çıtır diye diye olucaz inşallah...Günaydınnnn
çıtır sözünü duymayalı bayaaa olmuştu sersumcan:)
malum çıtır hep zayıf inceciklere denir yaaa
ahhh ahhh
yahu bu iştah farklı bişey ya insanda hiç gitmez mi derdim taaaa kiii karatayıma başlayana kadar aramızda resmen duygusal bir bağ oluştuu
kızlarrrr şu annn uyuyan varsa uyansın çünnküüümmmm kahvaltılar 9 dan önce yapılcak dimi başkanımmm:)
çok uyumuak iyi değil hemmmm (ayy uyuyanları kıskandığımı çok belli ettim sanırım:):):):)
2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
O sabah ilk işim tartiya cikmakti ve54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kisiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sonra bir seyler yedim ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:54,7 oldum :119:
olsun leylakım sen de dediğin gibi akşam içersin..gelelim banaaaaayukarda da yazdığım gibi sersumumla lahana çorbasına başlıycaktım ama sular kesik olunca sabahtan başlayamadım içmeye bende sabah 5 köfte ve küçük bi kase yoğurt yedim.öğlen de 1 elma akşam da çorbamı içerim
yürüyüşe de çıkamadım hava yağmurlu diye...bende kondisyon bisikletine bindim 1 saatartık asssslaaa kaçamak yoooooookkkkkk:88::88:
bu haftaben geldim bir haftadır yoktum bilmem hissettiniz mi..
kaçamak çok azzzz.. yarın tartı günü ve herkese bol şans..
yeni yıl kilolar da bol eksileri görmeyi nasip etsin..
olsun leylakım sen de dediğin gibi akşam içersin..
ohh maşallah sana da..gitsin artılar..
bu hafta
gelelim banaaa..bugün yediğim çorba ve meyve
1.lt ye yakın lahana çorbası(ender saraç 2-2.5 lt içilebilir diyor..)
2 mandalina 2 elma
amanın iyice şiştim galiba sanursam..yarına bomba olucam..
1 lt su içtim 1 lt daha içerim..şimdi de çay koyduk..hadi hayırlısı.. benimle beraber iş arkadaşım da başlıyor yarın. .fena gaza geldik
gelelim banaaaaayukarda da yazdığım gibi sersumumla lahana çorbasına başlıycaktım ama sular kesik olunca sabahtan başlayamadım içmeye bende sabah 5 köfte ve küçük bi kase yoğurt yedim.öğlen de 1 elma akşam da çorbamı içerim
yürüyüşe de çıkamadım hava yağmurlu diye...bende kondisyon bisikletine bindim 1 saatartık asssslaaa kaçamak yoooooookkkkkk:88::88:
gelelim banaaa..bugün yediğim çorba ve meyve
2 mandalina 2 elma
1 lt su içtim 1 lt daha içerim..şimdi de çay koyduk..hadi hayırlısı.. benimle beraber iş arkadaşım da başlıyor yarın. .fena gaza geldik
Maşşşallah
Topiği çok azimli gördüm yav... Böyle devam etsin inşallah.
Önümüzdeki hafta bomba gibi geliyorsun desene... Mıhtar olmak da zor iş beee... Sorumluluğu çok. Mıhtar eşi olmak da zor ... Bi nevi "first lady" durumu... Mıhtar sarımsaklı çay dener, enişte koklar... Mıhtar lahana çorbası yer, enişte koklar... Helallik istemeliyiz enişteden.
sana da balummmm
afiyet olsun canuum
sen grip değilsin kiiBugün sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik. 10 da kaçamaksız bir kahvaltı yaptım. Yalnız yumurtayı çok yedim. 2 tane haşlanmış yemiştim. Üste biraz da yağda yumurta yedim. Ayrıca otlu peynir, bikaç zeytin, bol yeşillik yedim.
Öğlen de 15:00te 6 tane tavuk kanat, biraz salata ve 1 kase yoğurt yedim. Şimdi aç değilim. Galiba akşam yemeyeceğim.
Bu arada grip oldum. Ama hiç farketmemişim gibi yapıyorum. Yokmuş gibi. Aksırık tıksırık arasında habire geziyorum. Bu akşam da kızımı Brandiuma götüreyim diye planlıyordum. Orda kızımın gitmek istediği bir maağaza var. Anadolu Yakasında başka yerde de yok. Bu akşamki planım ana-kız oraya gitmekti ama Hacı benden önce davrandı. Akşam geç gelicem, arkadaşlarlayım dedi! Oysa ben oğlanları ona bırakacaktım
Yine gribi yok sayarak, dün yürüyüş de yaptım 4km. Sanırım bugün yapamıycam, hiç halim yok... "Ben grip değilim, ben grip değilim..." diyerek gitsem mi acaba yürüyüşe:111::111::122::122: (Bu kafaları seviyorum))))
Kızlar yarın 12:00 ye kadar listeleri beklesem yeter mi?
2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
O sabah ilk işim tartiya cikmakti ve54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kisiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sonra bir seyler yedim ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:54,7 oldum :119:
ben geldim bir haftadır yoktum bilmem hissettiniz mi..
kaçamak çok azzzz.. yarın tartı günü ve herkese bol şans..
yeni yıl kilolar da bol eksileri görmeyi nasip etsin..
başkanım millet geliyor yavaş yavaşama herkes gümbür gümbürgelelim banaaa..bugün yediğim çorba ve meyve
2 mandalina 2 elma
başkanım millet geliyor yavaş yavaşama herkes gümbür gümbür
motive olunmuş ve karatay kafada bitirilmiş maşallah topiğinle gurur duyarsın artık
birde o çorba çok fazla su kaybına neden oluyor çok su için ,tereciye tere satmak gibi bir şey oldu bu ama
2. öğünüm
13:00
1 porsiyon yoğurtlu tarhana çorbası
1 porsiyon daha yoğurtlu tarhana çorbası
veee 1 porsiyon dahayoğurtlu tarhana çorbası
1 yk çin pilavı
18:00 1 kase yoğurt
sıvı:3 lt su spor: 55 dk yürüyüş hız: 6.5 mesafe: 6.4 km cal: 305
şimdi grip çayı içiyorummiğne oyasııı gel beraber şifa bulalım...geçsin gitsin inşallah
anlaşıldı tamam10 ocak tamamdır
görev aşkı başka canımmm
bebek durmuyo kızlar hoşçakalınnn
birdy,özlemkartal,papadiya,kardelenn,kaneel ,ficans sarfoşşş nerdesinizzz ....hadiin gariiiii
bu arada listemiz 2 haftadan itibaren başa dönüyor..duyurulurr.. .sırayı bilahare yayınlarım..özellikle bir tarih isteyen var ise bana özelden bildiriversin.çakmelden sonra ilk listeyi ben alıyorum. .kıymetimi bilin garii
10 Ocak Çakmel sende sıra canım..sonra 17 Ocak neslihansltn sonra ben
Burdaaaaaaaaaayım Sherlok Holmes'in yeni bölümü yayınlanmış onu izliyodum dalmışım filme pardons bi bakiim ne var ne yok
ben de diyom bu kıss nerde kaldııı...hoşgeldin bebişş:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?