Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selam ,
Şimdi yürüyüşten geldim.Canım kakolu süt çekti , yaptık , biraz leblebiyle çok güzel gitti , akşama da balık var.Sizin yediklerinize bakınca gözlerime inanamıyorum , nasıl doyuyorsunuz ve saatlerce tok kalıyorsunuz? Sakın bana insülin direnci hikayesini anlatmayın Sözgelimi muhtar bu akşam yemek olara iki köfte yemiş ki iki köfte ancak ki 4 yaşındaki bi çocuk için akşam yemeği olabilir.Yani muhtar gece yatana dek acıkmıcan mı , bu nasıl bi yemek yemedir , kafamda deli sorular
Neyse bu arada dün okuyup da yazamamıştım , aklımda kalanları kısaca yaziim de sonra " aman bu Birdy de ne kadar kendini beğenmiş , hiç bizim yazdıklarımıza yorum yapmıyor" denmesin
Öncelikle Pampişim senin prenses toparlanış , gözün aydın...
İğneoyam seninki hastalanmış bu sefer , nasıl düştü mü ateşi ufaklığın , inşallah gece güzelce uyuyabilmiştir.Bu arada saçların enfessss olmuş , bayıldımmm , güle güle kullan.İmaj herşeydir Oyam , ben de bu ara makyaja - giyime düştüm vışşşşşşş Benim saçlar kıvırcık o bakımdan o güzel modeller ben de işe yaramıyo , ben de bööle kuzu kafa gibi dolaşıyorum işte.Neyse ,Allah başka dert vermesin.
Çiğdoş ve Sarhoş yarış nasıl gidiyo , ziporlar yapıldı mı , mekikler çekildi mi ?
Leylakım o misafir kadın ne kadar tiksinç bi insanmış öööle , haddini bildirmen çok iyi olmuş , ben olsam bi de tokat atardım , sen gene az yapmışsın.
Güleryüzlü sana laf yok sadece var...
Cakmel , Filizim , Alyam sizde özel bi durum yoktu galiba , o bakımdan maşallah deyip geçiyorum.
Özlemim Kartalım duyduk ki kendine JLo poposu yapmışsın , yakışır cancağızıma , güle güle kullan anacım Millet ameliyat oluyo o popo için , sense merdiven çıkarak bunu başarmışsın , aslansın kaplansın
Anaaam ne çok yazdım gene , dünün acısını çıkardım.
He kızlar bu sarımsak çayı ne için , metabolizma hızlandırmak için mi ? Şimdi size bi karışım veriyorum bunu içince resmen vücut ısınıyo , tavsiye ediyorum ; Çubuk tarçın , karanfil , havlıcan , kakule (kabuğunu çıtlatın) , tane yenibahar , tane karabiber , bikaç dilim taze zencefil ...Suyu kaynatıp bunları ilave ediyoruz ve 10 dakka kadar hepsinin tadı suya geçene dek kaynatıyoruz.Sonra bi 5 dakka bekletip limon dilimiyle içiyoruz.Aynı zamanda grip-nezle-öksürük-tıksırık-ot-bok dahil herşeye çok iyi gelir , çok üşüyenler de içsin , içinize radyatör girmiş gibi oluyo valla

Maşallah her seyi ne güzel ozetlemissin valla bayildim 2-3 gunun kisa özeti gibisin ben bu kadar yazamiyorum kiz bi yerden viyikliyo oglum bi yerden zivakliyor aklimda olani da unutuyorum valla ben daha Dünün ozetini yapcam sonrada bu kizin kilolar nasil gidiyor diye merak edenlere yardim eder benim menuler ve spor ...

nekaaa mütevazii nekaaa şahsınamünhasır şahanee bir insansın..yaptıklarımıza yediklerimize içtiklerimize yorum yaparakdan bizleri mahçup ettin kayınçommm

o 2 köfte varya o 2 köfte mıhtarıda zor doyurdu ama en azından yarın tartıda aynı çıkayım diye tuttum kendimi..kendimi kandırıyorum yanee..ama üstüne çayın yanında 2 avuç ayçekirdeği çıtlatıp olayı berbat ettim..

çayı aldım yarın içmeye başlıyorum bakalım benim deli metoo nasıl etkilenecek

seninki de enfes tariff..onu da yazalım bi kenara

4 ARALIK 2013 MENUM
sabah (09:20bitti)
1 lop yumurta
4 ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir

Oglen spor zamani 11:30-12:30 :119:
9 km
80 dk
720 kalori
ilk 30 dk hiz 6,5 son 50 dk hiz 7

Aksam yemegi (17:00bitti)
Ispanak 1 tabak
Pirasa 1 tabak
1 cay bardagi findik kabuklu
2 adet salatalık turşusu
2 adet aci biber turşusu

Sivi dun 1,5 litre su
1 kupa sütlü kahve vazgecilmezim

Dün aksam arkadasa gittik dogum gunuydu ona süpriz yaptim yaş Pasta aldim gittim ama ben yemedim:119: :119: superim
Ama bu hafta ufak ufak 2-3 catal kacamagim oldu bu da bana 500 gr az vermeme neden oldu::(((( keske dedim ama cok gec haftaya sifir kacamakla olcam yarin tarti yüzümüzü güldürsun...

Zaten dün 25.500 adim atmisim kızlar ama anam Ağlamış kendime ceza verdim 9 km 80 dk yürüyerek çünkü kaçamak yaptiydim bi gun oncesi oglusun pastasindan 2-3 çatal ve 2 kaşık makarnis hiç de begenmedim ama nasil yedim anlamadim biraz sinirliydim ondan olsa kendimi kaybetmistim sabah hemen ödem yaptim 500 gr gitti çok üzüldüm ama ne yarar işte. ..((

Son düzenleme:
Hah , bak unuttum , bi de yaşam koçluğu olayın vardı , valla harikasın , iki çocuk yetmedi bi de iki yetişkinle ilgileniyosun , çok enerjik gördüm seni
De mi , bak yorum yaptım hemen anladın ne kadar muhteşem bir insan olduğumu , o bakımdan diyorum işte "yorum yapmak lazım" diye
Hah , doymadın de mi , çünkü olamaz muhtarım , haaaa demek yarın tartıda az çıkmak için az yedin , anaaaa taktik yapmış bizim muhtar , hadi bakalım inşallah bol şans yarın için E bişey olmaz 2 avuç çekirdekten , nedir ki yani , yok olur gider , saat o kaa erken ki henüz
Vaaaay pastaya bile demişsin ,

he he onu da yapacaktım da eşime dua etsin birdyim

iyi akşamlar kızlar....dün gelemedim öğlenden geceye kadar annemlerdeydim.babam daha iyi gözleri de düzelmeye başladı allaha şükürler olsun
gelince geçmişe baktım ama yazamadım yorgunluktan
papişim kızın iyileşmiş çok sevindim,bi daha hasta olmasın inşallah
iğneoyam bu kez de senin kuzucuk hastalanmış,geçmiş olsun allah şifa versin tez zamandabu arada saçlarını güle güle kullan,bende kestirdim dün seninki gibi kısa
sersumum b
urdan da yazayım,sarımsak çayına başladık hadi hayırlısıişe yarasın da zayıflayalım gari

aklımda kalanlar bu kadar,aklıma gelirse yazarım yine...

babacığına sevindim canım..yazık amcama ne çektii..Allah beterinden saklasın..

başladık bakalım..hehehe

Son düzenleme:
kızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:

tamam canım yani benim arap atı gibi koşmama aylar var aydınlattın engin azminle teşekkürler birde senin için. ben 2-3 çataldan 50 gr bile fark olmaz diye düşünüyorum sende içini rahat tut bence

kızlar yaa ben geçen cuma regl oldum biliyonuz salı bittiydi bugün gene geldii...offf..sanırım spiralden..ayy ne sinir yaa..acep hala şişkinliği de var mıdır..bitmediği içünn..:44::44::44:

bu durum tekrarlarsa kontrol ettir derim, felaket tellalı sanma :18: canımmmmm ben çok sağlamcıyımdır da ondan
normal regl olmadığından şişlik olmaz amma yatmana 2-3 saat kala kimyon ye 1 çay kaşığı kadar sıvı bişeyede ekleyebilirsin o seni rahatlatır. aramızda kalsın şişliğini giderir

gelelim yeme durumuna
13 gibi öğle yemeği yedim güzel bacılarım
kuru sebzelerden menemen hımmmmm nefisti
kereviz salatası cevizli vede fındıklı karatay kitabındakinden çoook doyurucu bilginize

18 civarı
kalan kereviz salatamı yedim
1 sb süt içtim ve kapanışşşş

59 dk yürüyüş yaptııımmm

ben sadece cumaları tartılıyorum o nedenle yarını sabırsızlıkla bekliyorum ,kır çiçekleri ben kaçar süt isteyen bir kuzum var malum leptininiz ayrılmaz bir bütünününz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…