Selam kızlar
Nasılsınız, ben de daha iyi olucam inşallah, öksürük var bayağı, karatay da yalan oldu bu ara, ama iyi olayım tam gaz devam
Kızımı bugün de yollamadım, sadece öğlen gidip hediyesini verip geldik, yılbaşı kutlaması vardı okulda
Yılbaşında ben de PTT takılıcam kızlar en iyisi
Sersumum tüm tavuğu fırında nasıl yapıyosun canım , bi ara yazar mısın
Canlarım-ciğerlerim , Saygıdeğer Muhtarım ve de Karatayın tüm vefalı dostları ;
İhtimal ki şuan 2013'ün son mesajını yazıyorum , bugüne kadarkilere göstermiş olduğunuz tahammül nedeniyle şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim.
Şu son günler çok hareketli geçiyor , netekim 2014 yılını da hareket-bereket-evrilme-aydınlanma-gülme-eğlenme-silkinme yılı ilan ettim , öyle de geçecek inşallah.Aynısını cümlenize de diliyorum...
Yarın akşam çok kıymetli hayat arkadaşım , nam-ı diğer "eniştenizle" evimizde fırında hindi (enişteniz yapacak) ve iç pilav (bildiğin beyaz bembeyaz pirinçten ben yapıcam ) dan oluşan menümüz var.Bunun dışında minik minik mezeler aldık , kısacası ufak bir akşam yemeği ve saat 10.00 gibi kirvelere akışşşşş
Güzellerim hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı , bereketli , neşeli yeni bir yıl diliyorum.2013 yılında hepiniz çok çalıştınız , çok didindiniz.İnşallah yeni yılda tüm çabalarınızın karşılığını alırsınız.2013 yılı bana sizleri kazandıran yıldı , sayenizde çok güzel dostluklar kurdum , sıkıntılarımı paylaştım , benim nazarımda bana gösterdiğiniz sevgiden ötürü hepiniz zaten çok inceydiniz , umarım yeni yılda sizler de kendinizi gerçek inceliğinizle görebileceğiniz aynalarla karşılaşırsınız.Sağlık problemi yaşayan ya da ailesinda sağlık problemi olan tüm dostlarıma yeni yılda acil şifalar ve sıhhatler diliyorum.Kayıpları olanlara sabırlar diliyorum ve bence en önemlisi çocuklar için umutla büyüyebilecekleri bir ülke diliyorum.
Yeni yılda dostluklar ve şaraplar hariç herşey yenilensin , hayat hepimize güzel sürprizler yapsın , her sabah uyanmak için güzel sebeplerimiz olsun ...
Mutlu yıllar ...
NOT : Mesaj çok duygusal olmuş , aklıma "Birdy bu kez güldürmedi" esprisi geldi ama gülemiyorum çünkü yüzümde kil maskesi var.Ay evet Tanrım ya , bi de lütfen ciltlerimiz kaymak gibi olsun ...
hımmm harika görünüyorah ficansım ahh bu sezon da başladı hastalık mevsimi..Allah beterinden saklasın..
en büyük PTT
tarifimi de veriim cicim yarın fırsatını bulursam resmini de koyarım..malum karataycıların sayfasına da koyucam nasılsa..
bütün tavuğu önce haşlıyorum direk fırınlayınca içi pişmiyor..
haşladıktan sonra üzerine 1 limon ve zeytin yağı karışımını bolca sürüyorum ve cupp fırına..heryeri nar gibi kızarana kadar pişiriyorum..içine pilav doldurmayı düşünüyordum lakin vazgeçtim..pilav eziliyor ve tadı bozuluyor bence..yanına ayrıca yaparak servis edicem..
buna ne denir kii..alkışlıyorum senii ve hepiciğine tüm kalbimle katılıyorum..Canlarım-ciğerlerim , Saygıdeğer Muhtarım ve de Karatayın tüm vefalı dostları ;
İhtimal ki şuan 2013'ün son mesajını yazıyorum , bugüne kadarkilere göstermiş olduğunuz tahammül nedeniyle şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim.
Şu son günler çok hareketli geçiyor , netekim 2014 yılını da hareket-bereket-evrilme-aydınlanma-gülme-eğlenme-silkinme yılı ilan ettim , öyle de geçecek inşallah.Aynısını cümlenize de diliyorum...
Yarın akşam çok kıymetli hayat arkadaşım , nam-ı diğer "eniştenizle" evimizde fırında hindi (enişteniz yapacak) ve iç pilav (bildiğin beyaz bembeyaz pirinçten ben yapıcam ) dan oluşan menümüz var.Bunun dışında minik minik mezeler aldık , kısacası ufak bir akşam yemeği ve saat 10.00 gibi kirvelere akışşşşş
Güzellerim hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı , bereketli , neşeli yeni bir yıl diliyorum.2013 yılında hepiniz çok çalıştınız , çok didindiniz.İnşallah yeni yılda tüm çabalarınızın karşılığını alırsınız.2013 yılı bana sizleri kazandıran yıldı , sayenizde çok güzel dostluklar kurdum , sıkıntılarımı paylaştım , benim nazarımda bana gösterdiğiniz sevgiden ötürü hepiniz zaten çok inceydiniz , umarım yeni yılda sizler de kendinizi gerçek inceliğinizle görebileceğiniz aynalarla karşılaşırsınız.Sağlık problemi yaşayan ya da ailesinda sağlık problemi olan tüm dostlarıma yeni yılda acil şifalar ve sıhhatler diliyorum.Kayıpları olanlara sabırlar diliyorum ve bence en önemlisi çocuklar için umutla büyüyebilecekleri bir ülke diliyorum.
Yeni yılda dostluklar ve şaraplar hariç herşey yenilensin , hayat hepimize güzel sürprizler yapsın , her sabah uyanmak için güzel sebeplerimiz olsun ...
Mutlu yıllar ...
NOT : Mesaj çok duygusal olmuş , aklıma "Birdy bu kez güldürmedi" esprisi geldi ama gülemiyorum çünkü yüzümde kil maskesi var.Ay evet Tanrım ya , bi de lütfen ciltlerimiz kaymak gibi olsun ...
hımmm harika görünüyor
:13::13::13::13:Canlarım-ciğerlerim , Saygıdeğer Muhtarım ve de Karatayın tüm vefalı dostları ;
Mutlu yıllar ...
Hayırdır Makbuşum , geçmiş olsun , nesi var küçük eniştenin ?buna ne denir kii..alkışlıyorum senii ve hepiciğine tüm kalbimle katılıyorum..
iyiki tanışmışız iyi ki buradayız..
naber makbuşum keyifler nasıl..düzeldi mi eşin biraz..
:13::13::13::13:
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!
cumadan beri koşturmaca civcivler vardı üstüne teyzemlerde geldi bugünde biraz alışverişe gidildi yarın ev süpürülecek yemekler hazırlanacak teyzemle gelini gelecek büyük ihtimal herkese sağlıklı mutlu huzur dolu seneler dilerim
Herkesin yeni yıl dileğine yürekten amin diyerek;
- gönlünüzün huzur bulduğu
-evinizin sağlık,mutluluk ve iki dünya saadeti dolduğu
-görmek istediğinizi gördüğünüz
-kendiniz için ne istediyseniz başkaları için de aynı şeyi istediğiniz
-herkesin kendi vatanında neşe ve barışla yaşadığı
-mutluluklarımızın hüzünlerimizden kat kat daha çok olduğu
- vicdanımızdan merhamet duygusunun eksik olmadığı bilinçli bir yıl olsun
kızlar ben ilk defa yorum yazıyorum. karatay sağlıklı yaşam mantığında beslenmeye başlayalı bugün 10.günüm. kitabını alıp okumanızı şiddetle tavsiye ederim. yaklaşık 3 kilo verdim. 72 den 69a indim boyum 1,65 60 kilo hedefim birde çocuk düşnyorum o yüzden hızlı vermem gerek sporla. haftada 5 gün yarı saat koşu bandında yürüyorum. masa başı çalıştığım için gün içinde harektsizimbana tavsiyesi olan varsa bekliyorum... deneyimlerinizden faydalanmak isterim
HOŞGELDİNNN
Bence gayet iyi vermişsin 10 günde 3 kg. evet karatay kitapları bende de var ama yeniden okuyacağım 8 ay önce aomuştum unutmuşum hep
valla ben 2 ayda 5 e yakın verdim emzirmeme rağmen. asıl sen yaz canım sırrı
benim bildiğim karatay püfleri
öğünler arasında 4-5 saat ara olmalı
ara öğün yok
2-3 lt su içilmeli
akşam 7-8 den sonra yemek yasak
ayyy teessüf ederim nasıl bilmezsin ev palascı olarak..p=pijama t=terlik t=televizyon..=PTT
ayy inşallah haziran da 65 olcam başka yolu yok cicim..ben leylağa da söyledim geçen yıl da aynıydı durumum. .bu ay benim son ayım yılbaşı ,benim doğumgünüm sonra kızımın sonra eşimin bitiyor..artık bahane kalmıyor ve sersum hızlanıyor cicim. .bak görürsünüz.. geçen yıl da aynı olduydu
tekrar geçmiş olsun filizcim:26:sağol canım hakikaten çok korkduyduk herkezde hissetmiş burda artçılarda olmuş ama onları hissetmedik eşimde zaten dışardaydı eve doğru yürüyodu allah esirgesin herkezi
eline sağlık leylakım,güle güle kirlenintemizlik bitti ben de bittim bacımama her yer pür-i pak oldu bu arada regli de oldum,2 gün sonra olucaktım halbuki:44:yılbaşından sonra geleydi iyiydi
teşekkür ederim tatlım,arada değişiklik iyi oluyoÖzlemim yeni avatarın çok güzel
[/QUOTE]hoşbulduk cakmel
ya bak çok mutlu oldum şimdi
ilk zaman iyi gidiyo sonra inşallah yavaşlamaz sen kaç kilo boy
ben 2 ögün yapıyorum çok fazla su içemiyorum
sabah aldığım abdestimi tutmam gerekiyoda :) genelde akşam içiyorum suyu oda yetmio tabi
ne güzel bebeğin var demek maşallah bende doğumda çok kilo almaktan korktuğum için acele ediyorum kilo verme konusunda
rabbim inşallah nasip eder bana da
memnun oldum tanıştığımıza
yeni yılda hepimiz incelicez bu kesin
cakmelcim artılar için fazla üzülme,yılbaşı heyecanı mıdır nedir hepimiz düzeni az da olsa bozduk,toparlarız sağlık olsun:81:
yılbaşı gecesi için planladığım yemekleri yapamadım,o sebeple çocukların da isteğini gözönüne alarak,pide lahmacun alıcaz,ben çorba,mercimek köftesi,yoğurtlu pancar salatası,sütlü incir uyutması yapıcam(inşallah)kızlara ufak bi pasta alabilirim,arkadaşların çok beğendiği bi pasta varmış akşama buluşalım kızlar:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?