Vaaaayyyy kimler gelmiş kimler gelmişşşş
Valla büyük sürpriz olmuş ben de çok sevindim ve ümitlendim inşallah sarmsak vs çayların etkisi olur bende kullanırım
Bu arada bende daha önce bahsettiğim 3 günlük yeşil çay kürünü denemeye kalktım daha 3 poşet içmiştim sabaha kadar wc ye taşınmaktan uyuyamadığım gibi çarpıntı tarzı problem yaşadımdahada içmedim insanlar 3 gün nasıl içiyolar yaa anlamadım valla :44:
saçla popo bir mi kıss kocam oyar öyle internetlerde popo filan gösterirsem
birdyciim,okudum ki çiş gelmesi nedeniyle yürüyüşü istediğin kadar yapamamışsınyürüyüş saatinden 1 saat evvelinden sıvı alımını kesiyorum ben..zira aksi halde güzergah üzerindeki benzin istasyonlarına uğrayıp,yan yan esselamunaleyküm bakışıyla ya da görevlinin şaşkın halini görmezden gelerek iç kesimdeki tuvalete ulaşmaya bakıyorum
sersum avatarın değişmiş ama eskisi daha sempatikti bence
kızlar ben doğumgünü hediyesi seçmeye çıkıyorum,görüşürüz
tamam canım banada öyle dedi ama bir ayrıntı daha var sarımsak çayını iştikten sonra 2 bardakta su içilecekmiş bu çayda üç öğün içiliyomuş ben başlamadım yawww 2 bardak su içince iştahmı kalırkıss asıl sen dene de formülü sööle bizee..içten içe imrendim desene..
ah kıyamaaaammm
mıhtar indirimi yapaysuuunnn
suni teneffüs istemezükk onlar kıvırcık beyine kalsın..
o nasıı bi menüü ooo
utan filizim utann ben de utandım bak gitti 700 gr..
yok kıss ben yemekten yarım saat önce içiyorum aç karnına..bugün daha 2. gün..:18::18::18:
o yemekten sonra içtiğim evde yaptığım deneme olan iğrençç çayydıı
valla yarım saat içinde 1 bardak su içmişimdir heralde:44:..he valla kıss o kaa suya midede yer kalmaz...tamam canım banada öyle dedi ama bir ayrıntı daha var sarımsak çayını iştikten sonra 2 bardakta su içilecekmiş bu çayda üç öğün içiliyomuş ben başlamadım yawww 2 bardak su içince iştahmı kalırniyse böle işte
hatun sen bizi çok ihmal ediyonnnnSelam kızlar ben geldim
Dün bildirim yapamadım kusuruma bakmayın
Sabahtan misafirim gelecekti,saat 10 gibi,ben de erkenden kalktım sabahın 7 sinde de eşimle kahvaltı yapınca tartılmayı unuttum:26::26:,haftaya yüzdeyi ikiye bölerim artık
Misafirler 2 gibi gitti,arkalarından tekrar tüm evi süpürdüm,mutfağı topladım,sonra oğlumun maçına gittik,oradan da anneme gittik,kaldık,bugün öğlen geldim,geldiğimden beri de mutfaktayım,yemek yaptım,zeytinyağlı kereviz pişirdim,bir de çocuklara göre cısslı mamalar yapıyorum,bi size bakayım dedim
Bidym kereviz yapraklarını ve sapını nasıl değerlendiriyorsun,onları da temizledim ve kavurdum,farklı bi tarifin varsa alabilirim
Dün ve bu sabah kaçamağın dibine vurdum resmen kızlar,ama şu andan itibaren tekrar devam
Listemiz de çok güzel,herkesi tebrik ederim,genelimiz kilo vermiş,birincimizi ayrıca tebrik ederim,birdy bu haftaki farklı yöntemini yazmanı bekliyorum,ben de deneyeyim
Papadiya ,iğneoyası kuzucuklara şifalar dilerim,gelmiş geçmiş olsun inşallah
Tekrar mutfağa gitmem gerekiyor,görüşürüz kızlar:)
ohh geçen hafta yememişin bu hafta acısını çıkarayım mı dedin filizim 2 tabak kısır ve bi de bulgur pilavıııöğlen yidiklerim
kısır 2 tabak
çay
akşam
bulgur pilavı
et kavurma
salata ayran
komposto ve sakızlı muhallebi de var ama düşünüyom:44:yisemmi yimesemmi düşün düşün moktur işin
annem varda bugün onun sevdiklerini yaptım canlar
ya bişey söylücem şu iştiğim kan hapı varya omu aldırdı kilo acep ama kaçamak yapmadım geçen hafta bulgur dahi yememiştim
neyse bakıcaz artık öpüyorum kızlar
Ankara'ya ilk kar düştüEki Görüntüle 886775
06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277
aynı kalanlar
1.kardelen:%0
kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?