kızlaaarrr nihayet listemizi paylaşabildiim için çok mutluyum umarım bi yanlışlık falan yapmamışımdır
kilo veren çıtırlarımız
1.Ramaska % -2,325:109::119::119::124::124::124::124:
2.ihya % -2,217:109::119::119::124::124::124:
3.güleryüz2011 % -1,245:109::119::119::124::124::124:
4.Neslihansltn %-1,182:109::119::119::124::124::124:
5._Kardelen_ % -1,103:109::119::119::124::124::124:
6.filiztoprak % - 0,873:109::119::119::124::124::124:
7.ozlemkartal % -0,848:109::119::119::124::124::124:
8.ficans % -0,418:109::119::119:::124::124::124:
yerinde sayanlar:80::80::80:
leylak84 sıfıra sıfır elde var sıfır
bu hafta artıları gören tontişler
1.sersum %+2,213 :78::84::88::111::111::111:
2.igneoyası % +1,22 :78::84::88::111::111::111:
3.birdy % +0,666 :78::84::88::111::111::111:
4.naz8 % +0,643 :78::84::88::111::111::111:
fark eder göreceksin teşekkürler totom yer görmedi ama bu hafta yürüyüşüde ihmal etmedim
kızların istekleri yapıldı bi çorbam kaldı kendimede bişeyler hazırladım kesin kararlıyım kaçamak yok şimdide sıra yürüyüşde
canım geçmiş olsun.Kızlar hastaneyim istifra ve kabızlık yüzünden tartılamadım cıkartırlarsa bildirim yapıcam hayırlı cumalar..
herkese merhabalar canlarım
sersumum,ficansım,filizcim geçmiş olsun canlarım
naz8 senin de bebişine çok geçmiş olsun,çabucak iyileşsin inşallah
üzülme tatlışım haftaya vericez kesin..:13::13:bu hafta tartıda yine aynı rakamı görünce çıldırdım resmen,yahu insan haftalarca 100 gr dahi değişmez mi?hep aynı 73....artık kilo alayım da aynı rakamı görmeyeyim diyorum neden böyle oluyo anlamadım.reglye 5 gün var ondan mı yoksa başka bi sebep mi var bilemedim.reglden sonra yine kilo veremezsem dr a gidicem artık
zupper hipper keşif denemeliSelam kızlar , nasılsınız ?
Sabah tartıldım ama bildirim yapmayı unutmuşum , kusura bakmayın.Acelem var , hemen bildirip kaçıyorum müsaadenizle...
Liste yapacak arkadaşımın şimdiden ellerine sağlık.Güzel ve ince bir haftasonu diliyorum.Bu arada yılın son listesi ve ben kilo almış olarak girdim listeye , nasıl çıkacağım ise bir başka postun konusu :18::18::18: Ha unutmadan ; Canı tatlı isteyip de yemek istemeyen dostlar için kendim için büyük insanlık içinse küçük bir keşfimi paylaşmak isterim (hatta çoktan keşfedilmiş olması da kuvvetle muhtemel) ; Böyle durumlarda bir-iki ince dilim taze zencefil yemek tatlı isteğini tamamen gideriyor.Tadı kötü evet ama yuttuktan sonra ağzınızda hoş bir ferahlık bırakıyor.Ben denedim , oldu . Cümleten öptüm canlarım
gel canım benim,hep beraber yiyelim1 tencere oldu zaten hepimize yeter
afiyet olsun,yağ olmasın şekerim
fark eder göreceksin teşekkürler totom yer görmedi ama bu hafta yürüyüşüde ihmal etmedim
kızların istekleri yapıldı bi çorbam kaldı kendimede bişeyler hazırladım kesin kararlıyım kaçamak yok şimdide sıra yürüyüşde
canım çıktı ama bağlantı ne telde vardı nede pc de malesef bildirim yapamadımmmm
+100 gr görünüyoo neyse başkanııımmmm elde olmayan nedenlerden kaynaklı....
herkes uçmuş kilo verenlerde alanlarda bu topiğin ortası yok mu yahuuuu
sabah peynir-omlet-karışık çerez
şimdii köfte salata
ben niye kaçırdım ki:86:şekerim belirledim zatee saat 15:00 liste yayınlama saati..o zamana kadar gelmeyen ekliyecek artık kendini..
bu gün leylak ve sen yoldan çıkaracaksınız beni:125:afiyet olsun cicim:109:güzel bi liste olmuş canım 1.mizi tebrik ederim
akşamada peymacun yapıyorum okadar olsun artık
nabersin çıtır çerezimSelam kızlar , nasılsınız ?
Sabah tartıldım ama bildirim yapmayı unutmuşum , kusura bakmayın.Acelem var , hemen bildirip kaçıyorum müsaadenizle...
Rumuz : Birdy
Geçen hafta : 45 kg
Bu hafta : 45.3 kg (regl olucam bu günlerde ama öküz gibi yemekten de olması muhtemel)
Fark : +0.3 kg
% Fark : ++ 0.666 (hoşgeldin Diablo kardeş , özlemiştim)
Boy : 1.5 m
Beden : 34 (#DirenBirdy)
Liste yapacak arkadaşımın şimdiden ellerine sağlık.Güzel ve ince bir haftasonu diliyorum.Bu arada yılın son listesi ve ben kilo almış olarak girdim listeye , nasıl çıkacağım ise bir başka postun konusu :18::18::18: Ha unutmadan ; Canı tatlı isteyip de yemek istemeyen dostlar için kendim için büyük insanlık içinse küçük bir keşfimi paylaşmak isterim (hatta çoktan keşfedilmiş olması da kuvvetle muhtemel) ; Böyle durumlarda bir-iki ince dilim taze zencefil yemek tatlı isteğini tamamen gideriyor.Tadı kötü evet ama yuttuktan sonra ağzınızda hoş bir ferahlık bırakıyor.Ben denedim , oldu . Cümleten öptüm canlarım
gel canım benim,hep beraber yiyelim1 tencere oldu zaten hepimize yeter
afiyet olsun,yağ olmasın şekerim
geçen hafta biz açlık oyunları2 yi izledik canım..güzeldi..iyi akşamlar kızlarnazcım liste çok güzel olmuş,baya emek vermişsin,ellerine sağlık birincimiz ramaska başta olmak üzere listedeki herkese tebrikler ben üşendim yürüyüşe çıkamadım bu gece ailecek film izleme günümüz her hafta birimiz seçiyoruz izlenecek filmi,bu hafta eşimin sırası önerisi olan var mı şöyle zararsız bir aile filmi
ben kaçtım kızlar,akşama gelmeye çalışırım
hoşgeldin ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim özellikle ilk mesaj çok faydalı bilgiler varmerhblr ben yeni üye oldum bende aranıza katılmak istyrm
niye kaçırdın kine:86::86::86:..ilk sayfayı okumamışınnben niye kaçırdım ki:86:
hoşgeldin..sana da aynı tavsiyede bulunacam canımNe kadar sürede ne kadar veriliyor :)
öncelikle ramaskacığımı ve de tüm arkadaşlarımı kutluyorum
nazcım eline emeğine sağlık
inşallah canım
0 kaçamak ve de yürüyüşle haftaya da iddialıyım diyosun yani kardelenelimsüpersin gerçekten,o kaa cıss yaptım dedin ama tadına bile bakmıycakmışsın
üzülme tatlışım haftaya vericez kesin..:13::13:
ben de geliyom ben de ben de..
4.5 hızda 30 dk yüründü 1 kase yogurt çorbası salata üzerine ev usulu döner bulaşıklarda toplandı civcivler gelince onlarada ayrı bi sofra kurulacakbirazdanda çay keyfi 0 kaçamak haftayada umarım gider kilocuklar
Tesekkür ederim :) basarilar diliyorumgeçen hafta biz açlık oyunları2 yi izledik canım..güzeldi..
iyi seyirler
hoşgeldin ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim özellikle ilk mesaj çok faydalı bilgiler var..takıldığın yerlerde bizler buradayız.. başarılar.
niye kaçırdın kine:86::86::86:..ilk sayfayı okumamışınn..ödev sana dön de bak bidaha
hoşgeldin..sana da aynı tavsiyede bulunacam canım..ilk sayfa ve ilk mesajı oku takıldığın yerlerde biz buradayız.kişiden kişiye değişir kilo verme.kimi haftada 1-1.5 kilo verirken kimi 100gr -200 gr verebiliyor.. .başarılar..
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım listenizi merak ettim bakmaya geldim ama ne listemaşallah maşallah kilo eren veremeyen herkesleri tebrik ediyorum
ramagaskaaa
ben karataydan tamamen koptum sayılır ama bu topicten kopamıyorum yaa
mıhtarım ara sıra sizinle sohbet etsem ama başka yerlerde diyet yapsam olur muizin istiyorm
aşkolsun makbuşum sana topikte herzaman yer var..:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?