Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öncelikle ramaskacığımı ve de tüm arkadaşlarımı kutluyorum
nazcım eline emeğine sağlık

inşallah canım
0 kaçamak ve de yürüyüşle haftaya da iddialıyım diyosun yani kardelenelimsüpersin gerçekten,o kaa cıss yaptım dedin ama tadına bile bakmıycakmışsın

canım çıktı ama bağlantı ne telde vardı nede pc de malesef bildirim yapamadımmmm

+100 gr görünüyoo neyse başkanııımmmm elde olmayan nedenlerden kaynaklı....

herkes uçmuş kilo verenlerde alanlarda bu topiğin ortası yok mu yahuuuu

sabah peynir-omlet-karışık çerez

şimdii köfte salata

Kızlar hastaneyim istifra ve kabızlık yüzünden tartılamadım cıkartırlarsa bildirim yapıcam hayırlı cumalar..
canım geçmiş olsun..zaten sen haftaya listede olacaksın tatlım kurallarımız gereği 2 hafta menü bildirimi gerekiyor..
herkese merhabalar canlarım
sersumum,ficansım,filizcim geçmiş olsun canlarım
naz8 senin de bebişine çok geçmiş olsun,çabucak iyileşsin inşallah

üzülme tatlışım haftaya vericez kesin..:13::13:
zupper hipper keşif denemeli

gel canım benim,hep beraber yiyelim1 tencere oldu zaten hepimize yeter
afiyet olsun,yağ olmasın şekerim

ben de geliyom ben de ben de..

olsun datlım..bak zate ++ ymışın..haftaya -- olarak katılırsın..

valla haklısın uçmuşuz hepimiz..

şekerim belirledim zatee saat 15:00 liste yayınlama saati..o zamana kadar gelmeyen ekliyecek artık kendini..
ben niye kaçırdım ki:86:
güzel bi liste olmuş canım 1.mizi tebrik ederim
akşamada peymacun yapıyorum okadar olsun artık
bu gün leylak ve sen yoldan çıkaracaksınız beni:125:afiyet olsun cicim:109:
nabersin çıtır çerezimdiabloya bağlamışsın genebana zencefil deme hiç,biyerde turşusunu tattım bi daha iflah olamadım:111::120:ama çiği belki daha güzeldir
gel canım benim,hep beraber yiyelim1 tencere oldu zaten hepimize yeter
afiyet olsun,yağ olmasın şekerim

iyi akşamlar kızlarnazcım liste çok güzel olmuş,baya emek vermişsin,ellerine sağlıkbirincimiz ramaska başta olmak üzere listedeki herkese tebriklerben üşendim yürüyüşe çıkamadımbu gece ailecek film izleme günümüzher hafta birimiz seçiyoruz izlenecek filmi,bu hafta eşimin sırasıönerisi olan var mı şöyle zararsız bir aile filmi
ben kaçtım kızlar,akşama gelmeye çalışırım

geçen hafta biz açlık oyunları2 yi izledik canım..güzeldi..
iyi seyirler

merhblr ben yeni üye oldum bende aranıza katılmak istyrm
hoşgeldin ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim özellikle ilk mesaj çok faydalı bilgiler var..takıldığın yerlerde bizler buradayız..başarılar.
ben niye kaçırdım ki:86:
niye kaçırdın kine:86::86::86:..ilk sayfayı okumamışınn..ödev sana dön de bak bidaha
Ne kadar sürede ne kadar veriliyor :)
hoşgeldin..sana da aynı tavsiyede bulunacam canım..ilk sayfa ve ilk mesajı oku takıldığın yerlerde biz buradayız.kişiden kişiye değişir kilo verme.kimi haftada 1-1.5 kilo verirken kimi 100gr -200 gr verebiliyor...başarılar..

4.5 hızda 30 dk yüründü 1 kase yogurt çorbası salata üzerine ev usulu döner bulaşıklarda toplandı civcivler gelince onlarada ayrı bi sofra kurulacak birazdanda çay keyfi 0 kaçamak haftayada umarım gider kilocuklar

üzülme tatlışım haftaya vericez kesin..:13::13:

ben de geliyom ben de ben de..

inşallah kuzuuum
gel canım gel

Tesekkür ederim :) basarilar diliyorum

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım listenizi merak ettim bakmaya geldim ama ne liste maşallah maşallah kilo eren veremeyen herkesleri tebrik ediyorum
ramagaskaaa
ben karataydan tamamen koptum sayılır ama bu topicten kopamıyorum yaa

mıhtarım ara sıra sizinle sohbet etsem ama başka yerlerde diyet yapsam olur mu izin istiyorm

aşkolsun makbuşum sana topikte herzaman yer var..:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…