- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
tebriks takdirs bravossSelamlar herkese geçmişi okiip geliyorum kaçmayın hee
Bu arada yarışın ilk gününü kazasız atlattığımıbildirmekten mutluluk duyarım amaaaaaa zipor konusunda Çiğdoşla
yarışamamtek ümüdim Çiğdoşun BKI benimkinden düşük bu demektir ki kalan kiloları daha zor gider
:86:
sarımsak çayı mı hayal bile edemedim ah be sersum ne çektin beayy kızlarrr böyle iğrenç bişey içmedimmm
yarım bardak anca içebildimm..hem acı hem iğğrençççç...hazırını denemeli benceee
sakın sakın yapmayıınnnnn
tadı okaa kötü kii ayran yaptım içiyorum tadı ağzımdan gitsin diyee
kusarak zayıflamak isteyen varsa içsin
Kızlar hepinizi tek tek okudum ve "beğendim" , cevap da yazmak istiyorum ama bütün gün it ayağy yemiş gibi dolandık dışarılarda , yorgunluktan geberiyorum , o yüzden bişey yazamıyorum.Ama bir istisna , çünkü çok üzüldüm ; Pampişim çoook geçmiş olsun canımcım , kızın daha iyidir inşallah...
Hepinizi öptüm , yarın görüşmek üzere...
hoşgeldin arkadaşım inan hepimiz özledik seni. .gel de gaza gel biraz...
69 lu rakamlar görüldüü muhteşemsin canım...
hoşgeldin..ilk sayfamızı incelersen senin için çok faydalı olur..takıldığın yerlerde bizler buradayız ..başarılar
süpersin güleryüzlüm daha nediyyyimmm
ellerine sağlık olur mu hiç kusurr
ucuz atlatmışık leylakımm
tamam canım izinli yazarım seni haftayageldiğin hafta liste sırası sende oluyor unutma..
sana da tebrikkk
sarımsak çayı mı hayal bile edemedim ah be sersum ne çektin be
nasıl oldu acaba kızın tatlım uyuyabilmişiniz dir umarımmbu moral bozuklugunda benı gulduruyonya kız ne alem kadınsın sen yaw
tesekkurler teyzesı gunduz ıyıydı gece ateslı yıne gecmıs olsun dıleyen dılemeyen herkes sagolsun
sersum napıyon datlum''sarımsaklasaktamı saklasak sarımsaklamasaktamı saklasak''anladın sen onu
donduk canım tatılden tamamdr bu hafta lıste bende
kimsecikler yok beyaaa...
Öğlen sporumu yaptim:119:
60 dk 525 kalori 6,5 km hiz 6,5-7
17.500:119::119: adim atmisim kizlar 2 kez dışarı çıkıyorum oglusu krese getirip götürüyorum
:119:
evet ta kendisicanım hocam ya hatta resimlerimi yayınlamıstım simdi yayınlayacam ama telefondan pc uyumlu degil kilobayt fazla diyor nasıl duzelir bilmiyorum
sersum kaçar canlar..5-6 gibi gelirim. .öpüldünüz..
ben gelddiiiiiiiiiimmm kıssslar:79::79::79:
nasılsınız kızlar?geçmiş çok birikmiş okuyamadımyorgunum da zaten çok...malum kaynonoşum vardı:86::86 değilde yanında bi akrabasını getirmiş,hemde küçük çocuğu da vardı:95::95:3 günde deli ettiler beni.kadının rahatlığını anlatamam size,sözde yabancı misafir baktım kendi evi gibi davranıyo,haddini bildirdim hadsizin
bugün sabah gittiler,bende evi kırkladım.bütün evi elden geçirdim abartısız.yatılı misafir gelince her yer kirleniyo yawahh papişim sen nasıl başediyosun bu kaaa misafirle:44:
haftasonundan beri kaçamaklı gidiyorum malesef ama totomun üzerine hiç oturamadığım için kilo almamışım,ama yarın regl günü.cumaya ne olur bilmem
tesekkürler papişim gecen sefer hani diger topikteyten tam hedefe 4.800 gr kalmışken hamile kalınca hedefler yarım kalmıstı inş. bu sefer sonuclanır 55 varırım sonraki hedef 50 kızlar sizi bırakmak yok pesinizdeyım karataycı hanımlarrrrr
gecmis olsun canım kızın en kısa zaman da ıyıleşir insallah
sağol bacım
kaynonuşun değil yanındaki akrabasının haddini bildirdim papişimbaktım kadın izinsiz eşyalarımı kullanıyo,dolap karıştırmalar falan....burası kendi evin değil böyle şeyler yapamazsın dedim ama o an çok sinirliydim daha çok suratımdan korkmuş olmalı bi daha yapamadı.kayınvalidem de bin pişman oldu getirdiğine ama napalım.hiç sevmem böyle rahat insanları
ayy kızlarrr böyle iğrenç bişey içmedimmm
yarım bardak anca içebildimm..hem acı hem iğğrençççç...hazırını denemeli benceee
sakın sakın yapmayıınnnnn
tadı okaa kötü kii ayran yaptım içiyorum tadı ağzımdan gitsin diyee
kusarak zayıflamak isteyen varsa içsin
bu moral bozuklugunda benı gulduruyonya kız ne alem kadınsın sen yaw
tesekkurler teyzesı gunduz ıyıydı gece ateslı yıne gecmıs olsun dıleyen dılemeyen herkes sagolsun
kimsecikler yok beyaaa...
selam kızlar..papişim nasılsınçok geçmiş olsun canım kızın hastaymış:26:çabuk iyileşir inşallah
bugün çok yoğunum ama öğle arası yürüyecem..yürümek iyi geliyorben artık hergün tartılıyorum kontrol için:18:
kahvaltım
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı omlet,1 küçük kase tarçınlı yoğurt,2 günkurusu,4 ceviz,8 zeytin,omega3 1 gr
akşam planım;1 tabak yeşil mercimek,1 tabak karnabahar,1 kase yoğurt,yarım avuç çiğ kuruyemiş
1. Sızma zeytinyağlı her türlü sebze yemeği yenebilir. Bakla, kabak, kalye, kuru ve yaş fasulye gibi.
2. Bir tabak kıymalı taze veya kuru sebze yemeği yenebilir.
3. Yemekler ile ekmek,pirinç pilavı ve makarna yenilmeyecek!
4. Yoğurt ve salatalara her türlü taze maydanoz,taze veya kuru nane,kekik,fesleğen vb otlar eklenebilir.
5. Yemeklerde ve salatalarda zeytinyağı olarak ısıl işlem görmemiş soğuk sıkım zeytinyağı kullanılabilir.
6. Mısırözü ve ayçiçeği yağları yemek pişirme ve kızartmalarda kesinlikle kullanılmayacak!
-Isıtılmaları ile trans yağlar oluşur.
-Yüksek ısıda sıvı yağlar doğal özelliklerini kaybederek trans yağlara dönüşüler. Trans yağlar,kan yağlarından trigisedleri yükselterek karaciğer yağlanmasını başlatır. Bu nedenle kalp,damar hastalıkları,felç ve her türlü kanser nedeni olan en zararlı yağlardır.
-Trans yağlar, hayvansal katı yağlardan daha tehlikelidir ve daha öncede bahsetmiş olduğumuz gibi her türlü dejeneratif hastalığın,alerji ve kanserin başlama nedenidir.
-Trans yağlar, insülün direncini başlatan en tehlikeli kimyasal maddelerdir.
İnsan vücudu doğal olmayan bu yağları tüketmeye programlanmamıştır.
7. Margarin haline dönüştürülmüş olan sıvı yağlarda da fazla miktarda trans yağ meydana gelmektedir. Bu sebeble margarin kullanılmayacak!
8. Vücut yağlanmasını önlemek ve bozulmuş kan yağlarını normalleştirmek amacı ile mutlaka doğal geleneksel usul-tereyağı ve esansiyel sıvı yağlar tüketilmelidir. Doğal balık yağı omega-3 ve kolesterol, bütün hücre zarlarımızın temel yapı maddeleridir.
-Hücresel tıp, hücre zarlarının yapısını inceleyen bir bilim dalıdır. Çağımızda nano teknolojinin ilerlemesi sonucu, hücre zarlarının yapısını en ince ayrıntılarına kadar inceleyebilmeyi mümkün kılmıştır. Elde edilen ayrıntılı bilgiler sonucu hücre zarlarının doğal yapı taşı olan Omega-3 yağ miktarının azalması ve Omega-6 yağ miktarının fazla olması sonucu, hücrelerin normal olarak çalışamadığı; zayıflayarak her türlü hastalığa zemin hazırladığı bilimsel olarak gösterilmiştir.
-İleri yağlarda ortaya çıkan bütün dejeneratif hastalıkların nedeni olarak, hücre zarlarında Omega-3 yağ miktarının azalması, buna oranlar Omega-6 ve trans yağ miktarının çok artmış olması gösterilmiştir. Taş devrinde yaşayan insan kalıntılarından alınan DNA örneklerinde dejeneratif hastalıkların bulunmadığı ve Omega-3/Omega-6 oranının 1/1 olduğu bildirilmiştir.
9. Bal,reçel ve pekmez yok!
-Kan glukozuna hızla dönüşen, boş kalorili tatlı oldukları için…
10. Tatlılara, çaylara ve kahveye hiçbir şekilde tatlandırıcı eklenmeyecek.
-Suni (yapay) tatlandırıcılar karaciğer ve iç yağlanmasına neden oluyor ve şeker hastalığna başlatıyor.
11. Üzerinde diyet yazan kurabiye,bisküvi,çikolata, şeker vb yenilmeyecek.
12. Hiçbir şekilde diyet ve gazlı içecekler kullanılmayacak.
13. Keten tohumu ve balık yağı (omega-3), kan yağlarını düzenler,kanı sulandırır ve kilo vermeyi kolaylaştırır, kilo almayı önler,hipertansiyon vve depresyon gelişmesini engeller.
14. Keten tohumu azar azar yiyeceklere eklenebilir. Susam da keten tohumu kadar faydalıdır. Arzu edildiğinde onun yerine kullanılabilir.
-Keten tohumu, doğal olarak kabızlığın giderilmesinde yararlıdır. Fazlası ishal yapabilir.
15. Tüketilen yiyeceğin doğal ve bütün olmasına dikkat edilmelidir.
16. İşlenmiş olan yiyeceklerde gizli olarak damak tadını etkilemek amacı ile, tehlikeli ve kanser yapan , damar sertliğini başlatan zararlı trans yağlar ve bozuk şekerler bulunur.
17. Yemeklerimizde tuz miktarı azaltılmalıdır. Rafine tuz yerine kristal kaya tuzu (cam veya ahşap değirmende öğütülerek) kullanılmalıdır.
18. Tahıllar, un ve nişastalı bütün gıdalar tüketildikten hemen sonra kan şekerine dönüşürler. Bu tür gıdalar, daha sonra karaciğer yağı ve iç organ yağı olarak depo edilirler. İnsülin ve leptin direncini başlatır ve giderek artırırlar. Bu sebele tüketilmemelidirler.
19. Aşırı miktarda meyve ve meyve suyu tüketildiğinde de, vücudumuzun kan şekerinde aşırı miktarda yükselme görülür. Enerji olarak kullanılmadıkları için kan yağlarına dönüşür ve yağ olarak birikirler. Selülit nedenidirler. Selülit, insülin ve leptin direncinin önemli bir belirtisidir. Bu nedenle meyveler, önceki bölümlerde anlattığımız ölçüde ve özellikle az miktarda tüketilmelidir.
-Araba lastiği şeklinde göbek yağlanması çok tehlikelidir. Göbek yağlanması, karaciğer yağlanmasının ve insülin-leptin direncinin önemli bir kanıtı ve belirtisidir. Göbeği olan herkesin önce karaciğeri yağlanır,daha sonrada göbek yağı artmaya başlar.
-Kslp,damar,böbrek gibi organların yağlanması da karaciğer yağlanması ile başlamaktadır. Kadınlarda selülit,kalça ve göbek yağlanması;erkeklerde göbek yağlanması ve memelerin büyümesi de saydığımız bu nedenlerdendir.
-Kan yağlarının bozulması, kan kolesterolün yükselmesi de karaciğer yağlanmasının kaçınılmaz bir sonucudur.
-Şişmanlık, Dünya Sağlık Örgütü tarafından en tehlikeli hastalıklardan biri olarak kabul edilmektedir. Dejeneratif dediğimiz, ileri yağlarda ortaya çıkan öldürücü hastalıkların nedeni kilo alma, yani vücudun yağ miktarının artmasıdır.
-Ancak unutmayalım ki şişmanlık ve şişmanlığın neden olduğu, ileri yaşlarda ortaya çıkan hastalıklar, genel kanının aksine önlenebilir hastalıklardır. Özellikle 30’lu yaşlarda farkında olmadan yavaş yavaş karaciğer yağlanması başlamaktadır. Bunun zamanında farkına varılarak karaciğer yağlanmasını önlemek mümkündür. Bu şekilde 40-50 yaşlarda ortaya çıkacak olan birçok sağlık sorunu yaşanmayacaktır. Bu hastalıkların genetik olmadığını, önlenebilir olduğunu daha önce birkaç kez vurgulamıştık.
20. Her gün 2-2.5 litre taze limonlu doğal kaynak suyu içilmeli.
21. Beslenmenin önerildiği şekilde düzenlenmesinin dışında hergün 40-50 dakika sık adımlarla yürüyüş yapılmalı. Evde 10 dakika ip atlanabilir. 30 dakika sevilen bir müzik dinlenebilir. Bir arkadaş, kardeş yada eşiniz ile 10-20 dakika dans edilebilir.
22. Son olarak her gün 2-3 gr katkısız Omega-3 tüketilmelidir.
-Omega-3 yağ kapsülleri içince kesinlikle Omega-6 yağı bulunmamalıdır.
Destek Verin Paylaşın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?