Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hangi okuldu senin okul :44: demek sende şöhretler okulundan mezunsuuuuun

Kolay gelsin canım

Marmara Üni.Haydarpaşa kampüsü canım..reklam çekimleri falan hep bizim okulun merdivenlerinde çekilirdi..muhteşem bir yapı..bak az sonra kanal D de gösterecek..ayyy kocişimle aşkımızın başladığı yer..hehe anılarım şeyytti..

Şurasııı göz göze geldiğimiz yeeer

Şurası el ele verdiğimiz yeeer

Buralara sık sık gelişim ondaaan...

Aşkınız her daim taze kalsın inşallah

Şurasııı göz göze geldiğimiz yeeer

Şurası el ele verdiğimiz yeeer

Buralara sık sık gelişim ondaaan...

Aşkınız her daim taze kalsın inşallah

evet kuzum aynen öyle..hala istanbula gidince uğrarız..eee anılar...aminn cümlemizin canım
istanbul demek benim için kadıköy demek moda demek bahariye demek

hayırlısı olsun canım bizde kayseride bulunduk ama çok eski bizimde tayin sebebiyleydi şimdi çok değişmiş öyle diyorlar insanlarıda çok iyilerdir bilmiyorum hayırlısı neresiyse orası olsun canım
ficanscım diş ağrısı hakikaten çok fena arda benimde tutuyor çok geçmiş olsun canım
bu arada bugünkü yediklerim
sabah karatay kahvaltı
3 buçuk gibi çay
1 dilim meyveli tart
1 dilim ıslak kek
muhallebi
bunların üzerine şimdide tekrar çay
akşama yemek tabiki yok bu kadar cıstan sonra
bugün böyle oldu kızlar
zaten kociş evde olalı 4-5 saat yemek araları yapamıyorum ama cısta yemiyodum yinede dikkat etmeye çalışıyorum
birazdanda ayran içicem tatlıya alışkın olmayınca midem bozuldu yatarkende hapım var kızlar bide bitki çayı içerim günü kapatırım

amin canım..hayırlısı
evet çok güzel bir şehirmiş..tabii öncelik balıkesir ve ısparta..
amanın çok tehlikeli günler yaşıyorsun:18::18::18:

bu akşam kanald de müthiş komik bir film var tavsiye ederim..ilk kez tv de ben seyrettim harikaa kaçırmayın..adı sağ salim..çalıkuşundan sonra..gülmek garanti..

çalıkuşuu..ayy evlenme teklifini gene benim okulumda çekmişler...hehehe..

Ben de şimdi açtım, reklam biterse izlerim

Öyleyse kötü tabi, hayırlısı olsun canım

aynen jhon waynen

amiinn

Ben de aynen

Sağol canım, inşallah çabuk geçer

Zor da gitse bırakmıyorsun canım maşallah

Sağol canım

canım demin yazmayı unutmuşum ben hem şekersiz konsantre ertesi hafta şekerli vanilya yaktım benimkide karardı ama konserve kutusuna koyup çamaşır suyu ve cifle kaynattım temizlendi sende bidene istersen

Ben de yaparım ikisini

Sağol filizim

Izniniz 1 hafta mıydı canım, öyleyse eğer çabuk telafi edersin, canını sıkma

Kızlar ben geldiiim , aslında 1 saat önce de gelmiştim ama sonra annemle telefon görüşmesi-detaylı detaylı , bu saat oldu.Geçmişe de gözattım, aklımda kalanları yaziimm :
Öncelikle Nslhnsltn (doğru yazdım inşallah) : Canımcım şekerin için geçmişler olsun , inşallah her daim dengede olur ve seni üzmez.Hayatım senin vesilenle haddim olmayarak bu Karatay-Diyabet-İnsülin direnci üçlemesi hakkındaki fikrimi söylemek istiyorum.Karatay tipi beslenmeyle insülin direncinin kırılabilmesindeki esas faktor basit karbonhidratların (un , şeker ve şekere dönüşen herşey) tamamen elimine edilmesinden ve günlük önerilen yürüyüşlerden kaynaklanıyor.Yani yenilecek şeylerin nev'i ve hareket...Şimdi senin diyabetin var ve diyorsin ki uzun aralıklı beslenmede zorlanıyorum.Bu diyete başlamadan evvel doktorunla görüştün mü , onayını aldın mı ? Çünkü sen diyabetli olduğun için aynı zamanda da hipoglisemiksin yani düzenli ve doğru beslenmezsen kan şekerinde hızlı düşüşler olur ve sen de çok iyi bilirsin ki bu düşüşlerin de acı sonuçları olur.Ve uzun süreli açlıklar bu hipoglisemi ataklarının en baş tetikleyicisidir.O yüzden çok içtenlikle öncelikle sağlık şartlarını gözönünde bulundurmanı ve yaptığın bu diyet için doktorundan onay almanı tavsiye ediyorum.Benim reaktif hipoglisemim var ve kesinlikle ara öğünsüz idare edemiyorum , senin de edebileceğini düşünmüyorum.Lütfen kendine gereğinden fazla yüklenme.Sevgiler....
Oh , söyledim ya şimdi kafam rahatladı...
Gelelim topiğin diğer güzellerine :
Muhtarım : Tercihleri yapmışsınız , hayırlı-uğurlu olsun , en çok mutlu olacağınız yer olsun , mümkünse bana da yakın olsun :)
Biberiyeden nasıl cır cır oldun muhtarım? Ben bu kadar lahana (annem de zeytinyağlı sarmış , yollamış , onları da bir güzel yedim , yarın daha da yicem.Allah ye ya kulum dedi ) , turp kombinasyonuna rağmen cır cır olmadım.Sen nasıl olabildin , ne hassas fünyen var , buluttan nem kapıyosun yeminle Bu arada biberiye çayı aç karnına içilecek demişsin , ben aç karnına falan içmiyorum , aç karnına adamı iyice acıktırır bu , şahsen ben tok karnıma içiyorum , arzederim.
Ayrıca da demek okulda ders yerine aşna-fişne yaptın , bir muhtara hiç yakışmadı.Sen kamuya malolmuş bir insansın , özel hayatına daha özen göstermeliydin
İğneoyam : Çitlenbik son derece başımınüstündeki yerdedir , başka sıfat aramakla yorma tatlı canını
Özlemim : Eniştem hala yatıyo mu , ayyy çok ağır geçiriyo gribi , acil şifalar diliyorum , ona iyi davran
Filizim : Eniştemin izne çıkması senin hayatını altüst etti , düzen-müzen kalmadı valla.O nasıl menü ööle kıssss
Cakmel : Allah da seni güldürsün e mi ... Üşenmedim , araştırdım ; Ahmet Maranki hemoroidi olanlara biberiye ve ısırganla yapılmış oturma banyosu veriyo.Kısss acaba biz de içmicektik de üstüne mi oturucaktık , muhtar o bakımdan mı cır cır oldu acaba :44::44:
Ramaska ; Lahananın kalanı bozulmuş , akşam farkedince derhal Burhaniye'den getirmiş olduğumuz 20 kilo brokoli ve karnabaharın bi kısmını haşlayıp benzer sülfür yoğunluğunda bir salata elde ettim.Sonuçta benim bünye LPG'yle çalışıyo , gaz yoksa Birdy de yok
Kesin biçok şeyi yazmayı unuttum.Farkettikçe ilave yorumlar yapaım canlarım.Enişteniz uyukluyo , bi ilgileniim

kesinlikle katılıyorum..şeker tehlikeye atılmaz ben de 3 öğün yapmasını tavsiye ettim

sağol canım..balıkesir olsun ortada buluşalım planları uygulayalım..

kıs bilimiyorum hem biberiye hem de 9lu çay içtim ondan da olabilürrr..

hee okulun adını ben çıkardım sonra patladı gitti..orta malı oldu zaar bak tv lere düştüü..
okul bahane aşk şahanee

ayy ben yanlış mı uyguladımmm...

ayrıca kayınçom face de süper bi laf paylaştımm sen de bayılırsın tavsiye ederimmm

LPG çok zamlandı kayınçom değerin arttı bilesinn..

Son düzenleme:
Biberiye Zayıflamak İçin Nasıl Kullanılır

Biberiye Zayıflamak İçin Nasıl Kullanılır Biberiye zayıflamak için nasıl kullanılır; Son zamanlarda çokça duymaya başladığımız biberiye çayını hazırlayarak pek çok rahatsızlıkla da mücadele edebilirsiniz. Detaylı bilgiler makalemizde yer almaktadır.

Biberiye Zayıflamak İçin Nasıl Kullanılır
Biberiye çayı, etkili bir idrar atıcı ve ödem sökücü bitki çayıdır. O nedenle biberiyre çayı, zayıflama kürlerinin vazgeçilmez bir bitkisel çayıdır. Biberiye çayı, eski bitkisel tıp iliminde bile terapetik amaçlarla (tedavi için) kullanılmış ve bugün halen kullanılagelmektedir.

Diğer yandan biberiye çayı, yağ yakıcı çaylar olarak bilinen ve vücuda kalori harcatan bir bitkisel çay olarak düşük kalorili diyetlerin ayrılmaz bir parçası olarak kullanılır. Biberiye bitkisi günlük hayatta yemeklere tat ve çeşni katmak amacıyla da mutfakta kullanılır. Ancak bizler biberiye zayıflatırmı sorusuna bu yazıda cevap arayacağımız için daha çok biberiye çayının kilo verdiren bitkisel etkisi ile ilgileneceğiz.

Biberiye çayı ile zayıflama incelendiğinde vücuda iki değişik yoldan etki ettiği gözlenmektedir. Ayrıca biberiye çayı bağırsaklarda salgılattığı bir enzimle sinirlilik ve ashabiyete iyi gelen bir bitkisel çaydır.

Kan dolaşımını hızlandırır.Kılcak damarları açar.
Karaciğeri tedavi eden bitkilerin başında gelir.
Biberiye yağı,kanser tümörlerinin ve vücuttaki yağ bezelerinin zamanla eriyerek kaybolmasını sağlar.
Sinirleri uyarır ve güçlendirir.
Mide ve bağırsakları uyarır. Böylece sindirime (özellikle yağlı yiyecek yendiğinde) yardımcı olur.
Hazımsızlıktan oluşan gazları söktürür.
Safra salgısını artırır.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda aybaşını düzene sokar. Gecikmeleri önler. İyi bir adet söktürücüdür.

kayınçom bak boşuna cırcır olmamışım zaar

Son düzenleme:

Facele derhal ilgilendim.Evet muhtarım "dediydin sen" Muhtar ben yarın biberiyeyi yere döküp üstüne oturmayı düşünüyorum , biz kesin tedaviyi yanlış uyguladıkkkk
Gel Balıkesir'e , höşmerim yeriz doyasıya

Evet , ilim ve fen de açıkca senin cırcır olacağını belirtmiş jidden.Bu durumda benim bağırsaklar betondandır ???

tabee

enemm sulandır da oturruğraştırma bizi....batar kısss..

yeriz balım kaymağım..:13::13:

tabee

enemm sulandır da oturruğraştırma bizi....batar kısss..

yeriz balım kaymağım..:13::13:

eğitim şartt..

sen farkını birkez daha ortaya koydun..

Ayyy muhtar , bugün bütün gün sokaklardaydık , o kadar çok yürüdük ki anlatamam.Enişten uyuyakaldı , ben de uyumak üzereyim.Kaçiim yavaştan , öpiiiim seni gıdıktan

Ayyy muhtar , bugün bütün gün sokaklardaydık , o kadar çok yürüdük ki anlatamam.Enişten uyuyakaldı , ben de uyumak üzereyim.Kaçiim yavaştan , öpiiiim seni gıdıktan

dinlen güzelim..ben de kaçıcam az sonra.enişten de sızdı.yarın sabah burdayım beklerim..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…