Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar yumurta salatasına taze soğan koyuyormusunuz
sabah yaparsak koyulmaz heralde
neyse ben sofrayı hazırlıyayım

geçmiş olsun sersumcum tartıyı düşünme nasıl olsa yılbaşında hepimiz dökülcez sende telafi edersin canım
sağol canım..valla hastayken de sırf hap içiyorum diye yiyor insan..
sen de aynı benim gibisin canım..benimde dün başladı boğazım gıdıklanmaya bugün tırt..ama ben de öğlen yedim 2 tane portakal..diyorumya karatay bugünlerde hayalsana da geçmiş olsun canım
Nefsime yenik düştüm ve bir paket bitter çikolatayı yedim kendime ceza vermek istiyorum akşam için ne olsun cezam siz söleyin ...RAZIYIMMM

oooo sen gerçekten haketmişin falakayı ve ayağı e hadi bu son olsun inşallah..ben de hakettim ama hastalığıma veriyom..yoksa kendimi dahi affetmem bilir ahalii
kızlar yumurta salatasına taze soğan koyuyormusunuz
sabah yaparsak koyulmaz heralde
neyse ben sofrayı hazırlıyayım
ben sabah çingene salatası yapınca koyuyorum yumurtaya da seviyorsan konulur canım niye olmasın sana kalmış.
mıhtar burda bi falakalık arkadaş varrrrrrrr

Son düzenleme:
valla çakmelin dediği gibi topik çok sessiz bugünlerde..herkeşlerr parti hazırlığında galibaaa

daha erken değilmi hatunlarrrr

buraya yazdıktan sonra sızmışım resmen..neyse dinlenmişim.yarını da atlatsam ertesi gün tatil..

öğlen bizimkilere makarna yapmıştım kalktım kendime de tarhana yaptım..ahh ahh kendi kendimize bakıyoruz mecbur..özlemim geldi aklıma..sahi o da yok kaç gündür..:44:

akşam yemeğim

2 tabak tarhana çorbası
yoğurt..

bu arada ilk sütüm geldi köyden 2.5 lt.yoğurdum oldu ayy ne güzel yedikk..

sersum geçmiş olsun canım önce sağlık

akşam zeytinyaglı bakla yogurt birazda patlıcan salatası közlenmiş vardı azıcık yaptım yoruldum valla yürüyüş yapacak halim kalmadı birde regl olacam karnım bacaklarım agrıyo şimdide çay içiyorum

evet ya hastayken dikkat edilemiyo hap falan doğru söylüyosun canım geçmiş olsun tekrardan neyse iki türlüde denerim hangisi güzel olursa canım
afiyet olsun canım bende bu aralar yoğurtsuz kaldım süt bulamıyorum sabahın köründe uzak bi pazar var üşeniyorum gitmeye
evin önüne süt tankeri geliyor ama gününü bilemiyorum yakalarsam şansı yok kaç lt. alırım bilmem artık
hastaykende kimseye naz yapamıyoz dimi arkadaşım bi çorba yapıp getiren yok hep bana diyolar tarhana iyi gelmiştir ama biraz acılı yesen daha bi kendine getirir canım öpüyorum

sağol canım

ah ah ben de yorgunum
afiyet olsun

bir boza denemesi yaptım hüsraannn...çok üzüldüm

halbuki ne kadar özenmiştim..

Selam canım hoşgeldin, Allah kayınvalidene şifalar versin senin de yardımcın olsun canım

Canım çok geçmiş olsun, hiç üzülme önce sağlık

Canım sana da çok geçmiş olsun , artmadan geçer inşallah, ben de senin gibiyim, ye canım nolucak, önce sağlık

zaten senden özendim çay koydum..etsulu tarhana yaptım canım..o da iyi gelir zannımca..ne zor yaa bi çorba yapanımız bile yok

rabbim bize sağlık güç kuvvet versin bize bizden başka kimsenin faydası yok bizimkilere havuç suyu sıkıp geliyorum küre başladılar bakalım

Selam kızlar,

Sabah dişçiye gittim, kahvaltı yapamamıştım, gelince arkadaşa gittim ağzımın tadı da çok kötüydü,doktor ilaç koyuyor hala, onun tadı da ağzıma geliyor, orada börek,salata ve tatlı yedim maalesef,gelince evde de baş ve boğaz ağrısı başladı , çok yoruldum bu ara, git gel, üşüttüm herhalde, boğazım da çatallı gibi, meyve ve kuruyemiş atıştırdım, çay ve bitki çayları içiyorum galiba öksürüğe çevirecek, bal pekmez falan da aldım, hala başımın ağrısı geçmedi, kızım da hasta yatıyor saat 4 de bi uyudu hala uyanmadı, dün gece de ateşlenmişti, çabuk geçer inşallah

Son düzenleme:

geçmiş olsun ne oldu topiğe nazarmı değdi ne herkes hasta

Evde de hiç durmadım tabi, inşallah bitecek haftaya canım sağolasın

Canım hiç erteleme hemen al randevularını , ihmal etme hele diş , hepsi önemli tabi, Dr bana niye bu kadar bekledin dedi, ben 2 hafta ağrı çektim de boğaz ağrısı zannedip gitmemiştim, kbb ye de gitmemiştim , erken gelseydin bu kadar uğraştırmazdı dedi:26:

yarın civcivlerim gelecek sonunda büyük 2 haftadır ufakda 1 aydır gelmiyordu yarın bir sürü cıs mamalar yapılacak kaçamak yapmayacam kesin kararlıyım

sağol canım..sana ve kızına da geçmiş olsun ficansım.:26:.valla havalar buzz ben de işe giderken üşüttüm sanırsam..
napalım el mecbur hasta da olsak biz toparlıyoruz ortalığı ..Allah beterinden saklasın

rabbim bize sağlık güç kuvvet versin bize bizden başka kimsenin faydası yok bizimkilere havuç suyu sıkıp geliyorum küre başladılar bakalım
aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…