Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada

canım çok çok sevindim bu habereallahın izniyle hepsi geçicek eşin de tamamen sağlığına kavuşacak kardelenim allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.....

canım çok çok sevindim bu habereallahın izniyle hepsi geçicek eşin de tamamen sağlığına kavuşacak kardelenim allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.....

çok sağol canım inşallah aminnnn çıkmak zorundayım kardeşimle görüşecekmişiz sonra gelirim

canım ben spiralden olduğuna daha önce de şahitim..uzarsa tabii giderim..ama benim asıl derdim yarınki tartı o bahane yanii

ayrana kimyon ekliyeyeim barii

ayy kardelenim çok sevindim canım..
Allahım tamamen kurtulduğunuzu da gösterecek inşallah..ayy çok sevindimm

,
Yaaaa ne kadar sevindim anlatamam , cümleten gözünüz&gözümüz aydın.İnşallah daha da güzel haberler alıcaz

Oh ya , hakket ne çekti amcam günlerdir.Ayyyy adamcağız ne sevinmiştir tek görünce yawww ...Maşallah bütün hastalardan güzel haberler gelmeye başladı.Darısı diğer hastalarımızın başına
kızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:
Haydaaaa , muhtar yaw alt takımı problemli olan benim , sen diiil....Sana n'oldu ki ? Spiral hakkında çok cahilim , demek böyle marifetleri de var.Gerçi hep okurum ara kanama yapar diye....Hmmm şişmişindir muhtar o zaman.Sen yarın kafadan 1 kilo düşşşşşşş
Not : Kirvem henüz gelmedi.O bakımdan burdayım , heran kaçabilirim.Arzederim...

sabah: 3 yumurta ve zeytin..

saat 15 de komşum geldi elinde simitle.. peynir ile beraber 2 tane yedim dayanamadım..

sersum dün seni dinledim ve sarmısağı yapmadım..

akşam yemeği yok ama sporda yapmadım bugün, yarınsa tartı günü Allah kolaylık versin hepimize..

dün yemeğe misafim vardı krep içinde et kavurması yaptım ama ben krepini yemedim etini yedim, makarnada yemedim, baklava getirmişlerdi onada dokunmadım sadece yemelerini seyrettim..
ama bu can da, bi yerde tak ediyor bugün ki gibi..:44::44:

yok aman aman arıza olmasın spiraldendir o..

şişmişimdir de mii düşiyimm di mii düşiyimmm düşiyimmm
kirven gelmiş hoşgelmiş..

iyi yaptın canımm..aman o çay düşman başınaa

ay can bu da haklısın da sıkmadan gitmiyo bu kilolar..naapçann mecburrr

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-iğneoyası- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014
23-habercice-21 Şubat 2014
24-neslihansltn-28 Şubat 2013
25-serpp-??? izinli

Son düzenleme:
Anca gelebildim ve geçmişide okuyamadan çıkacağım canlar bugün öğlen küçük bir kase aşure yedim onun dışında akşam yemeğimi

19:30 yedim ama az yedim, şimdi midem gurulduyo gözüm dönüp kaçamak yapmamak için ıhlamur içip yatcam

Yarın hepinizin tartıda yüzü gülsün inşallah yarın öğlen yola çıkıp akşam evimdeyim anca 9 dan sonra gelebilirim, hepiniz

öpüldünüz iyi geceler bol leptinler herkese

çok teşekkürler canım bizde çok sevindik

inşallah canım ya bugünlerde geçecek allahın izniyle

gunaydin kizlar....
gecen hafta :86,
bu hafta : 85....
fark :1 kilo
ins.sizin icinde guzel bir gun olur...

tesekkurler canım:13::13:

bildirim yapağım yaklaşık 5 gün 8 km'ye rağmen..

rumuz: neslihansltn
geçen hafta kilo:78.100
bu hafta:77.600
Fark:-500
spor: yürüyüş.

demek ki neymiş hiç kaçak olmayacak.. yada bünye alışıyor artık ama bu durumdan iç memnun olmadım en azından bi 77 bekliyordum ben..:44::44::44:

çok sevindim canım ne çektiniz bee
haklısın canım yaa bende artıdayım bu hafta geçen hafta birinci olmuştum hatırlarsan inan sevinemiyorum bi veriyoruz bi alıyoruz sen yeniydin sanırım şu saatten sonra vermesi daha zor olacak anlamış bulunmaktayım neyse sıkmayalım canımızı en azından sağlıklı besleniyoz ama insanın canı neler istemiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…