afiyet olsun
arkadaşımm
ben dün sana cvp yazmıştım ama nasıl olduysa başka bi arkadaşın yazısını alıntı yapmışımacemilik işte
güle güle büyüt cnm bebeklerini
Allah yardmcımız olsunn
ben hastayım 70.4 olmuşum yaa üzüldüm sabah
regl olunca çok farkediyoolsun ama üzülmeyim dimi:)
iyiylik canım valla ara ara duygusal yoğunlklar yaşanıyor tabi ama daha iyiyiz çok şükür elden gelen bişi yok maalesef yavaş yavaş alışacak başka çare mi var
/QUOTE]
ya... elden bişey gelmiyo işte mevla sabır ve metanet eylesin inşallah.mekanı bol ve cennetten olsun.
Sersum ne kadar zaiyat var sende ben bu öğlen kahvaltı öncesi 64.7 çıktım yemişken tam yiyim dedim yine iyi çıktı valla
Sağol canım kaçamaklardan ziyade barsaklar düzenli çalışsaydı 60 değil ama 61.5-62 (iddiaya girdiğim kilo) yi rahat görürdüm
artık bu yıl yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah diyorum
.
ne ki 4-5 kilo canım en çok 1 bilemedin 2 ay dikkatli beslenmeyle tamamdırçalışınca zor oluyordur tabi ki ama çoğu gitmişşşş miniminnacığı kalmış
ayrıca ne yedin de 2 kilo birden şıçrama yaptı hoş bindirilmiş kıtalar meselesi canım seninde o 2 kilo misafir bikaç güne erir gider....
2. öğünüm ahaliiii
yeşil mercimek salatası karatayın kızları faceden aldım
1 kepçe çorba oda kırmızı mercimekten
keten tohumlu yoğurt 1 kase
2-3 halka kırmızı turpppp
sıvı:3 Lt spor:67 dk yürüyüş hız:6.5 kalori:423 mesafe:7.1 km
görüşmek üzere yılbaşı güzelleri...
Sersum ne kadar zaiyat var sende ben bu öğlen kahvaltı öncesi 64.7 çıktım yemişken tam yiyim dedim yine iyi çıktı valla
Vayy rakibemdediği gibi durup durup patlatmış bombayı tebriks takdirs darısı başımıza diyelim
Hoşgelmişsin canımama bilki bu topiğin ortak noktası eğlenerek beslenme ve kilo maceralarını paylaşmak yani sadece şunu yedim bunu yaptım değil özellikle komik,ilginç ve başımızdan geçen değişik olaylar ile insanlık halleri yoksa bisürü diyet topiği var
..
Selam kızlar
Nasılsınız, ben de daha iyi olucam inşallah, öksürük var bayağı, karatay da yalan oldu bu ara, ama iyi olayım tam gaz devam
Kızımı bugün de yollamadım, sadece öğlen gidip hediyesini verip geldik, yılbaşı kutlaması vardı okulda
Yılbaşında ben de PTT takılıcam kızlar en iyisi
Filizim geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, deprem fena:26:
Leylak güle güle otur canım mis gibi, ben de iyi olursam yarın yapacağım
Özlemim yeni avatarın çok güzel
Nazcım bence de yedirme o ciğeri:44:
Sersumum tüm tavuğu fırında nasıl yapıyosun canım , bi ara yazar mısın
Ramaskacım senin de yeni yılın kutlu olsun
Birdym sen de yılın son temizliğini yapmışın canım, güle güle otur, yılbaşı menün de neler var, geçen sene yazmıştın
yeni yılda hepimiz incelicez bu kesin
tekrar geçmiş olsun filizcim:26:
eline sağlık leylakım,güle güle kirleninben planlarımın hiçbirini yapamadım
teşekkür ederim tatlım,arada değişiklik iyi oluyo
cakmelcim artılar için fazla üzülme,yılbaşı heyecanı mıdır nedir hepimiz düzeni az da olsa bozduk,toparlarız sağlık olsun:81:
birdy,kardelen ve yeni yıl için iç açıcı şeyler yazan diğer arkadaşların temennilerine aynen katılıyorum,ben de bişeyler yazmak isterdim ama şu an yoğunum biraz
yılbaşı gecesi için planladığım yemekleri yapamadım,o sebeple çocukların da isteğini gözönüne alarak,pide lahmacun alıcaz,ben çorba,mercimek köftesi,yoğurtlu pancar salatası,sütlü incir uyutması yapıcam(inşallah)kızlara ufak bi pasta alabilirim,arkadaşların çok beğendiği bi pasta varmış akşama buluşalım kızlar:118:
haklısın canım abisi için çok daha zor geçiyor zaten allah sabrını verir inşallah napalım teşekkür ederim canım desteğn için
ne ki 4-5 kilo canım en çok 1 bilemedin 2 ay dikkatli beslenmeyle tamamdırçalışınca zor oluyordur tabi ki ama çoğu gitmişşşş miniminnacığı kalmış
ayrıca ne yedin de 2 kilo birden şıçrama yaptı hoş bindirilmiş kıtalar meselesi canım seninde o 2 kilo misafir bikaç güne erir gider....
2. öğünüm ahaliiii
yeşil mercimek salatası karatayın kızları faceden aldım
1 kepçe çorba oda kırmızı mercimekten
keten tohumlu yoğurt 1 kase
2-3 halka kırmızı turpppp
sıvı:3 Lt spor:67 dk yürüyüş hız:6.5 kalori:423 mesafe:7.1 km
görüşmek üzere yılbaşı güzelleri...
fena fena çok fenaa
valla ciğdoş tam gaz devam ediyor..
biz de önümüzdeki maçlara bakıcaz biliyosun
aynen bizim topik eğlenerek zayıflama topiğii...unutmayalım canım hatırlatman iyi olduu :119::119::124::124:
iyi akşamlar kızlardün gelemedim yoğunluktan hepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız yeniyılda
iyi akşamlar kızlardün gelemedim yoğunluktan hepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız yeniyılda
oh oh tam olmuşş..Üzülme mıhtarımben bugünde yılbaşı mamaları ve cısslarını yedim üstüne 1 paket cips ve çilekli gofret yedim dediğim gibi yemişken tam yiyim olsun dimi senin doğum günüde pek yakınmış yaf keşkem yılbaşında doğsaymışın da bi kaçamakla 2 özel günü atlatmış olurdun şaka bi yana şimdiden nice yıllara canımcım
Çiğdoşun yazılarını atlamışım herhalde, neyse baa ders oldudahada yarı yaşımdaki çıtırlarla girmem iddiaya girersem menopozlu olgun-dolgunlara girerim duyurulur
iyiylik canım valla ara ara duygusal yoğunlklar yaşanıyor tabi ama daha iyiyiz çok şükür elden gelen bişi yok maalesef yavaş yavaş alışacak başka çare mi var
sabah kahvaltısı sonrası 2. öğünümü arz ederim
2 kase kısır
çay ve 1 portakal
yarın olaya proyla devam edeceğimdir..
8 ocak doğum günüme kadar kaçamak yok kaçamak yaparsam ağzıma bunun parmağı girsin..
Eki Görüntüle 915983
2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
o sabah ilk işim tartiya cikmakti ve54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kidiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sinra bir seyler yedik ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:57.4 oldum :119:
Eki Görüntüle 916495
bugün sersum kalktııı 30 dk 2 km kar ve buz üstünde yürüüdüü geldidujunu aldııı..
şimdikte akşam hazırladığı lahana çorbasını içiyorr....iviiittt tahmin ettiğiniz üzre prodan vazgeçip 3 gün detoks yapmaya karar verdim
(2 gün de olabilir..:18::18:) termosa da koydum iş yerime götürücem..
akşam bu 2 haftadır yapmadığım kaçamak kalmadı dedim ve kendimi cezalandırdım..gerçi ben bu çorbayı severim bana mercimek çorbası tadında geliyor ..tabii içemeyen çok kişi biliyorum. .diren sersum diyorum..
iğneoyam bence de hacı ayıp etmişş..aaaa şok ayıppp....
o filmi çok merak ediyorum..şimdi kafamda 1 ?? oluştu..:44::44:
vericez oyam vericez..
çakmel o parmaklar varya motivasyon kaynağı topiğinkaçamak yaparken onu düşün yapamazsın zatee.. çocukların doğumgünü önemli..ben de bu yıl kızıma söz verdim kutlama olacak..
herkeşler kaçamaksız bir gün geçirir inşallah..
2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
O sabah ilk işim tartiya cikmakti ve54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kisiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sonra bir seyler yedim ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:54,7 oldum :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?