Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

korkunççççç
hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz

ah kıyamam ben sağaaa
ayy nekaaa güzel şeylerrr olacakkk...şok helecanlandım şokk
alnından şakadanak öpüyorum seniiii

Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
umarım arkandan kimse yürümüyorduuurr....amanınnn.. tempoya göre mi pırtlıyon kayınçom
ayy güldüm ama yazık kıss enüştemee...
"hayvani posriyon"da yersen tabi "gazman"a dönersinpardon "gazwoman" dicektimaklıma hani egsozu patlayarak yol alan eski tip arabalar geldi

Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:

neyse canlar..ben kaçiiimıhlamur filan yapayım ayıp olmasıngörüşürüz
nekaa çabık beyaaa
kızlar baş sağlığı dileyen herkesciklere teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntı yapmış idim ama nereye gitti bilmiyorum
nasıl canım eşin az da olsa düzeldi mi

Evet ya annem yada validem yaparken yardım ettiğimde oluyodu ordan biliyorum zor değil ama çok vakit alıyo bide o kocaman lahananın çarşıdan aldım bitane eve geldim bin tane misali çoğaldıkca çoğalıp mutfağı kaplaması ayy sıkılırım valla eksik kalsın lahana dolması hem en güzeli vitamin kaybı olmasın diye senin gibi oturup çiğ yemek salatası soslusu ohh mis .16:

Çok vakit kaybı emeklilikte bile yapcamı sanmıyorum ama büyük konuşmamak lazım bide lahana dolması çok seven damat mamat ım olur alimallah

bu akşam geç geldin muhtar işin çoktu sanırsam ne var ne yok :44: pron da hayırlı olsun ben halen kabızım üstelik regl olcakmışım gibi tatlı istiyo canım ama serde yarış vaaaar

ayy güldüm ama yazık kıss enüştemee...
nekaa çabık beyaaa

ay gülünmicek gibi değil yaabari sizi bahane edeyim diye tekrar geldim
sarhoşum senin mesajı alıntılamamışım..sadece ayran değil..içine nohut,yeşil mercimek ve bulgur da konuyo..ilk gün karatay kahvaltısı yaptım kuruyemişsiz..sonra saat 7 ye kadar çorba..2.gün kahvaltıda da çorba..bitsin diye...

evet canım bekar ve genç yok her zaman deil ama yalnız kalmasın diye şimdilik bizimle geldi

sağol canım alah razı olsun

daha iyii canım çok şükür gün geçtikçe biraz daha iyi olacak

bu akşam geç geldin muhtar işin çoktu sanırsam ne var ne yok :44: pron da hayırlı olsun ben halen kabızım üstelik regl olcakmışım gibi tatlı istiyo canım ama serde yarış vaaaar
kocişin ve kızımın yarınki yemeklerini hazırladım..o sırada da kociş kaptı laptopu..anaca bıraktı
sağol cicim..du bakali noolcak:18::18:

gene kaçırdım..

süpersin yaa..bi ara ben de 2 gün dayanabilmiştim

evet canım bekar ve genç yok her zaman deil ama yalnız kalmasın diye şimdilik bizimle geldi

sağol canım alah razı olsun

daha iyii canım çok şükür gün geçtikçe biraz daha iyi olacak

zaman herşeyin ilacı canım..Allah hepsine sabır versin..

Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla

Yolla anacım , stoklar bitmek üzere , sarılmışı da kabulüm-sarılmamışı da , geeel herne olursan gene geeelllll ...(Hollandaca gibi durdu bu son cümle )

Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:

.

Hahahahaha valla bana da bi bastıran olsa sesi ordan duyulur diye tahmin ediyorum
Aşşkk yenideeen rüzgarlı bir akşam vaktiiiiiiii ....

bırdıyımmmmmm kızım valla sen cılgınsın kahkahayla guldum yazdıklarına 2014e ne misyon yuklemıssın oyle yaw senlen duran yaşlanmaz gun gectıkce genclesır cocukluguna döner o dereceyuruyusunu dusunu yap cık gel topıge hadı

Merhaba kizlar ..

Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..

sersumum kuzucuklarının yarınkı menusunu alalım fıkır olur bızede
sarfosum bende cok sasırdım du bakalım onumuzdekı ay ne vakıt olacak
bır ortalama yakalayabılecekmıyız.

Merhaba kizlar ..

Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..
kocişine tekrardan mutlu yıllar seninle ömür boyu inşallah..
kaçamakları düşünme artık olur bu kadar..özel bir gece sonuçta..

sersumum kuzucuklarının yarınkı menusunu alalım fıkır olur bızede
sarfosum bende cok sasırdım du bakalım onumuzdekı ay ne vakıt olacak
bır ortalama yakalayabılecekmıyız.

cicim el emeği göz nuruuu..diyince ne yaptı acaba diyceksinizz...hamburger yaptım.ambalajladım dolaba attım yarın da ısıtıp ketçabını falan koyuvericem..heheh ne süper di mii..napiim beyaa hep yemek hep yemek arada da böyle olsun..gerçi eşimde kızım da bayılıyor..köftelerini kendim yapıyom tabiisiii

Pampiş şuan kan-ter içindeyim.Yürüyüş bitti , biberiye çayı kaynatıyorum (umut dünyası bacım ) , onu da içip dujjj alıcam , ama gözüm yerse kaşlarımı boyamak , bıyık ve kaş almak da istiyorum ama tabi hayat bana ne sürprizler hazırlamıştır bilemiyorum..Bakalım ne kadarını başarabilicem.Çıt çıt...
Merhaba kizlar ..

Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacakmakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..
İyileştin mi güzellik ? Tekrar mutlu yıllar eşine...

Vayyy muhtar fast food işine girmiş ...Muhtarım eskiden ben de yapardım arada-sırada...Yanına patates , turşu , ohh misss , ellerine sağlık

hayatmı hazırlar o suprızı enıstemızmı bılemem artıkın.çıt çıt

Ben hamileyim kızlar hayirlisiyla bebeğim olsun aranızda olabilmeyi cok isterim

hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın

hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz

Birdy, çitlembiğim,

İyi ki aynı kıtada değiliz

Sülalenin kadrolu hasta refakatçisi misin sen kızım ya...

Heee... Hakkaten sefer ayındayız:)))

ne olacakta öyle olacak acep recep'anlayışlı ve sexi koca' kulağa ne hoş geliyor,masalsı bi tınısı var

Bunu bir filmde görsem, bilimkurgu diye seyrederim

ohh yarasın inşallah kuzumaa...ben de bugün bıyıklarımı hallettim kaşları da yarın sabaha inşallah...

burgersersumm...

Ben hamileyim kızlar hayirlisiyla bebeğim olsun aranızda olabilmeyi cok isterim

Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişine canım..herzaman bekleriz biz buradayız

Ayyyy... Aşağıda kimlerin olduğunu görünce çok sevindim... Yüreğim kuş gibi pır pır etti

Öğlen de girdim. Leylak ve Papadiya vardı. Lakin bizim elektrik gitti!

hayatmı hazırlar o suprızı enıstemızmı bılemem artıkın.çıt çıt

hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın

Hıhıhı , mümkünse hiç sürpriz olmasın Pampişim :18::18::18::18: Dujjjja gitmem lazım.Öpüyorum canımın içi Kızlar cümleten öptüm tekrar , tabi ki gıdılarınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…