Çok teşekkür ederim öncelikle, şeker çok zor bi hastalık düşdüğü zamanı bildiğim için genelde 4 saatten fazla aç kalmıyorum doktorum bazı düşmeler yalacı ataklardır onlara aldırıp yemeğe saldırmıyacaksin demişti. hamileliliğimde 7 ay boyunca her hafta pazartesi günleri doktora gittim 6 ünite ile başlayan insilünimi 32 üniteye çıkardı ve günde 4 sefer şekerden o kadar çok çektim ki dikkatli ve temkinliyim bu konuda çok şükür artık indülün kullanmıyorum artık yıllar öncesinde hafızamı kaybettiğimide bilirim çok düştüğü için babam tip 1, abim tip 1 benim olmamam imkansız gibi bişey di yani.Allah beterinden korusun aslında doktrum istedi beni ama hamileyken o kadar çok gittim gittim ki şimdi hiç ayağım gitmek istemiyorum.. ama tabiki söylediklerini
dikkate alıyorum.
tekrar teşekkür ederim canım. biraz daha ısrar edersen doktora gidicem .. şeker hastaları biraz nazlı oluyor galiba[/QUOTE
Israr ediyorum , ısrarla söylüyorum , çok ısrarcıyımdır , doktora git diyorum
Ah canım ya senin de genetik ve haklısın neredeyse kaçınılmazmış.Ama maşallah insülinden kurtulmuşsun , inşallah bu şekilde devam eder.Kendine çok iyi bak...
Vaaay muhtarıma bi alkışkahvaltı öncesi 2 mil leslie ++ dujj kahvaltıdan sonra mayışıp kalıyom napimm....
sen naapptın yaptın mı kahvaltıyı..çay koyiim mi tazecik..Bu ne azim sabah sabah Hacım?
Ben var 4.30 da kalkmak , kahvaltı etmek , eniştene ekmek yoğurup pişirmek , ortalığı toplamak , banyoları temizlemek , çorba pişirmek , banyo yapmak ve şuan sana bunları yazmak
Cümle mükemmel olmuş muhtarım , hatta ona cümle demek haksızlık olur , paragraf diyelim biz ona...sabah 7 de kalkıp eşimi ve kızımı yollayıp biberiye çayımı içip 2 mil leslie yapıp duşumu alıp çayımı koyup geldimm
nasıı cümle amaaa
kahvaltım
pastırmalı omlet
ev sucuğu
tulum ve ezine peyniri
yoğurt
çay çayy
Kahvaltı da çok güzelmiş be yawww , afiyet olsun...
Muhtarım, çıkmak zorundayım, kusuruma bakma.
Akşam da birtanıdığa başsağlığına gidicem. Belki geç saatte gelirim. O zaman konuşuruz.
İğneoyam başınız sağolsun , akşama gelelim , muhabbet edelim
canım her daim böyle iş yapamıyorum tabiiAh canııım , kimse daha iyi davranamazdı valla , daha ne yapacaktın acaba , enişteme söyle , Asıl o sana iyi davransın
Amanın hem çalışıp hem bu kadar işi nasıl yapıyosun anacım yaaa...Ellerine-canına sağlık.Ben çalışırken alışveriş ve yemek haricinde hiçbişey yapmıyodum , şimdi de yaptığım söylenemez.Utanıyorum kendimden vallaBu arada bir köfte aşığı olarak uygun zamanda tarif isterükkkk
bonus kafadan tanırdın beni karşılaşsaydık
hayırlısı canım sağol ..evet çok methettiler ıspartayı
kıss hep aynı yerlerdeymişiz..belkim karşılaşmışızdır özlemim..
ah ben sana kıyamaaaammm erkeğin hastalığı hiç çekilmiyo beyaaa..valla hiper süpersin
kıss bu ne performanss..maşşallahhh...
o köftenin tarifini de bekliyoruz en kısa sürede.
sabah 7 de kalkıp eşimi ve kızımı yollayıp biberiye çayımı içip 2 mil leslie yapıp duşumu alıp çayımı koyup geldimm
nasıı cümle amaaa
canım her daim böyle iş yapamıyorum tabiimecbur isem yapıyorum..önceden devamlı kadınım vardı her işi yapardı,1 yıl kadar önce ayrıldı,ben düzenli kadın alıcam ama sigorta yapmak mecburiyeti yüzünden biraz tereddütlüyüm:26:kim uğraşacak her ay bildirge ver,prim öde filan vaktim yok arada bir alıyorum temizlik için...valla en iyisini sen yapıyosun köfteyi en altta tarif edicem canım
bonus kafadan tanırdın beni karşılaşsaydıksabah kalkıp çorbasını yaptım,vitamin alsın diye yeşillikli yumurta salatası yaptım bol limonlu...gece salona özel yatağını yaptım,ben işe gidince tv filan seyretsin diye...başucuna termosta sıcak su,bitki çayları,kuruyemiş filan aklına ne gelirse koydum,daha ne yapayım anacıım
bir an nefes alamadım okurken
bezdirme köftesi tarifim de şöyle
1.5 su bardağı ince köftelik bulguru 1 su bardağı kaynar suyla ıslatıyosun,içine 1.5 su bardağı kıyma,2 iri soğan rendesi,arzuna göre kimyon,karabiber,pul biber,nane,tuz koyup yoğruyosun,yassı köfteler yapıp yağda kızartıyosun,istenirse fırında da pişirilebilir,ya da içine yumurta da kırılabilir..karataya da uygun...ama ben yağda kızartırsam yemicem
Özlemim Kartalım , bana da bu kadar hizmet edilse hastayım derim , naz ederim , niyaz ederim , ne kadar düşünceli ve hamartsın ayol.Sabah sabah çorbalar , kahvaltılar , 10 çeşit ikramlıklar ohhhhhh , ben de hastayım ben debu gün herkes meşgul galiba
kahvaltım
z.yağlı limonlu yeşillikli yumurta salatası
10 zeytin
5-6 badem
1 saat yürüdüm
akşama canım yemek istemiyo,biraz çiğ fıstık ve koca bardak sütlü kahve düşünüyorum
sonunda regl oldum ama düne göre baya artı çıktımbana uykusuzluk ve çok ev işi yaramıyo kesinlikle bakalım cumaya ne olacak:18:iyi akşamlar cümleten
oyyy hamarat kayınçom beniim..ekmek bilem yapmışın daha ne olsun bee...Vaaay muhtarıma bi alkışBu ne azim sabah sabah Hacım?
Ben var 4.30 da kalkmak , kahvaltı etmek , eniştene ekmek yoğurup pişirmek , ortalığı toplamak , banyoları temizlemek , çorba pişirmek , banyo yapmak ve şuan sana bunları yazmak
Cümle mükemmel olmuş muhtarım , hatta ona cümle demek haksızlık olur , paragraf diyelim biz ona...
Kahvaltı da çok güzelmiş be yawww , afiyet olsun...
afiyet olsun özlemimbu gün herkes meşgul galiba
kahvaltım
z.yağlı limonlu yeşillikli yumurta salatası
10 zeytin
5-6 badem
1 saat yürüdüm
akşama canım yemek istemiyo,biraz çiğ fıstık ve koca bardak sütlü kahve düşünüyorum
sonunda regl oldum ama düne göre baya artı çıktımbana uykusuzluk ve çok ev işi yaramıyo kesinlikle bakalım cumaya ne olacak:18:iyi akşamlar cümleten
e daha ne olsun böyle hatunu bulmuşş..şanslı enüştemmbonus kafadan tanırdın beni karşılaşsaydıksabah kalkıp çorbasını yaptım,vitamin alsın diye yeşillikli yumurta salatası yaptım bol limonlu...gece salona özel yatağını yaptım,ben işe gidince tv filan seyretsin diye...başucuna termosta sıcak su,bitki çayları,kuruyemiş filan aklına ne gelirse koydum,daha ne yapayım anacıım
bezdirme köftesi tarifim de şöyle
1.5 su bardağı ince köftelik bulguru 1 su bardağı kaynar suyla ıslatıyosun,içine 1.5 su bardağı kıyma,2 iri soğan rendesi,arzuna göre kimyon,karabiber,pul biber,nane,tuz koyup yoğruyosun,yassı köfteler yapıp yağda kızartıyosun,istenirse fırında da pişirilebilir,ya da içine yumurta da kırılabilir..karataya da uygun...ama ben yağda kızartırsam yemicem
sabah 7 de kalkıp eşimi ve kızımı yollayıp biberiye çayımı içip 2 mil leslie yapıp duşumu alıp çayımı koyup geldimm
nasıı cümle amaaa
kahvaltım
pastırmalı omlet
ev sucuğu
tulum ve ezine peyniri
yoğurt
çay çayy
sağol tatlımvalla doğru söylüyosun,olan bize oluyo çok şükür iyi geçti ziyaret kaçamak geçmişte kalsın,kaldığın yerden devam et
sağol bitanem
aman canım üşütme kendini hastalık kol geziyo vallaburda herkes hasta:26:sen de güzel yürüyosun tatlım eşim adına teşekkür ederim
geçmiş olsun canımdiş ağrısı da iğrenç olur,ama tedaviyi aksatma,yaşlılıkta acısı çıkabilir:18:
hadi hayırlısı olsun sersumcan:13:eşimin memleketi ısparta..ben de çok severim sakin ve nezihtirzaman nasıl da akıp geçmiş yavv
insan yemekten hoşnut kalmamışsa gözü hala bişeylerde oluyoamanın mısır çarşısına bayılırım,o kokular beni benden alır hurmayla kurtarmışsın yarın dengelersin bişey olmaz
aman da amanhep önünden geçerdim ama içini bilmem..bu vesileyle çalıkuşu izleyip göreyim bakayım
kıss valla ben de oralarda çok takılırdım,yılbaşı günü orada alışveriş yapar sinemaya giderdimama kaç yıldır uğramadım
yatmak ne demekbugün rapor almadı akşama kadar da çıkamadı mı biyere sandalye tepesinde saatler geçirmiş,üşümüş daha fena oldu:26:yarın gitmeyecek...sağol tatlım iyi davranıyorum valla saatlerdir yüksek sesle inliyo bi naz bi naz..kafam kazan gibi oldu ama habire teselli ediyom başucuna meyve tabağı,su,yedek pijama,kolonya,peçete koydum,çorbasını sabah erken kalkıp yeniden yapıcam..daha ne yapaıyım
ah kıyamam yaa..git biran önce..:26::26:afiyet olsun..Selam kızlar
Diş ağrım devam ediyor, yarına randevu aldım doktordan, şişlik yoksa gelebilirsiniz dedi:18::18:
Sabah kahvaltım kıymalı yumurta, peynir, zeytin, 1 kuru incir, kaymak, az fındık
2. Öğün mercimek çorbası, et, biraz ayva
Bugün gün de mi Pro yapıyorsun canım
:
öğlen 9 lu çay
2. öğünüm
tavuk döner
ayran
soğan maydanoz
üstüne çayy
iyi akşamlar kızlarnasılsınız? 2 gündür gelmeyince geçmişi okuyamadım fazla birikmiş son sayfada ficansı gördüm geçmiş olsun canım
sersumum bugün de pro ya devam he
ben bugün pro yapmadım ama kaçamak da yapmadımyürüyüşümü de yaptım
evet şekerim bugün de yaptım yarın da yapıcam ama son..p.tesiye kadar yok
tebrikkk
inşallah değecek bir sonuç alırım..
Ah Ficansım geçmişler olsun canım yaaa...Fenadır di mi diş ağrısı? İnşallah yarın doktor mucize yaratır da seni kurtarır bu ağrıdan.Kaç gündür pirinçti dişti derken ne çektin beeeeSelam kızlar
Diş ağrım devam ediyor, yarına randevu aldım doktordan, şişlik yoksa gelebilirsiniz dedi:18::18:
Sabah kahvaltım kıymalı yumurta, peynir, zeytin, 1 kuru incir, kaymak, az fındık
2. Öğün mercimek çorbası, et, biraz ayva
iyi akşamlar kızlarnasılsınız? 2 gündür gelmeyince geçmişi okuyamadım fazla birikmiş son sayfada ficansı gördüm geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?