gözünaydın canım sevdileri şeyleri yap tabi seninde yemiyeceğine inanıyorumyarın civcivlerim gelecek sonunda büyük 2 haftadır ufakda 1 aydır gelmiyorduyarın bir sürü cıs mamalar yapılacak kaçamak yapmayacam kesin kararlıyım
geçmişler olsun canım biz bile hastalndığımızda bişey yiyemiyoz yavrucak napsın valla bizimkiler koca sıpa oldular hasta oldumu aklım başımdan gidiyo haklısıniyi akşamlar kızlar inşallah yarın hepimiz için bol eksili bi tartı günü olur Allah izin verirse elektrik ve internet problemim olmazsa inşallah yarın listeyi ben yapıyorum. bu hafta benim için çok zor geçti bebeğim enfeksiyon kapmış 3 gün ateşliydi kuzum şimdide hastalıktan kalan iştahsızlığımız devam ediyo malesef. o günlerde ne yemek ne içmek insanın aklına gelmiyo. Allah hepimizin evlatlarına ve bizlere sağlık huzur versin amin
geçmiş olsun canım..ah kuzular hasta olmasın yaaiyi akşamlar kızlar inşallah yarın hepimiz için bol eksili bi tartı günü olur Allah izin verirse elektrik ve internet problemim olmazsa inşallah yarın listeyi ben yapıyorum. bu hafta benim için çok zor geçti bebeğim enfeksiyon kapmış 3 gün ateşliydi kuzum şimdide hastalıktan kalan iştahsızlığımız devam ediyo malesef. o günlerde ne yemek ne içmek insanın aklına gelmiyo. Allah hepimizin evlatlarına ve bizlere sağlık huzur versin amin
kizlar gunaydin......
gecen haftaki kilo :86
bu haftaki kilo:84
fark:2 kilo
yuzde:2.325.ins.dogrudur...
aktivite; 3 gun pro....ilk kez yaptigim icin metabolizma sasirdi galiba benim kadar....gerci odemdir ama olsun....
naz canim kolay gelsin....kuzunada gecmis olsun....
canım hasta mı oldun senkıyamam ben sana geçmiş olsun..ben tavuk suyuna çorba uzmanı oldum,sana da yapabilseydim keşke
ficansım sana ve kızına da geçmiş olsunbenimkiler yeni iyileşti..bu seneki virüsler çok güçlü maazallah,korunmak lazım:26:
canım kalp kalbe karşıymış inandım vallagünlerdir yoğunluktan geçmişi bile okuyamadım,neyse ki bu hafta bitti sayılır,akşamlara kadar işler bitmedi,evde de devamı var malum bi yandan hastalık derken böyle oldu
iyi akşamlar kızlar inşallah yarın hepimiz için bol eksili bi tartı günü olur Allah izin verirse elektrik ve internet problemim olmazsa inşallah yarın listeyi ben yapıyorum. bu hafta benim için çok zor geçti bebeğim enfeksiyon kapmış 3 gün ateşliydi kuzum şimdide hastalıktan kalan iştahsızlığımız devam ediyo malesef. o günlerde ne yemek ne içmek insanın aklına gelmiyo. Allah hepimizin evlatlarına ve bizlere sağlık huzur versin amin
kizlar gunaydin......
gecen haftaki kilo :86
bu haftaki kilo:84
fark:2 kilo
yuzde:2.325.ins.dogrudur...
aktivite; 3 gun pro....ilk kez yaptigim icin metabolizma sasirdi galiba benim kadar....gerci odemdir ama olsun....
naz canim kolay gelsin....kuzunada gecmis olsun....
gözünaydın canım sevdileri şeyleri yap tabi seninde yemiyeceğine inanıyorum
geçmişler olsun canım biz bile hastalndığımızda bişey yiyemiyoz yavrucak napsın valla bizimkiler koca sıpa oldular hasta oldumu aklım başımdan gidiyo haklısın
liste sende galiba kolay gelsin nazcım
ficanscım alıntı yapmamışım sizede çok geçmiş olsun
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta= 68.7
bu hafta= ---68.1
fark=--- 600
haftalık yüzde=--% 0873
toplam fark= 9.9
boy= 1.60
valla boğazlarım devam ediyo artı bide buna halsizlik eklendi sersumcum dediğin çıktı çok kötüyüm yaaa
akşam acayip üşüdüm sıtma tuttu resmen topik sohbetine de katılamadım 1 buçuk portakal yedim bu arada limonlu su içiyorum yarın pazarım var biraz toparlansam iyi olacak eksik çok bide süt bulsam yoğurtsuz kaldımm
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta= 68.7
bu hafta= ---68.1
fark=--- 600
haftalık yüzde=--% 0873
toplam fark= 9.9
boy= 1.60
valla boğazlarım devam ediyo artı bide buna halsizlik eklendi sersumcum dediğin çıktı çok kötüyüm yaaa
akşam acayip üşüdüm sıtma tuttu resmen topik sohbetine de katılamadım 1 buçuk portakal yedim bu arada limonlu su içiyorum yarın pazarım var biraz toparlansam iyi olacak eksik çok bide süt bulsam yoğurtsuz kaldımm
ihyacım seni göremiyoruz haftaiçi ama çok istikrarlı kilo veriyorsun maşallahİHYA
b. tarihi= 3 ekim 2012
b. kilo= 108
geçen hafta= 85.7
bu hafta= ---83.8
fark=--- 1.900
haftalık yüzde=--% 2.217
toplam fark= 24.2
boy= 1.73
herkesin tartı da yuzu gulsun ınsallah.Cumleten cumamız mubarek olsun.Naz'cıgım sana da kolay gelsin
Sağol özlemcim
çok geçmiş olsun canım,iyileştiğinde iştahsızlığı da kalmaz telafi eder merak etmeiyi akşamlar kızlar inşallah yarın hepimiz için bol eksili bi tartı günü olur Allah izin verirse elektrik ve internet problemim olmazsa inşallah yarın listeyi ben yapıyorum. bu hafta benim için çok zor geçti bebeğim enfeksiyon kapmış 3 gün ateşliydi kuzum şimdide hastalıktan kalan iştahsızlığımız devam ediyo malesef. o günlerde ne yemek ne içmek insanın aklına gelmiyo. Allah hepimizin evlatlarına ve bizlere sağlık huzur versin amin
Kızlar hastaneyim istifra ve kabızlık yüzünden tartılamadım cıkartırlarsa bildirim yapıcam hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?