topıgın medarı ıftıharısın guleryuzcum supersın canım tebrıkler takdırler
gelmıs gecmıs olsun canım hadı gozun aydın atlattın bır daha sittin sene gelmezler bu durumdanasıl bıldırdın bacım teyzemın haddını
cok sagol canımgeçmiş olsun canım,inşallah şimdi daha iyidir kızın
afiyet olsun
tesekkürler papişim gecen sefer ani diger topikteyten tam hedefe 4.800 gr kalmışken hamile kalınca hedefler arım kalmıstı inş. bu sefer sonuclanır 55 varaım sonraki hedef 50 kızlar sizi bırakmak yok pesinizdeyım karataycı hanımlarrrrr
ben gelddiiiiiiiiiimmm kıssslar:79::79::79:
nasılsınız kızlar?geçmiş çok birikmiş okuyamadımyorgunum da zaten çok...malum kaynonoşum vardı:86::86 değilde yanında bi akrabasını getirmiş,hemde küçük çocuğu da vardı:95::95:3 günde deli ettiler beni.kadının rahatlığını anlatamam size,sözde yabancı misafir baktım kendi evi gibi davranıyo,haddini bildirdim hadsizin
bugün sabah gittiler,bende evi kırkladım.bütün evi elden geçirdim abartısız.yatılı misafir gelince her yer kirleniyo yawahh papişim sen nasıl başediyosun bu kaaa misafirle:44:
haftasonundan beri kaçamaklı gidiyorum malesef ama totomun üzerine hiç oturamadığım için kilo almamışım,ama yarın regl günü.cumaya ne olur bilmem
cok sagol canımdun ve bugun butun gun halsızdı sımdı bıraz ayaklandı
tekrar tebrıkler canımcanan hocayla gorusen kıtap ımzalatan sendın dımı yanlıs hatırlamıyorum:44:
sağol bacım
kaynonuşun değil yanındaki akrabasının haddini bildirdim papişimbaktım kadın izinsiz eşyalarımı kullanıyo,dolap karıştırmalar falan....burası kendi evin değil böyle şeyler yapamazsın dedim ama o an çok sinirliydim daha çok suratımdan korkmuş olmalı bi daha yapamadı.kayınvalidem de bin pişman oldu getirdiğine ama napalım.hiç sevmem böyle rahat insanları
tesekkürler papişim gecen sefer hani diger topikteyten tam hedefe 4.800 gr kalmışken hamile kalınca hedefler yarım kalmıstı inş. bu sefer sonuclanır 55 varırım sonraki hedef 50 kızlar sizi bırakmak yok pesinizdeyım karataycı hanımlarrrrr
gecmis olsun canım kızın en kısa zaman da ıyıleşir insallah
cok sagol canımdun ve bugun butun gun halsızdı sımdı bıraz ayaklandı
iyi masallah atlatmıssın bitanem kıs gununde cok zor misafir agırlamak valla benim gozüm de buyuyor sen iyi işin icinden cıkmıssın masallah
cok ıyı yapmıssın leylakım ben de hıc hoslanmam o modellerdenmıllet ne rahat yaww
evet ta kendisicanım hocam ya hatta resimlerimi yayınlamıstım simdi yayınlayacam ama telefondan pc uyumlu degil kilobayt fazla diyor nasıl duzelir bilmiyorum
leylakım tamda regl uzerı soldan soldan gelmıslerdır sana
hoşgeldin bebeemm...ben gelddiiiiiiiiiimmm kıssslar:79::79::79:
nasılsınız kızlar?geçmiş çok birikmiş okuyamadımyorgunum da zaten çok...malum kaynonoşum vardı:86::86 değilde yanında bi akrabasını getirmiş,hemde küçük çocuğu da vardı:95::95:3 günde deli ettiler beni.kadının rahatlığını anlatamam size,sözde yabancı misafir baktım kendi evi gibi davranıyo,haddini bildirdim hadsizin
bugün sabah gittiler,bende evi kırkladım.bütün evi elden geçirdim abartısız.yatılı misafir gelince her yer kirleniyo yawahh papişim sen nasıl başediyosun bu kaaa misafirle:44:
haftasonundan beri kaçamaklı gidiyorum malesef ama totomun üzerine hiç oturamadığım için kilo almamışım,ama yarın regl günü.cumaya ne olur bilmem
geçmiş olsun tatlım..Acilinden şifa bulsun kuzucukkselam kızlar..kızım dun gece ateslendı dogru duzgun uyumadık sabahta erken kalktık o yuzden 3 ogun yedım
sabahkı kahvaltımı yazmıstım oglende salata barbunya aksamda cıger sote yogurt fıstık yedım.yarım saatte yurudum
ohhh içimin yağları eridii..kapak olmuşş
sağol bacım
kaynonuşun değil yanındaki akrabasının haddini bildirdim papişimbaktım kadın izinsiz eşyalarımı kullanıyo,dolap karıştırmalar falan....burası kendi evin değil böyle şeyler yapamazsın dedim ama o an çok sinirliydim daha çok suratımdan korkmuş olmalı bi daha yapamadı.kayınvalidem de bin pişman oldu getirdiğine ama napalım.hiç sevmem böyle rahat insanları
Selamlar herkese geçmişi okiip geliyorum kaçmayın hee
Bu arada yarışın ilk gününü kazasız atlattığımıbildirmekten mutluluk duyarım amaaaaaa zipor konusunda Çiğdoşla
yarışamamtek ümüdim Çiğdoşun BKI benimkinden düşük bu demektir ki kalan kiloları daha zor gider
:86:
Afiyetler olsun sen yeme sakın
Haydi öpüldün canım. İyi geceler
evet sen yeme sakınn:18::18:
iyi geceler canımm
Yemedim muhtarım zaten çok uzun süredir akşam 7 den sonra hiç meyva yemedim arada yoğurt ceviz yedim o kaa
ilahiii sonradan jeton düştüüü...
E çiğdoş da kaçsın madem haydi öpüldünüz
Bekle beni Sarfoş
Aklından hiç çıkarma yarışı
Anaaaa tam benim sorunum , şimdi yazdım aşağıya ...Yüz sarkması için ne vardı bacım ? İşe yaramasına çok sevindim çünkü cildiyeciler tamamen kobay şeklinde tedavi uyguluyorlar , iyi bi doktora denk gelmişsin.Bütün bu cümle bakımlardan kıçının da payını alması beni çok mutlu etti , o da organ , onun da bakıma ihtiyacı var.Ben de zaman zaman açıp havalandırıyorum , hep kapalı-hep kapalı , yazıktır
Kırka kaç kaldı , tam girecekken bi de saçlarını değiştirirsin tam dönüşme olur valla
hakkaten de mi , uyarmıştım ama faidesini görememiştik çünkü bu kez de uyarılmış vaziyette tüm aşureleri yemiştik
Şimdi de yılbaşı tantanası var , Allahtan 1 gün...He , oku bakalım ne yazmış bu sefer
Muhtarım hayırdır , ne keki bu , nerden çıktı şimdi ? Ve neli kek yaptın ve de ellerine sağlık , bayılırım keke
ne ayak onlar ya:18: şaftım kaydı görünce
birdy senin yedek ayaklar değil canım mevzu ettiğim seninkiler pek şeker
dünkü yaptığımın ALLAH'ın izniyle tekrarı olmayacak fıstıklar...
bu gün
06:30 da kahvaltı bitti
1 bardak fındıııkkk
1 bardak çay
şimdide 2 kupa 5 li çay bitsede kurtulsam daha da tövbe alma
yeşil çay en güzeli
bu arada yarışmayı merakla takip edicemkolay gelsin gazanız mübarek olsun kızlar...
öğlene dünden kalan kısırım var ayran eşliğinde 12:00 da
16:30 da kereviz salatası yiyip kapanış inşallah hatunlar...
merhaba kızlar.sizden ve kendimden utanıyorum.buraya utancımdan yazasım gelmiyor.okumuyorum bile sanki siz beni okurken görecekmişsiniz gibi.ben kontrolden çıktım.yokuşta vites boşalmış gibi hızla yere doğru çakılacakmışım gibiyim.kendimi kaybetmişçesine yemeğe saldırıyorum ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum düzen felan kalmadı hersabah karatay kahvaltısı yapıyorum bugün tamam kaldığım yerden devamedeceğim diyorum ama öğlene varmadan saçma sapan şeyler yiyorum.stresten galiba bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum ondanmı bilmiyorum.
ne olur bana yardım edin.şuan midem o kadar şişki yemek yemektenama bir iki saate yine hiç yemek yememişim gibi normalde yemeceğim şeylere saldırıyorum (
ne yapmalıyım bilmiyorum.
selam kızlar..kızım dun gece ateslendı dogru duzgun uyumadık sabahta erken kalktık o yuzden 3 ogun yedım
sabahkı kahvaltımı yazmıstım oglende salata barbunya aksamda cıger sote yogurt fıstık yedım.yarım saatte yurudum
sağol bacım
selammm
ümide bakk..
Yermiyim hiç pışıııııııık
Trink tronk yanii
:86: :86: :86: böylesi ümit şişkonun ekmeğidir,zayıfın BKI sı şişkonun çenesini yorar deermişim
Senide kutlarımkek yemeyip kaçamaksız bir günü atlattığın için darısı yarın ve sonraki günlerimizin başınaaa
Nereye gittiniz yaffbende gidim pitki çayı hazırliim bari
Nereye gittiniz yaffbende gidim pitki çayı hazırliim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?