Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Naz8'cim liste için teşekkürler ellerine kollarina sağlık çok güzel hazirlamissin.
Ramaska yılın son haftasina kilo vererek ve birinci olarak bitirdin Tebrikler arkadasim.
Kilo veren ve yeremeyen tüm arkadaslari kutlar yeni yilin ilk haftasinda herkes kilo vererek gelmesi diegiyle mutlu haftasonu gecirmeniz dileğiyle.
Bizim de pazar günü annane ve dedemiz geliyor kizim dogum gunu icin sali aksami dogum gunu partimiz var sizleride beklerim fotolar yuklerim inşallah .yeni yil ve ilk dogum günü hazirliklar yapcam bakalim nasil bi sofra ortaya cikcak. Tabi ki tatlarina bakcam hepsinin ama aksam leptini bozar miyim yada diger sabah kahvalti da mi yerim bilinmez:)))))

Son düzenleme:
geçen hafta biz açlık oyunları2 yi izledik canım..güzeldi..
iyi seyirler

niye kaçırdın kine:86::86::86:..ilk sayfayı okumamışınn..ödev sana dön de bak bidaha
kitaplarını okuduktan sonra filmleri çok yavan geliyo,ben 1. sini izliyim dedim daha başında bıraktım,kitaplar harikaydı
listemi beğenmenize çooookkkk sevindiiiiimmmmm

günaydın kızlar
şimdi kahvaltıdan kalktım,öncesinde 2 bardak limonlu ılık su
salçalı omlet,ceviz ve peynir..yoğurttan lor yapmıştım çok lezzetli olmuş,birazda ondanşimdi de eşimle kahve keyfi

selam kızlar bugün yine hasta şekilde kalktım grip fena vurdu
birde pazarım vardı sabah 9 buçukta gittim 11 e doğru geldim ama ne geliş çok fenaydım bacaklarımın içleri sızlıyo
hemen yerleştirdim dolaba sonra birde tarhana çorbası yaptım kendime bol acılı 1 buçuk tabak içmişim 1 büyük bardakta limonlu su içtim grip hapımı içip yattım kızımın gelmesiyle kalkmışım durum böyle
sabah
1 yumurta zeytin 2 mandalin
öğlen
1 buçuk tabak acılı tarhana çorbası
akşam
1 kase acılı tarhana çorbası
1 tabak ıspanak
sonunda süt bulabildim pazardan hemen yoğurdumuda yaptım
yufka aldım muz aldım salı günü akşamına muzlu yaş pasta ve nokul yapmayı düşünüyorum
annemde gelecek pek kutlama yapmıyoruz ama tv de güzel şeyler oluyor onları izlerken iyi gidiyor bişeler yemek

İyi hafta sonları sabah kendime klasik kahvaltı ev halkına cıslı kahvaltı sonrasında ortalık topla ev süpür pazara gitmece şimdi oturdum bi kahve içiyorum sonrasında yemek yapmaca yogurt çorbası var yanına ıspanak yemeği daha ne olsun

sabah
marul ve beyaz peynir
karışık çerez

ikindi

3 dilim etliekmek
1 kase yoğurt
2 çatal sacararası kendileri konyanın meeşhur tatlısı efendim
1 avuç kaju-badem-ceviz fındık karışımı

misafirim var yatılı olanından pazartesiye kadar anca bildirim kızlar

İyi akşamlar kızlar
Bugün hocamızın son kitabını aldım,iyi ki de almışım,tekrar hipnotize oldum diyebilirimŞimdilik okuduğum kadarıyla ben gibi yumurtadan bıkanların kahvaltıda;söğüş et,köfte veye domates suyunda haşlanmış kurufasülye yiyebileceğimizi öğrendim

kızlarrsss napıyonuz bakemm....herkeşler burda galibaa...ben de bacaklarımı yoldum geldim..eşim toplantıda kızım gene hasta uyuyor..
bugün bana milyonuncu kez anne seni söz dinliycem bidaaa dedii

sabah eşimle dışarıda kahvaltıdaydık gene .kızıma ilaç almak için çıkınca böyle oldu gene.(ay ne çok gene dedim gene ).bide garip bişey oldu..kahvaltı salonuna girdik yedik içtik..en son bi keyif çayı daha içelim dedik salon sahibi çay bitti kusura bakmayın isterseniz bitkiçayı verelim dedi..şaşırdık tabee..meğer bugün kepenk kapatma varmış adam biz devamlı müşteriyiz diye bizi geri çevirememiş kendilerine kadar demledikleri çaydan vermişler..sağolnun dedik çıktık..biz çıkınca dükkanı kapadılar..tabii alışveriş de yapamadık heryer kapalı..işte kızlar buraların hali malum...az bi cıss yedim..

2. öğünümde 2 kase kısır çay vedene çayyyy...

Son düzenleme:
iyi akşamlar canımarada okuyup bilgileri tazelemek lazımben almadım son kitabı daha:26:valla yumurta aşığıyım şahsen eskiden beri severdimbenim için nema problema
Ya yakmasi icin bir kac sey önerebilirmisiniz kizlar.... Hizli kilo vermem lazim
kelin ilacı olsa başına sürermişameliyat gibi zorunlu bir durum yoksa hızlı kilo vermek metabolizmaya ciddi hasar verebilir,önce sağlık

geçmiş olsun,bu ergenyuslar olgunlaşana kadar biz miadı dolduracaz valladinlemezse hakettiği bir şeye izin verme
Allah sabır versin canımneyseki az kaldı tayininize:26:nolacak bu gidişat:18lan vatandaşa oluyo tabii

özlemim nabersin..kitap ve film konusunda haklısın..ben de kitabını okuduysam hiç zevk almam filminden...

leylakım kitap seni gaza getirir bize de bulaşır inşallah..

dimi papişim:44:ben de akşamdır bakıyorum kızlar gelse de muhabbet etsek diye
nasılsın bacım,kilo durumları nasıl

ıyıyım leylakım ınan 1 ay oldu tartılmadım cesaretım yok:18::18: sendede durma oldu neden acaba yaa bu sorunu hep bırlıkte aşmamız lazım ama nasıl?:44::44::44:

iyi akşamlar fıstıklar
afiyet olsun sersumum,ben de kısır yedim, saat 4 te bitti hala yeni yemiş gibiyim,yanında bol çayhaber izliyoruz şu an,sonra hobit izlicemgece de sütlü kahve keyfi

geçmiş olsun,bu ergenyuslar olgunlaşana kadar biz miadı dolduracaz valladinlemezse hakettiği bir şeye izin verme
Allah sabır versin canımneyseki az kaldı tayininize:26:nolacak bu gidişat:18lan vatandaşa oluyo tabii

amaannn özlemim aynı nakarat hep aynı aynııı değişmez bunlar..

alıştık artık canım biz..ama tabii ki olan vatandaşa oluyor..tehditle yıldırmışlar herkesi..

hayırlısıyla bitirelim ama kalanlara da yazık..

Geçmiş olsun sersumum,bi daha çıkmasın o kılcıklar
Kızına da çok geçmiş olsunValla seni dinlesin artık

Ben bıktıım yımurtadan özlemimAslında doğal yumurtayı yiyebiliyorum yine de,markettekileri hiç yiyemiyorum midemi bulandırıyoYiyebiliyosan ne güzrl canım ya,yumurtadan daha çok tutan bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…