Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla süper 3 lü olarak ilk üçe ben leylak ve pampiş girerse demek işe yarıyor..görücezzz

aman diyyim çarpıntı marpıntı dikkat et kendine korkutma bizii

aman diyiimm jlo kıskanır koyma sakın..kocana karışmam..

benzincilerin hepücüğünü tanıyon desene..

denişiklik olsun dedim gülüm..sonra gene dönerim eskisine..hazırım geliyorum baabında resmettim kendimii

kimin doğum günüsüü kaçırmışım.:44::44:.kutlu ve mutlu olsun..nice yıllaraa

Selam kızlar ben geldim

Dün bildirim yapamadım kusuruma bakmayın

Sabahtan misafirim gelecekti,saat 10 gibi,ben de erkenden kalktım sabahın 7 sinde de eşimle kahvaltı yapınca tartılmayı unuttum:26::26:,haftaya yüzdeyi ikiye bölerim artık

Misafirler 2 gibi gitti,arkalarından tekrar tüm evi süpürdüm,mutfağı topladım,sonra oğlumun maçına gittik,oradan da anneme gittik,kaldık,bugün öğlen geldim,geldiğimden beri de mutfaktayım,yemek yaptım,zeytinyağlı kereviz pişirdim,bir de çocuklara göre cısslı mamalar yapıyorum,bi size bakayım dedim

Bidym kereviz yapraklarını ve sapını nasıl değerlendiriyorsun,onları da temizledim ve kavurdum,farklı bi tarifin varsa alabilirim

Dün ve bu sabah kaçamağın dibine vurdum resmen kızlar,ama şu andan itibaren tekrar devam

Listemiz de çok güzel,herkesi tebrik ederim,genelimiz kilo vermiş,birincimizi ayrıca tebrik ederim,birdy bu haftaki farklı yöntemini yazmanı bekliyorum,ben de deneyeyim

Papadiya ,iğneoyası kuzucuklara şifalar dilerim,gelmiş geçmiş olsun inşallah

Tekrar mutfağa gitmem gerekiyor,görüşürüz kızlar:)

Son düzenleme:
tamam canım banada öyle dedi ama bir ayrıntı daha var sarımsak çayını iştikten sonra 2 bardakta su içilecekmiş bu çayda üç öğün içiliyomuş ben başlamadım yawww 2 bardak su içince iştahmı kalır niyse böle işte

cnn de sabah karatay hoca vardı; tüm klasikleri anlattı gene, sunucu da her bilgiye bu büyük bi iddia dedi durdu

oooo SARHOŞ hanım kolay gelsin iyiyiz şüküüür efendim. yeşil çaycı biri olarak o çişşşşler normal canım, malum yeşil çay ödem söker vucuttaki sudan nasıl kurtulucan ya çiş ya sporla terlicen dimi senin kilon güzel aslında ben 64 olcam mı acep bunlarla anlatmaya çalıştım duygularımı ama ....

16:06 akşam yemeğim

kereviz salatası
1 kase parçalanmış tarhana(israf olmasın diye yiyorum 2 gündür)
1 kase bebek sebze çorbası oğluma yapmıştım güzel olmuş bende yedim

kızlar birde 75 dk yürüyüş herkese kocaman azmiyeli hafta sonları kızlar...

öğlen yidiklerim
kısır 2 tabak
çay
akşam
bulgur pilavı
et kavurma
salata ayran
komposto ve sakızlı muhallebi de var ama düşünüyom:44:yisemmi yimesemmi düşün düşün moktur işin
annem varda bugün onun sevdiklerini yaptım canlar
ya bişey söylücem şu iştiğim kan hapı varya omu aldırdı kilo acep ama kaçamak yapmadım geçen hafta bulgur dahi yememiştim
neyse bakıcaz artık öpüyorum kızlar

valla yarım saat içinde 1 bardak su içmişimdir heralde:44:..he valla kıss o kaa suya midede yer kalmaz...
hadi bakalım işe yarar canım inşallah

hatun sen bizi çok ihmal ediyonnnn
ohh geçen hafta yememişin bu hafta acısını çıkarayım mı dedin filizim 2 tabak kısır ve bi de bulgur pilavııı
alemsinn

2. öğünüm

yemekten önce sarımsak çayı
kuru fasulye
4-5 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
cacık
ev turşusu
taze soğan

ben kaçar...film zamanııı

Merhaba cancagizlar ..

Ihya ilk once liste harika olmus .. eline koluna emegine saglik.. Onumuzdeki hafta artik sira bende /,,, Kizceler hepinizi can-i gonulden tebrik eder .. basarilarinizin devamini dilerim...

Merhaba kizlar ..
Soguk ve hafif kar yagisli bir hollanda gecesinden sizlere yaziyorum..
bugun yediklerim :

Sabah :
2 yumurtadan yapilmis yumurta salatasi ,
biraz beyaz peynir
bir avuc kadar findik
kahve
omega3 , multivitamin

Aksam:
Bitirmem gereken kiymam vardi ondan sebzeli tepsi kebabi yaptim.
yaninda da somon salata
kahve

Spor: bir bucuk saat kadar tempolu yuruyus ..
su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…