Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşamki yemeğimi yazayım
etli kuru börülce yalnız 2 tabak yedim
salata yoğurt
çayla çiğ çekirdek yedim
iyi geceler kızlar

geçmiş olsun sersumcum benimde başım bi hayli ağrıyodu bende ağrı kesici içtim anneme ulaşamayınca telaşlandım sıkıntıdan oldu sanırım ne tavuk yemişin be sersumcum
:

sana da geçmiş olsun canım..çok şükür iyiymiş teyzem.he kıss gıdaklıycam yakında..öğlende yemekte vardı..şansım yoktu yanii.akşama da kızım sipariş etmişti..

Papadiyam, geçmiş olsun kuzuya. Toparlanmaya başlamış ya, inşallah hızla iyileşir bundan sonra.

Benimki de ateşleniyor galiba, hali yok, iştahı yok... İnşallah kötüleşmez.
gecmıs olsun canım ılerlemeden onlem al hemen

allah kabul etsın canım sefer ayını oruclamı karsılamak ıstedın

sagol canımevet hergn tartılmak hıc dogru degıl bırkacgun tartılıp verdıkce gereklı motıvasyonu saglayıncaya kadar yoksa sureklı bırsey degıl yanı.bılgıler ıcın tesekkurler

banyo muhabbetı gecınce melexını hatırladım nerdedır ne alemdedır acep.bırdyım sen bılıyomusun kız napıyo melexın?

Herkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.

Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948
gule gule kullan sacını canım resımdekı sensın demı ınce gorunuyon

Hepinize iyi geceler. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Küçüğümün ateşi 39 a çıktı bu akşam

kontrol et sık sık canım.allah sıfa versın

Herkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.

Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948

saçlarımız aynı model, benimki sarımsı renk açısından yani. ama güzel görünüyosun maşallah güle güle kullan.... kahve fincanında pek afilliymiş haniii

birde ben tavuk aldırmıyorum artık,köy tavuğuda bulamıyoruz, antibiyotikle büyütüyorlarmış ya bu piliçleri 10 günde sonra içtiğimiz antibiyotikler fayda etmiyor hatta zarar ediyormuş bende yasaklar listesine alıverdim kızlar.

papadiya

yavrum bi arayım şu sonuçları da bakim yazarım tabiki de )

direnç vardır onu kırmak için spor ve karatay yapıyoruz, ama şimdilik pek bi değişim olmadı

Son düzenleme:
kahvaltım
07:30

mantarlı az çeçil peyniride koydum omlet 1 yumurtadan
az tulum peyniri 4 ad. zeytin
fındık ceviz
yeşilçay
şimdide kiraz sapı mısır püskülü ikilisi
öğlen

yeşil mercimek yerim
çay ve fındık falan
akşamı düşünmedim mercimeğin yanına bişeyler yaparım
kızlar öğlen gelirim yine

günaydıngeçmişe 3 dakikada baktım
sersumum bırak bu işleri,devlet su işleri yani beyakendi adıma zayıflamayı 2. plana attım,amaç sağlıklı beslenmek ve yaşamakyan etki olarak zayıflanıyo işte ne alabaşın nasıl oldu:26:
oyacım oyacımresimdeki sensen çok zarif bi hatunsunsaç modelin de harika,benimki dalgalı olunca hiçbi model oturtamıyorumyavrucak nasıl oldu
papişim kuzucuk baya toparlamıştır,geçmişler olsungerisini unuttum işte

kızlar bişey söylemeliyimbenim popo biraz düzdü eskidenyürüyüş,bir ara pilates ve 2.kattaki odama 7 yıldır merdivenle inip çıkma derken baya topladı,dikleştizaten pilates hocasının ayda bir yaptığı ölçümde heryerim incelmiş,popo dikleştiği için artmıştıyürüyüşe devameskiden her türlü egzersizi yapardım ama şimdi yürüyüş dışındakilere sabrım yok

kahvaltımı da bildireyim bi daha giremem
kahvaltı 8.15;2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı baharatlı omlet,2 kk peynir,1 küçük kase tarçınlı yoğurt,2 günkurusu,4 ceviz,5 zeytin,omega3 1 gr
akşam meçhul....

gunaydın kızlarrrrr

nasılsınız herkesler ıyıdır ınsallah benım kuzu toparlandı darısı dıger kuzucukların basına ıgneoyam merak ettım ınsallah gece sorun olmamıstır.bırdyım tez net hattındakı sorunu hallet sensız topık cok eksık
sersum sarımsak cayının sallama olanından denedım hıc koku yok normal pitki cayı gıbı bılgıne

Merhaba kızlar
Ben geldim .........

Gece görevlerim bitti ... uyudum ve geldim .. Inanilmaz yogun bir hafta gecirdim.. Cok cok ktuydu .. umarim bir daha boyle bir hafta daha gecirmem..

Gece gorevleri sirasinda Karatay hayal oldu .. Cunku gece gorevlerinde birseyler yemek gerekiyor .. olmuyor .. zaman buldukca da .. yurumeye calistim.. Bu arada adet oldum .. bugun son gunum.. baya baya dolu doluydum ..

neye .. simdi buradayim..

Yediklerim :

Sabah :
2 yumrutadan yumurta salatasi
1 minik kase yogurt
sutlu kahve
omega3 , multivitamin , cvitamini

öpüldünüz kizceler .. Leptininiz bol olsun

merhaba cakmel'cim tabiki hepsi bi anda olmuyor zaman icersinde hızımı artırdım mayıs ayında ilk zamanlar 4,5 ile yurudum bi 15 gun sonra 5 cıkardım sonra 1-2 ay sonra 6 ve 6. aydan sonra 6.5 hız ile yuruyorum nabzımı takip ediyorum genelde en fazla 140 cıkıyor ama bktıgımda 90 -120 arası atıyor simdilerde ilk 30 dk 6.5 ıle yuruyorum son 30 dk da 7 ıle yuruyorum yavasyavas 7 hazırlık yapıyorum zaten 6 bi sure sonra yavas geliyor bence hız onemli tempolu olmak gerek zamanla seninde olur derim
fotograflarıda dedigin gibi bi deneyecem fırsat buldugumda en kısa zamanda tesekkürler aydınlattıgın icin

akşam yemeği
yeşil mercimek
börülce yemeği
salata ayran
bu kadar yeter sanırım yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün

bırakmam pampiş de denemiş alıyorum bugün..iş arkadaşımla ortak alıcez...hızlansın şu metabolizma gayrıı..
amanın sexiii popolu hatuunnnn

:13::13::13:sağol balımm alıcem bendeee..
sen ne zamandır içiyon bakemm kıss yarıyo mu işine
kuzucuğa da sevindim..Allah bidaha göstermesin

canım gececilik zordur Allah yardımcın olsun marim benimmm

kızlarrrr canım fıstıklı irmik helvası istiyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sabah

2 günkurusu
ceviz

öğlen

et döner
salata
tarhana

akşam

2 köfte
soğan
ayran

dun basladım bebeem bakalım hele bır hafta olsun da

kızlarrrr canım fıstıklı irmik helvası istiyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sabah

2 günkurusu
ceviz

öğlen

et döner
salata
tarhana

akşam

2 köfte
soğan
ayran
afıyet olsun bebeemmm

Iyi aksamlar kızlar
Sabah (09:15bitti)
2 lop seklinde yumurta
2 dilim kalin peynir
4 ceviz
sütlü kahve

Öğlen spor zamani (12:30-13:30)
60 dk
ilk 30 dk 6,5 hiz -son 30 dk 7 hizla
536 kalori
6km 700 m

Aksam yemegi
mantar tavuk sote
1 çay bardağı tarhana çorbası
1 kupa ayran

Bugun toplam 19.200 adım atmisim kizlar:119::119:

Sivi 1,5 litre su
1 kupa çay
3 kupa ayran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…