Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyetler olsun kıs börekler mörekler yinmiş Aman valla bende net başlayamadım ya. Yeşil çay içmiştim baya bi gün önce de yoğunluktan yemek yiyemedim gelince de yemeye üşendim su içip yatmıştım belkide ondan ötürü kıs o -1000 gr

Ama şuanda feci şişim. Bişiiler oliii ama ne. Deli gibi acıkıyorum bu günlerde. Yarış psikolojisi mi ki :18:

Demek bana çok üzüldün heee

İyi ki bende iddiaya girmişim valla daha çok kaçmak yapmaya başladım

Bundan böyle menülerimin adı gidişat raporudur saygılar

Bende iş yerine su şişesi gtürüyüm gözümün önünde olsun bari de içiyim
Bugun nerdeyse 1- 2 bardak su içtim. O kadar tempoya işediğim bir su bardağını doldurmaz. Akşamları remen şiş oluyorum sabah da gözler şişmiş uyanıyorum. Atamadım daha kilocuklarımı beya. Şaka bi yana bence ödem o gidenler. 1 haftada bu kaaa yemeye oyle kilo milo gitmez... Uyku uyku kızlar. Uykuya çare bulmmamız lazım. Gelmese de o yatağa 23 dedin mi en geç girilecek geç kalmaaaak yooook

Yılbaşından önce bir kere o rakamı görmek yetmeeeez en az 3 gün koruyabilmem lazım o kiloyu

Kalp masajı mıııığğ Alllah koruusn kız. He kalbin durunca yımışak elleri de pek önemsersin Dıdaklarımın pahası biçilemiyür

Çay kürlerine mi başladın kıs gizli saklı sen bakim

Demin makina boşaltıp çamaşır asmıştım şimdi kahve yapmaya gidiyorum belki barsakları etkiler

Bak bak neler yapıyo :18:

Alllaaam yareppim otursana biraz kıs totonun üstüne hatun gaza geldi

Kızımla kar topu oynamaca

Ayyyy bayılırııııımmm Burda da yağdı da buz oldu

Valla içten içe imrendim. Bi gidemedim yav dahiliyeye. Pazartesi gidicem bu sefer kararlıyım

Mıhtara indurum vardur % 10 iskontom var saaa mıhtar

Kıvırcık beyime arta kalanlar yeter eve gelebildiği yok zaten Hadi onda da indurum yapıym saaa % 20

Biraz daha kullanılmazsa zaten bedavaya dağıtacam

Canım ihmal ediyorum haklısın, bi kendime gelemiyorum , hep kaçamak, yazacak menüm de olmuyor, ama tekrar ve de tekrar başlıyorum, sizsiz olmaz

ne güzel yağmışş.. iyi kartopu oynamalar.. bende kar da yürümeyi çok severim lapa lapa yağdığı zaman ama buralar fazla yağmaz ne yazık ki..

Sağol canım, kızımın arkadaşlarını da çağırdık, onlarla daha tadını çıkarıyorlar karın, ama dönüşte de beni halletti

ne güzel yağmışş..perşembe bizde de yağdı ama eridi..

ama nasılsa bi tutacak mayısa kadar kalkmıyacak burada..fazla da yağsın istemiyorum hanii
ben anca böyle seyretmeyi seviyom..

Ben de aynen senin gibiyim canım, ilk günü çok güzel sadece, ama sonrasını ben de sevmiyorum

Bence de sizin oraya ne kadar geç yağarsa o kadar iyidir

Olursun canım yeterki diyet değil yaşam şekli olarak kabul edip öyle yaşamaya alışın vede kilo veremediğiniz zaman yada durakladığı

zaman pes etmeyin hem senin bebiş var muhtemelen hamilelik kilolarıdır onlar daha kolay gider gitmiyosa kesin bir sebebi vardır

deyip tüm olasılıkları sırayla eleyerek test-tahlil yaptırmak lazım

Yeşil çay yada maydonozun falan ödem attırdığını biliyorum da içtikten en fazla yarım saat sonra wc ye gitmek hemde 1 bardak içip

3-4 posta işemek sinir bozucu yaff bide bu sefer fazla içtim çarpıntı yaptı bidaha tövbe günde 2-3 den fazla içmem

bence de çok kalmasın sarhoşum, soğuğu sevmiyorum , sonrası da kötü,geçen sene yağmadığı için çocuklar çok özlemiş ama, 1.5 saat kalmışız, gene de zor getirdim, hasta olmayız inşallah :18:

Burası da dona çevirdi, bi de ayaz, kuru soğuk, Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun

Sersuuum yakaladım seni hangi filleri seyrettiniz bakem beğendinse bende seyerederin belkim
insidious 2..güzeldi canım..1 i de seyrettiydik..tavsiye ederim..astral seyahetle ilgili korku..
git kıss gitt..

anaamm %10 muu püüüüü insan %40-50 falan yapar...okaa hatrım yok muu

yok onu almiimm enüşten kızarr..

amanınn tehlike çanları çalıyorrr...enişteyi uyarmak ilazımmm

tabee kısımm sensiz de olmazz..

aynen şeker uzaktan seyri güzel ve ilk yağarken kırt kırt edecek basarken foşt foşt etmiycekk..

son günlerimizz:18::18::18::18:

Son düzenleme:

Biz de kırt kırt yürüdük, ama yarın almayım ya foşt foşt olur ya da buzda dans

:18::18::18:

Son düzenleme:

Yok kıs böreklere elimi sürmedim 2 tabak kısır yedim sütlü tatlıyı sabah kahvaltıda 3 kaşık 4 kaşıkta aşure yedim tüm kaçamağım o yermiyim zayıflamak vaaaar dönmek yooook

Hee demek o 1 kilo ödemmiş ohhh nası rahatladım anlatamam arada bi böyle güsel şeyler yaz da moralim düzelsin yavlum

Evet ya işe götürdüğün su şişesine limon sık daha iyiymiş alkalilik içüün

Uyku konusunda çooook çok haklısın ama benim premenopoz yüzünden uzun zamandır bozuk bide sürekli hafta içi hafta sonu yolculuklar ve oda-yatak değişikliği üstüste ondan sanırım :44: artık 5 den sonra çay kahve içmiyorum ıhlamur yada süt falan içiyorum

Çay kürü metabolizmayı hızlandırmak için napmak lazım diye araştırırken Dukan yumruğu diye bişey okudum 3 gün boyunca su yerine bile yeşil çay için diyodu bende bi akşam geç saatte başlıyım dedim arka rakaya 3-4 poşet içtim sonrası sabaha kadar uyuyamadım bide çarpıntı yaptı kortum valla mevzu o yani

Ben de oturursam kim yapcak işleri yavlum hem yaptığım tek spor ev işi onuda hafta sonu yapabiliyorum hoş vaktimin çoğuda mutfakta kendi etrafımda dönmekle geçiyo ya neyse

Kıvırcık bey, hacı bey gibimi yoksa cidden iş icabımı senden uzak durii :44:

Biz de kırt kırt yürüdük, ama yarın almayım ya foşt foşt olur ya da buzda dans

:18::18::18:
iyi yapmışın ficansım kırt kırtken yürümek lazım..

amaannn bırak bu yumruğu muumruğuu otur oturduğun yerde kıss korkutma bizii

ayyy iğneoyamm nerdesin kısss kıstırdın mı hacıyı tenhadaaa...

Evet bizim çocuklarda dört gözle bekliyorlar yağsa ve tutsada oynasak diye sıcak şeyler için hasta olmazsınız inşallah

Burası da dona çevirdi, bi de ayaz, kuru soğuk, Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun

Ankara ve Eskişehir karasal iklimin hakim olduğu ve benim ikisindede kış zamanı gittiğim şehir cidden bayağı ısrıyor o soğuk ama Hakkari

ve diğer doğu illerini hiç gitmedim bildiğim haberler ve hava durumundan :44: eminim oralarda ısırmıyo yiyodur hele bizim gibi ılıman yerlerde yaşamaya alışanları şok ediyodur

İyi iyi yaptım da gelincesi kötü oldu, 8:30 dan sonra yemek yedim hem de cısslı:18::18:

git kıss gitt..

anaamm %10 muu püüüüü insan %40-50 falan yapar...okaa hatrım yok muu

yok onu almiimm enüşten kızarr..

amanınn tehlike çanları çalıyorrr...enişteyi uyarmak ilazımmm

Kurtarmıyo mıhtar ama agaya beleş de olur

Çannn çunnn
Enişte zavallı ben zavallı

Çek elini böreklerden Yimeeee Aferin aferin iyi ilerliyosun

Sen benden daha güzel ilerliyon valla kıskandım Nazar etmem merak etme bende çalışcam benim de olsun
Ödemdir ödem

Uyku mevzusu malum ben sürekli bi gece bi gündüz çalıştığım için. Bi rutininm yok artık maksimum dikkat etmem lazım yoksa çabuk yaşlanıcam.....

Suyu hemen yarın başlatıyorum. Çünkü susuz olmuyor gerçekten... Bir de bu yeşil çay günde 2 fincandan fazla içilirse çarpıntı yapabilir metabolizmayı hızlandırdığı için çarpıntı normal. İçme canım 2 fincandan başka
Bir ara leslie ablayla yürüyoduk be kadın naptı acaba dal gibi kaldı Leslie ablam dünyayı dolaştı biz daha yerimizde sayıyoz

Kıvırcık beyim eve gelemiyo yazık nöbetlerimiz denk gelmiyor daha doğrusu Bi karşılaşamıyoruz. Kim kimi kıstırırsa artık

Bence kıstırmış ki bu saat oldu gelemedi ilk okuduğumda bayağı güldüm sonra senin yorumunla kopmuştum resmen alemsiniz yaa

Yumruğu kafama yemiş gibi oldum zati merak etme mıhtarım onun yerine kayısıma döndüm bide bugün bol yeşillikli salata ve karnıbahar yedim bugün yine 3 kez wc e çıktım ve hala karnımda ağrı barsaklarda hareket var pek mesutum yanee
yarın sabah kaç çıkacak kilom acep :44:

Sıcak Bişey de içmedim , sadece yemek yedim, çocuklarda evde sıcak çikolata vardı, soğuk sütle yapıp içtiler dışarda dondukları yetmemiş herhalde, bu çocuklar bi alem, hele oğlum 2 buçuk saat kaldı dışarıda

napalım olan olmuşş önümüzdeki maçlara bakalımm

Ben de merak ediyorum kaç çıkacak acep

Bende sabahtan beri çay içiyorum bi gram Wc ye gidemedim gitiim tartıldım 64 kg yum tam Bu ne kız
Wc ye de çıkamadım Ben yanlışlıkla kilo alma iddiasına mı girdim ne

Ben de bugun kar yağınca hastaneden dışarıya çıktım herkesler güldü

he şööle insafa gell agaya beleş tabeee

leslie ablan hep aynı selamı var sana

abowww kıstırılan yandııı..+18 oldu bu mevzuu

oyam da az güldürmükçü dilldir hanii..ben sanmaam kıstırdığını 3 veletle zorrr..biz 1 taneyle bile zor buluşuyozz.

toptan zepzeye gömülmüşün..
çok merak ettim yarını

he şööle insafa gell agaya beleş tabeee

leslie ablan hep aynı selamı var sana

abowww kıstırılan yandııı..+18 oldu bu mevzuu

Geldim insafa

Aplama selam sole ölmeden incelmesi son istegimdir

Kıstıracak olanın mecali yok ki kıstırsın Doğal aile planlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…