merhaba kızlar.sizden ve kendimden utanıyorum.buraya utancımdan yazasım gelmiyor.okumuyorum bile sanki siz beni okurken görecekmişsiniz gibi.ben kontrolden çıktım.yokuşta vites boşalmış gibi hızla yere doğru çakılacakmışım gibiyim.kendimi kaybetmişçesine yemeğe saldırıyorum ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum düzen felan kalmadı hersabah karatay kahvaltısı yapıyorum bugün tamam kaldığım yerden devamedeceğim diyorum ama öğlene varmadan saçma sapan şeyler yiyorum.stresten galiba bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum ondanmı bilmiyorum.
ne olur bana yardım edin.şuan midem o kadar şişki yemek yemektenama bir iki saate yine hiç yemek yememişim gibi normalde yemeceğim şeylere saldırıyorum (
ne yapmalıyım bilmiyorum.
Şu ev işlerinden ne çektik be FilizimEvet ya , Allahtan ayaklarım muhteşem de iş yaparken yorulmuyorum
selam kızlar..valla çok muhabbet etmişsiniz dünden bugüne,gözüm korktu okumayabi ayak var ortada ama anlamadım,çiğdemin "diyeti bozanın ağzına girsin"dediği ayak mı acep bu arada çiğdem hoşgeldin kıss,sen gelince topik uçmuş gördüğüm kadarıyla
kahvaltı 8.15;2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet,1 küçük kase yoğurt,2 günkurusu,4 ceviz,omega3 1 gr
akşam planım 18.00;1 tabak yeşil mercimek,1 tabak salata,1 kase yoğurt,omega3 1 gr
dışarıda 45 dakika yürüdüm,çıkarken çok nazlandım ama dönüşte suratım soğuktan kızarsa da mutlu ve enerjiktim,tavsiye ederim(bide gözlük buğulanmasa)
aktardan alınmış karışık bitki çayımdan 2 kupa içtim,şimdi yeşilçay zamanı
eşimin ceketi yarına kalmış avm işi yattı
ne yemek yapayım bilmem
önceden düşünmeyince zor oluyo bana tarhana çorbası var aslında
bakıcaz artık ben şu dolapları bi yerleştireyim
mutfak bulaşık dolu ıyyyyyyy yağlı bide allahtan sıcak su var bide çamaşırsuyu hallader hepsini
şu işleri bi halledeyim
o ayaklar meşhurdur canım..geçen yaz onları aklımıza getirelim de yemeyelim diye yayınlamıştık..hatırlatayım dedim.ne ayak onlar ya:18: şaftım kaydı görünce
birdy senin yedek ayaklar değil canım mevzu ettiğim seninkiler pek şeker
dünkü yaptığımın ALLAH'ın izniyle tekrarı olmayacak fıstıklar...
bu gün
06:30 da kahvaltı bitti
1 bardak fındıııkkk
1 bardak çay
şimdide 2 kupa 5 li çay bitsede kurtulsam daha da tövbe alma
yeşil çay en güzeli
bu arada yarışmayı merakla takip edicemkolay gelsin gazanız mübarek olsun kızlar...
öğlene dünden kalan kısırım var ayran eşliğinde 12:00 da
16:30 da kereviz salatası yiyip kapanış inşallah hatunlar...
süper bir şey olmuş canım yaptığın..hem arkadaşların gaza geliyor hem sen motive oluyorsun..Bakam yarış var sanirsam çok güzel ya bende yakin 2 arkadasima Karatay yaptiriyorum onlarin yaşam koclariyim onlar yasam melegimiz deseler de suan iyi gidiyor 2 si de calisiyor 2 hafta oldu bende biraz daha duzene giirdim bi de sorumluluk olunca daha dikkat ediyorum bitanesi 70 den 66.6 dustu digeri ise 68 den kacamak yapinca 66 kiloya düştü akşam en gec 6 dan sonra yemiyorlar pzt. Gunleri kilo bildirim gunumuz ayni burdaki gibi uygulatiyorum kurallari cepten programlA iletisimdeyiz grub kurduk akilli telefonlar bu işe yarayacagi hic aklima gelmemisti kizlar :119::119:
sabretmelisin..başka yolu yok..ben de tatil dönüşü iyice zıvanadan çıktım..bayramdı aşure ayıydı falan bi baktım düzen gitmiş sık sık acıkır olmuşum..insülin direnci devreye giriyor hemen ve sık acıkıyor tatlı istiyor kendimizi tutamıyoruz..merhaba kızlar.sizden ve kendimden utanıyorum.buraya utancımdan yazasım gelmiyor.okumuyorum bile sanki siz beni okurken görecekmişsiniz gibi.ben kontrolden çıktım.yokuşta vites boşalmış gibi hızla yere doğru çakılacakmışım gibiyim.kendimi kaybetmişçesine yemeğe saldırıyorum ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum düzen felan kalmadı hersabah karatay kahvaltısı yapıyorum bugün tamam kaldığım yerden devamedeceğim diyorum ama öğlene varmadan saçma sapan şeyler yiyorum.stresten galiba bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum ondanmı bilmiyorum.
ne olur bana yardım edin.şuan midem o kadar şişki yemek yemektenama bir iki saate yine hiç yemek yememişim gibi normalde yemeceğim şeylere saldırıyorum (
ne yapmalıyım bilmiyorum.
anammmm ne muhabbet ne muhabbet..hele ki ayaklara bittimm...
bu ayak konusuuu uzun bi süre gider gibime geliyor...çünkü unutulcak gibi deil..
yarış var dmeekki hadi bakalım boğazını tutan kazansın diorumm kızlarrrrrr....
bende bu sabah
greyfurt suyu
azcık peynir yedim
ama öğlen
tavuk suyu çorba
bi tabak dolusu tavuklu bulgur pilavı
domates salatalık
yoğurt yedim ve patlıcam sanırım
(uzun zamandan beri öğlenleri bu kadar doymuyordum bugun evden getirdim ondan )
kızlarrrrrrrrrrr çok cicisiniz yaaaaaaaaaaaa valla
selam kızlar..valla çok muhabbet etmişsiniz dünden bugüne,gözüm korktu okumayabi ayak var ortada ama anlamadım,çiğdemin "diyeti bozanın ağzına girsin"dediği ayak mı acep bu arada çiğdem hoşgeldin kıss,sen gelince topik uçmuş gördüğüm kadarıyla
Evet sersumcum her iki taraf için hayırlı olur inşallah hem ben motive oluyorum dedigin gibi hem de onlara yardimci oluyorum birebir ilgileniyorum bi arkadasim çok azimli inşallah hep öyle gider ben mutlu oluyorum onların kilolari gittikçe. Sizlerle daha sık muhabbet etmek istiyorum ama olmuyor cepten kim var kim yok gözükmüyor da sinir şey ondan çok uzak kaliyorum neyse ben günlük bildirim yapayim belki sizlerde toparlanir silkelenir kilo vermemiz hizlanir hadin kizlar destek birbirimize ...
sabah
ceviz 2 gün kurusu
öğlen
yoğurt çorbası
2 tavuk but haşlama
akşam
menemen
peynir zeytin
zeytinyağlı yer elması
yoğurt
söğüş salata
şimdi de çayy
ben gelddiiiiiiiiiimmm kıssslar:79::79::79:
nasılsınız kızlar?geçmiş çok birikmiş okuyamadımyorgunum da zaten çok...malum kaynonoşum vardı:86::86 değilde yanında bi akrabasını getirmiş,hemde küçük çocuğu da vardı:95::95:3 günde deli ettiler beni.kadının rahatlığını anlatamam size,sözde yabancı misafir baktım kendi evi gibi davranıyo,haddini bildirdim hadsizin
bugün sabah gittiler,bende evi kırkladım.bütün evi elden geçirdim abartısız.yatılı misafir gelince her yer kirleniyo yawahh papişim sen nasıl başediyosun bu kaaa misafirle:44:
haftasonundan beri kaçamaklı gidiyorum malesef ama totomun üzerine hiç oturamadığım için kilo almamışım,ama yarın regl günü.cumaya ne olur bilmem
selam kızlar..kızım dun gece ateslendı dogru duzgun uyumadık sabahta erken kalktık o yuzden 3 ogun yedım
sabahkı kahvaltımı yazmıstım oglende salata barbunya aksamda cıger sote yogurt fıstık yedım.yarım saatte yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?