Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben geldim bir haftadır yoktum bilmem hissettiniz mi..

kaçamak çok azzzz.. yarın tartı günü ve herkese bol şans..

yeni yıl kilolar da bol eksileri görmeyi nasip etsin..

çıtır diye diye olucaz inşallah...
saat 9 da yapılacak diye bir şart yok canım kahvaltı için ama tabii ki erken kalkmak iyidir..yeter ki öğünlerin arası 4 saat olsun..

daha başaka ne denir.. süpper...

kucuğunda sen de harikaydın..nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallah canım

olsun leylakım sen de dediğin gibi akşam içersin..
ohh maşallah sana da..gitsin artılar..

bu hafta
herkesler bi koşuşturmadaydı canım..farkettim dersem şahsım adına yalan olur..hoşgeldin..

gelelim banaaa..bugün yediğim çorba ve meyve

1.lt ye yakın lahana çorbası(ender saraç 2-2.5 lt içilebilir diyor..)
2 mandalina 2 elma

amanın iyice şiştim galiba sanursam..yarına bomba olucam..

1 lt su içtim 1 lt daha içerim..şimdi de çay koyduk..hadi hayırlısı..benimle beraber iş arkadaşım da başlıyor yarın..fena gaza geldik

Son düzenleme:
olsun leylakım sen de dediğin gibi akşam içersin..
ohh maşallah sana da..gitsin artılar..

bu hafta

afiyet olsun canuum

Maşşşallah

Topiği çok azimli gördüm yav... Böyle devam etsin inşallah.

Önümüzdeki hafta bomba gibi geliyorsun desene... Mıhtar olmak da zor iş beee... Sorumluluğu çok. Mıhtar eşi olmak da zor ... Bi nevi "first lady" durumu... Mıhtar sarımsaklı çay dener, enişte koklar... Mıhtar lahana çorbası yer, enişte koklar... Helallik istemeliyiz enişteden.

Bugün sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik. 10 da kaçamaksız bir kahvaltı yaptım. Yalnız yumurtayı çok yedim. 2 tane haşlanmış yemiştim. Üste biraz da yağda yumurta yedim. Ayrıca otlu peynir, bikaç zeytin, bol yeşillik yedim.

Öğlen de 15:00te 6 tane tavuk kanat, biraz salata ve 1 kase yoğurt yedim. Şimdi aç değilim. Galiba akşam yemeyeceğim.

Bu arada grip oldum. Ama hiç farketmemişim gibi yapıyorum. Yokmuş gibi. Aksırık tıksırık arasında habire geziyorum. Bu akşam da kızımı Brandiuma götüreyim diye planlıyordum. Orda kızımın gitmek istediği bir maağaza var. Anadolu Yakasında başka yerde de yok. Bu akşamki planım ana-kız oraya gitmekti ama Hacı benden önce davrandı. Akşam geç gelicem, arkadaşlarlayım dedi! Oysa ben oğlanları ona bırakacaktım

Yine gribi yok sayarak, dün yürüyüş de yaptım 4km. Sanırım bugün yapamıycam, hiç halim yok... "Ben grip değilim, ben grip değilim..." diyerek gitsem mi acaba yürüyüşe:111::111::122::122: (Bu kafaları seviyorum))))

Kızlar yarın 12:00 ye kadar listeleri beklesem yeter mi?

bu hafta değil ama haftaya kesin..bu hafta anca kaçamakları tolere etmeye çalışıyom oyam..senin liste gene tırt anlıyacağın..
herşey sevgili azalarımız içüün mıhtar kurban olsun size...

enişte enişte olalı böyle zulüm görmemiştir desene..

afiyet olsun canuum
sana da balummmm

sen grip değilsin kii

hacı sattı seni desene..amaan oyam yap çayını otur evinde sıcacık..

liste için 15 e kadar bekliyoruz canım ama işin varsa yaparsın sonra gelenler ekler kendini..sorun değil..yeter ki yapp noolur yapp..

2.5 lt su 3bardak çay 1 bardak form çay içildi..

sayısız kez wc ye gidildi..

maşallah maşallah inşallah hedefine ulaşır ve korursun ki, sende bu irade ve azmiye :)) olduktan sonra mümkündür...
Yavrularınla eşinle ve sevdiklerinle , mevla iki cihan saadeti versin inş.

sen değil kimse yoktu neslihancığım bi ben giriyodum topiğe birde arada başkanımız :))
Herkes coşmuş azimler tavan... oh beee

başkanım millet geliyor yavaş yavaşama herkes gümbür gümbür
motive olunmuş ve karatay kafada bitirilmiş maşallah topiğinle gurur duyarsın artık

birde o çorba çok fazla su kaybına neden oluyor çok su için ,tereciye tere satmak gibi bir şey oldu bu ama

aynen yeni yıl ve yeni umutlarla herşey süpper olacak inşallah...

mıhtarınız hepiniz hepimiz hepimiz içüünn

haklısın zaten üstte de belirttim su + wc de geçiyor günüm..

ağzım kuruyor ve su içiyorum sonra da wc..

2. öğünüm
13:00
1 porsiyon yoğurtlu tarhana çorbası
1 porsiyon daha yoğurtlu tarhana çorbası
veee 1 porsiyon dahayoğurtlu tarhana çorbası
1 yk çin pilavı

18:00 1 kase yoğurt

sıvı:3 lt su spor: 55 dk yürüyüş hız: 6.5 mesafe: 6.4 km cal: 305

şimdi grip çayı içiyorumm iğne oyasııı gel beraber şifa bulalım...geçsin gitsin inşallah

birdy,özlemkartal,papadiya,kardelenn,kaneel ,ficans sarfoşşş nerdesinizzz ....hadiin gariiiii

bu arada listemiz 2 haftadan itibaren başa dönüyor..duyurulurr...sırayı bilahare yayınlarım..özellikle bir tarih isteyen var ise bana özelden bildiriversin. neslihansltnsonra ilk listeyi ben alıyorum..kıymetimi bilin garii

10 Ocak Çakmel sende sıra canım..sonra 17 Ocak neslihansltn sonra ben

Son düzenleme:
emrin olur başkannn yaparız evelallah yeter ki gitsin fazlalıklar

hanımlar ben kaçar

sevgiyle, leptinle kalınnn

Son düzenleme:

geçmiş olsun

10 ocak tamamdır
görev aşkı başka canımmm

bebek durmuyo kızlar hoşçakalınnn

Son düzenleme:

Burdaaaaaaaaaayım Sherlok Holmes'in yeni bölümü yayınlanmış onu izliyodum dalmışım filme pardons bi bakiim ne var ne yok

ben de diyom bu kıss nerde kaldııı...hoşgeldin bebişş:13::13::13:

Hoşşşş buldum muhtarım hem geçmişi okudum,hemde arada kızım adaçayı ve meyva istedi onu yaptım verdim geldim (evimdeyim istirahat aldım )

Bu arada günlük raporumu veriyim sabah 1 portakal ile klasik karatay kahvaltısı yaptım öğlen yani 3.5 gibi çorba ve mercimek yemeği yedim arkadaşımı da çağırmıştım kendisi fena soğuk algınlığı geçiriyor burada millet dökülüyo resmen az önce annemle konuştum oda fena gribim dedi anlıycanız fena bi salgın var inşallah kızıma bulaşmaz yoksa önümüzdeki hafta izin almam imkansız, neyse konudan sapmışım yemek sonrası kahveyle 4-5 gofret yiyerek dükkanı kapadım arada limonlu su içmeye çalışıyorum işte böyle he zipor falan yapamadım bu arada sabah küçük wc sonrası 64.5 çıktım ama kahvaltı sonrası 2 kez büyük wc ile yılbaşı gecesinden sonraki ilk 2 büyük oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…