evet yaa sen doğru görmüşün..ben de dikkatli bakınca tanıdım ..ama belgin teyzemizin de öyle pozları vardı hanii...
ben kaçmak durumundayım..kızım çok huysuzlanıyor...öptüm senii. .yarın görüşürüz...
Leylak o bilgiler ilk kitabında 2. kitabında da vardı canım
oyyy kayınçoların hasıı burdaymışş...:13::13::13:
Canım bende sadece ilk kitap var,onda da kahvaltı seçeneğinde;yazdıklarımla ilgili bişey okumadım hiç,ya da unuttumbir tek soğuk balığı hatırlıyorum:44 iğer kitapları elimde yok,o yüzden yazıyorsa da ben ilk kez okudum
naber Sersum bi sen varsın bide ben kayınçon gelmiş kaçmış sanırım
Bu sabahda 63.4 çıktım artık iyici sıktı bu meto bugün 2.5 öğün yapcam yeşil mercimek yemeği düşünüyorum kabızlık içinsabah 3 kayısı,1 greyfurt yedim 1 tatlı kaşığıda keten tohumu çiğnedim dün akşamdan beri tık yok deliricem yaaa öğlen yoğurda yulaf kepeği katıp yicem bakalım nolcek :44: bu arada ateş basmalarım çok sıklaşıp şiddetlenmeye başladı burnumdan solumaya başladım yani
Çiğdooooooooooooooş rakibem nerelerdesin hala yoğunmusun ,arada bi ses ver çıtırığım yaa merak ediyos saza söze gelmiyon bi heberde vermiyon
gelmişsin tekrar selam bende bu arada geçmişe baktım he Belgin teyzeninde vardı üle pozları haklısın
Bu arada filiz halen düzelememiş zor iş yaw çorbasını bile kendi yapmış bide hasta hasta pazara git gel yerleştir falan bu erkek milleti ne işe yarıyo kinukel ne oluyor Filizcim :44.
Sersum kızın hala düzelmedimi ki hala söz dinliycem diye sayıklıyo :44:
:
Kaç tabi canım bende çok yorulmuştum zaten sızabilirim her an, iyi geceler bende öptüm seni ve kuzunugörüşürüz
Ben 2 kitabıda birilerine verdim ama kitapta yazdığından eminim hatta internette yazılarında da var doğu ve güneydoğuda öyle yerlermiş kurufasulyeyi bide kavurma tarzı soğuk eti, kuzey ülkelerinde ise balıketini sabah da tüketiyolarmış diye hatırlıyorum
bi yazında aç karnına yürüycem demişsin ya, bende son bir kaç gün 2 yada 2.5 öğün yapıp erken yiyerek günü tamamladım ama tık yok acaba vücut açlık modunamı girdi kendini kilitledi diye düşünmeye başladım yani uzun süre açlığın üstüne yürürsen seninkide iyice korumaya alıp stop etmesin demek istiyorum :44: valla yarında tartıda bi fark göremezsem bu sefer sık sık az yemeyi düşünüyorum
yoğurdu sulandırıp kaynattım,soğuyunca da beze koyup süzdürdüm canım,içine bişey katmadım gayet güzel olduÖzlem loru nasıl yaptın (sirke,limon falan mı ?)
geçmiş olsun canım,depremin düşüncesi bile ürkütücüiyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakem
burdada debrem oldu kızlar çok korktuk dolaplar falan nasıl sallandı anlatamam yavrum çok korktu hiç yaşamamıştı böle bişey
bende öğlen uyuyunca baya dinlendim birazda kitabımı okudum limonlu suyumu içtim çayımızıda içtik
öpüyorum canlar
iyi seyirler cicimbu arada avatarın da pek hoşş diycem diycem unutuyom..belgin doruk hanım...:)doğru görüyorum demiii..:)
sarhoşum bilmiş canım Sofia Lorengenç kızken bi arkadaşım bana sofiyya derdi bazan aklıma geldi avatar yaptım hatta daha belirgin bir resmini koyayım
yarım saattir yazmaya çalışıyorum,bi sorun var anlayamadım
günaydın kızlar
kahvaltım
biraz menemen,kaşarlı omlet,peynir,3 zeytin,bol fıstık,bol çay
2013 yılının son temizliğini yaptımAllahım yine yeni yılda da temizlik yapacak güç ya da gücümü daha keyifli şeylere harcarken temizliği de yaptıracak kadar para ver , dinimiz , amin
naber yavruuu
2. öğünüm
4 lahana 2 yaprak sarma
1 biber dolma
yoğurt
salata
üstüne saat 16.30 da ev süpürüldü silindi ..(sabahtan beri totom kalkmadıkayınçom yılın son temizliği diyince amanın 2014 e pis girmeyeyim dedim silkindim.. ).kocişim çay koymuş şimdi de onu içicez..buyrun..
canııım,acele çıktım görmedim kusura bakma
nasılsın kuzuum?
afiyet olsun sersumumellerine sağlık güle güle kirlenin datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?