Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun gerçekten sadakan varmış.... bende dışarı çıkıcamda 2-3 kez bakarım mutfağa ama dalgınlık işte olacağı varsa istersen 50 kere bak... inşallah kokudanda vanilya sayesinde kurtulursun canımmmm

Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:

gül gül öldüm ya okurken, ALLAH eşine yardım etsin, birdycim eşin sağ salim uyandı mı canım; eee turplar lahanalar
sizin eve sanırım bu sebzeler daha kolay kolay vize alamaz

sersumcum günaydııın , canım valla senin topik tv lik olmuş dün akşam ,sosyal medyaya düşse okunma rekoru kırar o ne yaaa öle sabah sabah karın yağlarım eridi gülmekten

06:30 kahvaltım

2 gün kurusu
kaymak
badem
5-6 dal marul
1 lop yumurta

şimdide bitki çayııııı

DÜN BİR BİYOKİMYA UZMANI DR DİNLEDİM
diyor ki;
alkali beslenin 15 günde 10 cm incelin
1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atın suyunuz alkalileşsin
5 ten sonra yemeyin,asitli içecek ,alkol almayın vs karataya benziyo

cıssss lı bir şey yerseniz mutlaka yanında sebze yiyin ki bağırsaklar onu atabilsin,aksi halde hücreler yağlanır ve vücut atamadığı için depolar,hücreler bozulur diyoooo

bilgisi olan var mı bu konuda? bilgisi olmayanda düşüncesini yazsın canııımmm

günaydın canımcım..valla sen bizdeki muhabbetlere yeni alışıyosun ooo daha neler olacak neler...
e işte daha ne olsun topiğimizin gülerek yağ yakıcı özelliğide var..ekip böyle olunca bize karada havada ölüm yok garii
afiyet olsun bu arada..

alkali diyetini biz kendimize daha önce uyarladık canım ama bu sıralar unutmuştuk hatırlatman iyi oldu..çok mantıklı..biz karbonatlı su içerek asiditemizi azaltıyorduk..aslında pro yapanlar(leylakım ve ben)yapsak çok iyi olur bu aralar..hiç zararı yok uyguladım tavsiye ederim

deneme tahtası olduk valla zayıflıcaz diye.. bende yapıyım korbonatı
kahvaltı şimdi bitti.
2 yumurta, 2 çatal peynir ve 2 kaşık taze fasulye kavurması.

sabah bi tartılıyım dedim ve gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi cuma günü 76.200 iken bugün 77.400 nasıl olabiliyor çok ürktüm..

bu gün reglimin 4 günü inş. etkisi vardır.

kızlarrr sersum kaçar...herkese kaçamaksız güzelll bir gün diliyorummm....

akşama buluşalım anacımm

kizlar merhaba

kanel canim esinin dogum gunu kutlu olsun.....

birdy 2014 dileklerin masal gibi cok hosuma gitti.bu hafta kilo verirsen bence kesin lahanadan.........

ozlem canim notrlemissin yediklerini..ayran diyeti yapinca odem atiyorsun ya ertesi gun normal yiyince verdigin kilo geri geliyormu canim merak ettim...

sersum canim oglenciymissin iyi mesailer biraz once gordum
kizim geldi cikmak zorunda kaldim...

ficans canim gecmis olsun.verilmis sadakan varmis.

neslihan canim regliyken tartidaki rakama takilma.ancak bittikten ertesi gun dogru kilon cikiyor...

cakmel canim 15 gunde 10 cm.cok iyi.denemek lazim...

alya kac gundur gelmiyor bilgisi olan varmi kizlar...

leylak canim yegeninin iyilesmesine cok sevindim....

papadiya canim bu siralar senin residans bosmus...

aklimda bunlar kaldi biraz once cikmak zorunda kalinca...

yediklerim sabah klasik karatay simdide aksam yemegi yiyicem bugun biraz gec kaldim.et ve salata....

gorusuruz kizlar...

1 porsiyondan halliceee kalan karnabahar (sütlü-kaşarlı-karabiberli)
4-5 yk yine kalan nohut
bol bol turp-havuç ve kırmızı lahana salatası
ve malesef oğluma puding yaptım bende dayanamayıp tencereyi sıyırdım

kalan yemekler çöpe gitmesin diye mideyi çöpe çeviriyorum şu elim aza varacak elbet, ayarı bozulmuş bu ara

biberiye çayı rasat sonucu:
bende size ayak uydurup o biberiye çayından içtim iki günde 4 kupa lakin hatunlar benim gibi hemoroit'i olanlar dikkatli içsin beni değil ama hemoroit'i azdırıyo

Son düzenleme:
gene kaçırdım..

süpersin yaa..bi ara ben de 2 gün dayanabilmiştim
valla ben kaçamak ertesi böyle bişeyler yapıcam,çünkü dediğim gibi 2 hafta arayla kaçamak yapmak zorunda kalıcam...zaten zar zor kilo veriyorum
Merhaba kizlar ..

Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..
eşinin doğumgününü topikçek kutluyoruz kaneelcim..sen de kaçamak ertesi yapardın eskiden gene yapsana
Bunu bir filmde görsem, bilimkurgu diye seyrederim

ozlem canim notrlemissin yediklerini..ayran diyeti yapinca odem atiyorsun ya ertesi gun normal yiyince verdigin kilo geri geliyormu canim merak ettim...

canım cuma gecesi kaçamağından sonra c.tesi sabahki gördüğüm rakamdan 1.100 gr az çıktım pazartesi...salı da 100 gr daha vermişim..yani normal düzende yeyince de almadım hatta 100 gr verdim tatlım

selam kızlar..bugün çok yoğundum..yürüyüşe öyle alıştım ki yürümeszem rahatsız oluyorum...işim bitince kendimi yollara vurdum 1saatten fazla yürüdüm..geçmişe 2 dk da baktım.. 2 dk da da cevap yazıp çıkıcam,eşim hasta,tavuk aldım çorba yapıcam,kızımın öğretmeni ziyarette bulunacakmış,evi toplayıp pratik bişeyler hazırlıcam,akşama gelmeye çalışırım...

menümü de yazayım bari
kahvaltım 08.15;
2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
1 ceviz,10 kadar badem
2 günkurusu,ufak kase yoğurt
akşam 18.00;1 kase melemen,1 kase bezelye:18:,yarım avuç çiğ kuruyemiş..eve gidince işim çok o yüzden hazırda olanları yiyeceğim

çorban eşine şifa olsun inş. canım,bu durumlarda aslında bize geçmiş olsun denmeli malum olan bize oluyo.
kızının hocasıyla hoş muhabbetler diliyorummm,kolay gelsin.

ben de şuan itibari ile koca bir avuç dolusu badem vede fındık yedim,3 yk da bulgur pilavı o kadar güzel olmuş ki tencerenin dibini bulucaktım zor tuttum kendimi
ben bu günü hiç sevmedim kendimi suçluhissediyorum
o puding kaçamağı yetmezmiş gibi 2 t.kaşığı tahinle 1 tk pekmezi karıştırıp yiyverdim nefsime iradem yenik düştü.
lakin şuan itibari ile dizginleri iradem aldı bun dan sonra sıfır kaçamak inşallah.

herkese hoş ve neşeli muhabbetler malum biz anca sonradan okuyup gülüyoruz

biberiye çayı rasat sonucu:
bende size ayak uydurup o biberiye çayından içtim iki günde 4 kupa lakin hatunlar benim gibi hemoroit'i olanlar dikkatli içsin beni değil ama hemoroit'i azdırıyo
bak sen de topiğin moduna uydun bak..alemsin seni değil ama hemoroiti azdırıyor hee çok güldüm çokk
valla ben kaçamak ertesi böyle bişeyler yapıcam,çünkü dediğim gibi 2 hafta arayla kaçamak yapmak zorunda kalıcam...zaten zar zor kilo veriyorum
:
en iyisi canım benim..kaçamak mecbursa çaresine bakıcaksın

Son düzenleme:

özlemim eşine acil şifalar dilerim tekrardan canım

selam hatunlar..

öğlen 9 lu çay

yemekten 30 dk önce
biberiye çayım
akşam yemeğim (2 öğün yaptım bu arada..)

5 adet köfte
yoğurt
bol dereotu maydanoz..

şimdi de çay sefası buyrun

Çok geçmiş olsun Ficansım , valla ben de hep korkarım ocakta bişey unutmaktan , o yüzden de evden çıkmadan bakarım mutlaka , gerçi bu sefer de sağlantıya dönüşüyo , o da ayrı mevzu

ficansım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmışbenim de başıma geldi,koku kolay çıkmıyo maalesef...

bu kaçamak yapmadığın içünn
ve büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş valla.:26:.ben çok takıntılıyımdır 2-3 kere bakarım ocağa

geçmiş olsun ficanscım,allah korumuş gerçekten....

allah korumuş canım ucuz atlatmışsınız

kizlar merhaba

ficans canim gecmis olsun.verilmis sadakan varmis.

Sağolun kızlar hepiniz de,koku hala var ama bayağı azaldı,tüm kapı pencereyi açtım,zaten normalde üşüyorum ev 27 derece olmasına rağmen,heryeri saatlerce açınca iyice dondum

Canım ne güzel yürüyorsun

Eşine de geçmiş olsun

selam hatunlar..

öğlen 9 lu çay

yemekten 30 dk önce
biberiye çayım
akşam yemeğim (2 öğün yaptım bu arada..)

5 adet köfte
yoğurt
bol dereotu maydanoz..

şimdi de çay sefası buyrun

Pro kaçamaksız yapılmış

naapçan canım mecbur:26:..ara ara ocakta sirkeli su kaynat canım o da kokuyu alıyor..

ivittt kaçamaksız proo

kizlar merhaba

sersum canim oglenciymissin iyi mesailer biraz once gordum
kizim geldi cikmak zorunda kaldim...

yediklerim sabah klasik karatay simdide aksam yemegi yiyicem bugun biraz gec kaldim.et ve salata....

gorusuruz kizlar...

keşke da sık gelebilsen kuzumm..bebişi de öptümm

Selam kızlar

Dün sabahtan beri gelemedim,sağ kulakta ağrım vardı 10 gündür,dün de bayağı arttı,bi de sağ tarafımla da bişey yiyemedim ağrıdan,diş doktoruna gittik akşam 9 da,meğer dişim iltihap yapmış,kanal tedavi olacan dedi dr:18::18::18:,antibiyotik ve ağrı kesici verdi,5 gün kullanıcam,sonra nasıl gidicem bilmiyorum:18::18:

menülerimi de yazayım

Dünküler

Sabah 3 bardak ayran

öğlen yaprak sarma ,yayla çorbası

Akşam mercimek çorbası,biraz z.yağlı barbunya

Bugün

Sabah tereyağında 2 yumurta,peynir,zeytin,kaymak,fındık,2 kuru incir

Öğlen 2 kase mercimek çorbası,1 kk kadar sütlaç,1 çay kaşığı çikolata

Akşam bişey yemedim,bu saatten sonra da yemem herhalde,saat 9:30 da ilacım var,o zaman ayran ya da süt içerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…