Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 68.6
bu hafta= +++69.6
fark= ++1
haftalık yüzde= ++%1.457
toplam fark= 8.4
boy= 1.60
gördüğünüz gibi artıdayım kızlar zaten verdiğimi alıyorum hiç şaşırmadım yanii:97:

kahvaltım
mantarlı peynirli omlet
zeytin
patlıcan ve turunç reçeli 2 çatal
fındık ceviz yeşilçay
1 ad. yeşil elma
bu hafta hiç kaçamak yapmadığım halde artıdayım hatta içim dışım çorba oldu
meyve bile yemedim ama sabahları 1 ad. herhangi bir meyveden yicem kızlar
hiç direncimiz kalmıyo kış günü
öğlen kızımla çarşıya gidicez biraz bitki çayı faln alıcam öğlende dışarda bişeyler yeriz
tahmini 1 lahmacun ve ya tavuk salatası olabilir gelince yazarım akşam belli deyil henüz
italyan usulü bi makarna almıştım onu yapabilirim biraz metobolizmayı şaşırtmak lazım

hadi gözünüz aydın canım, dilerim mevla tez vakitte tam ve daimi sağlığını da verir.

İnan benim beslenmemi görsen şaşırırsın ama bende de bi tutukluk var 79 olacağım günün hayaliyle yaşıyorum desem abartmış olmam sabır canım beyin bizi sınıyor yenilmek yoook

kahvaltım
roka salatası
2 yumurtadan omlet
avuç ayası kadar peynir
5 zeytin
2-3 yk kalan karnabahar

bildirimim
rumuz:CAKMEL
b. tarihi= 22 ekim 2013
b.kilo= 89.100
geçen hafta= 86.500
bu hafta= 85.500
fark= ---1 kg
haftalık yüzde= ---%1.156
toplam fark= 3.6
boy= 1.63
40-60 dk yürüyüş

yani çok mutlu değilim, ama bunada şükür .Herkesin gönlündeki neyse ,gözüne de o görünsün baskülde hanımlarrr
kolay gelsin ihya hanııım

Son düzenleme:

evet yaklaşık 1,5 ay oldu başlayalı.. ilk başta hızlı gidiyorda sonrası biraz zor.. birde benim misafirim eksik olmaz, kapım susmaz haliyle bazen kaçaklar olmak zorunda kalıyosun şuna kadar en fazla kaçağı bu hafta verdim ama artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.. sağlıklıyız ama bu nefis varya bu nefis adamı fena yokluyor

azimle hırsla devam edicez. 1 kilo vermişsin ne güzel ben 2 haftadır gram gram veriyorum ama almaya geldi mi kilo kilo.. yılmıcaz hırsla devam hatunlar..

sabah kahvaltısında bugün kendime soğanlı yumurta yaptım.. 3 tane zeytin birazda peynir şimdi çay..
hepimize kolay gelsin..

bugün pek bi tembelim akşama yine misafir var.. pasta yapmam lazım.. yarın yeni gelin oturmasına gidecez..
olumlama yapıyorum kendime..
Neslihan sen sağlıklı besleniyorsun, hedeflerin var ulaşmak istiyorsan dünya nefsinden uzak dur, bırak diğerleri löp löp olsun..

bırakmam pampiş de denemiş alıyorum bugün..iş arkadaşımla ortak alıcez...hızlansın şu metabolizma gayrıı..
amanın sexiii popolu hatuunnnn
metonuzu roketliyecek yanihadi bakalım..kıs teriniz de sarımsak kokar bak kocanız almaz sizi yatağa ona göreamanın seksilik bizi bozar sersumum
o kadar da değil bacımben kim jlo popolu olmak kim..demem o ki yürüyüşü hafife almamak lazım,bişeylere faydası dokunuyo sonuçtaestetik ameliyat hakkımı başka bi yerde kullanmayı yeğlerdim
iyi akşamlar kızlar....dün gelemedim öğlenden geceye kadar annemlerdeydim.babam daha iyi gözleri de düzelmeye başladı allaha şükürler olsun

hadi gözünüz aydın leylakım
yedin dimi fıstıklı irmik helvasını
rumuz:CAKMEL
b. tarihi= 22 ekim 2013
b.kilo= 89.100
geçen hafta= 86.500
bu hafta= 85.500
fark= ---1 kg
haftalık yüzde= ---%1.156
toplam fark= 3.6
boy= 1.63
40-60 dk yürüyüş[/COLOR]
[/CENTER]

yani çok mutlu değilim, ama bunada şükür .Herkesin gönlündeki neyse ,gözüne de o görünsün baskülde hanımlarrr
kolay gelsin ihya hanııım

demek 1 kiloyu küçümsüyosunaz verilince yağdan veriliyo canım sen de bilirsin,ben de zamanında günde 1 kilolar filan verirdim sonuç ortada aynen ve fazlasıyla geri aldım..az olsun temiz olsun demi ama

ayrıca kardelenim eşinin durumuna diğer arkadaşlar gibi ben de çok sevindim canı gönülden,inşallah daha da iyiye gidecek dualarımız tüm şifa bekleyen kardeşlerimizle

Canlarım hepinize çok güzel ve çok ince bir gün diliyorum.İstanbul'da hava güneşli.Öğlene kadar işleri yaparım , öğleden sonra dışarı fırlarım
Bu haftaki durumum :

Geçen hafta : 45.7
Bu hafta : 44.7
Fark : -1
% fark : % 2,188
Boy : 1.5 m
Beden : 34

Şimdi işlere dalıcam.İhyacım kolay gelsin.
Hepinizi öptüm , yine gelirim ...

birdy tatil ödemleri gidiyo,sebzeler işe yaradı demektir

Bildirim:06.12.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:20.09.2013
Başlangıç kilo:97.1
Geçen hafta:94.1
Bu hafta:93.8
Fark:-300 gr
Fark yüzdesi:%0.318
Toplam fark:-3300gr
Beden:46-48
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün yürüyüş
reglime birkaç gün var,kaçamak yok

Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç T.:16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:57.4:119:
Fark:----1.100
Fark yüzdesi:--%1.880
Toplam fark:17.600
Beden:36-38
Boy:1.50
Spor:HER GÜN 60 DK YURUYUS (ORT. 16.000 ADIM)
Sıvırt. 1.5 litre su

kolay gelsin isteyi hazırlayan arkadasa. insallah hepimizin yüzü guler verdigimiz kilolarla

özlemcim helvayı yemedim yapmadımda sebebine gelince bu salı doğum günüm kakkımı pastaya saklıyorum canım :18::18::18::18:
brvossss canım yaa sebezeler hakket işe yaramış temizlikte seni bozar canım ama neyse bi çırpıda bitiriver eniştemize söyle sana yardım etsin
ihyacım kolay gelsin canım bu hafta baya kilo veren var topiğimizin maşallahı var

özlemcim helvayı yemedim yapmadımda sebebine gelince bu salı doğum günüm kakkımı pastaya saklıyorum canım :18::18::18::18:
doğum günün şimdiden kutlu olsun tatlım

kızlar menümü bildirip yürüyüşe çıkıyorum
dün akşam 19.00;1 tabak karnabahar,2 kaşık kuru fasulye,koca bir tabak salata..bugün ise
kahvaltı 8.15 ;3 yumurtadan tereyağlı kaşarlı baharatlı omlet,2 kk peynir,2 günkurusu,4 ceviz,12 zeytin,biraz süt kaymağı,omega3 1 gr
akşam da balık,salata olacak...

kızlar alışkanlıklar kolay kaybolmuyor her cuma uğramadan edemiyorum sizleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar vermişsiniz valla hem seviniyor hem de üzülüyorum ben gelene kadar herkesin fazlalıkları gidecek topiğimizde kimse kalmayacak diye:26: bugün 16. haftam doluyor ve ben kilo almadım hala ama ne yiyorum ne içiyorumama göbüşüm var biraz sanki kilo almış gibi duruyor top gibi falan değil yani dün bugün ceviz yemeye süt içmeye falan başladım Allah tan yumurta da yiyebiliyorum neyse bir ekilde 5 ay daha idare edeceğiz artık sonra yanınızdayım ne çok yazdım yaaaa:26:

Slm kızlar....acil çıkmam gerek o yüzden geçmişi akşam okurum.umarım herkes kilo vermiştir.ben reglden dolayı + dayım malesef...
geçen hafta:73
bu hafta:73.6
fark:+600 gr
yüzde:0,821

liste yapan arkadaşım kolay gelsin

kızlarr dünden beri cok hastayım işe de gidemedim raporluyumm hemen kilomu söyleyip çıkcam..

geçen hafta ki kilom : 72.2
bu hafta:72
yüzde falan yazamıcam smdı canlarımm cok öptümm....
liste yapan arkadaşa kolay gelsin

Rumuz:igneoyasi
Başlangıç T.:22.11.2013
Başlangıç kilo:83,2kg
Geçen hafta:82,0kg
Bu hafta:81,7kg
Fark:-300 gr
Fark yüzdesi:%0.36
Toplam fark:-1,5kg
Beden:46
Boy:1.61

selam kızlar sabah oglusu okula gonderırken cok ac oldugumu hıssedıp apar topar cayı demleyıp guzel bır kahvaltı yaptım saat 8 de

2 yumurta
zeytın
peynır
fıstık
1dlm tbe(!)
omega3

guzelce karnımı doyurduktan sonra tartılmadıgımı farkettım
neyse haftaya ınsallah..bu arada kg veren arkadaslarımı ozellıklede GULERYUZCUM senı cok tebrık ederım
haftaya hepımız ıcınn coookkkk daha guzel sonuclar olur ınsallah.ha bırdyım senıde tebrıks takdırs edıyorum nerenden verdın kız 1 kg yu kuş kadarsın zaten

gunaydın kızlarrrrr

nasılsınız herkesler ıyıdır ınsallah benım kuzu toparlandı darısı dıger kuzucukların basına ıgneoyam merak ettım ınsallah gece sorun olmamıstır.

Çarşamba gecesi ateşi 40 a kadar çıkmıştı. Hiç uyumadım. Dün gece çıkmadı ama çok şükür. Toparlanıyor inşallah. Bugün de ateşlense artık antibiyotik verecektim. Sanırım gerek olmayacak.

:26::26::26:Allah yardımcınız olsun..tüm kuzulara ve seninkine inşallah...salgın var zannımca..

Sağol Sersumum. Şimdi daha iyi çok şükür.

güle güle kullan canım

ayyy geçmiş olsun yaaa noluyo böyle yavrucaklara dualarımız seninle canım

Teşekkür ederim Filiz. Tüm hastalara Allah şifa versin.

allah kabul etsın canım sefer ayını oruclamı karsılamak ıstedın

gule gule kullan sacını canım resımdekı sensın demı ınce gorunuyon

Taa oğlumu doğurduğum zamandan kalan borçlarım. 3 haftadır 1-2 gün tutmaya çalışıyorum. Öbürlerinde tutmuştum ama bunda Ramazanda lohusaydım. Tüm Ramazanı yedim. Çocuk 4 yaşına geldi. Ben daha yeni tutuyorum

İnce gözüksem ne yazar. Kilo aşağıda yazıyor: 82!

saçlarımız aynı model, benimki sarımsı renk açısından yani. ama güzel görünüyosun maşallah güle güle kullan.... kahve fincanında pek afilliymiş haniii

Teşekkür ederim. Sarı renkte model çok daha güzel gözüküyordur eminim. Sen de güle güle kullan.

Resimdeki benim. Zarifimdir. O kadar ki zerafet ensemden akar

Bak ben saçımın resmini çektim, sen de popOnun resmini çek de görelim :)))))))

iğneoyam bu kez de senin kuzucuk hastalanmış,geçmiş olsun allah şifa versin tez zamandabu arada saçlarını güle güle kullan,bende kestirdim dün seninki gibi kısa

Sağol Leylakım.

Benim saçlar omuzumdan 5 parmak daha aşağıdaydı, uzun sayılırdı yani. Bayağı bir değişiklik oldu yani. Baban daha iyiymiş. Çok sevindim. Tüm hastalardan iyi haberler geliyor çok şükür.

Çok sevindim Kardelen. Her kontrolünüzde bir öncekinden daha iyi sonuçlar alırsınız inşallah.

Hep söylediğim gibi, azmine hayranım zaten senin Enerjinle, azminle, beni benden alan; beni kendimden utandıran bir kadınsın

Bu minvalde, bir de güleryüzden bahsedebilirim. İkinize de kocaman alkışlar

Sersum, mıhtarım, hem beni listeye kabul edip, hem de liste yapmış göstermişsin. Utandırma beni... Yerin dibine sokma beni... Yazıver bir liste günü bana...

Bu arada yeni avatarın hayırlı olsun:)

gunaydin kizlar....
gecen hafta :86,
bu hafta : 85....
fark :1 kilo
ins.sizin icinde guzel bir gun olur...

Ramaska nasılsın? Çocuklar nasıl?

Geçmiş olsun alya...

Canlarım, sabah bildirim yapmak için yazdım. Daha gönderemeden misafir geldi. Yürüyüşe de gidemedim, bildirim de yapamadım. Bildirimi yaptım. Yorumlarımı yazdım. Şimdi de yürüyüşe gidiyorum. Hepinizi öpüyorum.

Daha 2. haftada sadece 300 gram vermemin sebebi, her sabah yediğim, fındık, süzme yoğurt ve bal üçlemesidir. Bu müthiş trio nun sonucu: Verilemeyen kilolar ve benden fellik fellik kaçarak namusunu koruyan Hacıdır!

ben hiç hayatımda 34 beden olmadım.. ne mutlu sana valla.. tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…