yarın civcivlerim gelecek sonunda büyük 2 haftadır ufakda 1 aydır gelmiyorduyarın bir sürü cıs mamalar yapılacak kaçamak yapmayacam kesin kararlıyım
sağol canım..sana ve kızına da geçmiş olsun ficansım.:26:.valla havalar buzz ben de işe giderken üşüttüm sanırsam..
napalım el mecbur hasta da olsak biz toparlıyoruz ortalığı ..Allah beterinden saklasın
aynen canım
çayy ve aramızda kalsın..seyrederken acıkmam inşallah. .habire tıkınıyolar beyaaa
deli gibi yiyorlar ya annem izliyo kaçtım mutfaga içli köfteler lahmacunlar oh oh oh
canım hasta mı oldun senzaten senden özendim çay koydum..etsulu tarhana yaptım canım..o da iyi gelir zannımca..ne zor yaa bi çorba yapanımız bile yok
ficansım sana ve kızına da geçmiş olsunSelam kızlar,
Sabah dişçiye gittim, kahvaltı yapamamıştım, gelince arkadaşa gittim ağzımın tadı da çok kötüydü,doktor ilaç koyuyor hala, onun tadı da ağzıma geliyor, orada börek,salata ve tatlı yedim maalesef,gelince evde de baş ve boğaz ağrısı başladı , çok yoruldum bu ara, git gel, üşüttüm herhalde, boğazım da çatallı gibi, meyve ve kuruyemiş atıştırdım, çay ve bitki çayları içiyorum galiba öksürüğe çevirecek, bal pekmez falan da aldım, hala başımın ağrısı geçmedi, kızım da hasta yatıyor saat 4 de bi uyudu hala uyanmadı, dün gece de ateşlenmişti, çabuk geçer inşallah
valla çakmelin dediği gibi topik çok sessiz bugünlerde..herkeşlerr parti hazırlığında galibaaa
daha erken değilmi hatunlarrrr
buraya yazdıktan sonra sızmışım resmen..neyse dinlenmişim.yarını da atlatsam ertesi gün tatil..
öğlen bizimkilere makarna yapmıştım kalktım kendime de tarhana yaptım..ahh ahh kendi kendimize bakıyoruz mecbur..özlemim geldi aklıma. .sahi o da yok kaç gündür..:44:
geldim balımaa özlemim geldii..ben de bugün merak ettim di seni kuşummm
evet tatlım yaa..sizler nasıl oldunuz iyisindir inşallah..canım hasta mı oldun senkıyamam ben sana geçmiş olsun..ben tavuk suyuna çorba uzmanı oldum,sana da yapabilseydim keşke
geldim balımbu arada karatayıma kaçamaksız devam ediyorum,lakin bu akşam balıktan sonra biraz fazla helva yedim,bir haftadır hiç yürüyüş yapamadım,yerimden bile kalkamadım desem yeridir,bakalım tartı yarın ne diyecek,korkudan tartılmadım da kaç gündür:18:
yok bacım,o hangamede özel çorba yapacak vakit mi varsabah kalkıp yapıyodum taze olsun diye..tavuğun suyuna şehriye o kadar,zaten benim kızlar yemez içine farklı şeyler koysam ne var ne yok topikte vukuat var mı
sağlık olsun canım,yeni yılda çok sıkı tutacağız yaza ideal kilomuzda olacağız ben inanıyorum:13::13:valla helal olsun sana ..ben dağıldım bu hafta. .regl bir yandan misafir geldi benim kaçamak dibine vurdu. .yarın sonlardayım..
hadi kızlar topiğe:118::124::124:toplaşalım paylaşalımherkesler biyerlerde..topik ıssız kaldı bu aralar..
hoşbuldum papişim:13::13::13:ah bu sosyalleşmelerozlemım hosgeldın
sersumum gecmıs olsun bebeem
bende bırkacgundur kacamak yapmıyodum
bugun bır arkadasa gıttık bıraz cıslı gectı tabıkı:18:
Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun sersumcum
Hoşgeldin ozlemkartal ne güzel kaçamak yapmamissin bendensin
İnşallah yarin tartı yüzümüzü güldürur:))
inşallah canım..sağlık olsun canım,yeni yılda çok sıkı tutacağız yaza ideal kilomuzda olacağız ben inanıyorumkaçamak bi başladı mı durdurmak pek zor:18::18:yılbaşı sofrası için planlamaya başladım hep karataya uygun olacak
ozlemım hosgeldın
sersumum gecmıs olsun bebeem
bende bırkacgundur kacamak yapmıyodum
bugun bır arkadasa gıttık bıraz cıslı gectı tabıkı:18:
hadi kızlar topiğe:118::124::124:toplaşalım paylaşalımve de silkelenelim
Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun sersumcum
Hoşgeldin ozlemkartal ne güzel kaçamak yapmamissin bendensin
İnşallah yarin tartı yüzümüzü güldürur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?