Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Leylakım sen bugün proda niye yalnız bıraktın muhtarı ? Normalde hep siz iki bacı beraber yapıyodunuz :26::26::26:

ben bugün çarşı-pazar yaptım birdycim,bu sebepten kendimi tutamayıp meyve falan yeme ihtimalimi düşündümve yedim de:86::86::86:

biz film izlemece kızlar..beyim emretti..:18:sonra gelirimm

iyi seyirler şekerim

biz film izlemece kızlar..beyim emretti..:18:sonra gelirimm
Ulan halivuud endüstrisi size film yetiştiremiyo.Bu ne çok film seyretmektir be , ben sıkıldım yeminle
bu gidişle haftanın birincisi sersum olacak birdyim
Kesssiiinnnn , çok pis geliyo , sonra çıkıp da "aman Birdy Hanım muhtarın çok pis geldiğini söölemedi " denmesin pliiizzzzz

Yok valla sen de bu azim oldukça sırtın yere gelmez hatun maşallahın var süper gidiyosun
Yok anam ya boy moy hikaye bende kansızlık var b-12 eksikliği var hiç hızlı değil metabolizmam.Şuan adetim de gecikti baya bi şiştim. Valla biraz daha gecikirse yine türkiyenin bi yerinden gümleme olacak çıt çıt çıt...:18::18::18::18:

Bide tabisi regl oncesinde olduğumdan kaçamaklarım çok oluyo. E düzensiz de besleniyorum dün gece o kadar yoğundu ki 23.30 da yiyebildim akşam yemeğimi. Velhasıl kelam durum budur.

sorucam bakalım gittin mi

Gitiim gitiim

.

Kızlar merhaba

Ne zamandır düzenli gelemiyorum. Çünkü düzene giremedi bi iş hayatım. Neyse çok da fifi seviyorum sizi

En son yorgunluk bitkinlikten ötürü 2 aydır dahiliyeye gitmeye çalışırken sonunda gitiim. Demir eksikliği ve B12 eksikliği anemisinin dibine vurmuşşsun dedi. Demir başladı. B12 başladı. Mide koruyucu başladı. Kullanmaya başladım 2 gündür.

Bu ilaçlara bağlı ve regl öncesinden kaynaklı aşırı bi iştah artışım var. Zor tutuyorum kendimi. Malum yarıştayız
Bide artık bıktım gerçekten yazdan beri aynı kilolardayım. Artık silkelenme zamanı. Havalar soğukken daha fazla kalori yakılıyor bunu avantaja çevirmeliyim

İstediğim kilo 57 ama 59 gördükten sonra pilates lastiğiyle bacak çalışıcam. Bacaklarm şekillensin güzelleşsin istiyorum. Üst beden 36 zaten Jeniffer modunda gezmenin bi manaaaası yok zannımca

Durumlar böyle

evet 1 haftaydı canım 4 gün kaldı hadi hayırlısı diyorum artık
evet ya birdycim hiç sorma belki metobalizma şaşırırda bana süprüz yapar cuma günü

canım eşine çok geçmiş olsun çok nazlı oluyolar gerçekten canım ama napalım allah başımızdan eksik etmesin
bişey soracaktım özlemim bu yumurta salatasını tam bilmiyorum nettende araştırdım çok karışık sen nasıl yapıyosun kuzum bi tarif versen birde çok şey istedim gibi oldu ama bu ayran detoksuna baktım ben kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmekte var gerisi 2 saatte bir,1 kase bu çorbadan yenilecek diyo doğrumudur sen yapmıştın herhalde bende denicemde bi ara bundan o yüzden sordum birde saat akşam 8 e kadar bitecekmiş sağol canım şimdiden

bu gidişle haftanın birincisi sersum olacak birdyim
yok bee okadar olmaz

ben bugün çarşı-pazar yaptım birdycim,bu sebepten kendimi tutamayıp meyve falan yeme ihtimalimi düşündümve yedim de:86::86::86:

iyi seyirler şekerim
afiyet olsun pampa

bu sefer yeşilçamdan..hehehe..bana bir seyhler oluyoru seyrediyos..tiyatrooo
valla omuzlarıma çok fena yük bindi..keşke söylemeseydim pro yaptığımı ..tırstım:18::18::18:

eferim ..iyi yaptın gittin de tedaviye de başladın..ohh rahatladımm

çiğdemcim bendede var demir eksikliği ve b12 bende hap kullanıyorum canım iştah artışı pek olmadı ama yinede sonra olur diyede korkmuyo deyilim
sabah kahvaltım
klasik karatay kahvaltı
ikindide çay 1 parça börek
akşam kuru fasulye
salata
ayran
şu an çay içmekteyim daha sonrada bitki çayı
yatarkende haplarımı içiyorum kızlar
bu aralar böle idare ediyorum

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sersumum
zaman neler gösterir
belli olmaz sersumum

sağol balıımm

-uykusuz bir gecenin ardından 06:00 da kocaya kahvaltı hazırlandı
-hala uyumam diye direten bebiş uyutulduğunda saat 10 civarıydı
-masayı topladım derken 1 numara uyandı, ona krep yapıldı
-masa tekrar toplandı
-25 dk yürüyüş yapıldı
-2 numara uyandı
onun karnı doyuruldu
-barbunya pişirilirken , köfteler yapıldı
-2. numara yine uyudu
-30 dk yürüyüş yapıldı
-2. numara uyandı
-dışarı çıkıldı avm gezdik güya
vee vs vs vs....
inanın dahası var ama yazmaya üşendim sizde okurken bıkmayın istedim.

yediklerim

sabah
kıymalı yumurta
fıstık
marul
peynir

akşam
4 köfte
3 yk nahutlu b.pilavı
1 dilim elma
1 dilim mandalina
1 dilim ayva
1 dilim cennet hurması

sersumcum tercihlerde inşallah tüm beklentilerinizin karşılanacağı bir yer gelir.

bridy canım ;demek ki ben biberiyeyi içmekle hata etmişim iyce bir sürmem gerekiyomuş, ben yeni bir reçete aldım malum bölgeye yani yavruvatana zeytin yağı veya keten tohumu yağıyla pamuklu tampon da iyi ediyormuş

ficans diş çok fena oluyo inşallah kurtulursun ALLAH kurtarsın canım

bu arada alya uçtu uçtu nereye uçtu

en uzun yazım oldu rekor kırdım sanırsam,ama yarın gelemeyebilirim çünkü kocam başımda bekliyor kalk die bize rahat yok iyce anladım der size hoş muhabbetler dilerim.

Sağol leylakım

Sağol birdymne çektik beee

Hayırlısı olsun canım

Biz geçen sene ayran detoksunu karataya uyarlayarak yapmıştık canım 4-5 saat ara ve ekmek vs yok

Okurken yoruldum canım,allah kolaylık versin

Sağol canım,yarın hallolur inşallah

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sersumum
zaman neler gösterir
belli olmaz sersumum

sağol balıımm
:18::18::18::18:

afalladım okurken valla..Allah yardımcın olsun canım

sağol tatlımmmamiin

Kızlar kaçarken "kaçtım" diyemedim diye içime dert oldu , hadi kaçtım ben.Öptüm gıdılarınızdan.
Cakmel bi de o reçeteyi dene bakalım , kilo verdiriyosa sööle biz dew tampon yapalım.Bi de barbunya pişirdin ama yemedin , neden ? Acaba sürekli yatan-kalkan-yatan-kalkan evlatlarından ötürü pişirdiğin yemeği yemeyi unutmuş olabilir misin ?
Çido , aman çok şükür gitmişin doktora.Az daha gitmeyeydin aşırı B12 eksikliğinden Alzheimer olup dahiliyeye gitmen gerektiğini hatırlayamayacakmışsın (bu kelimeyi 3 kere okudum ve halen doğruluğundan emin diilim , Türkçe ne zormuş beaaaa) demek ki , tam vaktinde gittin ,
Muhtar filmler bitti , tiyatora ve ortaoyuna mı başladın
Filizim Allah kolaylık versin.Biz kocamla 3 yıldır hergün 24 saat birlikteyiz.Ne temizlik , ne yemek , ne bişey , hiçbiri düzene giremiyo , hem kolay-hem zor...
Sahi Alyacık hastaydı en son , n'oldu acaba , toparlayamadı mı hala :18::18::18:
Leylakım senden de patlama bekliyorum yakın zamanda
Kaçtım billah...

inşallah patlarım applam
bende seni çoook öptümiyi geceler....

Selam fıstıklar, arada geldim siz yoktunuz bende geçmişi okuyup çıktım şimdi burdayım, dün ilk önce telefon geldi ben konuşurken büyük yeğen pc yi aldı bende okulunda durduk yerde burnu kanayan ortanca yeğenimi ziyarete gitmiştim annemle aynı mahalledeler yakınlar yani çok ilginç birşey öğrendim yeğen önce üniversitenin revirine gitmiş dr bileğin birinden nabız alamamış sonra teşekküllü bi hastanenin kalp-damar uzmanına gitmişler oradaki uzmanda alamamış ve bazı insanlarda olabiliyor demiş :44: ilk kez duyduk halada şaşkınız bu arada burnu soğuktan da kanarmış ama tahriş yok akıpta silme yok anlamadık gitti okulda ilk önce tansiyon yüksek çıkmış ama sonraki dr da normal çıkmış :44: kendisi tansiyon yükselticek bişey yemedim sinirlenmedim diyor çok yemek yemez ama üstü 38-40 altı 42-44 beden ve çok hareketsiz bir kız dr a göre tehlike yok inşallah yanılmıyodur :18: işte bu yüzden eve geç geldim sizde gitmişsiniz diye girmedim yattım uyumak için mücadele ederek sabahı ettim vs vs

nere gidiyosuuuuun daha garpuz kesicektiiiiikk madem karıkoca evdesiniz sabahın köründe niye kalkıyosun yaa ben bile 7 de kalkamıyorum ondan sonrada böyle erken mayışıp sızarsınız işte kelimeyi doğru yazmışsın bu arada

merhaba kızlar

bu gün de ii gecti
çalıştım geldim.

Yediklerim:

sabah :
1 kase yogurt , 1 haşlanmış yumurta , 1 elma , kahve

öğle : aciktim bugün
yogurt ve kıymalı börülce

akşam :
biraz kuru üzüm
yine yogurt ve kıymalı börülce

ara : kahve , cay , su
spor: 45 dk yürüyüş , iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…