Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben kaçmak durumundayım..kızım çok huysuzlanıyor...öptüm senii..yarın görüşürüz...

evet yaa sen doğru görmüşün..ben de dikkatli bakınca tanıdım..ama belgin teyzemizin de öyle pozları vardı hanii...

gelmişsin tekrar selam bende bu arada geçmişe baktım he Belgin teyzeninde vardı üle pozları haklısın

Bu arada filiz halen düzelememiş zor iş yaw çorbasını bile kendi yapmış bide hasta hasta pazara git gel yerleştir falan bu erkek milleti ne işe yarıyo ki nukel ne oluyor Filizcim :44.

Leylak o bilgiler ilk kitabında 2. kitabında da vardı canım

Özlem loru nasıl yaptın (sirke,limon falan mı ?)

Sersum kızın hala düzelmedimi ki hala söz dinliycem diye sayıklıyo :44:

Kardelencim o yağda mantı resmi içli köfteye benziyodu (tombiklikten) tarif ise çiğ böreğe benziyo tek fark mayalı hamur olması sanırım ama her türlüsü güzel dimi ben artık çok sevdiğim cıss ları hiç yemiyorum çünki bi başlarsam durduramam tabak tabak yerim ondan sonra çorap söküğü gibi devamı gelir ,bide senin gibi mantıklı davranıp iki kat yürüyüş falanda yapamıycağımı bildiğim için ...ama yılbaşında fena yemeyi düşünüyorum

Cakmel o konya tatlısını bi tarif etseydinde merakta kalmasaydık bacım

Leylak o bilgiler ilk kitabında 2. kitabında da vardı canım

Canım bende sadece ilk kitap var,onda da kahvaltı seçeneğinde;yazdıklarımla ilgili bişey okumadım hiç,ya da unuttumbir tek soğuk balığı hatırlıyorum:44iğer kitapları elimde yok,o yüzden yazıyorsa da ben ilk kez okudum

Son düzenleme:
oyyy kayınçoların hasıı burdaymışş...:13::13::13:

naber Sersum bi sen varsın bide ben kayınçon gelmiş kaçmış sanırım

Bu sabahda 63.4 çıktım artık iyici sıktı bu meto bugün 2.5 öğün yapcam yeşil mercimek yemeği düşünüyorum kabızlık için sabah 3 kayısı,1 greyfurt yedim 1 tatlı kaşığıda keten tohumu çiğnedim dün akşamdan beri tık yok deliricem yaaa öğlen yoğurda yulaf kepeği katıp yicem bakalım nolcek :44: bu arada ateş basmalarım çok sıklaşıp şiddetlenmeye başladı burnumdan solumaya başladım yani

Çiğdooooooooooooooş rakibem nerelerdesin hala yoğunmusun ,arada bi ses ver çıtırığım yaa merak ediyos saza söze gelmiyon bi heberde vermiyon

Ben 2 kitabıda birilerine verdim ama kitapta yazdığından eminim hatta internette yazılarında da var doğu ve güneydoğuda öyle yerlermiş kurufasulyeyi bide kavurma tarzı soğuk eti, kuzey ülkelerinde ise balıketini sabah da tüketiyolarmış diye hatırlıyorum

bi yazında aç karnına yürüycem demişsin ya, bende son bir kaç gün 2 yada 2.5 öğün yapıp erken yiyerek günü tamamladım ama tık yok acaba vücut açlık modunamı girdi kendini kilitledi diye düşünmeye başladım yani uzun süre açlığın üstüne yürürsen seninkide iyice korumaya alıp stop etmesin demek istiyorum :44: valla yarında tartıda bi fark göremezsem bu sefer sık sık az yemeyi düşünüyorum

kaçmış evet..

valla benim metoya da yılbaşı sonrası şok düşünüyorum..daha araştırmaktayım..bakalım..

Allah yardımcın olsun..:26:bakalım biz noolucaz bu menapozda..:18::18::18:

çido çok yoğun ..gelemiyo..

ahh ahh bir çorba yapanımız bile yok

tekrarladı canım..dinlemiyor ki beni..dolaptan soğuk süt içiyor lıkır lıkır..incecik gömlek okula giderken içinde içlik yok..üstüne penye hırka..utanmasa kaban bile giymeyecek...offfff

Kaç tabi canım bende çok yorulmuştum zaten sızabilirim her an, iyi geceler bende öptüm seni ve kuzunu görüşürüz

bu gece hepimiz salonda uyuduk sayesinde..hanfendi hastaymış ya ateşi çıkarsaymış..eşime de kıyamadım garibim atıyoz hep yataktan..son karar kanepeleri açtık yattık..

Valla canım ne bileyim 2-3 haftadır kahvaltıdan sonra yürüdüm ama kilo veremedim..bana kahvaltı öncesi yarıyoBakalım görücez artık

İyi pazarlar kızlar
Kahvaltım
Omlet
Zeytin
peynir
kurutulmuş domates
omega 3

akşama da ızgara hamsi ve salata

Özlem loru nasıl yaptın (sirke,limon falan mı ?)
yoğurdu sulandırıp kaynattım,soğuyunca da beze koyup süzdürdüm canım,içine bişey katmadım gayet güzel oldu
geçmiş olsun canım,depremin düşüncesi bile ürkütücü
iyi seyirler cicimbu arada avatarın da pek hoşş diycem diycem unutuyom..belgin doruk hanım...:)doğru görüyorum demiii..:)

sarhoşum bilmiş canım Sofia Lorengenç kızken bi arkadaşım bana sofiyya derdi bazanaklıma geldi avatar yaptımhatta daha belirgin bir resmini koyayım

yarım saattir yazmaya çalışıyorum,bi sorun var anlayamadım
günaydın kızlar
kahvaltım
biraz menemen,kaşarlı omlet,peynir,3 zeytin,bol fıstık,bol çay

oyy sofii hanımm...yakışır...

afiyet olsun..

2013 yılının son temizliğini yaptım Allahım yine yeni yılda da temizlik yapacak güç ya da gücümü daha keyifli şeylere harcarken temizliği de yaptıracak kadar para ver , dinimiz , amin

2013 yılının son temizliğini yaptım Allahım yine yeni yılda da temizlik yapacak güç ya da gücümü daha keyifli şeylere harcarken temizliği de yaptıracak kadar para ver , dinimiz , amin

eline koluna beline diline sağlık..dinimiz aminn

2. öğünüm

4 lahana 2 yaprak sarma
1 biber dolma
yoğurt
salata

üstüne saat 16.30 da ev süpürüldü silindi ..(sabahtan beri totom kalkmadı kayınçom yılın son temizliği diyince amanın 2014 e pis girmeyeyim dedim silkindim..).kocişim çay koymuş şimdi de onu içicez..buyrun..

canııım,acele çıktım görmedim kusura bakma
nasılsın kuzuum?

afiyet olsun sersumumellerine sağlık güle güle kirlenin datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…