Anlaşılmayan bişey varsa sorabilirsiniz. Mıhtarım sen 2 soru da sorabilirsin.
.
valla yarım saat içinde 1 bardak su içmişimdir heralde:44:..he valla kıss o kaa suya midede yer kalmaz...
hadi bakalım işe yarar canım inşallah
hatun sen bizi çok ihmal ediyonnnn
ohh geçen hafta yememişin bu hafta acısını çıkarayım mı dedin filizim 2 tabak kısır ve bi de bulgur pilavııı
alemsinn
Eki Görüntüle 888260
erkenden kalktım ..aslında öğlenciyim..ama kızım ben kalkmazsam karnını doyurmuyor..boğazı şişti ..ee tabii zibidi gibi çıkıyor dışarı..atkı yok ..göğüs açık. .offf nasıl dinleticem lafımı bilmem. .sakal mı uzatsam
saat 9 da komşuma kahvaltıya gidicem..kendimi tutmaya çalışıciiimm..
canım toplu halde yazayım dedim ne konuşmuşsunuz oku oku bitmedi
offff sersum hiç sorma çok kaçamak yaptım o neki pazar günü fenaydı uyumuş kalmışız kızın dersanesine yetişmek için simit sarayına gittik gerisini sen düşün gari benim kocişte felakat iştah konusunda nacizane balkon ötesi bi göbüşü var neyseki bugün normale döndümama yarın doğum günüm canım musadae edersen pastamdan yemek isterim yani facebook baktım canım süper tarifler var karatay kızları isimde harika gitgide genişliyoruz canım güzel olmuş
şu kızlarımıza gelince benide çıldırtıyo valla yalvar yakar içine bişeler giydirdim güzel görünelim hava atalım diye önünü iliklemez kapşon takmaz dün beni sinir etti babasıda vardı dişlerimi sıktım suratının ortasına patlatmamak için ay nolcaz böle iyice serserileştiler kulaklığı takıyo arbada kendi takılıyo bizi dinlememek için elinden geleni yapıyoama bazende canım annem mucuk mucuk bu ergenlik bisikolojik bozukluk gibi bişey üstüne gitmiyorum artık :18::18:
dün dağınıklığı halletmeye uğraştım...bu arada canım yemek istemediayyy anlıyorum seniikendine gelebildin mi baree.. bu yıl kızım da istiyor parti yapıcaz bakalım el mecbur ama bizim 3-5 kişiyi geçmez burası malum..
yılbaşında kar yağması lazım valla ayrı bi güzellik katıyor..neyse bu yılbaşında da eşimin de nöbeti yok..iyi olacak..belki arkadaşlarla kutlarız daha program belli değil:44::44::44:
sağol canım iyi dileklerin için tabiki canım orayada takılırız biz karatay kızlarıyızneyse canımcım hafta sonu hepimizde oluyor kaçamak maalesef..önemli olan sonrasında toparlamak..
yarın doğum günün demekk..şimdiden nice nice sağlıklı yıllara canım benimm..yiyecen pastandan tabiisi..
yaa dediğinde çok haklısın bizimkinde de artısı var eksiği yok..o kulaklık hep kulakta ..yam dengesizler haklısın..Allah hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin bu dönemi inşallah...
karatay kızlarını topiği açtığımızda açmıştım aslında ama aftifleştirmek bugüne nasipmiş..işteyken kkya telden girilmiyor(ben giremiyorum yanee) barii oraya takılırız arada didim..
sen telafi edersin canım sıkma canınısormayın bacılar.sormayın...tam falakalık oldumm. ..ama inanın bu yediklerimi yemezsem aç kalacaktım..
2 poğaça
1 paçanga böreği
lor peynir
patlıcan ezmesi
peynir
bol yeşillik
yumurta omlet yoktu ben lop yiyemem
kanepeler vardı yemedim
kek vardı yemedim..
akşam yemeğini çok hafif yaparak atlatmayı ve eve gelince leslie yapmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 888260
erkenden kalktım ..aslında öğlenciyim..ama kızım ben kalkmazsam karnını doyurmuyor..boğazı şişti ..ee tabii zibidi gibi çıkıyor dışarı..atkı yok ..göğüs açık. .offf nasıl dinleticem lafımı bilmem. .sakal mı uzatsam
saat 9 da komşuma kahvaltıya gidicem..kendimi tutmaya çalışıciiimm..
offff sersum hiç sorma çok kaçamak yaptım o neki pazar günü fenaydı uyumuş kalmışız kızın dersanesine yetişmek için simit sarayına gittik gerisini sen düşün gari benim kocişte felakat iştah konusunda nacizane balkon ötesi bi göbüşü var neyseki bugün normale döndümama yarın doğum günüm canım musadae edersen pastamdan yemek isterim yani facebook baktım canım süper tarifler var karatay kızları isimde harika gitgide genişliyoruz canım güzel olmuş
şu kızlarımıza gelince benide çıldırtıyo valla yalvar yakar içine bişeler giydirdim güzel görünelim hava atalım diye önünü iliklemez kapşon takmaz dün beni sinir etti babasıda vardı dişlerimi sıktım suratının ortasına patlatmamak için ay nolcaz böle iyice serserileştiler kulaklığı takıyo arbada kendi takılıyo bizi dinlememek için elinden geleni yapıyoama bazende canım annem mucuk mucuk bu ergenlik bisikolojik bozukluk gibi bişey üstüne gitmiyorum artık :18::18:
sormayın bacılar.sormayın...tam falakalık oldumm. ..ama inanın bu yediklerimi yemezsem aç kalacaktım..
2 poğaça
1 paçanga böreği
lor peynir
patlıcan ezmesi
peynir
bol yeşillik
yumurta omlet yoktu ben lop yiyemem
kanepeler vardı yemedim
kek vardı yemedim..
akşam yemeğini çok hafif yaparak atlatmayı ve eve gelince leslie yapmayı planlıyorum
1.5 saat yürüdüm,açıldım,rahatladım,tavsiye ederim
birdy dönüş yolunda sıkışınca kulaklarını çınlattım kıss hissettinmiaz daha benzinciye giriyodum vazgeçtim
kahvemi yaptım ardından sıcacık çayımı içiciiimsersum akşama çorba salata yaparsan telafi edersin tatlım üzülme benim de cuma ev gezmesi var,kadın kadına hepsi bakar inceler...ikramları yemek zorundayım kaçarım yok,daha önce anlatmıştım ortamı keşke olmasa ama misafirlik hayatımızın gerçeği,sonrasında telafiye bakıcaz mecbuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?