- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Hoşum hoşAyyy ne kadar yorulmuşsam artık dün akşamdan beri hiiiç iş yapmadım Valla muhtarım ben o lahanaya acyip dadanmış vaziyetteyim.Doğruyorum , tuz-limon-sumak koyup hayvani posriyonda yiyorum.Yarın da yersem bitecek galiba , Pampişim turşıya kalmadı lahana
hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz
ah kıyamam ben sağaaatşkler canım çay servisi yapıyorum bi yandan bi yandanda kaynımla konuşuyorum kayınvalide rahatsızlanmış hastaneye yatırmış zatüre başlangıcı olmuş bu ara gelemem dedim kusura bakmayın çarşamba kemo günümüz klonlansammı ne yapsam
Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unum
alnından şakadanak öpüyorum seniiii
Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
ne olacakta öyle olacak acep recep 'anlayışlı ve sexi koca' kulağa ne hoş geliyor,masalsı bi tınısı var hele ki şu an karşımda yorgan döşek yatan,burnu gripten kocaman olmuş birini o halde düşününce
valla nötralize oldum zannımca hatta karamelize de olmuş olabilirim
"hayvani posriyon"da yersen tabi "gazman"a dönersinpardon "gazwoman" dicektim aklıma hani egsozu patlayarak yol alan eski tip arabalar geldi
Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:
nekaa çabık beyaaaneyse canlar..ben kaçiiimıhlamur filan yapayım ayıp olmasın görüşürüz
nasıl canım eşin az da olsa düzeldi mikızlar baş sağlığı dileyen herkesciklere teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntı yapmış idim ama nereye gitti bilmiyorum
İyi benzetmegazwoman ha ha ha
Üniversitedeyken en yakın kız arkadaşım çok sancım var ama gazım yok yumurtalıklarımdan herhal diye kadın doğuma gitmiştik beraber dr önce kesin gazdır dedi arkadaşta değil hiç çıkmıyo dedi dr karnına elini bastırmasıyla bizim kız orda tıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrtttt diye bi boşaldı gülmekle utanmak arasında yamulmuştuk