İyi iyi yaptım da gelincesi kötü oldu, 8:30 dan sonra yemek yedim hem de cısslı:18::18:
Kurtarmıyo mıhtar ama agaya beleş de olur
Çannn çunnn
Enişte zavallı ben zavallı
Çek elini böreklerdenYimeeee Aferin aferin iyi ilerliyosun
Sen benden daha güzel ilerliyon valla kıskandımNazar etmem merak etme bende çalışcam benim de olsun
Ödemdir ödem
Uyku mevzusu malum ben sürekli bi gece bi gündüz çalıştığım için. Bi rutininm yok artık maksimum dikkat etmem lazım yoksa çabuk yaşlanıcam.....
Suyu hemen yarın başlatıyorum. Çünkü susuz olmuyor gerçekten... Bir de bu yeşil çay günde 2 fincandan fazla içilirse çarpıntı yapabilir metabolizmayı hızlandırdığı için çarpıntı normal. İçme canım 2 fincandan başka
Bir ara leslie ablayla yürüyoduk be kadın naptı acaba dal gibi kaldıLeslie ablam dünyayı dolaştı biz daha yerimizde sayıyoz
Kıvırcık beyim eve gelemiyo yazık nöbetlerimiz denk gelmiyor daha doğrusuBi karşılaşamıyoruz. Kim kimi kıstırırsa artık
Ya kısım cidden iyiki girmişim iddiaya yoksa yerimde saymaya devam ederdim böyle güzel oldu vallasende niye ters etki yapıp iştah tavan yaptı acep :44: anlamadım ama senin de uyku düzensizliğin var meslek icabı ondandır bide gençlerin metebolizması daha hızlı ayrıca regl öncesi de iştah artıyor falan ondandır hemen yarışı suçlama bakem
Lesliyi mesliyi bikere bile yapamadığım gibi evdede mekik falan yapmadımbu saatten sonrada işe yaramaz zati
Mart ayına kadar bi şekilde denk getirin artık aynı anda birbirinizi kıstırısınızyoksam damları seyrederek geçirirsiniz
Ben de merak ediyorum kaç çıkacak acep
Bende sabahtan beri çay içiyorum bi gram Wc ye gidemedim gitiim tartıldım 64 kg yum tamBu ne kız
Wc ye de çıkamadımBen yanlışlıkla kilo alma iddiasına mı girdim ne
Ben de bugun kar yağınca hastaneden dışarıya çıktım herkesler güldü
Aaaa bak kızmaya başlıyorum ama yeter artık kendine ve topiğe gelkışın zaten kolay kilo alınıp zor veriliyor bide böyle raydan çıkınca sonra çok zor oluyo yaa yapma etme gözünü seviyim yeter artık canım ya
Ben de merak ediyorum kaç çıkacak acep
Bende sabahtan beri çay içiyorum bi gram Wc ye gidemedim gitiim tartıldım 64 kg yum tamBu ne kız
Wc ye de çıkamadımBen yanlışlıkla kilo alma iddiasına mı girdim ne
Ben de bugun kar yağınca hastaneden dışarıya çıktım herkesler güldü
he şööle insafa gell agaya beleş tabeee
leslie ablan hep aynı selamı var sana
abowww kıstırılan yandııı..+18 oldu bu mevzuu
oyam da az güldürmükçü dilldir hanii..ben sanmaam kıstırdığını 3 veletle zorrr..biz 1 taneyle bile zor buluşuyozz.
toptan zepzeye gömülmüşün..
çok merak ettim yarını
kayınçom nerde yawww.:44::44::44:.kirvelere mi gitti geneee
Geldim insafa
Aplama selam sole ölmeden incelmesi son istegimdir
Kıstıracak olanın mecali yok ki kıstırsınDoğal aile planlaması
enişteniz ters ters bakıyii tırsstım ben kaçıyomm:18::18:..öpüldünüzz ..iyi geceler bol leptinler..
valla ben riske atamam,çünkü bişey içince 10 dakika içinde gelir..odamın dibinde tuvalet olmasa o kadar içemezdim bileÖzlemim ben 1 saat öncesine kadar gidemiyorum çünkü bende sürekli susuz kalıp ölücem düşüncesi var.Uyumadan evvel bile az da olsa su içer öyle yatarım , eeee manyaklık parayla değil tabeO bakımdamn çıkmadan biraz içmiştim spnra işte var anam o ne çiş , zor yetiştim tuvalete.Üşenmezsem akşam biraz daha yürücem bakalım...Sen de benzincilerle aranı iyi tut , çok işin düşüyo onlara anladığım kadarıyla
Aynen o ayak hayatımHoşbulduk efemmm Heeee çenem düşük napim
küçük kızımındı canım,teşekkür ederimaman diyiimm jlo kıskanır koyma sakın..kocana karışmam ..
benzincilerin hepücüğünü tanıyon desene..
denişiklik olsun dedim gülüm..sonra gene dönerim eskisine. .hazırım geliyorum baabında resmettim kendimii
kimin doğum günüsüü kaçırmışım.:44::44:.kutlu ve mutlu olsun..nice yıllaraa
yılbaşında kar'ı ayrı severimAnkara'ya ilk kar düştüEki Görüntüle 886775
UUUUUU daba daba duuu bu sabah küçük wc den sonra aç karnıma 63.7 kg çıktıımhadi hayırlısı diyorum darısı sizlere çıtırlar,
yolculuklar nedeniyle kronik kabız oluyorum diye en net sonucu pazar sabahı aldığım için bundan sonra pazar sabahı kilo bildirimi
yapiciim tabisi topik için sakıncası yoksailk bildirimimi arz ederim
Geçen hafta :64.5
Bu hafta :63.7
Boy :bir zamanlar 1.66cm idi :44:
Spor yokhafta içi işe git gel,sonra şehirler arası yolculuk (minumum 6 saat sürüyo ) hafta sonu alışveriş, ev temizliği
Günaydın canım, çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Ben de mi yarışa girsem ne:44:
Bence de en doğrusu senin için pazar sabahı
Günaydın kızlar
Dün gece bayağı bir rahatsız oldum, hem yemeği kaçırmıştım miktar ve saat olarak, bi de 1 buçuk saat dışarıda kızımın başında beklediğimden midir bilmiyorum, felaket karın ağrısı, şişkinlik yaşadım, karnım resmen sertleşmişti
şimdide bacaklarım filan da ağrıyor, üşüttüm herhalde, ama yemeği bi daha çok kaçırmıycam( bu dediğimi unutmam inşallah),gece aklıma makbuşun kayınvalidesi geldi, daha iyidir inşallah:44:
Hiç Bişey yemeyecektim kahvaltıda ama sonrası kötü olmasın diye biraz Menemen, az peynir yedim ve çay
Selamcanım geçmiş olsun sana benimde dün karnım hem ağrıyor hemde şişkinlik vardı ama ben kabızlık için sebze özelliklede akşam karnıbahar yemiştim ondan dı kahvaltı sonrası wc den sonra biraz rahatladım ama hala biraz ağrı ve dolgunluk var rezene çayı varsa bi dene yoksa ben türk kahvesi yanında cigarayla içince iyi geliyo sende kahve iç bakalım bi değişiklik olcakmı :44:
Kahvaltıyı o an yapmasan bile su falan iç ama sonra mutlaka kuvvetli yap en önemli menü o yoksa kaçamaklar kaçınılmaz oluyor benceüşüttüysen gün boyu sıcak bitki çayları iç ayaklarını sıcak tut diycem ki zaten biliyosunuzdur
Ben şu çamaşırları toplıyim ütü hazırlığı yapiim yine gelmeye çalışırım
Merhaba kizlar ..
Soguk ve hafif kar yagisli bir hollanda gecesinden sizlere yaziyorum..
Spor: bir bucuk saat kadar tempolu yuruyus ..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn genç ve ruhu genç olan leptinli hatunlar.. soğuk bir gün, soğuk bir hava ve evde geçirilicek bir pazar gününden hepinizin günü aydın olsun..
bu kaynanalar neden hep laf sokar anlamam ki..
benim kızım 8 aylık ve 8 kilo biraz zayif çünkü; 4.5 kilo doğdugram gram kiloları alıyor dr normal diyor zaten sürekli de kusar.. sanki onlar temizliyor (kusan bebekle uğraşmak çok zor) Hep bu çocuk zayif demeye getiriyor, görümcemin oğluda biraz hormonlu onunla kıyaslanınca bizim ki biraz zayif kalıyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama kafama da takmadan edemiyorum.. sinirlerimi bozuyorlar.. eve bile her gelen ayyy ne kadar zayıf diyor.. na yapıyım yemiyor her yolu deniyorum ama olmuyor.. çok hareketli hiç oturmayı sevmez sürekli hareket edecek ve sürünecek..
bi de şimdi illa ye baskısı bir defadan bişey çıkmaz baskısı..
akşam setler halinde 350 mekik ve 3 km.
aratay güncem
avuç kadar peynir
3 yumurtadan omlet
dere otu salatası
1/2 kase tarhana
akşama balık inşallah
herkese geçirmek istediği gibi bir gün geçirmesini diliyorummmm
Doğru diyosun 3 veletle zor, sizde bizim gibi yapın kız dershanedeyken yada nöbet ertesileri denk getirin kız okuldayken buluşun
hee zepzeyegömüldüm ama faydasını da gördüm çok şükür allah beterinden korusun zor bişey yaa bide otobüslerde karın ağrısı yaşamak çok sinir be yaa
öğlen bi ara gelmiş ben çamaşır atmaya gitmiştim 10 dakkada gitmiş sonra ses yok :44:
:
ayyy anlıyorum seniiküçük kızımındı canım,teşekkür ederimbugün akşama kadar uğraştım..gündüz geleyim dedim bilgisayarı bırakmadılar,20 kadar çocuk vardı,apartman sarsıldı valla değişiklik iyidir canım,hedefe nişan aldım gibi olmuş
yılbaşında kar'ı ayrı severimkar temalı kartpostallar gelir aklıma,çocukluğum filan inşallah yılbaşı gecesi yağar
kızımın pastasından,börek ve kurabiyeden yemedim,sadece bol çiğ çekirdek yedim dizi izlerken,yorulmuşum sabahtan beri koşturunca
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
amaannn kızım sen ne bakıyon millete..günaydınnnnnnnnnnnnnnn genç ve ruhu genç olan leptinli hatunlar.. soğuk bir gün, soğuk bir hava ve evde geçirilicek bir pazar gününden hepinizin günü aydın olsun..
dün misafirliğe gittik ya hanii..
turşu kavurması, patates haşlaması, kabak tatlısı, bisküvili pasta, poğaça ve simit vardı..
ev yapımı olduğu için 2 kaşık turşu kavurması ve peynir istedim onlardan yyedim ha bi de yoğun ısrar nedeni ile poğaçanın tadına baktım..
bu kaynanalar neden hep laf sokar anlamam ki..
benim kızım 8 aylık ve 8 kilo biraz zayif çünkü; 4.5 kilo doğdugram gram kiloları alıyor dr normal diyor zaten sürekli de kusar.. sanki onlar temizliyor (kusan bebekle uğraşmak çok zor) Hep bu çocuk zayif demeye getiriyor, görümcemin oğluda biraz hormonlu onunla kıyaslanınca bizim ki biraz zayif kalıyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama kafama da takmadan edemiyorum.. sinirlerimi bozuyorlar.. eve bile her gelen ayyy ne kadar zayıf diyor.. na yapıyım yemiyor her yolu deniyorum ama olmuyor.. çok hareketli hiç oturmayı sevmez sürekli hareket edecek ve sürünecek..
bi de şimdi illa ye baskısı bir defadan bişey çıkmaz baskısı..
akşam setler halinde 350 mekik ve 3 km.
UUUUUU daba daba duuu bu sabah küçük wc den sonra aç karnıma 63.7 kg çıktıımhadi hayırlısı diyorum darısı sizlere çıtırlar,
yolculuklar nedeniyle kronik kabız oluyorum diye en net sonucu pazar sabahı aldığım için bundan sonra pazar sabahı kilo bildirimi
yapiciim tabisi topik için sakıncası yoksailk bildirimimi arz ederim
Geçen hafta :64.5
Bu hafta :63.7
Boy :bir zamanlar 1.66cm idi :44:
Spor yokhafta içi işe git gel,sonra şehirler arası yolculuk (minumum 6 saat sürüyo ) hafta sonu alışveriş, ev temizliği
geçmiş olsun canım dikkat et kendineeGünaydın kızlar
Dün gece bayağı bir rahatsız oldum, hem yemeği kaçırmıştım miktar ve saat olarak, bi de 1 buçuk saat dışarıda kızımın başında beklediğimden midir bilmiyorum, felaket karın ağrısı, şişkinlik yaşadım, karnım resmen sertleşmişti
şimdide bacaklarım filan da ağrıyor, üşüttüm herhalde, ama yemeği bi daha çok kaçırmıycam( bu dediğimi unutmam inşallah),gece aklıma makbuşun kayınvalidesi geldi, daha iyidir inşallah:44:
Hiç Bişey yemeyecektim kahvaltıda ama sonrası kötü olmasın diye biraz Menemen, az peynir yedim ve çay
Sersum muhtaaaaar nerdesin yaaa :44: deminden beri çizelgemi düzeltmeye uğraşıyorumdaha önce de bişeyi atlıyodum ama
neydi beceremedim yine bana karyağan manzara üstüne kardan adam işaretli olanını seçip yollarmısınne çektin be mıhtar benden
ne çektiin
Boy :1.66
başlangıç kilo :78
Hedef : 60 (yarış için ilk hedef yılbaşına kadar 62-61.5 )
Şimdi :63.7
Şimdiden teşekkür eder pamık gibi nanaklarından öperimİğneoyasının dediği gibi yüksek makamlarla arayı iyi tutmalıyıs dimi ama
iyi güler hanımlar daha önce diyet yapıp zayıfladım dukan yaptım aldım karatay yaptımaldım fazla kilom yoktu ama şimdi 65 kiloyum 1 haftadır tartılmadım. tekrar karatay yapmayı planlıyorum. doğal yumurtalarınızı nerden alıyorsunuz istanbulda uzla pendik civarı nerendn alabilirim
selam canım..mi.ros ta bulabilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?