Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
canım çok çok sevindim bu habereallahın izniyle hepsi geçicek eşin de tamamen sağlığına kavuşacak kardelenim allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.....
canım ben spiralden olduğuna daha önce de şahitim..uzarsa tabii giderim..bu durum tekrarlarsa kontrol ettir derim, felaket tellalı sanma :18: canımmmmm ben çok sağlamcıyımdır da ondan
normal regl olmadığından şişlik olmaz amma yatmana 2-3 saat kala kimyon ye 1 çay kaşığı kadar sıvı bişeyede ekleyebilirsin o seni rahatlatır. aramızda kalsın şişliğini giderir
59 dk yürüyüş yaptııımmm
ben sadece cumaları tartılıyorum o nedenle yarını sabırsızlıkla bekliyorum ,kır çiçekleriben kaçar süt isteyen bir kuzum var malum leptininiz ayrılmaz bir bütünününz olsun [/B]
Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
iyi akşamlar kızlar....dün gelemedim öğlenden geceye kadar annemlerdeydim.babam daha iyi gözleri de düzelmeye başladı allaha şükürler olsun
gelince geçmişe baktım ama yazamadım yorgunluktan
papişim kızın iyileşmiş çok sevindim,bi daha hasta olmasın inşallah
iğneoyam bu kez de senin kuzucuk hastalanmış,geçmiş olsun allah şifa versin tez zamandabu arada saçlarını güle güle kullan,bende kestirdim dün seninki gibi kısa
sersumum burdan da yazayım,sarımsak çayına başladık hadi hayırlısıişe yarasın da zayıflayalım gari
aklımda kalanlar bu kadar,aklıma gelirse yazarım yine...
Haydaaaa , muhtar yaw alt takımı problemli olan benim , sen diiil....Sana n'oldu ki ? Spiral hakkında çok cahilim , demek böyle marifetleri de var.Gerçi hep okurum ara kanama yapar diye....Hmmm şişmişindir muhtar o zaman.Sen yarın kafadan 1 kilo düşşşşşşşkızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:
kızlarrrr canım fıstıklı irmik helvası istiyooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yok aman aman arıza olmasın spiraldendir o..Haydaaaa , muhtar yaw alt takımı problemli olan benim , sen diiil....Sana n'oldu ki ? Spiral hakkında çok cahilim , demek böyle marifetleri de var.Gerçi hep okurum ara kanama yapar diye....Hmmm şişmişindir muhtar o zaman.Sen yarın kafadan 1 kilo düşşşşşşş
Not : Kirvem henüz gelmedi.O bakımdan burdayım , heran kaçabilirim.Arzederim...
sabah: 3 yumurta ve zeytin..
saat 15 de komşum geldi elinde simitle.. peynir ile beraber 2 tane yedim dayanamadım..
sersum dün seni dinledim ve sarmısağı yapmadım..
akşam yemeği yok ama sporda yapmadım bugün, yarınsa tartı günü Allah kolaylık versin hepimize..
dün yemeğe misafim vardı krep içinde et kavurması yaptım ama ben krepini yemedim etini yedim, makarnada yemedim, baklava getirmişlerdi onada dokunmadım sadece yemelerini seyrettim..
ama bu can da, bi yerde tak ediyor bugün ki gibi..:44::44:
çok açıktım ben yaaaa... yarın kesin yemek yapmalıyım bu rejimde yemek yoksa yok yanii hemen acıkıyor insan..:18::18::18:
canım ben spiralden olduğuna daha önce de şahitim..uzarsa tabii giderim..ama benim asıl derdim yarınki tartı o bahane yanii
ayrana kimyon ekliyeyeim barii
ayy kardelenim çok sevindim canım..
Allahım tamamen kurtulduğunuzu da gösterecek inşallah..ayy çok sevindimm
,
Yaaaa ne kadar sevindim anlatamam , cümleten gözünüz&gözümüz aydın.İnşallah daha da güzel haberler alıcaz
Oh ya , hakket ne çekti amcam günlerdir.Ayyyy adamcağız ne sevinmiştir tek görünce yawww ...Maşallah bütün hastalardan güzel haberler gelmeye başladı.Darısı diğer hastalarımızın başına
Haydaaaa , muhtar yaw alt takımı problemli olan benim , sen diiil....Sana n'oldu ki ? Spiral hakkında çok cahilim , demek böyle marifetleri de var.Gerçi hep okurum ara kanama yapar diye....Hmmm şişmişindir muhtar o zaman.Sen yarın kafadan 1 kilo düşşşşşşş
Not : Kirvem henüz gelmedi.O bakımdan burdayım , heran kaçabilirim.Arzederim...
tesekkurler canım:13::13:liste sıramız...
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-iğneoyası- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014
23-habercice-21 Şubat 2014
24-neslihansltn-28 Şubat 2013
25-serpp-??? izinli
takıp edemedım aksam yemegı yemedın mı canım..cok acıktıysan ayran ıc bol bol
çok sevindim canım ne çektiniz beeSelam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
haklısın canım yaa bende artıdayım bu hafta geçen hafta birinci olmuştum hatırlarsan inan sevinemiyorum bi veriyoruz bi alıyoruz sen yeniydin sanırım şu saatten sonra vermesi daha zor olacak anlamış bulunmaktayım neyse sıkmayalım canımızı en azından sağlıklı besleniyoz ama insanın canı neler istemiyokibildirim yapağım yaklaşık 5 gün 8 km'ye rağmen..
rumuz: neslihansltn
geçen hafta kilo:78.100
bu hafta:77.600
Fark:-500
spor: yürüyüş.
demek ki neymiş hiç kaçak olmayacak.. yada bünye alışıyor artık ama bu durumdan iç memnun olmadım en azından bi 77 bekliyordum ben..:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?