Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol sersumum

Âmin canım

çayy ve aramızda kalsın..seyrederken acıkmam inşallah..habire tıkınıyolar beyaaa

zaten senden özendim çay koydum..etsulu tarhana yaptım canım..o da iyi gelir zannımca..ne zor yaa bi çorba yapanımız bile yok
canım hasta mı oldun senkıyamam ben sanageçmiş olsun..ben tavuk suyuna çorba uzmanı oldum,sana da yapabilseydim keşke
ficansım sana ve kızına da geçmiş olsunbenimkiler yeni iyileşti..bu seneki virüsler çok güçlü maazallah,korunmak lazım:26:

canım kalp kalbe karşıymış inandım vallagünlerdir yoğunluktan geçmişi bile okuyamadım,neyse ki bu hafta bitti sayılır,akşamlara kadar işler bitmedi,evde de devamı var malumbi yandan hastalık derken böyle oldu

aa özlemim geldii..ben de bugün merak ettim di seni kuşummm
geldim balımbu arada karatayıma kaçamaksız devam ediyorum,lakin bu akşam balıktan sonra biraz fazla helva yedim,bir haftadır hiç yürüyüş yapamadım,yerimden bile kalkamadım desem yeridir,bakalım tartı yarın ne diyecek,korkudan tartılmadım da kaç gündür:18:

canım hasta mı oldun senkıyamam ben sanageçmiş olsun..ben tavuk suyuna çorba uzmanı oldum,sana da yapabilseydim keşke
evet tatlım yaa..sizler nasıl oldunuz iyisindir inşallah...sağol özlemim..valla keşke yakın olsak yapardık birbirimize bacımm..

özlemim versene tarif belki değişiktir senin çorban

:13::13:valla helal olsun sana ..ben dağıldım bu hafta..regl bir yandan misafir geldi benim kaçamak dibine vurdu..yarın sonlardayım..

yok bacım,o hangamede özel çorba yapacak vakit mi varsabah kalkıp yapıyodum taze olsun diye..tavuğun suyuna şehriye o kadar,zaten benim kızlar yemez içine farklı şeyler koysamne var ne yok topiktevukuat var mı

yok bacım,o hangamede özel çorba yapacak vakit mi varsabah kalkıp yapıyodum taze olsun diye..tavuğun suyuna şehriye o kadar,zaten benim kızlar yemez içine farklı şeyler koysamne var ne yok topiktevukuat var mı

herkesler biyerlerde..topik ıssız kaldı bu aralar..

:13::13:valla helal olsun sana ..ben dağıldım bu hafta..regl bir yandan misafir geldi benim kaçamak dibine vurdu..yarın sonlardayım..
sağlık olsun canım,yeni yılda çok sıkı tutacağız yaza ideal kilomuzda olacağız ben inanıyorumkaçamak bi başladı mı durdurmak pek zor:18::18:yılbaşı sofrası için planlamaya başladım hep karataya uygun olacak

ozlemım hosgeldın
sersumum gecmıs olsun bebeem
bende bırkacgundur kacamak yapmıyodum
bugun bır arkadasa gıttık bıraz cıslı gectı tabıkı:18:

Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun sersumcum
Hoşgeldin ozlemkartal ne güzel kaçamak yapmamissin bendensin
İnşallah yarin tartı yüzümüzü güldürur:))

ozlemım hosgeldın
hoşbuldum papişim:13::13::13:ah bu sosyalleşmelervalla benim de tek derdim bu,az kaçamak yapsan da şaşırıyor vücut haftaya kadar kaçamakla aldığımı anca veriyorum kiloda eksilme olmuyo

Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun sersumcum

hoşbuldum tatlımartık sağlık gözüyle bakıyorum bu beslenme şekline,o yüzden zorunlu olmadıkça yapmıyorum kaçamak,ama yılların kısır döngüsüne alışkın metom biraz direniyo,haklı olarakonu da aşarım sizinle evellalahçizelgene bakılırsa hedefe çok az kalmış,maşallah topiğimizin iftihar kaynağısın

inşallah canım..
ozlemım hosgeldın
sağol balbademim
hadi kızlar topiğe:118::124::124:toplaşalım paylaşalımve de silkelenelim

Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun sersumcum

sağol canımm

canlarım,benim mutfağı toparlamam lazım geç olmadaniyi geceler yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…