Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

topıgın medarı ıftıharısın guleryuzcum supersın canım tebrıkler takdırler

tesekkürler papişim gecen sefer hani diger topikteyten tam hedefe 4.800 gr kalmışken hamile kalınca hedefler yarım kalmıstı inş. bu sefer sonuclanır 55 varırım sonraki hedef 50 kızlar sizi bırakmak yok pesinizdeyım karataycı hanımlarrrrr
gecmis olsun canım kızın en kısa zaman da ıyıleşir insallah

Son düzenleme:
gelmıs gecmıs olsun canım hadı gozun aydın atlattın bır daha sittin sene gelmezler bu durumdanasıl bıldırdın bacım teyzemın haddını

sağol bacım
kaynonuşun değil yanındaki akrabasının haddini bildirdim papişimbaktım kadın izinsiz eşyalarımı kullanıyo,dolap karıştırmalar falan....burası kendi evin değil böyle şeyler yapamazsın dedim ama o an çok sinirliydim daha çok suratımdan korkmuş olmalıbi daha yapamadı.kayınvalidem de bin pişman oldu getirdiğine ama napalım.hiç sevmem böyle rahat insanları

geçmiş olsun canım,inşallah şimdi daha iyidir kızın
afiyet olsun
cok sagol canımdun ve bugun butun gun halsızdı sımdı bıraz ayaklandı

tekrar tebrıkler canımcanan hocayla gorusen kıtap ımzalatan sendın dımı yanlıs hatırlamıyorum:44:

iyi masallah atlatmıssın bitanem kıs gununde cok zor misafir agırlamak valla benim gozüm de buyuyor sen iyi işin icinden cıkmıssın masallah

tekrar tebrıkler canımcanan hocayla gorusen kıtap ımzalatan sendın dımı yanlıs hatırlamıyorum:44:

evet ta kendisi canım hocam ya hatta resimlerimi yayınlamıstım simdi yayınlayacam ama telefondan pc uyumlu degil kilobayt fazla diyor nasıl duzelir bilmiyorum

cok ıyı yapmıssın leylakım ben de hıc hoslanmam o modellerden mıllet ne rahat yaww

inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın güleryüzcüm,topiğin azimli hatunu

inşallah daha da iyi olur canım

iyi masallah atlatmıssın bitanem kıs gununde cok zor misafir agırlamak valla benim gozüm de buyuyor sen iyi işin icinden cıkmıssın masallah

evet ya güleryüzüm,kışın misafir çok zor oluyo gerçektenbi süre kimse gelmesin artık

evet ta kendisi canım hocam ya hatta resimlerimi yayınlamıstım simdi yayınlayacam ama telefondan pc uyumlu degil kilobayt fazla diyor nasıl duzelir bilmiyorum

evet hatırlıyorum cok tatlı bır arkadasımızdın nıcın gıbı gulerguzluydun..gule gule buyut bebeklerını canımmmsorunu halledersen atarsın resımlerı buraya motıvasyon olur bızede

leylakım tamda regl uzerı soldan soldan gelmıslerdır sana

Selamlar herkese geçmişi okiip geliyorum kaçmayın hee

Bu arada yarışın ilk gününü kazasız atlattığımı bildirmekten mutluluk duyarım amaaaaaa zipor konusunda Çiğdoşla

yarışamam tek ümüdim Çiğdoşun BKI benimkinden düşük bu demektir ki kalan kiloları daha zor gider

:86:

hoşgeldin bebeemm...

oh oh geçmiş olsun bidaaa uzuuun bi süre gelemesin inşallahhh
ayy valla ne düşüncesizlik hem kendin gel hem de peşine densiz bi misafir tak..ohhhh olsun bildirmişsin haddinii

geçmiş olsun tatlım..Acilinden şifa bulsun kuzucukk
ohhh içimin yağları eridii..kapak olmuşş

selammm

ümide bakk..

Afiyetler olsun sen yeme sakın

Haydi öpüldün canım. İyi geceler

Yermiyim hiç pışıııııııık

evet sen yeme sakınn:18::18:
iyi geceler canımm

Yemedim muhtarım zaten çok uzun süredir akşam 7 den sonra hiç meyva yemedim arada yoğurt ceviz yedim o kaa

ilahiii sonradan jeton düştüüü...

Trink tronk yanii

E çiğdoş da kaçsın madem haydi öpüldünüz

Bekle beni Sarfoş

Aklından hiç çıkarma yarışı

Bekliyom hadi bakalım sen de günlük rapor ver :18:

Akşam yemeği yerken bi ara elim kayısı kasesine gitmişken aklıma geldin ıyy napıyon sarhoş kendine geeeel dedim :86:

kıs yürüyüş sırasında arka kaiden (ne kaa terbiyeliyim ama ) çok ısındı galiba nerden gelii aklına bunca espri çok yaşa emii

uyarılmış vaziyet ... ha ha ha koptum yine

Canım ne kadar az yiyosun ya, sonra metabolizman kendini korumaya alır hiç kilo veremezsin bak hocamız özellikle sabahları sıkı yiyin diyor sen ne peynir zeytin nede yumurta ve yeşillik hiç bişey yemiyosun böyle olmaaaaaaz

Tatlım düzenli olarak omega-3 ve B vitamini türevleri ve açık havada yürüyüş iyi gelir önce bunalara başla biraz toparlayınca Karataya başla ve hiç buradan uzaklaşma ne olursa olsun paylaşırsan hem bir nebzede olsa rahatlarsın hem de motivasyon konusunda herkesin bir katkısı bir fikrini almış olursun

Kuzuna çok geçmiş olsun canım o uykusuzluk da iştahı hep açık tutar yine iyi atlatmışsın bence

Suratınada ağzınada sağlık Leylakım anlamıştır hanyayı konyayı dahada gelmez inşallah

Baban nasıl oldu bu arada :44:

selammm

ümide bakk..

:86: :86: :86: böylesi ümit şişkonun ekmeğidir,zayıfın BKI sı şişkonun çenesini yorar deermişim

Senide kutlarım kek yemeyip kaçamaksız bir günü atlattığın için darısı yarın ve sonraki günlerimizin başınaaa

Nereye gittiniz yaff bende gidim pitki çayı hazırliim bari

eferimmm..

donnkkk

alemsin.. ümit ümittir..

sağol cicimm ben de bitki çayı yaptım

şu meşhuurrr angelina joli çayı varya sarımsaklı ondan yaptım az öce..amanın ev koktuuu..ben de kokucam büyük ihtimalle enişteniz yatağa almıycak..

alaamm metabolizmayı hızlandırmak için yapmadığım kalmadı bi de bunu deneyelimm..

tarifini vereyim..iğğğrennnçççççç sakın yapmayınnnnn.....

4-5 adet zencefil(toz da olur 2 çay kaşığı)
3 adet sarımsak
yarım tatlı kaşığı limon suyu
2 kahve kaşığı bal
kırmızı pul biber

bunları 2 fincan suyla 1-2 dakika kaynat(kapağı kapalı)

soğutup iç

limon ve bal enson eklenir kaynama bitince

kaynatmadan 6 dakika kaynar su eklenerek de demlenebilirmiş.

bal yasak ama tadı başka türlü düzelmez bence..bakalım umut fakirin ekmeği işte sarfoşumun dediği gibii..

Son düzenleme:
ayy kızlarrr böyle iğrenç bişey içmedimmm
yarım bardak anca içebildimm..hem acı hem iğğrençççç...hazırını denemeli benceee

sakın sakın yapmayıınnnnn

tadı okaa kötü kii ayran yaptım içiyorum tadı ağzımdan gitsin diyee

kusarak zayıflamak isteyen varsa içsin

Son düzenleme:
Slm kızlar kahvaltıda süt, öğle yemeğinde peynirli yumurta, akşam da tarhanaçorba ve yoğurtlu brokoli arada kuru üzüm ve kuru erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…