Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar
Nasılsınız, ben de daha iyi olucam inşallah, öksürük var bayağı, karatay da yalan oldu bu ara, ama iyi olayım tam gaz devam

Kızımı bugün de yollamadım, sadece öğlen gidip hediyesini verip geldik, yılbaşı kutlaması vardı okulda

Yılbaşında ben de PTT takılıcam kızlar en iyisi

Filizim geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, deprem fena:26:

Leylak güle güle otur canım mis gibi, ben de iyi olursam yarın yapacağım

Özlemim yeni avatarın çok güzel

Nazcım bence de yedirme o ciğeri:44:

Sersumum tüm tavuğu fırında nasıl yapıyosun canım , bi ara yazar mısın

Ramaskacım senin de yeni yılın kutlu olsun

Birdym sen de yılın son temizliğini yapmışın canım, güle güle otur, yılbaşı menün de neler var, geçen sene yazmıştın

ah ficansım ahh bu sezon da başladı hastalık mevsimi..Allah beterinden saklasın..

en büyük PTT

tarifimi de veriim cicim yarın fırsatını bulursam resmini de koyarım..malum karataycıların sayfasına da koyucam nasılsa..

bütün tavuğu önce haşlıyorum direk fırınlayınca içi pişmiyor..

haşladıktan sonra üzerine 1 limon ve zeytin yağı karışımını bolca sürüyorum ve cupp fırına..heryeri nar gibi kızarana kadar pişiriyorum..içine pilav doldurmayı düşünüyordum lakin vazgeçtim..pilav eziliyor ve tadı bozuluyor bence..yanına ayrıca yaparak servis edicem..

Canlarım-ciğerlerim , Saygıdeğer Muhtarım ve de Karatayın tüm vefalı dostları ;
İhtimal ki şuan 2013'ün son mesajını yazıyorum , bugüne kadarkilere göstermiş olduğunuz tahammül nedeniyle şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim.
Şu son günler çok hareketli geçiyor , netekim 2014 yılını da hareket-bereket-evrilme-aydınlanma-gülme-eğlenme-silkinme yılı ilan ettim , öyle de geçecek inşallah.Aynısını cümlenize de diliyorum...
Yarın akşam çok kıymetli hayat arkadaşım , nam-ı diğer "eniştenizle" evimizde fırında hindi (enişteniz yapacak) ve iç pilav (bildiğin beyaz bembeyaz pirinçten ben yapıcam ) dan oluşan menümüz var.Bunun dışında minik minik mezeler aldık , kısacası ufak bir akşam yemeği ve saat 10.00 gibi kirvelere akışşşşş
Güzellerim hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı , bereketli , neşeli yeni bir yıl diliyorum.2013 yılında hepiniz çok çalıştınız , çok didindiniz.İnşallah yeni yılda tüm çabalarınızın karşılığını alırsınız.2013 yılı bana sizleri kazandıran yıldı , sayenizde çok güzel dostluklar kurdum , sıkıntılarımı paylaştım , benim nazarımda bana gösterdiğiniz sevgiden ötürü hepiniz zaten çok inceydiniz , umarım yeni yılda sizler de kendinizi gerçek inceliğinizle görebileceğiniz aynalarla karşılaşırsınız.Sağlık problemi yaşayan ya da ailesinda sağlık problemi olan tüm dostlarıma yeni yılda acil şifalar ve sıhhatler diliyorum.Kayıpları olanlara sabırlar diliyorum ve bence en önemlisi çocuklar için umutla büyüyebilecekleri bir ülke diliyorum.
Yeni yılda dostluklar ve şaraplar hariç herşey yenilensin , hayat hepimize güzel sürprizler yapsın , her sabah uyanmak için güzel sebeplerimiz olsun ...
Mutlu yıllar ...

NOT : Mesaj çok duygusal olmuş , aklıma "Birdy bu kez güldürmedi" esprisi geldi ama gülemiyorum çünkü yüzümde kil maskesi var.Ay evet Tanrım ya , bi de lütfen ciltlerimiz kaymak gibi olsun ...

bende aynısını diliyoruummmm

hımmm harika görünüyor

buna ne denir kii..alkışlıyorum senii ve hepiciğine tüm kalbimle katılıyorum..
iyiki tanışmışız iyi ki buradayız..

hımmm harika görünüyor

naber makbuşum keyifler nasıl..düzeldi mi eşin biraz..

Son düzenleme:
:13::13::13::13:

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

cumadan beri koşturmaca civcivler vardı üstüne teyzemlerde geldi bugünde biraz alışverişe gidildi yarın ev süpürülecek yemekler hazırlanacak teyzemle gelini gelecek büyük ihtimal herkese sağlıklı mutlu huzur dolu seneler dilerim

buna ne denir kii..alkışlıyorum senii ve hepiciğine tüm kalbimle katılıyorum..
iyiki tanışmışız iyi ki buradayız..

naber makbuşum keyifler nasıl..düzeldi mi eşin biraz..
Hayırdır Makbuşum , geçmiş olsun , nesi var küçük eniştenin ?

Ah ne güzel dilemişsin , sadece "Amin" demek yetecek ...
Mutlu yıllar canımcım.Sen 2013 Yılının En Mükemmel Kadını'sın.2014 yılı seni hep mutlu etsin inşallah...

sevgili topik halkı: kilo vermede sıkıntı yaşayınca acaba karataydan vazmı caysam diye düşünüp, sonrasında tekrar toparlanarak yeniden beynimde yerleştirdiğim beslenme tipi olarak seçtiğim ve daha da kararlılıkla sarıldığım bir diyet oldu.
çünkü hem ömür boyu yapılabilecek hemde yan etkisi olmayan bi beslenme birde her emziren hatun gibi bende çoook çoook kilo versem:26: lakin olmuyor metabolizma mevzusu işte bakalım ...
bende kendime bir hedef koyayım dedim 11 şubat 77 kg

SEVGİLİ GÜLERYÜZ KIZINA MEVLA UZUUUUN -HAYIRLI VE HEP BERABER YAŞAYACAĞINIZ BİR ÖMÜR VERSİN

kahvaltıma gelinceeee

2 kayısı kıvamlı yumurta
1 büyük fincan badem-fındık karışımı
avuç büyüklüğünde peynir
4-5 dal marul
5 zeytin

ikinci öğüne
kuru fasulye
kereviz salata

bu arada süt içmek az da olsa leptini engelliyormuş haberiniz olsun, kızlar ayran içelim ama ayrı düşmeyelimmmmm

günaydın kızlar
yeniyıl hepimize sağlık, huzur,barış getirsin
kahvaltım
1 yumurta zeytin peynir
yeşilçay çok az fındık
öğlen
tarhana çorbası
bitki çayı
mutfaktaydım işleri biraz kolayladım ama bitmedi tabi
kızım gelene kadar işlerimi bitirip biraz kestiricez sabah erken kalkınca erkenden uykumuz geliyo benim kızında hiç yatma alışkanlığı yok ama kandırdım biraz yatıcak tv programları çok güzel seyredemeyiz dedim tamam dedi tombalada oynarız heral biraz daha takılayım mutfağa tekrar gelicim

kızlar ben ilk defa yorum yazıyorum. karatay sağlıklı yaşam mantığında beslenmeye başlayalı bugün 10.günüm. kitabını alıp okumanızı şiddetle tavsiye ederim. yaklaşık 3 kilo verdim. 72 den 69a indim boyum 1,65 60 kilo hedefim birde çocuk düşnyorum o yüzden hızlı vermem gerek sporla. haftada 5 gün yarı saat koşu bandında yürüyorum. masa başı çalıştığım için gün içinde harektsizim bana tavsiyesi olan varsa bekliyorum... deneyimlerinizden faydalanmak isterim

HOŞGELDİNNN
Bence gayet iyi vermişsin 10 günde 3 kg. evet karatay kitapları bende de var ama yeniden okuyacağım 8 ay önce aomuştum unutmuşum hep

valla ben 2 ayda 5 e yakın verdim emzirmeme rağmen. asıl sen yaz canım sırrı

benim bildiğim karatay püfleri

öğünler arasında 4-5 saat ara olmalı
ara öğün yok
2-3 lt su içilmeli
akşam 7-8 den sonra yemek yasak

hoşbulduk cakmel
ya bak çok mutlu oldum şimdi
ilk zaman iyi gidiyo sonra inşallah yavaşlamaz sen kaç kilo boy
ben 2 ögün yapıyorum çok fazla su içemiyorum
sabah aldığım abdestimi tutmam gerekiyoda :) genelde akşam içiyorum suyu oda yetmio tabi
ne güzel bebeğin var demek maşallah bende doğumda çok kilo almaktan korktuğum için acele ediyorum kilo verme konusunda
rabbim inşallah nasip eder bana da
memnun oldum tanıştığımıza
[/QUOTE]

yeni yılda hepimiz incelicez bu kesin
sağol canım hakikaten çok korkduyduk herkezde hissetmiş burda artçılarda olmuş ama onları hissetmedik eşimde zaten dışardaydı eve doğru yürüyodu allah esirgesin herkezi
tekrar geçmiş olsun filizcim:26:
temizlik bitti ben de bittim bacımama her yer pür-i pak oldubu arada regli de oldum,2 gün sonra olucaktım halbuki:44:yılbaşından sonra geleydi iyiydi
eline sağlık leylakım,güle güle kirleninben planlarımın hiçbirini yapamadım
Özlemim yeni avatarın çok güzel
teşekkür ederim tatlım,arada değişiklik iyi oluyo
cakmelcim artılar için fazla üzülme,yılbaşı heyecanı mıdır nedir hepimiz düzeni az da olsa bozduk,toparlarız sağlık olsun:81:
birdy,kardelen ve yeni yıl için iç açıcı şeyler yazan diğer arkadaşların temennilerine aynen katılıyorum,ben de bişeyler yazmak isterdim ama şu an yoğunum biraz

yılbaşı gecesi için planladığım yemekleri yapamadım,o sebeple çocukların da isteğini gözönüne alarak,pide lahmacun alıcaz,ben çorba,mercimek köftesi,yoğurtlu pancar salatası,sütlü incir uyutması yapıcam(inşallah)kızlara ufak bi pasta alabilirim,arkadaşların çok beğendiği bi pasta varmışakşama buluşalım kızlar:118:

işlerimi tam bitirdim elektrikler kesildi iyiki erken kalkmışım saat 2 de falan geldi
birtek tavuğum kaldı onu koyucam fırına kestaneleride fırında yapmayı düşünüyom
kızımlada bi güzel uyuduk çok iyi geldi nasıl kandırmışım çocumu hala uyuyo
neyse dinlensin biraz sizler naptınız bakemmmmm muhtar hiç uğramamış herkez telaşlı tabiiii

kizlar suan 2014 girdikkkkkkkkkkkk..............................

YENI YIL HERKESE SAGLIK MUTLULUK HUZUR VE SIFIR KACAMAK GETIRIR INS...........................

ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN.........................

IYI YILLAR OPUYORUM HERKESI.............

Son düzenleme:
[/QUOTE]

163 cm ye 84.5 kg yim 28 kg vermem gerekiyor başladık bakalım mevlam utandırmasın cümlemize tokluk hissi versin
ben ilk hamileliğimde yiyerek kilo almıştım,ikinci hamilelikte yemediğim halde gene aynı kiloyu aldım 25 er kilo aldım doğumlarda 11 kg gitti ama ooo loğusalıklar beni batırıyo su içtim ama süt olmadı bende homini gırtlak anlıcan,sağlık olsun napalım veririz inşallah.
inşallah sanada istediğin vakitte sağlıklı bir bebek nasip olur. hamileyken de karataydan vazgeçme canım sadece 3 öğün yaparsın ara falan yersin ama az alırsın inşallah.

nasıl takmayım özlemcim ya aynaya bakmak istemiyorum, karın desen öyleeeee neyse inşallah düzelcek inşallah

15:30 da 1 fincan badem fındık karışımı yedim kızlar, çünkü 2. öğünü 13:00 de bitirmiştim ve doğal olarak acıktım paylaşım dedim
63 dk yürüyüş yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…