Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayyyy... Aşağıda kimlerin olduğunu görünce çok sevindim... Yüreğim kuş gibi pır pır etti

Öğlen de girdim. Leylak ve Papadiya vardı. Lakin bizim elektrik gitti!

Ben de gidiyorum bal-kaymağım , yürüdüm-duş almam lazım .Yarın görüşürüz inşallah

Merhaba kizlar ..

Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..

Birlikte nice yıllar geçirirsiniz inşallah Kaneel.

Ben de gidiyorum bal-kaymağım , yürüdüm-duş almam lazım .Yarın görüşürüz inşallah

İnşallah birdy m. Yürüyüş için tebrikler

İyi geceler.

kızlar hem biberiye hem dokuzlu çay olacağı buydu cır cır oldum...amanın geceler haramm..:18::18::18:

Ayyyy... Aşağıda kimlerin olduğunu görünce çok sevindim... Yüreğim kuş gibi pır pır etti

Öğlen de girdim. Leylak ve Papadiya vardı. Lakin bizim elektrik gitti!
ıgneoyam datlum vallahı az once aklımdan gectın bugun oyamı gormedım dıycektım sersuma naber bebiş nasılsın..he kız ıyıkı bız anadolu yakasındayz

yarın öğlenciyim kıslar..kahvaltı sonrası buluşakk..

ooo supeerrr hamburser

başınız sağolsun canım 2 gündür giremiyorum kusura bakma göremedim teyzeme allahtan rahmet diliyorum sizlerede sabır inşallah
Kizceler ..

benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:
çok geçmiş olsun canım devam ederse bir görün doktora miyomda çok sancı yapuyor aklında bulunsun canım
allah korumuş canım ucuz atlatmışsınız
leylakcım daha yeni gördüm canım yeğeninmiydi tam hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun
kaneelcim eşinle nice doğum günlerine inşallah
birdycim ne uğraşmışsın lahanalarla resmen boğuşmuşsun be
arkadaşlar sarımsak çayından biberiyeyemi terfi ettiniz hadi bakalım en çok kim verecek kilocukları
atladığım arkadaşlar varsa alınmasınlar cümleten çok kalabalığız topikçe naparsınız
bana gelince biliyosunuz kociş evede malum pek sık giremiyorum yeme işme derken akşam oluyo günlerde kısa
sabah kahvaltım karataya uygundu ikindi çayı iştik kaçamak yapmamak için fındık badem kuru üzüm yedim akşamada mercimekli bulgur pilavı salata 1 kase yoğurt öpüyorum kızlar kendinize cici bakın

kızlar ben kaçar..öpüldünüz...

İyi geceler. Yarın görüşürüz inş.

ıgneoyam datlum vallahı az once aklımdan gectın bugun oyamı gormedım dıycektım sersuma naber bebiş nasılsın..he kız ıyıkı bız anadolu yakasındayz

Canııım Aslında gündüz seni gordüm ama elektrik gitti. Yazamadım

Kaçamaksız bir gün geçirdim. Mutluyum:) Sen nasılsın? Bu ara işler kesat galiba Pampiş Residence ta:))

he valla oyam be işler kesat bu aralarkampanya falan mı yapsam 2 gece kalana 3.gece bedava dıye akmasada damlardı en azından bee

Benim oğlan uyandı. Ben de kaçtım.

İyi geceler.

op oglusu benım ıcın ıyı geceler bıdenem allaha emanet

evet ne yazıkki şeker hastasıyım hamileliğimden kaldı aslında 2 öğün beslenmek bazen beni çok zorluyor, insülün direncimi kırmaya çalışıyorum ama bende daha zor oluyor.. uzun süren açlık bazen şekerimin çok fazla düşmesine sebep olabiliyor bunu da sıvılarla atlatmaya çalışıyorum olmadı atıştırıyorum.. ama 350, 380 şekerden dün ölçüm tatlı yedikten sonra 150 yi görmek mutluluk verici..

İyi geceler. Yarın görüşürüz inş.

Kaçamaksız bir gün geçirdim. Mutluyum:) Sen nasılsın? Bu ara işler kesat galiba Pampiş Residence ta:))

dilini ısır beya.:18::18:.müşteri olunca pampişde olmuyo

3 öğün de yapabilirsin biliyorsun canım..en azından 2.5 öğün..2. öğünde ceviz fındık badem kurtarır bence. seni..ama ne mutlu değerlerinin bu kadar değişmesi
herkes uykuda ben ayakta.. bu gece hiç uykum yok..

kızım ve oğlum yaklaşım 5 saat sonra kalkarlar yatsam iyi olucak.. kendime iyi geceler diliyorum sizin adınıza..

leptini yatakta bırakmışın hatunnn..

kocişi yolladım az sonra kızçem de gider..ben de kahvaltımı yapıyorum..

sabah

ev sucuğu
omlet
tulum ve ezine peyniri
yoğurt
çay çayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…