- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
geçmiş olsun sersumcum benimde başım bi hayli ağrıyodu bende ağrı kesici içtim anneme ulaşamayınca telaşlandım sıkıntıdan oldu sanırım ne tavuk yemişin be sersumcum
:
gecmıs olsun canım ılerlemeden onlem al hemenPapadiyam, geçmiş olsun kuzuya. Toparlanmaya başlamış ya, inşallah hızla iyileşir bundan sonra.
Benimki de ateşleniyor galiba, hali yok, iştahı yok... İnşallah kötüleşmez.
allah kabul etsın canım sefer ayını oruclamı karsılamak ıstedınDün kaçamağım yoktu ama bu ara acayip acıkıyorum. Resmen doymuyorum ya! Genelde benim regl yaklaşınca böyle olur ama yaklaşıp yaklaşmadığını da bilemiyorum. Karatay'dan uzaklaşınca regl düzenim de bozuldu eskisi gibi...
Karatay'ın yan etkileri:
- Polikistik over olduğum için düzensiz olan regl im düzene girdi,
- Bacaklarımdaki kılcal damar çatlakları çok çok azaldı.
Bugün maalesef kötü bişey yaptım. Sahurda 1 dilim kek yedim((
İftarı su ve sütle geçiştirdim. Şimdi oğlumu okuldan almaya gidip gelince de sac kebap yiycem.
ARZ EDERİM MIHTARIM!
sagol canımöncelikle geçmiş ola canım. yalnıııız her gün tartılmak benim bildiğim kadar pek faydalı değildi; kg verdiğimizi görüp seviniyor, ertesi gün veremediğimizi veya kg aldığımızı görüp üzülüyoruz ya işte o vakit böbrek üstü bezlerimiz ani mutluluk ve üzüntüye bağlı bozuluyormuş canım sağlıkçılar daha iyii bilir tabiii benden hatırlatması o nedenle hafta 1 veya 10 günde 1 en doğrusuymuş...
canım hemde ne simit var bir görsen tüm türkiyeyi geç, afrika kıtasına yeter kııızzz
ayrıca o domates ile biber yiyen dostlar mevsim sebze ve meyvesi en ideali diye bi flaş haber geçiyim :)) ben sabah için kurutulmuş domates ile biberimi sıcak suda beklemeye aldım sabaha menemen yapcam da ımmmmm sabah olsada yesek ben kaçar malum küçük kuzu anne sütü ister herkese bol bol leptin diliyorum...
banyo muhabbetı gecınce melexını hatırladım nerdedır ne alemdedır acep.bırdyım sen bılıyomusun kız napıyo melexın?Oyy oyy güle güle kirlenson 2 yıl özellikle kışın öyle saatlerce yıkanamadım valla hem son evimin duş küveti falan yok eski kazanlı banyonun bir köşesine kare duş teknesi koymuşlar kollar toto falan çarpıyo bide bu sene doğalgaza yeni geçtiler hep problem var ve ısınamıyoruz o yüsden 5 dakkada şapur şupur yarabbi şükür girip çıkıyos duja ama benim kız maşallah hiç etkilenmiyor gün aşırı yıkanıyor hemde termosifonun sıcak suyu bitene kadar
takılıyoruz kıstabisi tarafsız olucaksınız hatta iyice gaza getirmek için ne gerekiyorsa yapın valla sevaba girersiniz
bu arada buldum yazıyı dukan yumruğu diye başlığı var yeşil çayı 3 gün boyunca için diyo gece bile hatta su yerinede için diyo tuzu bi müddet bırakın yada iyice azaltın diyoha bide her zamankinden erken yatmak da çok iyi diyo sende bak istersen benim tipik hatalarım resmen gerçi uykusuzluk benim tercihim değil ama yapıcak pek bişey yok sende şalgamı içme bi müddet yaa hem tuzlu hem karbonhidratlı değilmi :44:
gule gule kullan sacını canım resımdekı sensın demı ınce gorunuyonHerkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.
Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948
Hepinize iyi geceler. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Küçüğümün ateşi 39 a çıktı bu akşam
Herkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.
Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948
gelelim kahvaltıma
şu an açlıktan ölüyorum, lakin boğaz harbi 12 de olacak çare yok inş.
otlu 1 yumurtadan omlet
avuç ayası kadar peynir
1 çay bardağı süt
1 bardak fındık
1 minicik kase keten tohumlu yoğurt
1 iki ceviz iriliğinde elma
1 minik mandalina
bayadır meyve yemiyodum eşimden fırça yerken yanında meyvede yiyim dedim
bende azmin ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum yavrum senin maşallahın var
Gerçekten güleryüzcüğüm 6,5 veya 7 de nasıl yürüyosun ya benin nabız 199 'a dayanıyo 6,5 hız yapınca, bende hemen 6 ya çekiyorum. var mı bi sırrın? Yoksam nabza bakmıyomusun?
Ayrıca yavru ceylan; google amcaya yaz ;fota küçültme die site çıkıyo dünya kadar ,onlara gir fotolarını orada küçült ben avatarı öle yapıyomyada foto küçültme prog. indir kendin yap yavrum sen bu iradeylee her şeyi yaparsın ALLAH'ın izniyle
oylesarhosolsamkiiii;
canım ben eğer yersem mümkünü yok veremiyorum, normal karatay yapıyorum 2 aya yakındır giden kilolar şekil aşağıda :))
sersum o çayda bal var anacım yabide sarımsakla bal yan yana abooooo dediğin gibi ne kadar iğrenç olduğunu düşünebiliyorum.bir ara bende lahana diyeti yapmıştım oda iğreeeenç bi diyet ALLAH muhafaza. geçmiş ola damak tadına yavrum
karatay güncemmm
sabah 7:30 kahvaltı bitiş
yeşillikli 2 yumurtadan salata
avuç ebatında peynir
5 zeytin
1 bardak fındık
çay
SARHOŞ HANIIIIIM olmuş mu bu gün
öğle 12 gibi
yoğurt
kabuska
karnabahar
saat 16:30 çiğ köfte 6-7 taneve kapanış
60 dk yürüyüş
herkese booool gülücüklü huzurlu günler diliyorum
günaydıngeçmişe 3 dakikada baktım
sersumum bırak bu işleri,devlet su işleri yani beyakendi adıma zayıflamayı 2. plana attım,amaç sağlıklı beslenmek ve yaşamak yan etki olarak zayıflanıyo işte ne ala başın nasıl oldu:26:
kızlar bişey söylemeliyimbenim popo biraz düzdü eskiden yürüyüş,bir ara pilates ve 2.kattaki odama 7 yıldır merdivenle inip çıkma derken baya topladı,dikleşti zaten pilates hocasının ayda bir yaptığı ölçümde heryerim incelmiş,popo dikleştiği için artmıştı yürüyüşe devam eskiden her türlü egzersizi yapardım ama şimdi yürüyüş dışındakilere sabrım yok
..
:13::13::13:sağol balımm alıcem bendeee..gunaydın kızlarrrrr
nasılsınız herkesler ıyıdır ınsallah benım kuzu toparlandı darısı dıger kuzucukların basına ıgneoyam merak ettım ınsallah gece sorun olmamıstır.bırdyım tez net hattındakı sorunu hallet sensız topık cok eksık
sersum sarımsak cayının sallama olanından denedım hıc koku yok normal pitki cayı gıbı bılgıne
Merhaba kızlar
Ben geldim .........
Gece görevlerim bitti ... uyudum ve geldim .. Inanilmaz yogun bir hafta gecirdim.. Cok cok ktuydu .. umarim bir daha boyle bir hafta daha gecirmem..
Gece gorevleri sirasinda Karatay hayal oldu .. Cunku gece gorevlerinde birseyler yemek gerekiyor .. olmuyor .. zaman buldukca da .. yurumeye calistim.. Bu arada adet oldum .. bugun son gunum.. baya baya dolu doluydum ..
neye .. simdi buradayim..
Yediklerim :
Sabah :
2 yumrutadan yumurta salatasi
1 minik kase yogurt
sutlu kahve
omega3 , multivitamin , cvitamini
öpüldünüz kizceler .. Leptininiz bol olsun
dun basladım bebeem bakalım hele bır hafta olsun dabırakmam pampiş de denemiş alıyorum bugün..iş arkadaşımla ortak alıcez...hızlansın şu metabolizma gayrıı..
amanın sexiii popolu hatuunnnn
:13::13::13:sağol balımm alıcem bendeee..
sen ne zamandır içiyon bakemm kıss yarıyo mu işine
kuzucuğa da sevindim..Allah bidaha göstermesin
canım gececilik zordur Allah yardımcın olsun marim benimmm
kızlarrrr canım fıstıklı irmik helvası istiyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
afıyet olsun bebeemmmsabah
2 günkurusu
ceviz
öğlen
et döner
salata
tarhana
akşam
2 köfte
soğan
ayran
kızlarrrr canım fıstıklı irmik helvası istiyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dun basladım bebeem bakalım hele bır hafta olsun da
afıyet olsun bebeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?