Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çorban eşine şifa olsun inş. canım,bu durumlarda aslında bize geçmiş olsun denmeli malum olan bize oluyo.
kızının hocasıyla hoş muhabbetler diliyorummm,kolay gelsin.
sağol tatlımvalla doğru söylüyosun,olan bize oluyoçok şükür iyi geçti ziyaretkaçamak geçmişte kalsın,kaldığın yerden devam et
en iyisi canım benim..kaçamak mecbursa çaresine bakıcaksın

özlemim eşine acil şifalar dilerim tekrardan canım
sağol bitanem
aman canım üşütme kendini hastalık kol geziyo vallaburda herkes hasta:26:sen de güzel yürüyosun tatlımeşim adına teşekkür ederim
geçmiş olsun canımdiş ağrısı da iğrenç olur,ama tedaviyi aksatma,yaşlılıkta acısı çıkabilir:18:
hadi hayırlısı olsun sersumcan:13:eşimin memleketi ısparta..ben de çok severim sakin ve nezihtirzaman nasıl da akıp geçmiş yavv
insan yemekten hoşnut kalmamışsa gözü hala bişeylerde oluyoamanın mısır çarşısına bayılırım,o kokular beni benden alırhurmayla kurtarmışsın yarın dengelersin bişey olmaz
aman da amanhep önünden geçerdim ama içini bilmem..bu vesileyle çalıkuşu izleyip göreyim bakayım
evet kuzum aynen öyle..hala istanbula gidince uğrarız..eee anılar...aminn cümlemizin canım
istanbul demek benim için kadıköy demek moda demek bahariye demek
kıss valla ben de oralarda çok takılırdım,yılbaşı günü orada alışveriş yapar sinemaya giderdimama kaç yıldır uğramadım
Özlemim : Eniştem hala yatıyo mu , ayyy çok ağır geçiriyo gribi , acil şifalar diliyorum , ona iyi davran
yatmak ne demekbugün rapor almadı akşama kadar da çıkamadı mı biyeresandalye tepesinde saatler geçirmiş,üşümüş daha fena oldu:26:yarın gitmeyecek...sağol tatlımiyi davranıyorum valla saatlerdir yüksek sesle inliyo bi naz bi naz..kafam kazan gibi oldu ama habire teselli ediyombaşucuna meyve tabağı,su,yedek pijama,kolonya,peçete koydum,çorbasını sabah erken kalkıp yeniden yapıcam..daha ne yapaıyım

kızlar iyi geceler:13:eve geldiğimden beri yeni oturdum valla..2 çeşit ikramlık hazırladım,bu arada evi de süpürüp sildim,3 adet banyoyu pakladım,şimdi çamaşır asıp dolapta bekleyen kıymadan bizim yöreye has bezdirme köftesi yapıp yatacam inşallahyarın kızartırım artık..kaçtım ben de

Merhaba kizlar
nasilsiniz???

Dedigim gibi bu gunden itibaren tam gazzzzzz kilo vermece,...
yediklerim:
sabah:
1 kase yogurt , 1 avuc badem , 3 kuru kayisi

aksam:
yogurt, badem, karisik salata.

ara : 2 kahve ,2 yesil cay , bol bol su

Ah canııım , kimse daha iyi davranamazdı valla , daha ne yapacaktın acaba , enişteme söyle , Asıl o sana iyi davransın
Amanın hem çalışıp hem bu kadar işi nasıl yapıyosun anacım yaaa...Ellerine-canına sağlık.Ben çalışırken alışveriş ve yemek haricinde hiçbişey yapmıyodum , şimdi de yaptığım söylenemez.Utanıyorum kendimden valla Bu arada bir köfte aşığı olarak uygun zamanda tarif isterükkkk

Şşttttt hacı uyan , sabah oldu , bak kime diyorum , hiç duyuyo mu beni
uyanıktım emme spordaydım hacı..

hayırlısı canım sağol ..evet çok methettiler ıspartayı
kıss hep aynı yerlerdeymişiz..belkim karşılaşmışızdır özlemim..

ah ben sana kıyamaaaammm erkeğin hastalığı hiç çekilmiyo beyaaa..valla hiper süpersin

kıss bu ne performanss..maşşallahhh...
o köftenin tarifini de bekliyoruz en kısa sürede.

Çok teşekkür ederim öncelikle, şeker çok zor bi hastalık düşdüğü zamanı bildiğim için genelde 4 saatten fazla aç kalmıyorum doktorum bazı düşmeler yalacı ataklardır onlara aldırıp yemeğe saldırmıyacaksin demişti. hamileliliğimde 7 ay boyunca her hafta pazartesi günleri doktora gittim 6 ünite ile başlayan insilünimi 32 üniteye çıkardı ve günde 4 sefer şekerden o kadar çok çektim ki dikkatli ve temkinliyim bu konuda çok şükür artık indülün kullanmıyorum artık yıllar öncesinde hafızamı kaybettiğimide bilirim çok düştüğü için babam tip 1, abim tip 1 benim olmamam imkansız gibi bişey di yani. Allah beterinden korusun aslında doktrum istedi beni ama hamileyken o kadar çok gittim gittim ki şimdi hiç ayağım gitmek istemiyorum.. ama tabiki söylediklerini
dikkate alıyorum.
tekrar teşekkür ederim canım. biraz daha ısrar edersen doktora gidicem .. şeker hastaları biraz nazlı oluyor galiba

kahvaltı 2 yumurta, taze fasulye kavurması 4 tane zeytin ve şimdi çay.

dün akşam 150 mekik
200 tane 1 kilo ağırlıkla kol hareketleri.

sabah 7 de kalkıp eşimi ve kızımı yollayıp biberiye çayımı içip 2 mil leslie yapıp duşumu alıp çayımı koyup geldimm

nasıı cümle amaaa

kahvaltım

pastırmalı omlet
ev sucuğu
tulum ve ezine peyniri
yoğurt
çay çayy

tekrar geçmiş olsun canım..bilinçli olmak çok güzel..gerisi kolay zaten..

Ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kayseriliyim. Orda akrabalarım var. Kayseride çok rahat edersiniz. Aslında kızının da seveceğini düşünüyorum. Kayseri Park AVM, Erciyes Kayak Merkezi var. Hatta yakın zamanda da Anadolunun en büyük eğlence merkezi açılacak. Küçük Disneyland gibi...

Hepiniz için hayırlısı olsun. Kayseri çıkarsa, haberleşelim.

Muhtarım, çıkmak zorundayım, kusuruma bakma.

Akşam da birtanıdığa başsağlığına gidicem. Belki geç saatte gelirim. O zaman konuşuruz.

ayy evet oyamm hayırlısı bakalım ..mayısta açıklanacak.:18:.Aynen bence de Ankara yerine Kayseri daha rahat ve yaşaması kolay olur bizim için..amaaann be benim deli kızım bilmeden görmeden konuşuyo işte..ergenyus noolcak..sanki şu anda pariste yaşıyor..
haberleşelim tabee cicimm

Anaaaaammm Ben de seni görmeden, sana yazmıştım.
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…