İyi Akşamlar karataycilar
Günüm mutlu ve kaçamaksiz bitii :))))
Sabah kahvaltim (10:00bitti)
2 yumurta
12 siyah zeytin
2 dilim peynir
Öğlen spor (11:00-12:00)
60 dk 6,5 km hiz 6,5 525 kalori ve 15.500 adim atildi
Aksam yemegi (17:20bitti)
ciğer sote
1 büyük kase yoğurt(keten tohumlu)
aci biber tursusu
2 litre sıvı
utanıyorum senden utanıyorum..
Selam kızlar
Sabah sütlü kahve, öğlen dışarıda etli ekmek, akşamda sersumun tariflerinden fırında kıymalı karnabahar yaptım, çok güzel oldu, buraya kadar iyi hoş da çayın yanında bi parça da çikolata yedim:26:
30 dakika da yürüyüşüm var, yarın gene dışarılarda olucam, diş randevum var:18:
Hepinize iyi geceler bol leptinler
afiyet olsun canımcım..Selam kızlar
Sah sütlü kahve, öğlen dışarıda etli ekmek, akşamda sersumun tariflerinden fırında kıymalı karnabahar yaptım, çok güzel oldu, buraya kadar iyi hoş da çayın yanında bi parça da çikolata yedim:26:
30 dakika da yürüyüşüm var, yarın gene dışarılarda olucam, diş randevum var:18:
:
sağol canım şimdide soğuk algınlığıyla uğraşıyorumBen de bendeve bencede bencede Güleryüze maşallah...
Muhatarım geçmiş olsun ağrıların dinmiştir umarımo kaçamakları sıkı bi pro günleriyle veririsin merak etme
Bugün kaçamaksız kahvaltı yapmıştım fakat işler nedeniyle öğle yemeğine çıkamayınca 1 baklava 1 kurabiye 1 tuzlu bişey daha
yedimdi unutmuşum :44: eve gelince saldırdım yine malesefüstelik sadece kahvaltı sonrası wc çıkabiliyorum akşamları şişkin ve
ağrılı vaziyette kıvranıyorum hem sıgara içmiyorum (sadece özel günlerde içmeye karar verdimdi ) bide son zamanlarda ateş
basmaları gündüz gece yerli yersiz başladı yine uykusuzluktan,stresten kulak çınlamam şiddetlendibide bugün bi arkadaşım
işyerime ziyarete geldi kendisi ev hanımı 3 çocuklu ve zaten hep zayıftı 5-6 kilo Karatayla verip korumaya devam ediyodu bugün
gözüme daha da zayıf ve dinçleşmiş gibi geldin dedim spor salonuna yazılmış kilom aynı ama memişlerimn bile dikleştiğin düşünüyorum
dedihafatanın 6 günü gidip farklı aletlerle tüm bölgeler için ayrı ayrı 30 ar saniyelik hareketleri toplam 1 saat yapıyomuş
yürüyerek gidip geliyormuş (gidiş 50 dakka) bende emeklilikte yapcam işallah dedim şimdi niye yapmıyosun akşamları falan dedi
bahane yaratma üşenme erteleme başla dediayyy çok dolmuşum yazdımda biraz rahatladım
Bir çoğunuz dün yakışıklı kamranı bu akşamda sülümanı izliyosunuz galbabende dukan kitabı okiim bari belki işe yarar
SABAK KAHVALTISI
*2 YUMURTA
* 6 ZEYTİN
* AZCIK PEYNİR
*ŞEKERSİZ ÇAY
*2 MANDALİNA
*YARIM ARMUT
SAAT 11 .00 GİBİ CANIM SÜTLÜ KAHVE İSTEDİ 3 YUDUM İÇTİM SONRA BURDA OKUYUNCA SANIRIM ÖĞÜN SAYILIYOMUŞ OYUZDEN 3 YUDUMLA KALDIM.
ÖĞLEN YEMEĞİMDE
* TAVUK
*KEREVİZ
*KAPUSKA
*YOĞURT
HEPSİNDEN AZAR AZAR YİCEM
bide kızlarr iş yerinde öğle yemegi saati 12 1 arası kahvaltıyıda 8,30 9 gibi yiyorum nasıl ayarlıcam yardmcı olurmusunz...
selam canlar o kadar yoğunum ki şu anda bir fırsat yakaladım ve durumumu size bildirmek istedim.hepinizden özür diliyorum gelemediğim için.FİLİZİM,SERSUMUM,FİCANS .....tüm karatay kardeşlerim hepinizi öpüyorum.yatılı misafirlerim geldi.kayınvalidem ve görümcem.sanırım artık misafir değiller çünkü en az yaza kadar burdalar.kayınvalidem kanser hastası,görümcem de 50 yaşında ve özürlü.birbirlerinden hiç ayrılmazlar.şimdiye kadar diğer görüncemdeydiler şimdi artık bizdeler.yanlış anlamayın onlara bakıyor olmaktan şikayetçi değilim bugün onlara yarın bizeçocuklarım da küçük anlayacağınız çok yoğunum o yüzden sizlerle paylaşımda bulunamıyorum AMA KARATAYA DEVAM EDİYORUM HATTA 2.KİTABIMI DA ALDIM.geçen hafta 72.1 dim.şimdilik hoşçakalın,BANA KATTIKLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNETTARIM
geçmiş olsun sersumcum tartıyı düşünme nasıl olsa yılbaşında hepimiz dökülcez sende telafi edersin canımben bugün daha bi fenayım boğazım değil ama baş ağrısı halsizlik..işten kendimi zor attım eve..
sabah ta zor kalmıştım ilaç içiyorum yanımda cevizim de yokmuşş mecbur kantine tost söyledim
şimdi de eve geldim 1 kase tavuksuyuna çorba içtim..ama tartı yarın çook fena eminim..off napimm yılbaşından sonra toparlıycam inşallah..birinin lafı vardı önümüzdeki maçlara bakiim artık..
hepinizi öptüm ben kaçar halim olursa akşam gelirim..yarın liste naz8 de gelemezse ben sabahçıyım gelince yaparım sorun yok..
bu da tamam öptüm hepiiciğniziii
bizde seni öpüyoruz canım yükün çok ağır gerçekten bide çocukların küçükmüş allah kolaylık versin arasıra uğra canım karataya devam ettiğin içinde tebriker öpüyorum canımselam canlar o kadar yoğunum ki şu anda bir fırsat yakaladım ve durumumu size bildirmek istedim.hepinizden özür diliyorum gelemediğim için.FİLİZİM,SERSUMUM,FİCANS .....tüm karatay kardeşlerim hepinizi öpüyorum.yatılı misafirlerim geldi.kayınvalidem ve görümcem.sanırım artık misafir değiller çünkü en az yaza kadar burdalar.kayınvalidem kanser hastası,görümcem de 50 yaşında ve özürlü.birbirlerinden hiç ayrılmazlar.şimdiye kadar diğer görüncemdeydiler şimdi artık bizdeler.yanlış anlamayın onlara bakıyor olmaktan şikayetçi değilim bugün onlara yarın bizeçocuklarım da küçük anlayacağınız çok yoğunum o yüzden sizlerle paylaşımda bulunamıyorum AMA KARATAYA DEVAM EDİYORUM HATTA 2.KİTABIMI DA ALDIM.geçen hafta 72.1 dim.şimdilik hoşçakalın,BANA KATTIKLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNETTARIM
selam canlar o kadar yoğunum ki şu anda bir fırsat yakaladım ve durumumu size bildirmek istedim.hepinizden özür diliyorum gelemediğim için.FİLİZİM,SERSUMUM,FİCANS .....tüm karatay kardeşlerim hepinizi öpüyorum.yatılı misafirlerim geldi.kayınvalidem ve görümcem.sanırım artık misafir değiller çünkü en az yaza kadar burdalar.kayınvalidem kanser hastası,görümcem de 50 yaşında ve özürlü.birbirlerinden hiç ayrılmazlar.şimdiye kadar diğer görüncemdeydiler şimdi artık bizdeler.yanlış anlamayın onlara bakıyor olmaktan şikayetçi değilim bugün onlara yarın bizeçocuklarım da küçük anlayacağınız çok yoğunum o yüzden sizlerle paylaşımda bulunamıyorum AMA KARATAYA DEVAM EDİYORUM HATTA 2.KİTABIMI DA ALDIM.geçen hafta 72.1 dim.şimdilik hoşçakalın,BANA KATTIKLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNETTARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?