Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumum selam datlum nasılsın.ben bugun bebek mevludundeydım tahmın edersın olanlarısende durumlar nasıl?

tatlımm ...kuruincirim...mevlüt demekk..hımmm..tabe olmuş olanlar...ben de yarın kahvaltıya davetliyim bakalım...:18::18::18:

çay hiç iştah kapatmıyo be pampişim sende de aynı mı..cumaya kadar yaa sabır bakalım noolcak..ama tabii kaçamak yapmazsak olur bişeyler..kaçamakla çay ne yapsınn

ev temizlendi ,çamaşırlar yıkandı..çok yoruldum beyaa..

kahvaltım

öncesi sarımsaklı çay
tereyağlı omlet
kuymak
ev sucuğu
çingene salatası
tulum peyniri zeytin
1/4 elma
1/2 muz
ceviz

arada 1 Türk kahvesi 1 ısırık tadelle

2. öğünüm az önce

2 lahmacun
ayran
domates
yeşillik

çayımız da hazır buyurun şimdi de çayım

muhtarım gayet iştah kabartıcı bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.. kuymak serbest mi????

BU ARADA BEN bugün bildirim yapmayı unutmuşum..

sabah eşim geç kalktı o nedenledir ki kahvaltıyı saat 10 da yaptık.

öncesinde bir cimcik tatlı.
kahvaltı soğanlı yumurta ve dünden kalma 2 bulgurlu biber dolması

saat 15 de eşim tavuk döner getirdi. ben sadece içini bulgur pilavının üstüne koyup yedim ama içine çok az mayonez koydurmuş mecbur yedim..
bol bol 10 bitkili çay ve şekersiz türk kahvesi.
bu aralar karınımda çok şişlik hissediyorum inş. geçer.
bugün spor yok kendimi nadasa çektim.

sağol cicim..arada evet canım mısır unu var ya için de 1 kaşık koyuyorum zaten..gerisi tereyağı ve peynir az da su..

kuymak bizim kahvaltılarımızın baş tacı çok yaparım oğlum çok sever her hafta 1 yada 2 kez muhakkak demekki onun kilerden kaçırabilirim demek sevindim buna..

başkan çok güçlü bir beslenme gördüm maşallah maşallah da; sarımsak çayı bunları eritir mi bilmem ALLAH sarımsak çayına kolaylık versin

telli peynirlede yapıldı mı tadından yenmez bi yağ üstüne çıktımı tamamdır.. bana hep kuymakcı restorantı açmalısın derler..

eveet ya süper bişeyyyy biz giresundayken yapardı arkadaşlar bakır bir tavada ımmmmm bide yanında turşu kavururlardı karadenizin mutfağıda güzel doğası gibi yaaaaa özlemişim eeee 6 sene kaldık özlenmez mi dimi

yavrular dediğim gibi 15-16 arası akşam yemeğimi yedim
hamsi tava ile kırmızı turp yedim, sonradaaa avuç içi fındık ve avuç içi fıstık bir tanecik de anamur muzu yedim

sonrada 58 dk yürüdüm herkese hayırlı geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…