Kızlar selam ,
Şimdi yürüyüşten geldim.Canım kakolu süt çekti , yaptık , biraz leblebiyle çok güzel gitti , akşama da balık var.Sizin yediklerinize bakınca gözlerime inanamıyorum , nasıl doyuyorsunuz ve saatlerce tok kalıyorsunuz? Sakın bana insülin direnci hikayesini anlatmayınSözgelimi muhtar bu akşam yemek olara iki köfte yemiş ki iki köfte ancak ki 4 yaşındaki bi çocuk için akşam yemeği olabilir.Yani muhtar gece yatana dek acıkmıcan mı , bu nasıl bi yemek yemedir , kafamda deli sorular
Neyse bu arada dün okuyup da yazamamıştım , aklımda kalanları kısaca yaziim de sonra " aman bu Birdy de ne kadar kendini beğenmiş , hiç bizim yazdıklarımıza yorum yapmıyor" denmesin
Öncelikle Pampişim senin prenses toparlanış , gözün aydın...
İğneoyam seninki hastalanmış bu sefer , nasıl düştü mü ateşi ufaklığın , inşallah gece güzelce uyuyabilmiştir.Bu arada saçların enfessss olmuş , bayıldımmm , güle güle kullan.İmaj herşeydir Oyam , ben de bu ara makyaja - giyime düştüm vışşşşşşşBenim saçlar kıvırcık o bakımdan o güzel modeller ben de işe yaramıyo , ben de bööle kuzu kafa gibi dolaşıyorum işte.Neyse ,Allah başka dert vermesin.
Çiğdoş ve Sarhoş yarış nasıl gidiyo , ziporlar yapıldı mı , mekikler çekildi mi ?
Leylakım o misafir kadın ne kadar tiksinç bi insanmış öööle , haddini bildirmen çok iyi olmuş , ben olsam bi de tokat atardım , sen gene az yapmışsın.
Güleryüzlü sana laf yok sadecevar...
Cakmel , Filizim , Alyam sizde özel bi durum yoktu galiba , o bakımdan maşallah deyip geçiyorum.
Özlemim Kartalım duyduk ki kendine JLo poposu yapmışsın , yakışır cancağızıma , güle güle kullan anacımMillet ameliyat oluyo o popo için , sense merdiven çıkarak bunu başarmışsın , aslansın kaplansın
Anaaam ne çok yazdım gene , dünün acısını çıkardım.
He kızlar bu sarımsak çayı ne için , metabolizma hızlandırmak için mi ? Şimdi size bi karışım veriyorum bunu içince resmen vücut ısınıyo , tavsiye ediyorum ; Çubuk tarçın , karanfil , havlıcan , kakule (kabuğunu çıtlatın) , tane yenibahar , tane karabiber , bikaç dilim taze zencefil ...Suyu kaynatıp bunları ilave ediyoruz ve 10 dakka kadar hepsinin tadı suya geçene dek kaynatıyoruz.Sonra bi 5 dakka bekletip limon dilimiyle içiyoruz.Aynı zamanda grip-nezle-öksürük-tıksırık-ot-bok dahil herşeye çok iyi gelir , çok üşüyenler de içsin , içinize radyatör girmiş gibi oluyo valla
Kızlar selam ,
Şimdi yürüyüşten geldim.Canım kakolu süt çekti , yaptık , biraz leblebiyle çok güzel gitti , akşama da balık var.Sizin yediklerinize bakınca gözlerime inanamıyorum , nasıl doyuyorsunuz ve saatlerce tok kalıyorsunuz? Sakın bana insülin direnci hikayesini anlatmayınSözgelimi muhtar bu akşam yemek olara iki köfte yemiş ki iki köfte ancak ki 4 yaşındaki bi çocuk için akşam yemeği olabilir.Yani muhtar gece yatana dek acıkmıcan mı , bu nasıl bi yemek yemedir , kafamda deli sorular
Neyse bu arada dün okuyup da yazamamıştım , aklımda kalanları kısaca yaziim de sonra " aman bu Birdy de ne kadar kendini beğenmiş , hiç bizim yazdıklarımıza yorum yapmıyor" denmesin
He kızlar bu sarımsak çayı ne için , metabolizma hızlandırmak için mi ? Şimdi size bi karışım veriyorum bunu içince resmen vücut ısınıyo , tavsiye ediyorum ; Çubuk tarçın , karanfil , havlıcan , kakule (kabuğunu çıtlatın) , tane yenibahar , tane karabiber , bikaç dilim taze zencefil ...Suyu kaynatıp bunları ilave ediyoruz ve 10 dakka kadar hepsinin tadı suya geçene dek kaynatıyoruz.Sonra bi 5 dakka bekletip limon dilimiyle içiyoruz.Aynı zamanda grip-nezle-öksürük-tıksırık-ot-bok dahil herşeye çok iyi gelir , çok üşüyenler de içsin , içinize radyatör girmiş gibi oluyo valla
4 ARALIK 2013 MENUM
sabah (09:20bitti)
1 lop yumurta
4 ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir
Oglen spor zamani 11:30-12:30:119:
9 km
80 dk
720 kalori
ilk 30 dk hiz 6,5 son 50 dk hiz 7
Aksam yemegi (17:00bitti)
Ispanak 1 tabak
Pirasa 1 tabak
1 cay bardagi findik kabuklu
2 adet salatalık turşusu
2 adet aci biber turşusu
Sivi dun 1,5 litre su
1 kupa sütlü kahve vazgecilmezim
Dün aksam arkadasa gittik dogum gunuydu ona süpriz yaptim yaş Pasta aldim gittim ama ben yemedim:119: :119: superim
Ama bu hafta ufak ufak 2-3 catal kacamagim oldu bu da bana 500 gr az vermeme neden oldu::(((( keske dedim ama cok gec haftaya sifir kacamakla olcam yarin tarti yüzümüzü güldürsun...
Hah , bak unuttum , bi de yaşam koçluğu olayın vardı , valla harikasın , iki çocuk yetmedi bi de iki yetişkinle ilgileniyosun , çok enerjik gördüm seniMaşallah her seyi ne güzel ozetlemissin valla bayildim 2-3 gunun kisa özeti gibisin ben bu kadar yazamiyorum kiz bi yerden viyikliyo oglum bi yerden zivakliyor aklimda olani da unutuyorum valla ben daha Dünün ozetini yapcam sonrada bu kizin kilolar nasil gidiyor diye merak edenlere yardim eder benim menuler ve spor ...
De mi , bak yorum yaptım hemen anladın ne kadar muhteşem bir insan olduğumu , o bakımdan diyorum işte "yorum yapmak lazım" diyenekaaa mütevazii nekaaa şahsınamünhasır şahanee bir insansın..yaptıklarımıza yediklerimize içtiklerimize yorum yaparakdan bizleri mahçup ettin kayınçommm
o 2 köfte varya o 2 köfte mıhtarıda zor doyurdu ama en azından yarın tartıda aynı çıkayım diye tuttum kendimi..kendimi kandırıyorum yanee. .ama üstüne çayın yanında 2 avuç ayçekirdeği çıtlatıp olayı berbat ettim..
çayı aldım yarın içmeye başlıyorum bakalım benim deli metoo nasıl etkilenecek
seninki de enfes tariff..onu da yazalım bi kenara
Vaaaay pastaya bile4 ARALIK 2013 MENUM
sabah (09:20bitti)
1 lop yumurta
4 ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir
Oglen spor zamani 11:30-12:30:119:
9 km
80 dk
720 kalori
ilk 30 dk hiz 6,5 son 50 dk hiz 7
Aksam yemegi (17:00bitti)
Ispanak 1 tabak
Pirasa 1 tabak
1 cay bardagi findik kabuklu
2 adet salatalık turşusu
2 adet aci biber turşusu
Sivi dun 1,5 litre su
1 kupa sütlü kahve vazgecilmezim
Dün aksam arkadasa gittik dogum gunuydu ona süpriz yaptim yaş Pasta aldim gittim ama ben yemedim:119: :119: superim
Ama bu hafta ufak ufak 2-3 catal kacamagim oldu bu da bana 500 gr az vermeme neden oldu::(((( keske dedim ama cok gec haftaya sifir kacamakla olcam yarin tarti yüzümüzü güldürsun...
Kızlar selam ,
Öncelikle Pampişim senin prenses toparlanış , gözün aydın...
İğneoyam seninki hastalanmış bu sefer , nasıl düştü mü ateşi ufaklığın , inşallah gece güzelce uyuyabilmiştir.Bu arada saçların enfessss olmuş , bayıldımmm , güle güle kullan.İmaj herşeydir Oyam , ben de bu ara makyaja - giyime düştüm vışşşşşşşBenim saçlar kıvırcık o bakımdan o güzel modeller ben de işe yaramıyo , ben de bööle kuzu kafa gibi dolaşıyorum işte.Neyse ,Allah başka dert vermesin.
Çiğdoş ve Sarhoş yarış nasıl gidiyo , ziporlar yapıldı mı , mekikler çekildi mi ?
Leylakım o misafir kadın ne kadar tiksinç bi insanmış öööle , haddini bildirmen çok iyi olmuş , ben olsam bi de tokat atardım , sen gene az yapmışsın.
Güleryüzlü sana laf yok sadecevar...
Cakmel , Filizim , Alyam sizde özel bi durum yoktu galiba , o bakımdan maşallah deyip geçiyorum.
Özlemim Kartalım duyduk ki kendine JLo poposu yapmışsın , yakışır cancağızıma , güle güle kullan anacımMillet ameliyat oluyo o popo için , sense merdiven çıkarak bunu başarmışsın , aslansın kaplansın
Anaaam ne çok yazdım gene , dünün acısını çıkardım.
iyi akşamlar kızlar....dün gelemedim öğlenden geceye kadar annemlerdeydim.babam daha iyi gözleri de düzelmeye başladı allaha şükürler olsun
gelince geçmişe baktım ama yazamadım yorgunluktan
papişim kızın iyileşmiş çok sevindim,bi daha hasta olmasın inşallah
iğneoyam bu kez de senin kuzucuk hastalanmış,geçmiş olsun allah şifa versin tez zamandabu arada saçlarını güle güle kullan,bende kestirdim dün seninki gibi kısa
sersumum burdan da yazayım,sarımsak çayına başladık hadi hayırlısıişe yarasın da zayıflayalım gari
aklımda kalanlar bu kadar,aklıma gelirse yazarım yine...
babacığına sevindim canım..yazık amcama ne çektii..Allah beterinden saklasın..
başladık bakalım..hehehe
sağol datlummm
avatar değişmişhayırlı olsun şekerim.dur bende değiştireyim şu bebiş avatarını
yeni başlangıçlara...
kızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:
bence şişkinliği geçmiştir bacım ya:44: [/B]
olabilüürrrr:18::18::18::18:
Zaten dün25.500 adim atmisim kızlar ama anam Ağlamış kendime ceza verdim 9 km 80 dk yürüyerek çünkü kaçamak yaptiydim bi gun oncesi oglusun pastasindan 2-3 çatal ve 2 kaşık makarnis hiç de begenmedim ama nasil yedim anlamadim biraz sinirliydim ondan olsa kendimi kaybetmistim sabah hemen ödem yaptim 500 gr gitti çok üzüldüm ama ne yarar işte. .. ((
kızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?