- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
bildirim yapağım yaklaşık 5 gün 8 km'ye rağmen..
rumuz: neslihansltn
geçen hafta kilo:78.100
bu hafta:77.600
Fark:-500
spor: yürüyüş.
demek ki neymiş hiç kaçak olmayacak.. yada bünye alışıyor artık ama bu durumdan iç memnun olmadım en azından bi 77 bekliyordum ben..:44::44::44:
çok sevindim canım ne çektiniz bee
haklısın canım yaa bende artıdayım bu hafta geçen hafta birinci olmuştum hatırlarsan inan sevinemiyorum bi veriyoruz bi alıyoruz sen yeniydin sanırım şu saatten sonra vermesi daha zor olacak anlamış bulunmaktayım neyse sıkmayalım canımızı en azından sağlıklı besleniyoz ama insanın canı neler istemiyoki
hadi gözünüz aydın canım, dilerim mevla tez vakitte tam ve daimi sağlığını da verir.
İnan benim beslenmemi görsen şaşırırsın ama bende de bi tutukluk var 79 olacağım günün hayaliyle yaşıyorum desem abartmış olmam sabır canım beyin bizi sınıyor yenilmek yoook
kahvaltım
roka salatası
2 yumurtadan omlet
avuç ayası kadar peynir
5 zeytin
2-3 yk kalan karnabahar
bildirimim
b. tarihi= 22 ekim 2013
b.kilo= 89.100
geçen hafta= 86.500
bu hafta= 85.500
fark= -1 kg
haftalık yüzde= %1.156
toplam fark= 3.6
boy= 1.63
40-60 dk yürüyüş
yani çok mutlu değilim, ama bunada şükür .Herkesin gönlündeki neyse ,gözüne de o görünsün baskülde hanımlarrr
kolay gelsin ihya hanııım
metonuzu roketliyecek yanibırakmam pampiş de denemiş alıyorum bugün..iş arkadaşımla ortak alıcez...hızlansın şu metabolizma gayrıı..
amanın sexiii popolu hatuunnnn
Özlemim Kartalım duyduk ki kendine JLo poposu yapmışsın , yakışır cancağızıma , güle güle kullan anacımMillet ameliyat oluyo o popo için , sense merdiven çıkarak bunu başarmışsın , aslansın kaplansın
iyi akşamlar kızlar....dün gelemedim öğlenden geceye kadar annemlerdeydim.babam daha iyi gözleri de düzelmeye başladı allaha şükürler olsun
yedin dimi fıstıklı irmik helvasınıfiliztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 68.6
bu hafta= +++69.6
fark= ++1
haftalık yüzde= ++%1.457
toplam fark= 8.4
boy= 1.60
gördüğünüz gibi artıdayım kızlar zaten verdiğimi alıyorum hiç şaşırmadım yanii:97:
rumuz:CAKMEL
b. tarihi= 22 ekim 2013
b.kilo= 89.100
geçen hafta= 86.500
bu hafta= 85.500
fark= ---1 kg
haftalık yüzde= ---%1.156
toplam fark= 3.6
boy= 1.63
40-60 dk yürüyüş[/COLOR]
[/CENTER]
yani çok mutlu değilim, ama bunada şükür .Herkesin gönlündeki neyse ,gözüne de o görünsün baskülde hanımlarrr
kolay gelsin ihya hanııım
özlemcim helvayı yemedim yapmadımda sebebine gelince bu salı doğum günüm kakkımı pastaya saklıyorum canım :18::18::18::18:metonuzu roketliyecek yanihadi bakalım..kıs teriniz de sarımsak kokar bak kocanız almaz sizi yatağa ona göre amanın seksilik bizi bozar sersumum
o kadar da değil bacım ben kim jlo popolu olmak kim..demem o ki yürüyüşü hafife almamak lazım,bişeylere faydası dokunuyo sonuçta estetik ameliyat hakkımı başka bi yerde kullanmayı yeğlerdim
hadi gözünüz aydın leylakım
yedin dimi fıstıklı irmik helvasını
demek 1 kiloyu küçümsüyosunaz verilince yağdan veriliyo canım sen de bilirsin,ben de zamanında günde 1 kilolar filan verirdim sonuç ortada aynen ve fazlasıyla geri aldım..az olsun temiz olsun demi ama
ayrıca kardelenim eşinin durumuna diğer arkadaşlar gibi ben de çok sevindim canı gönülden,inşallah daha da iyiye gidecek dualarımız tüm şifa bekleyen kardeşlerimizle
brvossss canım yaaCanlarım hepinize çok güzel ve çok ince bir gün diliyorum.İstanbul'da hava güneşli.Öğlene kadar işleri yaparım , öğleden sonra dışarı fırlarım
Bu haftaki durumum :
Geçen hafta : 45.7
Bu hafta : 44.7
Fark : -1
% fark : % 2,188
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Şimdi işlere dalıcam.İhyacım kolay gelsin.
Hepinizi öptüm , yine gelirim ...
doğum günün şimdiden kutlu olsun tatlımözlemcim helvayı yemedim yapmadımda sebebine gelince bu salı doğum günüm kakkımı pastaya saklıyorum canım :18::18::18::18:
gunaydın kızlarrrrr
nasılsınız herkesler ıyıdır ınsallah benım kuzu toparlandı darısı dıger kuzucukların basına ıgneoyam merak ettım ınsallah gece sorun olmamıstır.
:26::26::26:Allah yardımcınız olsun..tüm kuzulara ve seninkine inşallah...salgın var zannımca..
güle güle kullan canım
ayyy geçmiş olsun yaaa noluyo böyle yavrucaklara dualarımız seninle canım
allah kabul etsın canım sefer ayını oruclamı karsılamak ıstedın
gule gule kullan sacını canım resımdekı sensın demı ınce gorunuyon
saçlarımız aynı model, benimki sarımsı renk açısından yani. ama güzel görünüyosun maşallah güle güle kullan....kahve fincanında pek afilliymiş haniii
oyacım oyacımresimdeki sensen çok zarif bi hatunsun saç modelin de harika,benimki dalgalı olunca hiçbi model oturtamıyorum
kızlar bişey söylemeliyimbenim popo biraz düzdü eskiden yürüyüş,bir ara pilates ve 2.kattaki odama 7 yıldır merdivenle inip çıkma derken baya topladı,dikleşti zaten pilates hocasının ayda bir yaptığı ölçümde heryerim incelmiş,popo dikleştiği için artmıştı yürüyüşe devam eskiden her türlü egzersizi yapardım ama şimdi yürüyüş dışındakilere sabrım yok
iğneoyam bu kez de senin kuzucuk hastalanmış,geçmiş olsun allah şifa versin tez zamandabu arada saçlarını güle güle kullan,bende kestirdim dün seninki gibi kısa
Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
liste sıramız...
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-iğneoyası- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014
23-habercice-21 Şubat 2014
24-neslihansltn-28 Şubat 2013
25-serpp-??? izinli
gunaydin kizlar....
gecen hafta :86,
bu hafta : 85....
fark :1 kilo
ins.sizin icinde guzel bir gun olur...
kızlarr dünden beri cok hastayım işe de gidemedim raporluyumm hemen kilomu söyleyip çıkcam..
geçen hafta ki kilom : 72.2
bu hafta:72
yüzde falan yazamıcam smdı canlarımm cok öptümm....
liste yapan arkadaşa kolay gelsin
Canlarım hepinize çok güzel ve çok ince bir gün diliyorum.İstanbul'da hava güneşli.Öğlene kadar işleri yaparım , öğleden sonra dışarı fırlarım
Bu haftaki durumum :
Geçen hafta : 45.7
Bu hafta : 44.7
Fark : -1
% fark : % 2,188
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Şimdi işlere dalıcam.İhyacım kolay gelsin.
Hepinizi öptüm , yine gelirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?