Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

özlemim nabersin..kitap ve film konusunda haklısın..ben de kitabını okuduysam hiç zevk almam filminden...

leylakım kitap seni gaza getirir bize de bulaşır inşallah..
iyiyim canım,sen nasılsınbugünlerde yeniden kitap okumaya başlamak istiyorum ama zorkıza 10-15 kitap daha alıyorum internetten ben de okurum belki..

ıyıyım leylakım ınan 1 ay oldu tartılmadım cesaretım yok:18::18: sendede durma oldu neden acaba yaa bu sorunu hep bırlıkte aşmamız lazım ama nasıl?:44::44::44:
aynen jhone waynen..
iyi akşamlar fıstıklar
afiyet olsun sersumum,ben de kısır yedim, saat 4 te bitti hala yeni yemiş gibiyim,yanında bol çayhaber izliyoruz şu an,sonra hobit izlicemgece de sütlü kahve keyfi
aynı canım benimkilerde iyce şiştiler midede..

ay ben çok sıkıldım o hobitten yarısını anca izledim ..sana kolay gelsin..

Geçmiş olsun sersumum,bi daha çıkmasın o kılcıklar
Kızına da çok geçmiş olsunValla seni dinlesin artık

ahh keşkem ah keşkem..

tam dayaklık valla

dimi papişim:44:ben de akşamdır bakıyorum kızlar gelse de muhabbet etsek diye
nasılsın bacım,kilo durumları nasıl

ıyıyım leylakım ınan 1 ay oldu tartılmadım cesaretım yok:18::18: sendede durma oldu neden acaba yaa bu sorunu hep bırlıkte aşmamız lazım ama nasıl?:44::44::44:

özlemim nabersin..kitap ve film konusunda haklısın..ben de kitabını okuduysam hiç zevk almam filminden...

leylakım kitap seni gaza getirir bize de bulaşır inşallah..

İnşallah bacım

Ben hem kilo veremiyorum hemde tarılmadan duramıyorumSen iyi dayanıyosun papişim
Evet aşmamız lazım ama nasıl:44:Son hedefim doğum günüm 25 şubata kadar fazlalıklarımın çoğundan kurtulucam Bu kez olucak inşallah

aynen öyle..biraz önce babasını çıldırttı adamın tansiyonu çıktı indi,ben karışmadımşimdi iyiumut fakirin ekmeği,düzelecek inşallah
ben de pazardan bazan alıyorum köylülerden ama genellikle k..oğlunun kafessiz hayat logolusu var onu alıyoruzben asıl tavuk yiyemez oldum,organik bike olsa çok az yiyebiliyorumbazı arkadaşlar civar köylerden tavuk kestirip dolaba atıyomuş
papişim merabainsan zayıfladığını hissedemeyince tartılmaya da korkuyo,ben de bazan 1 ay tartılmamcanım bence çözüm kaçamak yapmamak..önceki günlüklerime baktım da hiç kaçamaksız haftalarda 2 kiloya yakın vermişimhele başka bi diyetle 1 ayda 11 kilo vermişim okurken güldüm valla,hey gidi günler

Kızlar bu arada haftalardır yerimde sayıyorum malum...yaptığım tek farklı şey yürüyüşlerimi sabahları aç karnına değil,kahvaltıdan 2 saat sonra yapmaktıSanırım bu bana yaramadı..bu hafta yine aç karnına yürüyücem bakalım

Tavuk bende pek yemiyorum,zaten sevmiyorum da allahtan
1 ayda 11 kilo mu

ayy bazen babamız duymazdan geliyor ama sonra o da müdahil oluyor..ama sonuç aynıı

valla burda organik bulmak mümkün olmadığından ne bulursak alıyoruz ama batıya dönünce ben de çok titiz davranıcam..ben de kızım da çok severiz maalesef tavuğu

anamm hangi diyetmiş kıııı o 11 kilo verdiren...

sen de kendini biliyon cicim hangisi yarıyorsa onu yap haklısın

aynen jhone waynen..

aynı canım benimkilerde iyce şiştiler midede..
ay ben çok sıkıldım o hobitten yarısını anca izledim ..sana kolay gelsin..
ben de daha önce başlarında sıkılıp bırakmıştım ama şimdi 2. si sinemalarda belki onu izlerim diye 1. yi izlicem
Tavuk bende pek yemiyorum,zaten sevmiyorum da allahtan
1 ayda 11 kilo mu
valla ben de şaşırdım,gün gün not almışım kilomu,sonuç bu

ben de daha önce başlarında sıkılıp bırakmıştım ama şimdi 2. si sinemalarda belki onu izlerim diye 1. yi izlicem

valla ben de şaşırdım,gün gün not almışım kilomu,sonuç bu

belki biara ben de denerim yeniden...

kıss sölesene bee hangi diyet yada link ver bakalım biz de günlüğüne..şok merak ettim şokk

5 günde 5 kilo diyetitam 1 ay yapmışım,ilk 5 günde 7 kilo gitmiş,düşünün nasıl bi meto bendakitabi 5 gün verip 2 gün birazı alınıyo,öyle öyle..ama sağlıklı değilmuhtemelen kaslardan filan verdim:18:bi de pilates yapardım o vakitler haftada 3 güno da etkili olmuştur muhakkak

belki biara ben de denerim yeniden...
kıss sölesene bee hangi diyet yada link ver bakalım biz de günlüğüne..şok merak ettim şokk
ben bu klavyeye alışık değilim geç yazıyorum ilahi çok güldümkıss günlüğüm yok burda kendi bilgisayarımda tutuyodum günlük,hala da yazıyorum

vayy süpermişş..ama haklısın sağlıklı değildir..biz de ne diyetler yaptık bee ömrümüz kilo derdiyle geçtii
ben bu klavyeye alışık değilim geç yazıyorum ilahi çok güldümkıss günlüğüm yok burda kendi bilgisayarımda tutuyodum günlük,hala da yazıyorum

ne biliim bee burda diyet günlükleri var ya onlardan açtın zannetim..

vayy süpermişş..ama haklısın sağlıklı değildir..biz de ne diyetler yaptık bee ömrümüz kilo derdiyle geçtii

ne biliim bee burda diyet günlükleri var ya onlardan açtın zannetim..
benim günlüğüm bu topikbugün dolabıma baktım da..iyi markalar indirime girdikçe bişeyler alıp koymuşum..ha bu kış giyerim ha bu yaz giyerim diye diye seneler geçmiş,hala giyicemartık zayıflamayı takıntı yapmıyorum,Allah ömür verirse yaşlılıkta dejeneratif hastalıklara yakalanmayayım,sağlıklı olayım derdindeyim,malum yaş 43..

sersumum,leylakım..ben film izlemeye başlıcam,öptüm canlarım siziiyi geceler

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakem
burdada debrem oldu kızlar çok korktuk dolaplar falan nasıl sallandı anlatamam yavrum çok korktu hiç yaşamamıştı böle bişey
bende öğlen uyuyunca baya dinlendim birazda kitabımı okudum limonlu suyumu içtim çayımızıda içtik
öpüyorum canlar

Selam ahali , umarım hepinizin keyfi yerindedir benim bugün temizlik günümdü o yüzden anca gelebildim geçmişi okuyamadım ama listeyi gördüm çoğunluk vermiş tebrikler. Leylak'a çok şaşırdım ama kesin bir sebebi vardır üzülme canım kilo alanlar ise bekliyolardır zaten benim gibi kaçamak yapmışlardır kesin

ben bu sabah yine kabız halde 63.4 çıktım her zaman kahvaltıdan kısa süre sonra wc ye çıkardım bugün akşam üstü anca çıkabildim tek tesellim bugün kaçamaksız 2 öğün ve 2. öğünü 3,5 da yapıp temizlik nedeniyle hep ayaktaydım şimdi kakaolu süt içiyorum,birazdan duş alcam sonrada sızarım herhalde hepinize mutlu hafta sonları canlar

geçmiş olsun canım..Allah bir daha göstermesin..
sersumum,leylakım..ben film izlemeye başlıcam,öptüm canlarım siziiyi geceler
iyi seyirler cicimbu arada avatarın da pek hoşş diycem diycem unutuyom..belgin doruk hanım...:)doğru görüyorum demiii..:)
ah sorma benim de dolapta bekleyen giysilerim çok..herşeyin başı sağlık haklısın

selam canım..kaçmışın hemen..görüşürüz sonra

Son düzenleme:

Dediğim gibi duşumu aldım yoğurt mayaladım geldim canım

Filizcim Allah beterinden saklasın canım

Sersum özlemin avatarındaki B.D değil Sophia Loren bence :44:

Dolapta giysi mevzuna hiç girmiyim yaa hızla kilo verdiğimde bollaşanların çoğunu verdim ki bidaha masraf olur korkusuyla kilomu sabit

tutayım diye menopozu pek önemsememiştim ama şimdi anlıyorumki fazla küçümsemişim misal şu an büst kısmım

yanıyo neyseki bazı kotlarımı kızıma vermiştim hevesini alana kadar yırtmadan giyerse ne ala

evet yaa sen doğru görmüşün..ben de dikkatli bakınca tanıdım..ama belgin teyzemizin de öyle pozları vardı hanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…