Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yoook canım ne üzülcen o kilo misafir 1 haftaya geçer gider hepimiz evletlarımızla sağlıkla yaşayalım uzunnn yıllar inşallah

benim çıtır bacularummm hepinize musmutlu sağlıklı istediğimiz kiloya ulaştığımız güzel bir yıl dilerim öpüyorum koccaaaaammaaannnn

sabah kahvaltısı sonrası 2. öğünümü arz ederim
2 kase kısır
çay ve 1 portakal
yarın olaya proyla devam edeceğimdir..

8 ocak doğum günüme kadar kaçamak yok kaçamak yaparsam ağzıma bunun parmağı girsin..

Eki Görüntüle 915983

fena fena çok fenaa

valla ciğdoş tam gaz devam ediyor..

biz de önümüzdeki maçlara bakıcaz biliyosun

aynen bizim topik eğlenerek zayıflama topiğii...unutmayalım canım hatırlatman iyi olduu:119::119::124::124:

sağol canımsana da çok geçmiş olsun

sağol özlemim

iyi akşamlar kızlardün gelemedim yoğunluktanhepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorumumarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız yeniyılda

haklısın canım abisi için çok daha zor geçiyor zaten allah sabrını verir inşallah napalım teşekkür ederim canım desteğn için

Abisimiydi :44: ben kardeşi sanıyodum pardon ya

Evet 3-4 kilo kaldı ama 1 yıldır böyle gıcık oldum yani başatan 3.5 ayda 14 kilo vermiştim zaten sonra iyice yavaşladı 100 gr 100 gr gitmeye başladı üstelik başta her kahve yanında bitter çikolata falan yerdim onuda kestim başka kaçamaklarım başta daha fazlaydı onuda azaltmıştım ama sanırım premenopoz bitiyor menopoz yaklaşıyor ondan neyse napalım bunada şükür hiç olmazsa almıyorum gitsinde nasıl giderse gitsin yaf

Yediklerimi yaziim İç pilavlı et,dürüm ekmeğiyle sucuk mangal,çerkez tavuğu,kereviz,havuç,pancar mezeleri,piyaz,çiğer mezesi,patlıcan-kırmızı biber salatası,içli köfte (5 adet ) 3 kadeh rakı, meyva kuruyemiş meyvalı soda triamisu ve 2 adet kahve nassı ama uzun aradan sonra ilk kez akşam yani gece yarısından sonra wc ye çıktım o 2 kilo wc sonrası sabahki kilom düşün yani

Üzülme mıhtarım ben bugünde yılbaşı mamaları ve cısslarını yedim üstüne 1 paket cips ve çilekli gofret yedim dediğim gibi yemişken tam yiyim olsun dimi senin doğum günüde pek yakınmış yaf keşkem yılbaşında doğsaymışın da bi kaçamakla 2 özel günü atlatmış olurdun şaka bi yana şimdiden nice yıllara canımcım

Çiğdoşun yazılarını atlamışım herhalde, neyse baa ders oldu dahada yarı yaşımdaki çıtırlarla girmem iddiaya girersem menopozlu olgun-dolgunlara girerim duyurulur

iyi akşamlar kızlardün gelemedim yoğunluktanhepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorumumarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız yeniyılda

oh oh tam olmuşş..
sorma be 8 ocak benim 20 ocak kızımın 7 şubat kocişin..yandım ben yandımm..ama aralarda kaçamak yok valla parmak girer ağzıma

çiğdoş buraya yazmadı canım bana söyledi ben ilettim..elçiye zeval olmazz

iyiylik canım valla ara ara duygusal yoğunlklar yaşanıyor tabi ama daha iyiyiz çok şükür elden gelen bişi yok maalesef yavaş yavaş alışacak başka çare mi var

zaman herşeyin ilacı makbuşum kader napıcak alışacak tabii..iyi ki evlenmişsiniz ama..eğer evlenmeden olsa süreci daha da zor atlatırdı bence..

01/01/2014 MENÜM:

Sabah 10:00

4 zeytin
2 yağda yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir

Akşam 17:30

3 dilim et
2 kaşık kuru fasulye
1 tabak mercimek çorbası

Akşam 7 de arkadaşlarla sinemaya gittik. O yüzden öğlen yemeye vakit yoktu. Ama şimdi çok açım. Hacı 1 bardak süt getirdi şimdi. İkimiz birlikte başladık Karatay'a bu sefer. O da acıkmış. Kendine de, bana da süt getirdi. Ama sıcak süt getirmiş. Oysa ben sıcak süt içmem. Arkadaş, insan 16 yıllık karısının sütü sıcak içmediğini bilmez mi? Bence bilmeli

Neyse... Bu arada Düğün Dernek filmine gittik. 4 kişiydik. Bir tek ben gülmedim. Arada 2-3 espri oldu güldüğüm. O kadar. Ama gülmeyen tek kişi ben olduğum için sorun bende olmalı. O yüzden benim eleştirimi ciddiye almayın lütfen.

Bugün epeydir Karatay'ı unutan midem adapte olmakta zorlanıyor. Ama azmetmeliyim. Daha önce 2 ayda 10 kilo veren ben değil miydim? Yine veririm. E, hadi bu sefer de olsun 3 ay!

Son düzenleme:
Yaaaaa kızlarrrr

çok güzel şeyler paylaşmış herkes

iyiki bu topikteyim:)

eğlence bol

ama yarın iş varrrr

bakalım yarın nasıl bi gün olcak

bende cakmel gibi herkese bol leptinli günler ve geceler diliyorum

bol su içmeler....

Odamada bi damacana su aldım içecem bundan sonraaa bol bollll

aabooooo bu ayaklar çoook iğrenççççç ,kıllı üstelik :18::18::18:başkanım, biz sana kıyamayız hem yılın başı da geçti kaçamak olmaz artık
doğum günlerinizde pek yakın yaaaa napalım bizimkilerde öyle ben şubat,eşim ve küçük oğlumve evlilik yıldönümümüz mart, büyük oğlum nisan yaaaa
ama benim eşim kutlama falan yapmaz bende önemsemem büyük oğlum 5 yaşına giricek onunkini arkadaşlarıyla kutlucaz ana söz verdim.gerçi kaçamak için sudan sebep bile sebeptir bizim için

öylesarhoşolsamki maşallah yıllık mı yedin naptın maşallah oku oku bitmedi, o kadar şeyi nasıl yedin öyleee
valla ibre 2 kilo az bile göstermiş vücuda maşallah yani, ben yesem 1 ay +++ neyse canım mutluysan sorun yok

kahvaltım:
06:30
1 fincan badem-fındık
2 lop yumurta
5 zeytin
6 dal marul
3-4 dilim yörük peyniri
3 çatal az pekmezli tahin
1 cennet elması

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 916495

bugün sersum kalktııı 30 dk 2 km kar ve buz üstünde yürüüdüü geldi dujunu aldııı..

şimdikte akşam hazırladığı lahana çorbasını içiyorr....iviiittt tahmin ettiğiniz üzre prodan vazgeçip 3 gün detoks yapmaya karar verdim
(2 gün de olabilir..:18::18:) termosa da koydum iş yerime götürücem..

akşam bu 2 haftadır yapmadığım kaçamak kalmadı dedim ve kendimi cezalandırdım..gerçi ben bu çorbayı severim bana mercimek çorbası tadında geliyor..tabii içemeyen çok kişi biliyorum..diren sersum diyorum..

iğneoyam bence de hacı ayıp etmişş..aaaa şok ayıppp....
o filmi çok merak ediyorum..şimdi kafamda 1 ?? oluştu..:44::44:
vericez oyam vericez..

çakmel o parmaklar varya motivasyon kaynağı topiğin kaçamak yaparken onu düşün yapamazsın zatee.. çocukların doğumgünü önemli..ben de bu yıl kızıma söz verdim kutlama olacak..

herkeşler kaçamaksız bir gün geçirir inşallah..

Son düzenleme:
Günaydınnnn

çıtır sözünü duymayalı bayaaa olmuştu sersumcan:)

malum çıtır hep zayıf inceciklere denir yaaa
ahhh ahhh

yahu bu iştah farklı bişey ya insanda hiç gitmez mi derdim taaaa kiii karatayıma başlayana kadar aramızda resmen duygusal bir bağ oluştuu

kızlarrrr şu annn uyuyan varsa uyansın çünnküüümmmm kahvaltılar 9 dan önce yapılcak dimi başkanımmm:)

çok uyumuak iyi değil hemmmm (ayy uyuyanları kıskandığımı çok belli ettim sanırım:):):):)

2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
O sabah ilk işim tartiya cikmakti ve 54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kisiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sonra bir seyler yedim ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:54,7 oldum :119:

Son düzenleme:

vay beaa süper enerjik bir anne bravooo

58 de tam benim istediğim kilo şuan 69 um.

Kuzucuğun yeni yaşı kutlu olsunnn

selam güzeller
yılbaşı yılbaşı o da bitti
bende yedim içtim tabi ama çokta yemedim çok çabuk şişiyor insan alışık olmayınca fazla yiyemedim
ama ertesi günü az bi kaçamak daha oldu eşim bugün işe gitti ev normala döndü
kahvaltı sadece 1 muz çünkü biraz yattım bugün 10 da kalktım
öğlen sofrası hazırladım kızımı aldım geldim
öğlen
tavuk parçaları önceden kalanlar azdı zaten
1 kase yoğurt
1 portakal
fındık çayyy
akşam
kapuska
yoğurt çorbası
özet budur kızlar öpüyorum kızlar

ooo muhtarım güne süper başlamışsınyürüyüşler yapılmışbiliyosun bende seninle çorba detoksu yapıcaktım ama sabahtandır sular kesiktihaliyle lahanayı yıkayıp pişiremedimbiraz önce geldi de koydum hemen düdüklüyeşu kaçamakların + larını atsak yeter

süpersin,harikasın tek kelimeyle güleryüzcüm
bu arada biraz geç oldu ama kızının doğum günü kutlu olsunsağlıklı,mutlu bi ömrü olsun inşallah

gelelim banaaaaayukarda da yazdığım gibi sersumumla lahana çorbasına başlıycaktım ama sular kesik olunca sabahtan başlayamadım içmeyebende sabah 5 köfte ve küçük bi kase yoğurt yedim.öğlen de 1 elmaakşam da çorbamı içerim
yürüyüşe de çıkamadım hava yağmurlu diye...bende kondisyon bisikletine bindim 1 saatartık asssslaaa kaçamak yoooooookkkkkk
:88::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…