Cakmel o konya tatlısını bi tarif etseydin de merakta kalmasaydık bacım
hiçbir fikrim yok ama kasaba sormalı bence..aman Allah korusun kuzucuğa bişey olmasın..bence emin olmadan yapma canımiyi geceler kızlar size bi sorum olacaktı bebeğim için karaciğer yahnisi pişirmek istiyorum ama kurbanda karaciğeri 3e bölüp buzluğa atmıştım damarların içinden sarı sarı sıvılar akmıştı bu normal mi? eşime sordum zehirli olan öd kısmını patlatmadan kesmişler ama karaciğerin içindeki damardan sarı sıvı akar mı?
sağol canım..kizlar gunaydinnnnnnnnnnnn...............
naz canim liste icin tesekkurler ellerine saglik....
sersum canim kuzuna gecmis olsun...
ALYAdan haber varmi merak ettim...
arkadaslar ben sizlere tesekkur ediyorum beraber oldugumuz birbirimize destek oldugumuz icin....
cumartesi kizimin okulunda yeni yil kutlamasina gittim.kizimda tinkerbell kostumu giydi...kizim somestr ve yeni yil tatilinde bugun bizde agacimizi susluycez...sadece dekorasyon amacli.
ins.2014te topikce temiz bir sayfa acariz kilo verip kacamak sifir olan ve yaza citir olarak gireriz tabii once saglik...yarin guzel bir sofra
kurmayi dusunuyorum ins....cok abartmadan yemeyi dusunuyorum...ama sonraki gun SIKIYONETIM ilan edicem kendime...
bu arada temizlik yaptim hali perde ve camlari hallettim...
kizlar herse guzel gunler.......
iyi geceler kızlar size bi sorum olacaktı bebeğim için karaciğer yahnisi pişirmek istiyorum ama kurbanda karaciğeri 3e bölüp buzluğa atmıştım damarların içinden sarı sarı sıvılar akmıştı bu normal mi? eşime sordum zehirli olan öd kısmını patlatmadan kesmişler ama karaciğerin içindeki damardan sarı sıvı akar mı?
yazarken bişeyler araya giriyo,onları halledeyim derken sayfa zamanaşımına uğruyogeleni kaçırıyom yavv...özoooo nereye kaçtın kıss.... leylaamm temizlik bitti miii
ev palasa gidicem tatlımnapayysunn...sen naapçan hiltona mı gidiyon dedemana mı. .biz yer bulamadık burda mecbur evde kutluyacaz..
yazarken bişeyler araya giriyo,onları halledeyim derken sayfa zamanaşımına uğruyo
ev palasa gidicem tatlımyılbaşını dışarıda geçirmeyi hiç sevmem zaten,evde yayılmak dururken ama önce sinema ya da benzer bişey yapıp sonra eve kapanırsak daha iyi olur fazla içme bak lojmanda şu türküyü duymasın kimse.."hakkarinin bağları da büklüm büklüm yollaarı..ne zaman sarhoş oldum da kaldırameyoom kollarıı"
ptt ne kıss,bildiğimiz posta telgraf telefon idaresi mi,öyleyse ne alakahımmm..ondan ötürüü..
aynen cicim en güzeli ptt değil mi..
valla olabilürrr özlemimm hakkari sosyetesi benden sorulur..hakkari tv ye çıkabilirm her an..
ptt ne kıss,bildiğimiz posta telgraf telefon idaresi mi,öyleyse ne alakaaaanamadım
bence sen karatay hakkari şubesi olarak incecik olmuş halinle çık tv yememleketinizin cefasını çektiysem de bana böyle bi güzelliği de oldu dersin
artık biraz daha iyiyim sarfoşum sağolasın o tarhana var yaaa çok iyi geldi bu sabahda içtim üşütmemeye çalışıyorum canım yanlışmı yazdım acep nokul dicektim tahin ve pekmezden yapıyoruz biz onu aslında mayalı hamurdan oluyoda ben yorulmamak için bu haldeyken hazır yufkadan yapıcam annem gelecekte canı çekmiş onun için yapıyorumgelmişsin tekrar selam bende bu arada geçmişe baktım he Belgin teyzeninde vardı üle pozları haklısın
Bu arada filiz halen düzelememiş zor iş yaw çorbasını bile kendi yapmış bide hasta hasta pazara git gel yerleştir falan bu erkek milleti ne işe yarıyo kinukel ne oluyor Filizcim :44.
Leylak o bilgiler ilk kitabında 2. kitabında da vardı canım
Özlem loru nasıl yaptın (sirke,limon falan mı ?)
Sersum kızın hala düzelmedimi ki hala söz dinliycem diye sayıklıyo :44:
Kardelencim o yağda mantı resmi içli köfteye benziyodu (tombiklikten) tarif ise çiğ böreğe benziyo tek fark mayalı hamur olması sanırımama her türlüsü güzel dimi ben artık çok sevdiğim cıss ları hiç yemiyorum çünki bi başlarsam durduramam tabak tabak yerim ondan sonra çorap söküğü gibi devamı gelir ,bide senin gibi mantıklı davranıp iki kat yürüyüş falanda yapamıycağımı bildiğim için ...ama yılbaşında fena yemeyi düşünüyorum
Cakmel o konya tatlısını bi tarif etseydinde merakta kalmasaydık bacım
sağol canım hakikaten çok korkduyduk herkezde hissetmiş burda artçılarda olmuş ama onları hissetmedik eşimde zaten dışardaydı eve doğru yürüyodu allah esirgesin herkeziyoğurdu sulandırıp kaynattım,soğuyunca da beze koyup süzdürdüm canım,içine bişey katmadım gayet güzel oldu
geçmiş olsun canım,depremin düşüncesi bile ürkütücü
sarhoşum bilmiş canım Sofia Lorengenç kızken bi arkadaşım bana sofiyya derdi bazan aklıma geldi avatar yaptım hatta daha belirgin bir resmini koyayım
yarım saattir yazmaya çalışıyorum,bi sorun var anlayamadım
günaydın kızlar
kahvaltım
biraz menemen,kaşarlı omlet,peynir,3 zeytin,bol fıstık,bol çay
geleni kaçırıyom yavv...özoooo nereye kaçtın kıss....
leylaamm temizlik bitti miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?