Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cakmel o konya tatlısını bi tarif etseydin de merakta kalmasaydık bacım

yavrum; baklava hamurunu incecik açarsın, içine cevizi basarsın tabiii tereyağını da ,sonra rulo yararsın onuda ister kuzinede ister taş fırında pişirirsin en kötü ev fırınıda olabilir, sonra şerbeti dökersin üzerine,birde antep fıstığından süs yatın mı sıcak sıcak yersin

evet ; bu gün karatay maratay hak getire....
ama yarın tam gaz devam inşallah....
bu gün
ıspanaklı tahinli fındık kurabiye 1 tane
ıslak hind.cevizli zenci kurabiye 1 tane
dondurmalı pasta 1 dilim
kandil simidi 1 tane
baharatlı kurabiye 1 tane
1 tane çikolata

avuç içi et kavurma
5-6 dal marul
2 kase yoğurt
1 kase salata
yediklerim bunlardı

misafir olunca cozuttum ama telafi olacak başka yolu yoookk

misafir ithal olunca yemek zorunda kaldım
''eeee ne demişler kaçınılmassa zevk almaya bak''bende öle yaptımmmm

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar size bi sorum olacaktı bebeğim için karaciğer yahnisi pişirmek istiyorum ama kurbanda karaciğeri 3e bölüp buzluğa atmıştım damarların içinden sarı sarı sıvılar akmıştı bu normal mi? eşime sordum zehirli olan öd kısmını patlatmadan kesmişler ama karaciğerin içindeki damardan sarı sıvı akar mı?

kizlar gunaydinnnnnnnnnnnn...............

naz canim liste icin tesekkurler ellerine saglik....

sersum canim kuzuna gecmis olsun...

ALYAdan haber varmi merak ettim...

arkadaslar ben sizlere tesekkur ediyorum beraber oldugumuz birbirimize destek oldugumuz icin....

cumartesi kizimin okulunda yeni yil kutlamasina gittim.kizimda tinkerbell kostumu giydi...kizim somestr ve yeni yil tatilinde bugun bizde agacimizi susluycez...sadece dekorasyon amacli.

ins.2014te topikce temiz bir sayfa acariz kilo verip kacamak sifir olan ve yaza citir olarak gireriz tabii once saglik...yarin guzel bir sofra

kurmayi dusunuyorum ins....cok abartmadan yemeyi dusunuyorum...ama sonraki gun SIKIYONETIM ilan edicem kendime...

bu arada temizlik yaptim hali perde ve camlari hallettim...

kizlar herse guzel gunler.......

kizlar gunaydinnnnnnnnnnnn...............

naz canim liste icin tesekkurler ellerine saglik....

sersum canim kuzuna gecmis olsun...

ALYAdan haber varmi merak ettim...

arkadaslar ben sizlere tesekkur ediyorum beraber oldugumuz birbirimize destek oldugumuz icin....

cumartesi kizimin okulunda yeni yil kutlamasina gittim.kizimda tinkerbell kostumu giydi...kizim somestr ve yeni yil tatilinde bugun bizde agacimizi susluycez...sadece dekorasyon amacli.

ins.2014te topikce temiz bir sayfa acariz kilo verip kacamak sifir olan ve yaza citir olarak gireriz tabii once saglik...yarin guzel bir sofra

kurmayi dusunuyorum ins....cok abartmadan yemeyi dusunuyorum...ama sonraki gun SIKIYONETIM ilan edicem kendime...

bu arada temizlik yaptim hali perde ve camlari hallettim...

kizlar herse guzel gunler.......

hiçbir fikrim yok ama kasaba sormalı bence..aman Allah korusun kuzucuğa bişey olmasın..bence emin olmadan yapma canım
sağol canım..

ay ne tatlı olmuştur kuzucuk..
canımcım zaten bizim kutladığımız noel değil ki noel 25 Aralık biz yeni bir yılı kutluyoruz.ve benim bu konuda içim gayet rahat vee çam ağacının(tabii yapay olan)süslenmesine de bayılırım..ama biz 2 yıldır burada herşeylerimiz kutuda olduğu için süsleyemiyoruz..seneye inşallah süsleyip resmini de koyarım..Allah hepimize hayırlı mutlu ve huzurlu bir yıl nasip etsin..veee çıtırık olduğumuz bir yıl

sabah kahvaltım biraz tuhaf oldu ama

4 adet lahana sarması
yoğurt
çay çayy

umarım yarın da çok kaçamak yapmadan atlatırız kızlar...ben fırında bütün tavık yapmayı düşünüyorum..yanına da meze çeşitleri..hafif olanlarından..bir de üstüne kar yağarsa ne kaaa güzel olur..

sen bilirsin ama ,nazcığım ben olsam asla yedirmem içinde şüphe varsa sende yapma boşver, çünkü annelik öyle bir şey ki; mevla bizim yüreğimize her şeyi hissettiriyor

kahvaltım
yumurtalı bol yeşillik salatası
2 kupa süt
7 zeytin
3 gün kurusu

öğleye

yoğurtlu kereviz
kurutulmuş yeşil fasulye

akşama
çay fıstık ikilisi
inşallah...

yıl başı için hiç bir planım yok normal bir gün gibi geçicek tabikiii, çünkü biz müslümanlar için normal bir gün

kıslar...nerdesiniz beyaa...neslihancım günaydın sen geldin galibaa...

öğlen iş yerinde saç kavurma gözüküyor gidip görücez..

akşama pazı yaptım ıspanak gibi..yoğurtlu ...en azından bugünü kaçamaksız atlatıp yarını da az vukuatla atlatıp sonrasında düzene girmeyi umuyorum...tavuğu aldım doldurayım diyorum ama bulgurlu olunca nasıl olur karar veremedim :44::44:..belki sadece fırınlarım yanına pilav yaparım..kızım için de 1 küçük pasta alıcam..pancar bulabilirsem yoğurtlu pancar acılı ezme patlıcanközleme yapmak planımda..
eh 1-2 kadehte yuvarlarım malum..karatay hocam kusura kalmasın garii..kırk yılda bir olur okaaa..ertesinde sıkı tutarak olayı kapatırım..iğneoyam ilk liste senin yine efsane olacaksın heralde..

Son düzenleme:
napayysunn...sen naapçan hiltona mı gidiyon dedemana mı..biz yer bulamadık burda mecbur evde kutluyacaz..

Son düzenleme:
geleni kaçırıyom yavv...özoooo nereye kaçtın kıss....

leylaamm temizlik bitti miii

günaydın çıtır çerezleriyi bir hafta olsun inşallah:80:ben de 2 ocağa kadar rölantideyim,kilo vermek değil korumaya çalışıyorum:124:sonra sıkıyönetim başlayacak:128:
haziran sonunda bu iş ya bitecek ya biteceken önemlisi de bunu hiç açlık çekmeden,sağlığımızı bozmadan yapmış olacağız
dün akşam bol bol,haşlanmış buğdayı yoğurda karıştırıp nane ekip yedim,çekirdek çitledim,bu sabah kkk yaptım,azcık da helva yedim:26:şimdi çay içip işlerimi bitireceğimgörüşürüz

geleni kaçırıyom yavv...özoooo nereye kaçtın kıss....leylaamm temizlik bitti miii
yazarken bişeyler araya giriyo,onları halledeyim derken sayfa zamanaşımına uğruyo
napayysunn...sen naapçan hiltona mı gidiyon dedemana mı..biz yer bulamadık burda mecbur evde kutluyacaz..
ev palasa gidicem tatlımyılbaşını dışarıda geçirmeyi hiç sevmem zaten,evde yayılmak dururkenama önce sinema ya da benzer bişey yapıp sonra eve kapanırsak daha iyi olurfazla içme bak lojmanda şu türküyü duymasın kimse.."hakkarinin bağları da büklüm büklüm yollaarı..ne zaman sarhoş oldum da kaldırameyoom kollarıı"

hımmm..ondan ötürüü..

aynen cicim en güzeli ptt değil mi..

valla olabilürrr özlemimm hakkari sosyetesi benden sorulur..hakkari tv ye çıkabilirm her an..

hımmm..ondan ötürüü..
aynen cicim en güzeli ptt değil mi..
valla olabilürrr özlemimm hakkari sosyetesi benden sorulur..hakkari tv ye çıkabilirm her an..
ptt ne kıss,bildiğimiz posta telgraf telefon idaresi mi,öyleyse ne alakaaaanamadım
bence sen karatay hakkari şubesi olarak incecik olmuş halinle çık tv yememleketinizin cefasını çektiysem de bana böyle bi güzelliği de oldu dersin

ayyy teessüf ederim nasıl bilmezsin ev palascı olarak..p=pijama t=terlik t=televizyon..=PTT

ayy inşallah haziran da 65 olcam başka yolu yok cicim..ben leylağa da söyledim geçen yıl da aynıydı durumum..bu ay benim son ayım yılbaşı ,benim doğumgünüm sonra kızımın sonra eşimin bitiyor..artık bahane kalmıyor ve sersum hızlanıyor cicim..bak görürsünüz..geçen yıl da aynı olduydu

artık biraz daha iyiyim sarfoşum sağolasın o tarhana var yaaa çok iyi geldi bu sabahda içtim üşütmemeye çalışıyorum canım yanlışmı yazdım acep nokul dicektim tahin ve pekmezden yapıyoruz biz onu aslında mayalı hamurdan oluyoda ben yorulmamak için bu haldeyken hazır yufkadan yapıcam annem gelecekte canı çekmiş onun için yapıyorum
sağol canım hakikaten çok korkduyduk herkezde hissetmiş burda artçılarda olmuş ama onları hissetmedik eşimde zaten dışardaydı eve doğru yürüyodu allah esirgesin herkezi

selam kızlar
kahvaltım
sıcak bir tarhana çorbası oldu
1 tanede mandalin
öğlen
2 yumurta, tereyağı az bi ekmekle
yoğurt 1 mandalin
akşamada
1 lahmacun ayran
dışarıda bi işimiz vardı dışarıdada en uygun yemek bu zaten canım da fazla bişey istemiyo

geleni kaçırıyom yavv...özoooo nereye kaçtın kıss....

leylaamm temizlik bitti miii

temizlik bitti ben de bittim bacımama her yer pür-i pak oldubu arada regli de oldum,2 gün sonra olucaktım halbuki:44:yılbaşından sonra geleydi iyiydi

ben 17:00 itibariyle fıstığımı yedim ,çayımı içtim ağzımı kapattım. 60 dk lık yürüyüşümü yaptım 3 gündür misafir var diye sporun üstüne yattığım gibi yememem gereken her şeyi de mideye atmıştım. lakin misafir gitti,karatay geldi.
oğlumu kontrole götürdüm bide ne göreyim 2 ayda bizim bebiş 700 gr almış aklım karıştı, başımdan kaynar sular döküldü. bende artık bitki çayını rafa kaldırdım öyle işte kızalr...

şimdi ben kaçar yine gelmeye çalışcam inşallah. bu günü zayiatsız atlattım çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…