırdım neyse artık olan olmus:))
filiztoprak
b.tarihi=07mart2013
b.kilo= 78
geçen hafta =69.4
bu hafta= ++++70.9
fark = +++1.5
haftalık yüzde= ++2.161
toplam fark =7.1
kızlar durum böyleyken böle oldu düşünüyorumda şimdi 78 le başlamıştım 3 günde insan bu kadar alırsa
ben karataya başlamadan önce iyi 100 kilo olmamışım şaştım valla
dün yöresel yemekler gelmişti buraya il il dolaşıyorlar herhalde
bizde bişeler aldık kahvaltılık falan ceviz sucuğu pestil sanırım karatayda yasak değil biliyorum doğal olduğu için
tabi tadımlık yemek lazım kahvaltıma gelince
tulum peyniri
zeytin kekikli biberli
1 yumurta
çemen gibi ama adı başka bişeydi unuttum
yeşil çay
tadımlık ceviz sucuğu
diğer öğünlerimi sonra yazayım aklımda bişey yok
bugün kociş geç gelecek o olmayınca yemek hafif yeriz herhade
3 mil leslie işte böle kızlar
gününüz aydın olsun canlarım...
kilo bildirimimi yapıp hemen kaçıyorum çünkü oğlum hiç durmuyor bu sabah
baş.tarihi:31 ekim 2013baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:76.4kg
bu hafta kilo:75.6
fark:-800 gr
yüzde:%1.047
toplam fark:3.2 kg
spor:-
tartıda eksilen arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum
sevgiyle kalın
alya88
baş.tarihi : 5 kasım 2013
baş.kilo : 74
bu hafta: 72.5
fark: -1.5 kilo
yüzde: - 2.027
beden: 42
boy:1.65
spor: dün akşam yarım saat yürüyüş (koca iki haftada ne kadar çok yapmışım dimi kızlar)
günaydınnnnn herkeseeeeee
bugun cuma veee 2 günlük tatile çıkıyoruz çok mutluyum ayrıca 1.5 kiloda olsa vermenin mutluluğunu yaşıyorum canlarımm...
:119: :119: :119: :124: :124: :124: :124: :124: :119: :119: :119:
akşam ki menüm
brokoli çorbası (zor içtim 1 kase)
kısır (ımmm çok güzeldi)
yarım saat koşu bandında yürüyüş
sabah kahvaltım
2 dilim ayva
2 tane mandalina
1 bardak süt
ceviz
Güzeller hepinize günaydın ,
Sabahın körü itibariyle haftalık durumumu aşağıdaki şekliyle arzederim :
Geçen hafta : 45.8
Bu hafta : 45.3
Fark :--- 0.5 kg
% :--- 1,091 kg
Boy : 1.5 m :18::18::18:
Beden : 34
Spor : Bu hafta yüzmeye başladım , yanı sıra biraz da koşu , yürüyüş , ip atlamaca...(Çok hiperaktif gördüm kendimi)
Kızlar geçen hafta regldim.Bu hafta biraz ödem birkaç gram da yağ gitti sanırım.Haftaya muhtemelen İstanbul'da yokuz ve bu da demek oluyor ki giden gramları misli misli alıcam ama olacakların önüne geçemeyiz de mi
Hepinize bol eksili bir tartı diliyorum.
Ficansım ismini gördüm aşağıda , günaydın , sen de erkencisin canımcım.Liste için kolaylıklar diliyorum ve şimdiden ellerine sağlık diyorum
uzun bi aradan sonra pc den cevap yazmak süper valla telefondan ancak yazabiliyorsun begen tusu yok kim var kim yok goremiyorsun muhabbete katılamıyorsun ama yine de takip edilmek cok guzel. tekrar hosgeldın aramıza alya 'cım :13:. ben 6 kasım 2011 den beri karatay diyetiyle zayıfladım ilk kilo macaram karatayla71den 54.8 düstüm ve hamile oldugumu ögrendim ve dogum gerceklesti 31 aralık 2012 de ve 16 ocakta tekrar bi dönusle kilolar basını alip gitmeden dur dedim ama tam anlamıyla mayısta kilo vermeye basladım ve mutluyum ki karataydaydım 15 kiloya yakın verdim biraz daha vercem inşalllah ama bu hafta bende bi ödem olustu nedeni tam bilemesemde kacamaklar olabilir diye düsünüyorum yeni yıla kızımın dogum gününe hamile kaldıgım kiloyla girmek dilegim insallah diyorum.
canım duraklama dönemlerinde tavsiye ederim ama 2-3 gün yapılmalı fazlası hem karatayı hem metabolizmayı bozar..peki sersum bunu yapmamızı tavsiye edermisin
sen faydasını gördünmü:44::44::44:
liste icin tesekkürler canımeline koluna saglık . ayrıca saclarını da güle güle kullan. 1. olusunu tebrik eder devamını hırslı bı sekilde beklerim bende sersuma katılıyorum iyi ki hamile misin diye sormuslar bu da sende bi silkenis olmus ne mutlu karatay ne mutlu sen
Ben yaklasik 5 aydir girmedim. Gecen yil cok guzel kilo vermistim 6-7ayda 5 kilo geri aldim. Hic dikkat etmedim. Cok tatli yedim. Mutsuzum. Karataya tekrar donmek istiyorum. Masallah hepiniz azimle devam ediyorsunuz. Tebrikler. Pcden girmedigim icin cizelgelerinizi goremedim. Ama yarindan itibaren bildirim yapmaya baslayacagim. Hepinize iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?