böylelikle daha iyi tanışıcaz galiba
kesinlikle..daha fazla da motive olucaz ve kurtulacaz bu kilolardan inşallah..
ayyyyyyyyyyy inşallah.... gitsin artık şu fazlalıklar bugün az daha direncimi kaybediyordum oğlum çaya bisküvi batırırken son anda dokunmaktan vazgeçtim..
insan kaçamağa bir başladımı gerisi geliyor..ben de yarın kahvaltıya davetliyim..:18::18::18:
sana bravoss
ben misafirlikte öğle davetinde peynir istedim artık aldırmadan başkalarına yola devam edicez..
yarın tekrardan diyete başlıyormuşum gibi tuhaf hissettim kendimi.. sersum cuma olsun sonuçu görelimde bende sarımsak çayı almayı düşünüyorum.. aslında şuanda tv yerine ders çalışsam ne ii olur.. 32 yaşından sonra tekrar ünv. sınavına girmeye karar verdim de.. zamanın da kazanıp okumuyanlardım 11 yıl çalıştım şimdi evdeyim ve 2 çocuğa rağmen hedef belirledim kendime..
sersum kaçar..iyi geceler bol leptinler. ..öptümmm
iğneoyamm nerdesin kısss kıstırdın mı hacıyı tenhadaaa...
oyam da az güldürmükçü dilldir hanii..ben sanmaam kıstırdığını 3 veletle zorrr..biz 1 taneyle bile zor buluşuyozz.
Gözlerinizi iyi açıp, öyle okuyun. Bedavadan hayat dersi vericiiim:
En küçüğe git abine söyle playstation açsın diyosun, abiye kardeşine de oynatırsan ps de maç oynayabilirsin diyosun (bayıla bayıla kabul ediyor), ablaya da bunlara bakar ol kavga etmesinler diyosun, o zaten tlf una gömülü oluyor.
Anlaşılmayan bişey varsa sorabilirsiniz. Mıhtarım sen 2 soru da sorabilirsin.
Lakin tüm bunları organize etmişken çatkapı görümcen veya kayınvaliden gelebiliyor:)
Hacı tutarsız anacım. Birkaç hafta önce " oya sen istedin diye 3 çocuk yaptık, 1 tane de ben istiyorum diye yapalım " dedi. Hössst dedim. Ona mı bozuldu ki acaba... Hımmm... Ama 3. yü yapmak için 2 yıl yalvarmıştım. Hatta en son dedim ki" Bana bak Hacı, ben bu çocuğu yapıcam. Gel senden olsun"! Anca öyle kabul etti, şimdi de gelmiş 4. istiyorum diyor.
en iyisi oyamm aynen devamm..önünüze bakıınn hiçbişey yokmuş gibi yapınnnnKızlar hsonu çok kötü geçti. Hem Ctesi, hem Pazar yemeğe misafirim geldi. Yok tadına baktım, yok ayaküstü atıştırdım derken Karatay tepetaklak gittiYürüyüş de yapmadım.
Sabah hsonu hiç yaşanmamış gibi devam edicem inş.
Bu arada yeşil çay çarpıntı yaptı yazmışsınız ya... Ben de bir dönem masaj yaptırıyordum. Kadın dedi ki biberiye yağı sürelim zayıflatıyor. Ben de zayıflama lafını duyunce tuzu kapıp gittim. Anam 15 dakika sonra benim yağ sürülen sürülmeyen heryerim cayır cayır yanmaya başladı. Suratım dahil her yerim kıpkırmızı oldu. Kalbim deli gibi atmaya başladı. Ölüyorum sandım. Ordakiler de panik oldu. Geçmesi 4 -5 saati buldu. Heralde alerji yaptı. O yüzden biberiyenin çayını bile içmeye korkuyorum.
Bu arada tüm sayfaları okudum amma beğen tuşuna her basışta bir müddet ekran donduğu için, hepinizi burada cümleten beğendim, beğeniyorum, beğeneceğim... forever...
İyi geceler.
Tükanı kapatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?