kizlar suan 2014 girdikkkkkkkkkkkk..............................
YENI YIL HERKESE SAGLIK MUTLULUK HUZUR VE SIFIR KACAMAK GETIRIR INS...........................
ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN.........................
IYI YILLAR OPUYORUM HERKESI.............
Eki Görüntüle 915496
yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin...tartılar -- leri göstersin..çıtırık hatunlar olalım inşallah..
hepiciğinizi öpüyorumm...iyi ki varsınız iyi ki buradayız ..yeni umutlarla merhaba 2014..:119::119::119::119::119:
:118::118::118::124::124::124::124:
gözlerim pört ledi diycem ama ben de de fark lı değil..sen efsanelerin kadınısın..kaderin bu needeyim..süpper sonuçlar bekliyorum..hahaha..Canlarım,
Azimli Arkadaşlarım,
2014 hepinize mutluluk, sağlık, huzur, para... gönlünüzden ne geçiyorsa hepsini getirsin.
Üzüntü, hastalık ve kiloları da alıp götürsün.
Hepinizi seviyorum.
Bu arada, cuma günü listenin bende olduğunu unutmadım mıhtarım. Tam da yılbaşı sonrası... Kessssin yeni bir "efsane liste" patlatırım!
Kendi adıma efsane listenin birincisi olmak için (tabii geriden) elimden geleni yapıyorum... 1. gün yağlama ile başlayıp, 2. gün müthiş bir brunch ile devam edip, 3. gün Eminönünde balık-ekmek yiyerek seriyi tamamladım. Yüzüklerin Efendisinden sonraki en müthiş üçleme! Peh peh...
Kaç gündür yazmadım ya... Yazmaya doyamıyorum
Hepinizi öpüyorum ennnn kocamanından...Bu 54ün öpücüğü kibar ve utangaç, benimkisi şaaapdadanak:)))
sağol muhtarcım renk getirdin bizdende iyi dilekler
iyi seneler kızlar:92:
nasıl geçiyor yılbaşı
Canlarım,
Azimli Arkadaşlarım,
2014 hepinize mutluluk, sağlık, huzur, para... gönlünüzden ne geçiyorsa hepsini getirsin.
Üzüntü, hastalık ve kiloları da alıp götürsün.
Hepinizi seviyorum.
Bu arada, cuma günü listenin bende olduğunu unutmadım mıhtarım. Tam da yılbaşı sonrası... Kessssin yeni bir "efsane liste" patlatırım!
Kendi adıma efsane listenin birincisi olmak için (tabii geriden) elimden geleni yapıyorum... 1. gün yağlama ile başlayıp, 2. gün müthiş bir brunch ile devam edip, 3. gün Eminönünde balık-ekmek yiyerek seriyi tamamladım. Yüzüklerin Efendisinden sonraki en müthiş üçleme! Peh peh...
Kaç gündür yazmadım ya... Yazmaya doyamıyorum
Hepinizi öpüyorum ennnn kocamanından...Bu 54ün öpücüğü kibar ve utangaç, benimkisi şaaapdadanak:)))
hoşgeldin aramıza.163 cm ye 84.5 kg yim 28 kg vermem gerekiyor başladık bakalım mevlam utandırmasın cümlemize tokluk hissi versin
süper yaa
yeni yılda incelicez bende inandım :)
spordan vazgeçmylim bende bugül hasta olmama rağmen yürüdüm 30 dk
iyi dileklerin için tşkkr ederim arakdaşım
sende inşallah sağlıkla büyütürsün bebişlerini
iyi seneler....
ah ficansım yine hasta girdin yeni yıla:26:..kıyamam yaa..acil şifalar dilerim.Hepinize iyi, mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim
Aslında sızmıştım 12 den önce ama öksürük uyutmadı, geçmesini bekliyorum, pekmez , ballı limonu su, zencefil bal karışımı içtim ve yedim, banamısın demedi, şimdide göğsüme yağ sürdüm, tülbentle de kapattım, iyi gelir inşallah
Selam hatunlar
Komşudayız arada evden bişey almaya diye geldim yazıp çıkacağım
Tüm kalbi ve ruhu temiz ,inançlı-inançsız ama ahlak ve vicdan sahibi insanlara sevdikleriyle sağlık,mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyorum
Bu arada rakibem geldimi bilmiyorum ama bu sabah 62.8 İ görmüştümama bütün gün ve halen devam eden tıkınma içme faslı devam ediyor yarın ve sonrası belli yani neyse gece geç saatte yine gelmeye çalışıcam sızmazsam tabisi öpüldünüz
gününüz gülistan olsunnnn
ficanscım geçmiş olsun canımmm
öylesarhoşolsamki 62 yi gördün yani tebrikleeeerrr demekki kaçamakları yoksayarsak sen 60 bile olurmuşsun
sabah kahvaltım
1 fincan badem fındık karışımı
2 yumurtadan ev sucuğu
kocaman bir porsiyon yeşillik salatası
3 çatal peynir
5 zeytin
tekrardan herkese boooolll leptinli yıllar diliyorummmmm
slmmm sersumcum millet dünde kaldı sanırım
napsak promosyon falan mı yapsaktopiğe gelen haftada 1 kg verir diye
baksana toparlanamadık:18::18::18:
iyiylik canım valla ara ara duygusal yoğunlklar yaşanıyor tabi ama daha iyiyiz çok şükür elden gelen bişi yok maalesef yavaş yavaş alışacak başka çare mi varbuna ne denir kii..alkışlıyorum senii ve hepiciğine tüm kalbimle katılıyorum..
iyiki tanışmışız iyi ki buradayız..
naber makbuşum keyifler nasıl..düzeldi mi eşin biraz..
Hayırdır Makbuşum , geçmiş olsun , nesi var küçük eniştenin ?
Ah ne güzel dilemişsin , sadece "Amin" demek yetecek ...
Mutlu yıllar canımcım.Sen 2013 Yılının En Mükemmel Kadını'sın.2014 yılı seni hep mutlu etsin inşallah...
hoşgeldin aramıza...bu yaz hepimiz incecik olucaz ..başka yolu yok..
ah ficansım yine hasta girdin yeni yıla:26:..kıyamam yaa..acil şifalar dilerim..öpüyorum senii
amin diyorum iyi dileklerine..vee rakibenin son durumunu iletiyorum 59.3 olmuş hatun..
gününüz gülistan olsunnnn
ficanscım geçmiş olsun canımmm
öylesarhoşolsamki 62 yi gördün yani tebrikleeeerrr demekki kaçamakları yoksayarsak sen 60 bile olurmuşsun
tekrardan herkese boooolll leptinli yıllar diliyorummmmm
hoşbulduk arkadaşlarımm
insanların ortak noktada buluşması ne güzel yanlız değiliz
bi araa çok kötüydüm kızlar ben bi insanın ilk dikkat ettiğim şeyi kilosuydu
zayıf insanları gördükçe sinirleniyordum
şimdi biraz daha iyi hissediyorum
bende kahvaltımı yaptım
şimdikte yürüceeeemmmmmmmmmmm
40 dk bugün
çünkü tatillll
yılın ilk günü
çok mutluyum evdeyimm evimide bi güzel temizlicem ohh miss
iyiylik canım valla ara ara duygusal yoğunlklar yaşanıyor tabi ama daha iyiyiz çok şükür elden gelen bişi yok maalesef yavaş yavaş alışacak başka çare mi var
yok canım çok şükür bi hastalığı falan yok annesini kaybettik ya onu sormuş sersumcum. ama sağol tatlım
Sersum ne kadar zaiyat var sende ben bu öğlen kahvaltı öncesi 64.7 çıktım yemişken tam yiyim dedim yine iyi çıktı valla
Vayy rakibemdediği gibi durup durup patlatmış bombayı tebriks takdirs darısı başımıza diyelim
Ficans geçmiş olsun yine inşallah bu yıl bidaha hastalanmazsınız canım
Sağol canım kaçamaklardan ziyade barsaklar düzenli çalışsaydı 60 değil ama 61.5-62 (iddiaya girdiğim kilo) yi rahat görürdüm
artık bu yıl yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah diyorum
Hoşgelmişsin canımama bilki bu topiğin ortak noktası eğlenerek beslenme ve kilo maceralarını paylaşmak yani sadece şunu yedim bunu yaptım değil özellikle komik,ilginç ve başımızdan geçen değişik olaylar ile insanlık halleri yoksa bisürü diyet topiği var
Zaman herşeyin ilacıdır canım öyle birden unutulmaz o acı, zamanla hayat koşturmacasına devam ederken yavaş yavaş azalacak acısı,hiç kimse ölümsüz değil bunuda daha sık düşünecek ve şu kısa ömürlü dünyaya bir kez geliyoruz deyip yoluna devam edecekler
eşin sen varsın diye daha şanslı ama kardeşi bekar onun için daha zor annesiyle yaşadığı evde üstelik tek yaşayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?