- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kendi rekorunu kırmışçoğunluk da vermiş hepinizi tebriks takdirs ve Çiğdoşun menüleri de gördüm pek mesut
pardon çok üsüldüm çoookbana gelincee pazartesi öğlen yediğim dürümden sonra bayağı dikkat ettim hiç kaçamak yapmadım
fakat dün öğleen yemeği bile yiyemeden otobuse bindim eve geldim alel acele duş alıp arkadaşlara çaya davetliydik ona hazırlandık ve
gittiğimizde saat 8 di o saatten sonra 2 kase kısır yedim böreklere elimi sürmedim sütlü tatlı vardı onu da sabah kahvaltıda yedim
neyse komşuya gitmeden önce aç karnına (sadece kahvaltı yapabilmiştim) ve çıplak olarak 64.4 çıktım bu sabah wc ye çıkamadan
64.3 çıktımmuhtemelen kısırn şişkinliği var bugün kahvaltıda dünki tatlı ve 4 kaşık aşure yidim hala wc mi bekliyom ve
iyiki iddiaya girmişim diyorum yoksa hep yerimde sayacakım üstelik ailem ve bazı arakadaşlarımda yeter kilo verme diyolar bide onlarla
uğraşıyorum yaa işte böyle şimdi geçmişi okiim bakim
Bu arada çıkarsanız sizlerede mutlu kaçamaksız hafta sonları öpüldünüz
Afiyetler olsun kıs börekler mörekler yinmiş
Ama şuanda feci şişim. Bişiiler oliii ama ne. Deli gibi acıkıyorum bu günlerde. Yarış psikolojisi mi ki :18:
Demek bana çok üzüldün heee
İyi ki bende iddiaya girmişim valla daha çok kaçmak yapmaya başladım
haftada 1 kilo muuuu maşallah bravo yani ben o kadar disiplinle 300gr verebildim be yaa ama dediğin gibi su az içip sporda yapamıyorum yanıma şişe su aldım geldim benimde çok sık çişim geliyor yaa zaten uyku problemim var geceleri durmadan çişe kalkmak zor o yüzden gündüz ve az içiyorum
Yoğunsun anladım kısımama insan hiç olmazsa 2-3 günde bir gidişat raporu verir meraktan çatlıyos burda
He 24 gün kaldı sen şimdiden roket gibisin maşallahyılbaşından önce 59 olursun böyle yoğun çalışıp aç yatmaya devam
edersen 57 yide görürsün yavlumyılbaşında o paha biçilmez dudaklarınla ve pamık gibi ellerinle kalp mesajını bana yaparsın artık
Bundan böyle menülerimin adı gidişat raporudur saygılar
Bende iş yerine su şişesi gtürüyüm gözümün önünde olsun bari de içiyim
Bugun nerdeyse 1- 2 bardak su içtim. O kadar tempoya işediğim bir su bardağını doldurmaz. Akşamları remen şiş oluyorum sabah da gözler şişmiş uyanıyorum. Atamadım daha kilocuklarımı beya. Şaka bi yana bence ödem o gidenler. 1 haftada bu kaaa yemeye oyle kilo milo gitmez... Uyku uyku kızlar. Uykuya çare bulmmamız lazım. Gelmese de o yatağa 23 dedin mi en geç girilecek geç kalmaaaak yooook
Yılbaşından önce bir kere o rakamı görmek yetmeeeez en az 3 gün koruyabilmem lazım o kiloyu
Kalp masajı mıııığğ Alllah koruusn kız. He kalbin durunca yımışak elleri de pek önemsersin
Valla büyük sürpriz olmuş ben de çok sevindim ve ümitlendim inşallah sarmsak vs çayların etkisi olur bende kullanırım
Bu arada bende daha önce bahsettiğim 3 günlük yeşil çay kürünü denemeye kalktım daha 3 poşet içmiştim sabaha kadar wc ye taşınmaktan uyuyamadığım gibi çarpıntı tarzı problem yaşadımdahada içmedim insanlar 3 gün nasıl içiyolar yaa anlamadım valla :44:
Çay kürlerine mi başladın kıs gizli saklı sen bakim
Demin makina boşaltıp çamaşır asmıştım şimdi kahve yapmaya gidiyorum belki barsakları etkiler
Bak bak neler yapıyo :18:
Alllaaam yareppim otursana biraz kıs totonun üstüne hatun gaza geldi
Kızımla kar topu oynamaca
Ayyyy bayılırııııımmm
kıss asıl sen dene de formülü sööle bizee..içten içe imrendim desene..
ah kıyamaaaammm
mıhtar indirimi yapaysuuunnn
suni teneffüs istemezükk onlar kıvırcık beyine kalsın..
o nasıı bi menüü ooo
Valla içten içe imrendim. Bi gidemedim yav dahiliyeye. Pazartesi gidicem bu sefer kararlıyım
Mıhtara indurum vardur
Kıvırcık beyime arta kalanlar yeter eve gelebildiği yok zaten
Biraz daha kullanılmazsa zaten bedavaya dağıtacam