- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Nefsime yenik düştüm ve bir paket bitter çikolatayı yedim kendime ceza vermek istiyorum akşam için ne olsun cezam siz söleyin ...RAZIYIMMM
mıhtar burda bi falakalık arkadaş varrrrrrrr
sağol canım.geçmiş olsun sersumcum tartıyı düşünme nasıl olsa yılbaşında hepimiz dökülcez sende telafi edersin canım
sen de aynı benim gibisin canım..benimde dün başladı boğazım gıdıklanmaya bugün tırt..ama ben de öğlen yedim 2 tane portakal..diyorumya karatay bugünlerde hayalöğlen
yeşil mercimek çorbası
fındık çay
akşam
nohut çorbası
düzeni bomak istemedim
boğazım kumlanmış gibi kızlar grip nezle bişeler olcam heralde
bir kasa portakal geldi içinden 1 tane bile yemedim meyvedende soğudum iyice yemeye yemeye
karatay önermediği için sabah öneriyosabah sabahda insanın yiyesi gelmiyo ama c vitamini hergün sabah mandalin ve ya portakal yemem lazım öpüyorum kızlar
Nefsime yenik düştüm ve bir paket bitter çikolatayı yedim kendime ceza vermek istiyorum akşam için ne olsun cezam siz söleyin ...RAZIYIMMM
ben sabah çingene salatası yapınca koyuyorum yumurtaya da seviyorsan konulur canım niye olmasın sana kalmış.kızlar yumurta salatasına taze soğan koyuyormusunuz
sabah yaparsak koyulmaz heralde
neyse ben sofrayı hazırlıyayım
mıhtar burda bi falakalık arkadaş varrrrrrrr
evet ya hastayken dikkat edilemiyo hap falan doğru söylüyosun canım geçmiş olsun tekrardan neyse iki türlüde denerim hangisi güzel olursa canımsağol canım..valla hastayken de sırf hap içiyorum diye yiyor insan..
sen de aynı benim gibisin canım..benimde dün başladı boğazım gıdıklanmaya bugün tırt..ama ben de öğlen yedim 2 tane portakal..diyorumya karatay bugünlerde hayalsana da geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 909609
oooo sen gerçekten haketmişin falakayı ve ayağı e hadi bu son olsun inşallah..ben de hakettim ama hastalığıma veriyom..yoksa kendimi dahi affetmem bilir ahalii
ben sabah çingene salatası yapınca koyuyorum yumurtaya da seviyorsan konulur canım niye olmasın sana kalmış.
afiyet olsun canım bende bu aralar yoğurtsuz kaldım süt bulamıyorum sabahın köründe uzak bi pazar var üşeniyorum gitmeyevalla çakmelin dediği gibi topik çok sessiz bugünlerde..herkeşlerr parti hazırlığında galibaaa
daha erken değilmi hatunlarrrr
buraya yazdıktan sonra sızmışım resmen..neyse dinlenmişim.yarını da atlatsam ertesi gün tatil..
öğlen bizimkilere makarna yapmıştım kalktım kendime de tarhana yaptım..ahh ahh kendi kendimize bakıyoruz mecbur..özlemim geldi aklıma. .sahi o da yok kaç gündür..:44:
akşam yemeğim
2 tabak tarhana çorbası
yoğurt..
bu arada ilk sütüm geldi köyden 2.5 lt.yoğurdum oldu ayy ne güzel yedikk..
sersum geçmiş olsun canım önce sağlık
akşam zeytinyaglı bakla yogurt birazda patlıcan salatası közlenmiş vardı azıcık yaptım yoruldum valla yürüyüş yapacak halim kalmadı birde regl olacam karnım bacaklarım agrıyo şimdide çay içiyorum
sağol canım
ah ah ben de yorgunum
afiyet olsun
sağol canım içersen buyur sendetavuk çorbası bolca acılı yesen belki iyi gelirdi
selam canlar o kadar yoğunum ki şu anda bir fırsat yakaladım ve durumumu size bildirmek istedim.hepinizden özür diliyorum gelemediğim için.FİLİZİM,SERSUMUM,FİCANS .....tüm karatay kardeşlerim hepinizi öpüyorum.yatılı misafirlerim geldi.kayınvalidem ve görümcem.sanırım artık misafir değiller çünkü en az yaza kadar burdalar.kayınvalidem kanser hastası,görümcem de 50 yaşında ve özürlü.birbirlerinden hiç ayrılmazlar.şimdiye kadar diğer görüncemdeydiler şimdi artık bizdeler.yanlış anlamayın onlara bakıyor olmaktan şikayetçi değilim bugün onlara yarın bizeçocuklarım da küçük anlayacağınız çok yoğunum o yüzden sizlerle paylaşımda bulunamıyorum AMA KARATAYA DEVAM EDİYORUM HATTA 2.KİTABIMI DA ALDIM.geçen hafta 72.1 dim.şimdilik hoşçakalın,BANA KATTIKLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNETTARIM
ben bugün daha bi fenayım boğazım değil ama baş ağrısı halsizlik..işten kendimi zor attım eve..
sabah ta zor kalmıştım ilaç içiyorum yanımda cevizim de yokmuşş mecbur kantine tost söyledim
şimdi de eve geldim 1 kase tavuksuyuna çorba içtim..ama tartı yarın çook fena eminim..off napimm yılbaşından sonra toparlıycam inşallah..birinin lafı vardı önümüzdeki maçlara bakiim artık..
hepinizi öptüm ben kaçar halim olursa akşam gelirim..yarın liste naz8 de gelemezse ben sabahçıyım gelince yaparım sorun yok..
bu da tamam öptüm hepiiciğniziii
öğlen
yeşil mercimek çorbası
fındık çay
akşam
nohut çorbası
düzeni bomak istemedim
boğazım kumlanmış gibi kızlar grip nezle bişeler olcam heralde
bir kasa portakal geldi içinden 1 tane bile yemedim meyvedende soğudum iyice yemeye yemeye
karatay önermediği için sabah öneriyosabah sabahda insanın yiyesi gelmiyo ama c vitamini hergün sabah mandalin ve ya portakal yemem lazım öpüyorum kızlar
zaten senden özendim çay koydum..etsulu tarhana yaptım canım..o da iyi gelir zannımca..ne zor yaa bi çorba yapanımız bile yok
Selam kızlar,
Sabah dişçiye gittim, kahvaltı yapamamıştım, gelince arkadaşa gittim ağzımın tadı da çok kötüydü,doktor ilaç koyuyor hala, onun tadı da ağzıma geliyor, orada börek,salata ve tatlı yedim maalesef,gelince evde de baş ve boğaz ağrısı başladı , çok yoruldum bu ara, git gel, üşüttüm herhalde, boğazım da çatallı gibi, meyve ve kuruyemiş atıştırdım, çay ve bitki çayları içiyorum galiba öksürüğe çevirecek, bal pekmez falan da aldım, hala başımın ağrısı geçmedi, kızım da hasta yatıyor saat 4 de bi uyudu hala uyanmadı, dün gece de ateşlenmişti, çabuk geçer inşallah
zaten senden özendim çay koydum..etsulu tarhana yaptım canım..o da iyi gelir zannımca..ne zor yaa bi çorba yapanımız bile yok
rabbim bize sağlık güç kuvvet versin bize bizden başka kimsenin faydası yok bizimkilere havuç suyu sıkıp geliyorum küre başladılar bakalım
geçmiş olsun ne oldu topiğe nazarmı değdi ne herkes hasta
Etli ekmeğin sadece etini yediysen bi parça çikolata bişey yapmaz canım üzülme30 dk yürüyüş dışında evde yaptığın işlerde vardır
onlarıda spordan sayabilirsinayyy allah yardımcın olsun bir an önce bitsin tedavin inşallah benimde hem diş hem kadın doğum
hemde uykusuzluk için sanırım psikiyatriye gitmem lazım amma....hep erteliyorum bakalım nereye kadar
sağol canım.Canım çok geçmiş olsun, hiç üzülme önce sağlık
Sabah dişçiye gittim, kahvaltı yapamamıştım, gelince arkadaşa gittim ağzımın tadı da çok kötüydü,doktor ilaç koyuyor hala, onun tadı da ağzıma geliyor, orada börek,salata ve tatlı yedim maalesef,gelince evde de baş ve boğaz ağrısı başladı , çok yoruldum bu ara, git gel, üşüttüm herhalde, boğazım da çatallı gibi, meyve ve kuruyemiş atıştırdım, çay ve bitki çayları içiyorum galiba öksürüğe çevirecek, bal pekmez falan da aldım, hala başımın ağrısı geçmedi, kızım da hasta yatıyor saat 4 de bi uyudu hala uyanmadı, dün gece de ateşlenmişti, çabuk geçer inşallah
aynen canımrabbim bize sağlık güç kuvvet versin bize bizden başka kimsenin faydası yok bizimkilere havuç suyu sıkıp geliyorum küre başladılar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?