Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
sabah
2 küçük muz,1 avuç badem

öğlen
köfte ve ayran

akşam
1 lahmacun ve salata

spor:1 saat yürüyüşama kilom hala aynı

geldim gördüm gittim olcek..

sabah iş arkadaşlarım bende kahvaltıdaydı..:18::18:

omlet
2 sigara böreği
1 kk kadar zeytinli ekmek
1/4 simit
peynir
patlıcan ve kırmızı biber közlemesi

akşam

kıymalı yumurta
peynir
yoğurt

çay çayy

yarın pro yaparak dengelemeye çalışıcam

pampişim ,çakmelim,leylakım sağolun kızlar..

çakmel haklısın artık toparlamalıyız bu böyle gitmez..yılbaşından sonra sıkıyönetim ilan edicem..ama bunun üzerine bizim ailenin peşpeşe gelen doğumgünleri olacak ki vah ki vahh diyorum onları çok küçük kaçamaklarla kapatmayı umuyorum..:18::18::18:

nidaykcell
geçmiş olsun canım..

kardelenim umarım sorunsuz geçmiştir gününüz..

Son düzenleme:
İyi Akşamlar karataycilar

Günüm mutlu ve kaçamaksiz bitii :))))

Sabah kahvaltim (10:00bitti)
2 yumurta
12 siyah zeytin
2 dilim peynir

Öğlen spor (11:00-12:00)
60 dk 6,5 km hiz 6,5 525 kalori ve 15.500 adim atildi

Aksam yemegi (17:20bitti)
ciğer sote
1 büyük kase yoğurt(keten tohumlu)
aci biber tursusu

2 litre sıvı

Son düzenleme:

utanıyorum senden utanıyorum..

iyi akşamlar kızlar ama kimse yokki bende çay içiyodum niyse bende çıkar muhteşem yy izlicemkaçtımmm

Selam kızlar

Sabah sütlü kahve, öğlen dışarıda etli ekmek, akşamda sersumun tariflerinden fırında kıymalı karnabahar yaptım, çok güzel oldu, buraya kadar iyi hoş da çayın yanında bi parça da çikolata yedim:26:

30 dakika da yürüyüşüm var, yarın gene dışarılarda olucam, diş randevum var:18:

Hepinize iyi geceler bol leptinler

Son düzenleme:
utanıyorum senden utanıyorum..

Ben de bende ve bencede bencede Güleryüze maşallah...

Muhatarım geçmiş olsun ağrıların dinmiştir umarım o kaçamakları sıkı bi pro günleriyle veririsin merak etme

Bugün kaçamaksız kahvaltı yapmıştım fakat işler nedeniyle öğle yemeğine çıkamayınca 1 baklava 1 kurabiye 1 tuzlu bişey daha

yedimdi unutmuşum :44: eve gelince saldırdım yine malesef üstelik sadece kahvaltı sonrası wc çıkabiliyorum akşamları şişkin ve

ağrılı vaziyette kıvranıyorum hem sıgara içmiyorum (sadece özel günlerde içmeye karar verdimdi ) bide son zamanlarda ateş

basmaları gündüz gece yerli yersiz başladı yine uykusuzluktan,stresten kulak çınlamam şiddetlendi bide bugün bi arkadaşım

işyerime ziyarete geldi kendisi ev hanımı 3 çocuklu ve zaten hep zayıftı 5-6 kilo Karatayla verip korumaya devam ediyodu bugün

gözüme daha da zayıf ve dinçleşmiş gibi geldin dedim spor salonuna yazılmış kilom aynı ama memişlerimn bile dikleştiğin düşünüyorum

dedi hafatanın 6 günü gidip farklı aletlerle tüm bölgeler için ayrı ayrı 30 ar saniyelik hareketleri toplam 1 saat yapıyomuş

yürüyerek gidip geliyormuş (gidiş 50 dakka ) bende emeklilikte yapcam işallah dedim şimdi niye yapmıyosun akşamları falan dedi

bahane yaratma üşenme erteleme başla dedi ayyy çok dolmuşum yazdımda biraz rahatladım

Bir çoğunuz dün yakışıklı kamranı bu akşamda sülümanı izliyosunuz galba bende dukan kitabı okiim bari belki işe yarar

Etli ekmeğin sadece etini yediysen bi parça çikolata bişey yapmaz canım üzülme 30 dk yürüyüş dışında evde yaptığın işlerde vardır

onlarıda spordan sayabilirsin ayyy allah yardımcın olsun bir an önce bitsin tedavin inşallah benimde hem diş hem kadın doğum

hemde uykusuzluk için sanırım psikiyatriye gitmem lazım amma....hep erteliyorum bakalım nereye kadar

2 rafadan yumurta
1 kase kabuklu fıstık
avuç içi peynir
2 gün kurusu
5 zeytin

öğleye
ıspanak
yoğurt

akşama
sütlü kahve

bu günlerde ne kadar da tenha topik :97::97::97:

sabah kahvaltım 7:30 da bitti
kıymalı yumurta 2 yumurtadan
peynir 3 ad. zeytin
1tane cennet hurması
fındık 2 ceviz
yeşilçay
çamaşırlarım çıkmak üzere onları asıcam
kızışımın dersanesi yok bugün
keyf yapmaca

SABAK KAHVALTISI
*2 YUMURTA
* 6 ZEYTİN
* AZCIK PEYNİR
*ŞEKERSİZ ÇAY
*2 MANDALİNA
*YARIM ARMUT

SAAT 11 .00 GİBİ CANIM SÜTLÜ KAHVE İSTEDİ 3 YUDUM İÇTİM SONRA BURDA OKUYUNCA SANIRIM ÖĞÜN SAYILIYOMUŞ OYUZDEN 3 YUDUMLA KALDIM.
ÖĞLEN YEMEĞİMDE
* TAVUK
*KEREVİZ
*KAPUSKA
*YOĞURT
HEPSİNDEN AZAR AZAR YİCEM
bide kızlarr iş yerinde öğle yemegi saati 12 1 arası kahvaltıyıda 8,30 9 gibi yiyorum nasıl ayarlıcam yardmcı olurmusunz...

Selam çıtırlar ssabah klasik kahvaltı yumurta salatası içinde yok yok bolcada çayyy mutfak temizlemece akşam 2km yüründü yapıştı kilolar iyice oturmuyorumda eskisi gibi koşturmacada çok

afiyet olsun canımcım..
yürüyüş
diş içinde kolay gelsin

sağol canım şimdide soğuk algınlığıyla uğraşıyorum
ayyy ööle 3 çocukla zapzayıf olanları görünce hele bide 3 kilo fazlam var ayy göbişim çıktı naapçam diyenleri dövesim geliyorr

kahvaltıyı 8 e çekersen sorun kalmaz canım ya da öğleni 12.30 da ye eder sana 4 saat ara

selam canlar o kadar yoğunum ki şu anda bir fırsat yakaladım ve durumumu size bildirmek istedim.hepinizden özür diliyorum gelemediğim için.FİLİZİM,SERSUMUM,FİCANS .....tüm karatay kardeşlerim hepinizi öpüyorum.yatılı misafirlerim geldi.kayınvalidem ve görümcem.sanırım artık misafir değiller çünkü en az yaza kadar burdalar.kayınvalidem kanser hastası,görümcem de 50 yaşında ve özürlü.birbirlerinden hiç ayrılmazlar.şimdiye kadar diğer görüncemdeydiler şimdi artık bizdeler.yanlış anlamayın onlara bakıyor olmaktan şikayetçi değilim bugün onlara yarın bizeçocuklarım da küçük anlayacağınız çok yoğunum o yüzden sizlerle paylaşımda bulunamıyorumAMA KARATAYA DEVAM EDİYORUMHATTA 2.KİTABIMI DA ALDIM.geçen hafta 72.1 dim.şimdilik hoşçakalın,BANA KATTIKLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNETTARIM

ben bugün daha bi fenayım boğazım değil ama baş ağrısı halsizlik..işten kendimi zor attım eve..
sabah ta zor kalmıştım ilaç içiyorum yanımda cevizim de yokmuşş mecbur kantine tost söyledim

şimdi de eve geldim 1 kase tavuksuyuna çorba içtim..ama tartı yarın çook fena eminim..off napimm yılbaşından sonra toparlıycam inşallah..birinin lafı vardı önümüzdeki maçlara bakiim artık..

hepinizi öptüm ben kaçar halim olursa akşam gelirim..yarın liste naz8 de gelemezse ben sabahçıyım gelince yaparım sorun yok..
bu da tamam öptüm hepiiciğniziii

Allah yardımcın olsun canım..ben de merak ediyordum seni..ne olursa olsun işin çok zor arkadaşım..

kayınvalidene de şifa diliyorum..Allah hepinizin ama özellikle senin yardımcısı olsun canımcım..:26:bu kadar telaşe de bile karatay yapabilmene çok sevindim..biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz..olsun arada da olsa gel aramıza muhabbete ..öpüyorum seni.

geçmiş olsun sersumcum tartıyı düşünme nasıl olsa yılbaşında hepimiz dökülcez sende telafi edersin canım
bizde seni öpüyoruz canım yükün çok ağır gerçekten bide çocukların küçükmüş allah kolaylık versin arasıra uğra canım karataya devam ettiğin içinde tebriker öpüyorum canım

öğlen
yeşil mercimek çorbası
fındık çay
akşam
nohut çorbası
düzeni bomak istemedim
boğazım kumlanmış gibi kızlar grip nezle bişeler olcam heralde
bir kasa portakal geldi içinden 1 tane bile yemedim meyvedende soğudum iyice yemeye yemeye
karatay önermediği için sabah öneriyo sabah sabahda insanın yiyesi gelmiyo ama c vitamini hergün sabah mandalin ve ya portakal yemem lazım öpüyorum kızlar

Ne güzel allah senden razı olsun bakıyosun küçük çocugun olmasına ragmen karşılığını görürsün inşallah...

Nefsime yenik düştüm ve bir paket bitter çikolatayı yedim kendime ceza vermek istiyorum akşam için ne olsun cezam siz söleyin ...RAZIYIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…