- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unum
nötr duruma getirdim diyosun..
kııııızzzzz ağzını hayra açamanınnnn kucucuk ozlemkartalcıklarmı gelıyoooo
teşekkür ederim özlemim
ay dolunay..dalgın gecedeee ee ..ay biranda...düş yüreğimeeee..bildin mi şarkıyıÖzlemim sen de başka türlü regl mağduru olmuşsun bu ay...Bu neymişş bööle yaww , ne ayıydı o hani kaza-bela ayı , o ay mı ki bu ay?Ay ne çok ay dedim yawwwEee senin de gecikmiş , o zaman demek ki sen de bu ay hiç sarımsak yemedin ondan oldu zaarrr...Başka bir ilmi-fenni açıklama getiremedim şuan mevzuuya....
hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz
Selaaam herkese okiim bakiim ben yokken ne kaa kaynatmışınız
tşkler canım çay servisi yapıyorum bi yandan bi yandanda kaynımla konuşuyorum kayınvalide rahatsızlanmış hastaneye yatırmış zatüre başlangıcı olmuş bu ara gelemem dedim kusura bakmayın çarşamba kemo günümüz klonlansammı ne yapsam
Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unum
Gaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
Özlemim sen de başka türlü regl mağduru olmuşsun bu ay...Bu neymişş bööle yaww , ne ayıydı o hani kaza-bela ayı , o ay mı ki bu ay?Ay ne çok ay dedim yawwwEee senin de gecikmiş , o zaman demek ki sen de bu ay hiç sarımsak yemedin ondan oldu zaarrr...Başka bir ilmi-fenni açıklama getiremedim şuan mevzuuya....
ne olacakta öyle olacak acep recep 'anlayışlı ve sexi koca' kulağa ne hoş geliyor,masalsı bi tınısı var hele ki şu an karşımda yorgan döşek yatan,burnu gripten kocaman olmuş birini o halde düşününce
valla nötralize oldum zannımca hatta karamelize de olmuş olabilirim
kııııızzzzz ağzını hayra açbak bide çoğul konuşmuş:18::18:
ay dolunay..dalgın gecedeee ee ..ay biranda...düş yüreğimeeee..bildin mi şarkıyıaralar da es var,o nedenle noktaları dizdim es yerine yani teşhis doğru olabilir zira içenler erken olmuşlar
ne olacakta öyle olacak acep recep 'anlayışlı ve sexi koca' kulağa ne hoş geliyor,masalsı bi tınısı var hele ki şu an karşımda yorgan döşek yatan,burnu gripten kocaman olmuş birini o halde düşününce
valla nötralize oldum zannımca hatta karamelize de olmuş olabilirim
kııııızzzzz ağzını hayra açbak bide çoğul konuşmuş:18::18:
ay dolunay..dalgın gecedeee ee ..ay biranda...düş yüreğimeeee..bildin mi şarkıyıaralar da es var,o nedenle noktaları dizdim es yerine yani teşhis doğru olabilir zira içenler erken olmuşlar
Hoşum hoşAyyy ne kadar yorulmuşsam artık dün akşamdan beri hiiiç iş yapmadım Valla muhtarım ben o lahanaya acyip dadanmış vaziyetteyim.Doğruyorum , tuz-limon-sumak koyup hayvani posriyonda yiyorum.Yarın da yersem bitecek galiba , Pampişim turşıya kalmadı lahana
"hayvani posriyon"da yersen tabi "gazman"a dönersinGaz ve daha çok gaz Pampişim...Yürüyüş yaparken o kadar çok pırt yapıyorum ki neredeyse uçarak yürüyorum valla
tabi tabi..ters üçgen vücut hep sexi gelmiştir zatiHahahahaha Yıldo diyodu ya ; Koparttın beni vallaHangisine güliiim şaşırdım yeminle Yani eniştem de her dakka sexi olamaz ki , ara sıra da böyle yan gelip yatacak tabi ki , Victoria Secret modellerinin bile ev halleri kötü yane Karamela şekerim şarkıyı bildim , anılara düştüm
"hayvani posriyon"da yersen tabi "gazman"a dönersinpardon "gazwoman" dicektim aklıma hani egsozu patlayarak yol alan eski tip arabalar geldi
tabi tabi..ters üçgen vücut hep sexi gelmiştir zatiaaah aah yeni türküm benim.. hastalıktan kaldırırdı beni vallahül azim
amanın kaçın canınızı kurtarın ey ahaliiiiPuhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:
amanın kaçın canınızı kurtarın ey ahaliiiihadi öptüm gıdından çıtırığım
hoşgeldin neler kaynatmamışlarki hatunlar birdy lahana azsa sarılmışı var yollayım canım
Ohhh maşallah yani hepte ben yollardayken kaynatıyosunuzküscem şimdii oku oku anca geldim,haliyle alıntıda yapmadım yer kaplamasın diye aklımda kaldığı kadarıyla
leylakcım yeğenin iyileşmiş geçmişler olsun tekrarmuhtarla pro ve 2 öğünde başlanmış hadi hayırlısı
Çiğdeeeeeeeeeeeeeem rakibeeeeeeeeeeeeeem beni strese sokcanı sanıyosan aldanıyosun ciciiiiimboyun daha uzun dolayısıyla metabolizma daha çok olur diye düşündüm o yüsden boya bak didim :44: yaşını ve boyunu bilmiyodum yada unutmuşum okuyunca eyvah oldum yani ama kaçamaksız bi günü daha geride bıraktım tek farkımız en son 5 ay aradan sonra 10 kasımda regl olmuştum dahada tık yok ... durmak yok yola devam
Birdy lahana meydan muharebesi ve diğer yazılarını zevkle gülerek okudum döktürmüşsün yinehe demek yürürken havalanarak uçarak yürüyosun baskülde de daha hafif çıkmışsındır şimdi bu vesileyle size bi itiraf hayatımda hiç sarması yapmadım hep hazır yedim ve 2 kez mantı için hamur açtım sonuncusu 17 yıl önceydi
papadiya bana mantıklı gelmedi çünki içinde hormonal bişey yok ayrıca daha kaç hafta olduki sarmsak çayı içeli bence sarmsaktan değilde hormonal başka bi sebepten benim düzensizliklerim 40 yaşıda böyle başlamıştı bi erken sonra arası açılarak geçikmeye başlamıştı
Ficanscım bende sütü yakmıştım ve tüm apartmanı leş gibi kokutmuştum günlerce uğraşmıştım koku gitsin diye ve en etkilisi toz vanilyayı ocakta yakarak dumanı dumanla bastırmakgeçmiş olsun canım
Kardelenim klonlandıkca işlerde çoğalır canım bence sen türünün biricik örneği olarak kalmaya devam etkaynın evli değilmi eltin yokmu yada görümce falan :44:
"hayvani posriyon"da yersen tabi "gazman"a dönersinpardon "gazwoman" dicektim aklıma hani egsozu patlayarak yol alan eski tip arabalar geldi
Puhahahahaha aynen öyleyim , bitek lahana olsa gene iyi , bi de bol bol turp salatası yiyorum ilaveten.Bu arada az önce de yarın için nohut ıslattım.Tanrı hepimizi korusun , amen :18::18::18:
Aşşkkkk yenideeeennnnn.....
.İyi benzetmegazwoman ha ha ha
Özlemcim iki gün sadece ayranmı içtin :44: öyleyse nasıl dayandın yaa benim midem bulanır hep sıvı alınca
Üniversitedeyken en yakın kız arkadaşım çok sancım var ama gazım yok yumurtalıklarımdan herhal diye kadın doğuma gitmiştik beraber dr önce kesin gazdır dedi arkadaşta değil hiç çıkmıyo dedi dr karnına elini bastırmasıyla bizim kız orda tıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrtttt diye bi boşaldı gülmekle utanmak arasında yamulmuştuk
Akdenizin tuzu gibi aaaaaaşşşkk yenidennn
Süper özet geçmişin valla , saygı duydumYa aslında z.yağlı sarma konusunda benim fikrim şöyle ; Sonuçta bunu bulgurla da sarsan , pirinçle de sarsan karbonhidrat.Eeee sarınca da belli miktarın altında olmuyo.Bence en güzeli canın çekince gidicen 5-10 tane nefsini körletmek amaçlı alıp yicen , biticek gidicek.Lakin etlisini yılda bikaç kez de olsa yapıyorum , o çok masum teyzesi , istediğin kadar yiyebilirsin çünkü ...Ben de bişey itiraf ediim ; Hiç mantı yapmadım.Sen gene iyi , iki kere olsun yapmışsın.
kızlar baş sağlığı dileyen herkesciklere teşekkür ederim allah razı olsun tek tek alıntı yapmış idim ama nereye gitti bilmiyorum
Annem ve validem sağolsunlar çiğden yapıp kutulara hazırlayıp buzluğuma atıyolardı,şimdi uzaklaştık bazen annem yapıyor götürüp buzluğa koyuyorumhep emekliliğe erteliyorum bu işleri
O zaman da ne cesaret vede şans varmış ki yaptım ve hamuru hem düzgün hemde ince olmuştu şimdi yapsam ı-ıh olmaz gözüm de
yemiyo zaten hep yufkadan yapıyorum bende
Tekrar mekanı cennet olsun canım, kaynın genç ve bekarmıydı ki daha çok etkilendi :44: sizlemi yaşıycak artık allah sabır versin
tekrar canım daha önce dediğim gibi allah sıralı ölüm versin
.
Hahahahaha valla bana da bi bastıran olsa sesi ordan duyulur diye tahmin ediyorum
Aşşkk yenideeen rüzgarlı bir akşam vaktiiiiiiii ....
Eee yakında dr yolun var ve bastırma ihtimalide vaaaariyisimi nohuttan sonra detoksa başla sen postana baktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?