Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi iyi yaptım da gelincesi kötü oldu, 8:30 dan sonra yemek yedim hem de cısslı:18::18:

Aaaa bak kızmaya başlıyorum ama yeter artık kendine ve topiğe gel kışın zaten kolay kilo alınıp zor veriliyor bide böyle raydan çıkınca sonra çok zor oluyo yaa yapma etme gözünü seviyim yeter artık canım ya

Ya kısım cidden iyiki girmişim iddiaya yoksa yerimde saymaya devam ederdim böyle güzel oldu valla sende niye ters etki yapıp iştah tavan yaptı acep :44: anlamadım ama senin de uyku düzensizliğin var meslek icabı ondandır bide gençlerin metebolizması daha hızlı ayrıca regl öncesi de iştah artıyor falan ondandır hemen yarışı suçlama bakem

Lesliyi mesliyi bikere bile yapamadığım gibi evdede mekik falan yapmadım bu saatten sonrada işe yaramaz zati

Mart ayına kadar bi şekilde denk getirin artık aynı anda birbirinizi kıstırısınız yoksam damları seyrederek geçirirsiniz

enişteniz ters ters bakıyii tırsstım ben kaçıyomm:18::18:..öpüldünüzz..iyi geceler bol leptinler..

Ben kaç gündür saçma sapan besleniyordum canım ondan bi anda diyet moduna girdim ya şaşırdı bunyem :)) Alışır zaaar

Oh iyi yapmışsın temiz hava almışın

Tamam canım inşallah

Hem de nasıl, bi kere bozayım arkası geliyor, sonra onu toparlamak daha zor

Bi de düzensiz beslendiğimden mi yüzüm sivilce doldu, tam karatay yaparken çok güzelleşmişti, herkes ne yaptın diye soruyordu, ekmek ve şeker gerçekten cildi bozuyor

Yarın yazarım buraya merak etmeyin büyük için sabah aç karnına kayısı ye yada zeytinyağı iç çay sadece idrar attırıyo biliyosun

Doğru diyosun 3 veletle zor, sizde bizim gibi yapın kız dershanedeyken yada nöbet ertesileri denk getirin kız okuldayken buluşun
hee zepzeye gömüldüm ama faydasını da gördüm çok şükür allah beterinden korusun zor bişey yaa bide otobüslerde karın ağrısı yaşamak çok sinir be yaa

kayınçom nerde yawww.:44::44::44:.kirvelere mi gitti geneee

öğlen bi ara gelmiş ben çamaşır atmaya gitmiştim 10 dakkada gitmiş sonra ses yok :44:

Geldim insafa

Aplama selam sole ölmeden incelmesi son istegimdir

Kıstıracak olanın mecali yok ki kıstırsın Doğal aile planlaması

çok doğaal valla üzülüyo insan gençliğin,güzelliğin tazeliğin zirvesindeyken böyle zaman akıp gidiyo ama napcan hayat bu ekmekde önemli

enişteniz ters ters bakıyii tırsstım ben kaçıyomm:18::18:..öpüldünüzz..iyi geceler bol leptinler..

İyi geceler canım bende kaçıyım kızım yarın erken gitcek dershaneye uyumaya çalışıyim leptini yakalarım belki öpüldünüz hepiniz

valla ben riske atamam,çünkü bişey içince 10 dakika içinde gelir..odamın dibinde tuvalet olmasa o kadar içemezdim bile
Aynen o ayak hayatım Hoşbulduk efemmm Heeee çenem düşük napim

küçük kızımındı canım,teşekkür ederimbugün akşama kadar uğraştım..gündüz geleyim dedim bilgisayarı bırakmadılar,20 kadar çocuk vardı,apartman sarsıldı valladeğişiklik iyidir canım,hedefe nişan aldım gibi olmuş
yılbaşında kar'ı ayrı severimkar temalı kartpostallar gelir aklıma,çocukluğum filaninşallah yılbaşı gecesi yağar

ihyacım liste harika görünüyor,ellerine sağlıkaz da olsa her hafta verenler arasında olmayı sevdim ben
kızımın pastasından,börek ve kurabiyeden yemedim,sadece bol çiğ çekirdek yedim dizi izlerken,yorulmuşum sabahtan beri koşturunca
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz

günaydınnnnnnnnnnnnnnn genç ve ruhu genç olan leptinli hatunlar.. soğuk bir gün, soğuk bir hava ve evde geçirilicek bir pazar gününden hepinizin günü aydın olsun..

dün misafirliğe gittik ya hanii..
turşu kavurması, patates haşlaması, kabak tatlısı, bisküvili pasta, poğaça ve simit vardı..

ev yapımı olduğu için 2 kaşık turşu kavurması ve peynir istedim onlardan yyedim ha bi de yoğun ısrar nedeni ile poğaçanın tadına baktım..

bu kaynanalar neden hep laf sokar anlamam ki..
benim kızım 8 aylık ve 8 kilo biraz zayif çünkü; 4.5 kilo doğdu gram gram kiloları alıyor dr normal diyor zaten sürekli de kusar.. sanki onlar temizliyor (kusan bebekle uğraşmak çok zor) Hep bu çocuk zayif demeye getiriyor, görümcemin oğluda biraz hormonlu onunla kıyaslanınca bizim ki biraz zayif kalıyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama kafama da takmadan edemiyorum.. sinirlerimi bozuyorlar.. eve bile her gelen ayyy ne kadar zayıf diyor.. na yapıyım yemiyor her yolu deniyorum ama olmuyor.. çok hareketli hiç oturmayı sevmez sürekli hareket edecek ve sürünecek..
bi de şimdi illa ye baskısı bir defadan bişey çıkmaz baskısı..
akşam setler halinde 350 mekik ve 3 km.

UUUUUU daba daba duuu bu sabah küçük wc den sonra aç karnıma 63.7 kg çıktıım hadi hayırlısı diyorum darısı sizlere çıtırlar,

yolculuklar nedeniyle kronik kabız oluyorum diye en net sonucu pazar sabahı aldığım için bundan sonra pazar sabahı kilo bildirimi

yapiciim tabisi topik için sakıncası yoksa ilk bildirimimi arz ederim

Geçen hafta :64.5

Bu hafta :63.7

Boy :bir zamanlar 1.66cm idi :44:

Spor yok hafta içi işe git gel,sonra şehirler arası yolculuk (minumum 6 saat sürüyo ) hafta sonu alışveriş, ev temizliği

Günaydın canım, çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Ben de mi yarışa girsem ne:44:

Bence de en doğrusu senin için pazar sabahı

Günaydın kızlar

Dün gece bayağı bir rahatsız oldum, hem yemeği kaçırmıştım miktar ve saat olarak, bi de 1 buçuk saat dışarıda kızımın başında beklediğimden midir bilmiyorum, felaket karın ağrısı, şişkinlik yaşadım, karnım resmen sertleşmişti

şimdide bacaklarım filan da ağrıyor, üşüttüm herhalde, ama yemeği bi daha çok kaçırmıycam( bu dediğimi unutmam inşallah),gece aklıma makbuşun kayınvalidesi geldi, daha iyidir inşallah:44:

Hiç Bişey yemeyecektim kahvaltıda ama sonrası kötü olmasın diye biraz Menemen, az peynir yedim ve çay

Günaydın canım, çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Ben de mi yarışa girsem ne:44:

Bence de en doğrusu senin için pazar sabahı

Selam canım geçmiş olsun sana benimde dün karnım hem ağrıyor hemde şişkinlik vardı ama ben kabızlık için sebze özelliklede akşam karnıbahar yemiştim ondan dı kahvaltı sonrası wc den sonra biraz rahatladım ama hala biraz ağrı ve dolgunluk var rezene çayı varsa bi dene yoksa ben türk kahvesi yanında cigarayla içince iyi geliyo sende kahve iç bakalım bi değişiklik olcakmı :44:
Kahvaltıyı o an yapmasan bile su falan iç ama sonra mutlaka kuvvetli yap en önemli menü o yoksa kaçamaklar kaçınılmaz oluyor bence üşüttüysen gün boyu sıcak bitki çayları iç ayaklarını sıcak tut diycem ki zaten biliyosunuzdur

Sersum muhtaaaaar nerdesin yaaa :44: deminden beri çizelgemi düzeltmeye uğraşıyorum daha önce de bişeyi atlıyodum ama

neydi beceremedim yine bana karyağan manzara üstüne kardan adam işaretli olanını seçip yollarmısın ne çektin be mıhtar benden

ne çektiin

Boy :1.66

başlangıç kilo :78

Hedef : 60 (yarış için ilk hedef yılbaşına kadar 62-61.5 )

Şimdi :63.7

Şimdiden teşekkür eder pamık gibi nanaklarından öperim İğneoyasının dediği gibi yüksek makamlarla arayı iyi tutmalıyıs dimi ama

Sağol canım, Ece tamam da ama bende de hala şişlik var, sancı da ara ara gelip gidiyor, kahveyi deneyeyim canım şimdi, bitki çayları da içerim, sıkıca da giyindim geçer inşallah

Ben şu çamaşırları toplıyim ütü hazırlığı yapiim yine gelmeye çalışırım

Kolay gelsin canım

Merhaba kizlar ..
Soguk ve hafif kar yagisli bir hollanda gecesinden sizlere yaziyorum..
Spor: bir bucuk saat kadar tempolu yuruyus ..

spor için tebrikler benim eşimin ailesi de hollanda da yaşıyorlar.Allah kolaylık vere canım...

canım benim oğlum da 8 aylık ve 8 kg benimki de 4 kg doğdu ÇOK ŞÜKÜR ama dediğin gibi şimdi gramla alıyo, yapıcak bişey yok, hem bu çocuklar 4 yaşından sonra telafi ediyor ,merak etme benim büyük oğlum 1 yaşındayken o kadar dı ;ama şimdi olması gereken kg de içini rahat tut,senin kayınvaliden diyormuş, benim annem başta olmak üzere gören herkes laf sokuyo sanki biz keyfimizden dört köşeyiz.

k
aratay güncem

avuç kadar peynir
3 yumurtadan omlet
dere otu salatası
1/2 kase tarhana

akşama balık inşallah
herkese geçirmek istediği gibi bir gün geçirmesini diliyorummmm

iyi güler hanımlar daha önce diyet yapıp zayıfladım dukan yaptım aldım karatay yaptımaldım fazla kilom yoktu ama şimdi 65 kiloyum 1 haftadır tartılmadım. tekrar karatay yapmayı planlıyorum. doğal yumurtalarınızı nerden alıyorsunuz istanbulda uzla pendik civarı nerendn alabilirim

siz de mi bürütüss..ayy bizde aynı dersaneye okula gidince..Alamm alamm çok güldüm..anam hiç de romantik olmuyo ama napıcan mecbuurr..

aman yaa Allah korusun otobüste bişey olmasın valla:26::26:

gelir elbet hatun

ayyy anlıyorum senii kendine gelebildin mi baree..bu yıl kızım da istiyor parti yapıcaz bakalım el mecbur ama bizim 3-5 kişiyi geçmez burası malum..

yılbaşında kar yağması lazım valla ayrı bi güzellik katıyor..neyse bu yılbaşında da eşimin de nöbeti yok..iyi olacak..belki arkadaşlarla kutlarız daha program belli değil:44::44::44:

amaannn kızım sen ne bakıyon millete..sağlıklı olsun da gerisi boşş..elalemin ağzına bi çarpıcan elinin tersiyle..ayy çok zayıff ayy çok kilolu..kendine bakmaz ama başkasını inceler durur..çocuk olsun büyük olsun bu hep aynı..sen doktoru gayet normal ve sağlıklı diyor de kapa çenelerini..
hadi maşallah
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee

rica ederim cicim ben bu günler için mıhtar oldum..ben de yolladım ve dene öptüm senii

selam canım..mi.ros ta bulabilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…