Ben hamileyim kızlar hayirlisiyla bebeğim olsun aranızda olabilmeyi cok isterim
Ayyyy... Aşağıda kimlerin olduğunu görünce çok sevindim... Yüreğim kuş gibi pır pır etti
Öğlen de girdim. Leylak ve Papadiya vardı. Lakin bizim elektrik gitti!
Merhaba kizlar ..
Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..
Ben de gidiyorum bal-kaymağım , yürüdüm-duş almam lazım .Yarın görüşürüz inşallah
Ben de gidiyorum bal-kaymağım , yürüdüm-duş almam lazım .Yarın görüşürüz inşallah
kızlar hem biberiye hem dokuzlu çay olacağı buydu cır cır oldum...amanın geceler haramm..:18::18::18:
Geçmiş olsun. Çabuk toparlarsın inş. Aslında pro yapınca pek de cır cır olunmaz ama...
ıgneoyam datlum vallahı az once aklımdan gectın bugun oyamı gormedım dıycektım sersuma naber bebiş nasılsın..he kız ıyıkı bız anadolu yakasındayzAyyyy... Aşağıda kimlerin olduğunu görünce çok sevindim... Yüreğim kuş gibi pır pır etti
Öğlen de girdim. Leylak ve Papadiya vardı. Lakin bizim elektrik gitti!
yarın öğlenciyim kıslar..kahvaltı sonrası buluşakk..
başınız sağolsun canım 2 gündür giremiyorum kusura bakma göremedim teyzeme allahtan rahmet diliyorum sizlerede sabır inşallahslm kızlar ben geldim korktuğum başıma geldi kayınvalidem vefat etti mahvolduk apar topar oraya gitmiştik işte bugün on gün oldu eşim alışmaya başladı kayınım da bizimle geldi ama o daha zor durumda o hep annesiyle yaşamıştı bu zamana kadar bir de çok bağlılar çok zormuş bu işler çok mahvolduk
çok geçmiş olsun canım devam ederse bir görün doktora miyomda çok sancı yapuyor aklında bulunsun canımKizceler ..
benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:
allah korumuş canım ucuz atlatmışsınızGünaydın kızlar
Haftasonu misafirim vardı , gelemedim ama hiç kaçamak yapmadım, cumaya kadar bozmam inşallah
Sabah kızımın okulunda işim vardı, oraya gittim, 2 buçuk saat evde değildim, eve girdiğimde ne göreyim , her yer duman olmuş, sabah sütlaç yapmak için ocağa pirinç koymuştum, az suyla haşlayıp altını kapatıp gidecektim, ben kapattım sanıyorum ama öyle olmamış, Allah tan alev almamış, kapkara olmuş pirinçler ve tava, ev de felaket yanık kokuyor, tüm camları açtım sonuna kadar, 2 bardakta ayran içtim,Allah esirgemiş, ama koku çok fena
kızlar ben kaçar..öpüldünüz...
ıgneoyam datlum vallahı az once aklımdan gectın bugun oyamı gormedım dıycektım sersuma naber bebiş nasılsın..he kız ıyıkı bız anadolu yakasındayz
he valla oyam be işler kesat bu aralarİyi geceler. Yarın görüşürüz inş.
CanııımAslında gündüz seni gordüm ama elektrik gitti. Yazamadım
Kaçamaksız bir gün geçirdim. Mutluyum:) Sen nasılsın? Bu ara işler kesat galiba Pampiş Residence ta:))
Benim oğlan uyandı. Ben de kaçtım.
İyi geceler.
Canım geçmiş olsun , diyabetli misin? Eğer öyleyse bu şekilde karbonhidratsız sadece sabah ve akşam yemek senin için sağlıklı mı , ?
Efsanelerin vazgeçilmez yaratıcısı İĞNEOYASIIIIII
Çok geçmiş olsun Ficansım , valla ben de hep korkarım ocakta bişey unutmaktan , o yüzden de evden çıkmadan bakarım mutlaka , gerçi bu sefer de sağlantıya dönüşüyo , o da ayrı mevzu
İyi geceler. Yarın görüşürüz inş.
Kaçamaksız bir gün geçirdim. Mutluyum:) Sen nasılsın? Bu ara işler kesat galiba Pampiş Residence ta:))
3 öğün de yapabilirsin biliyorsun canım..en azından 2.5 öğün..2. öğünde ceviz fındık badem kurtarır bence. seni.evet ne yazıkki şeker hastasıyım hamileliğimden kaldı aslında 2 öğün beslenmek bazen beni çok zorluyor, insülün direncimi kırmaya çalışıyorum ama bende daha zor oluyor.. uzun süren açlık bazen şekerimin çok fazla düşmesine sebep olabiliyor bunu da sıvılarla atlatmaya çalışıyorum olmadı atıştırıyorum.. ama 350, 380 şekerden dün ölçüm tatlı yedikten sonra 150 yi görmek mutluluk verici..
herkes uykuda ben ayakta.. bu gece hiç uykum yok..
kızım ve oğlum yaklaşım 5 saat sonra kalkarlar yatsam iyi olucak.. kendime iyi geceler diliyorum sizin adınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?