ooo supeerrr hamburser
günaydın sersum.....
Günaydın kızlar
Haftasonu misafirim vardı , gelemedim ama hiç kaçamak yapmadım, cumaya kadar bozmam inşallah
Sabah kızımın okulunda işim vardı, oraya gittim, 2 buçuk saat evde değildim, eve girdiğimde ne göreyim , her yer duman olmuş, sabah sütlaç yapmak için ocağa pirinç koymuştum, az suyla haşlayıp altını kapatıp gidecektim, ben kapattım sanıyorum ama öyle olmamış, Allah tan alev almamış, kapkara olmuş pirinçler ve tava, ev de felaket yanık kokuyor, tüm camları açtım sonuna kadar, 2 bardakta ayran içtim,Allah esirgemiş, ama koku çok fena
Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:
günaydın canımcımsersumcum günaydııın , canım valla senin topik tv lik olmuş dün akşam ,sosyal medyaya düşse okunma rekoru kırar o ne yaaa öle sabah sabah karın yağlarım eridi gülmekten
06:30 kahvaltım
2 gün kurusu
kaymak
badem
5-6 dal marul
1 lop yumurta
şimdide bitki çayııııı
DÜN BİR BİYOKİMYA UZMANI DR DİNLEDİM
diyor ki;
alkali beslenin 15 günde 10 cm incelin
1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat atın suyunuz alkalileşsin
5 ten sonra yemeyin,asitli içecek ,alkol almayın vs karataya benziyo
cıssss lı bir şey yerseniz mutlaka yanında sebze yiyin ki bağırsaklar onu atabilsin,aksi halde hücreler yağlanır ve vücut atamadığı için depolar,hücreler bozulur diyoooo
bilgisi olan var mı bu konuda? bilgisi olmayanda düşüncesini yazsın canııımmm
valla ben kaçamak ertesi böyle bişeyler yapıcam,çünkü dediğim gibi 2 hafta arayla kaçamak yapmak zorunda kalıcam...zaten zar zor kilo veriyorumgene kaçırdım..
süpersin yaa..bi ara ben de 2 gün dayanabilmiştim
eşinin doğumgününü topikçek kutluyoruz kaneelcim..sen de kaçamak ertesi yapardın eskiden gene yapsanaMerhaba kizlar ..
Bu gece de disarida yedik .. Kocisin dogum gunu oldugu icin .. Guzel ve bol bol kacamakli bir geceydi .. Bundan boyledir ki insallah bu cuma ya kadar ... kacamak olmayacinigini umud eder .. herkese iyi geceler dilerim..
Bunu bir filmde görsem, bilimkurgu diye seyrederim
ozlem canim notrlemissin yediklerini..ayran diyeti yapinca odem atiyorsun ya ertesi gun normal yiyince verdigin kilo geri geliyormu canim merak ettim...
selam kızlar..bugün çok yoğundum..yürüyüşe öyle alıştım ki yürümeszem rahatsız oluyorum...işim bitince kendimi yollara vurdum 1saatten fazla yürüdüm..geçmişe 2 dk da baktım.. 2 dk da da cevap yazıp çıkıcam,eşim hasta,tavuk aldım çorba yapıcam,kızımın öğretmeni ziyarette bulunacakmış,evi toplayıp pratik bişeyler hazırlıcam,akşama gelmeye çalışırım...
biberiye çayı rasat sonucu:
bende size ayak uydurup o biberiye çayından içtim iki günde 4 kupa lakin hatunlar benim gibi hemoroit'i olanlar dikkatli içsin beni değil ama hemoroit'i azdırıyo
en iyisi canım benim..kaçamak mecbursa çaresine bakıcaksınvalla ben kaçamak ertesi böyle bişeyler yapıcam,çünkü dediğim gibi 2 hafta arayla kaçamak yapmak zorunda kalıcam...zaten zar zor kilo veriyorum
:
selam kızlar..bugün çok yoğundum..yürüyüşe öyle alıştım ki yürümeszem rahatsız oluyorum...işim bitince kendimi yollara vurdum 1saatten fazla yürüdüm..geçmişe 2 dk da baktım.. 2 dk da da cevap yazıp çıkıcam,eşim hasta,tavuk aldım çorba yapıcam,kızımın öğretmeni ziyarette bulunacakmış,evi toplayıp pratik bişeyler hazırlıcam,akşama gelmeye çalışırım...
Çok geçmiş olsun Ficansım , valla ben de hep korkarım ocakta bişey unutmaktan , o yüzden de evden çıkmadan bakarım mutlaka , gerçi bu sefer de sağlantıya dönüşüyo , o da ayrı mevzu
ficansım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmışbenim de başıma geldi,koku kolay çıkmıyo maalesef...
bu kaçamak yapmadığın içünn
ve büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş valla.:26:.ben çok takıntılıyımdır 2-3 kere bakarım ocağa
geçmiş olsun ficanscım,allah korumuş gerçekten....
Ficanscım bende sütü yakmıştım ve tüm apartmanı leş gibi kokutmuştum günlerce uğraşmıştım koku gitsin diye ve en etkilisi toz vanilyayı ocakta yakarak dumanı dumanla bastırmakgeçmiş olsun canım
allah korumuş canım ucuz atlatmışsınız
kizlar merhaba
ficans canim gecmis olsun.verilmis sadakan varmis.
selam hatunlar..
öğlen 9 lu çay
yemekten 30 dk önce
biberiye çayım
akşam yemeğim (2 öğün yaptım bu arada..)
5 adet köfte
yoğurt
bol dereotu maydanoz..
şimdi de çay sefası buyrun
naapçan canım mecbur:26:..ara ara ocakta sirkeli su kaynat canım o da kokuyu alıyor..Sağolun kızlar hepiniz de,koku hala var ama bayağı azaldı,tüm kapı pencereyi açtım,zaten normalde üşüyorum ev 27 derece olmasına rağmen,heryeri saatlerce açınca iyice dondum
Pro kaçamaksız yapılmış
kizlar merhaba
sersum canim oglenciymissin iyi mesailer biraz once gordum
kizim geldi cikmak zorunda kaldim...
yediklerim sabah klasik karatay simdide aksam yemegi yiyicem bugun biraz gec kaldim.et ve salata....
gorusuruz kizlar...
naapçan canım mecbur:26:..ara ara ocakta sirkeli su kaynat canım o da kokuyu alıyor..
ivittt kaçamaksız proo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?