Hoşşşş buldum muhtarım hem geçmişi okudum,hemde arada kızım adaçayı ve meyva istedi onu yaptım verdim geldim (evimdeyim istirahat aldım)
Bu arada günlük raporumu veriyim sabah 1 portakal ile klasik karatay kahvaltısı yaptım öğlen yani 3.5 gibi çorba ve mercimek yemeği yedim arkadaşımı da çağırmıştım kendisi fena soğuk algınlığı geçiriyor burada millet dökülüyo resmen az önce annemle konuştum oda fena gribim dedianlıycanız fena bi salgın var inşallah kızıma bulaşmaz yoksa önümüzdeki hafta izin almam imkansız, neyse konudan sapmışım yemek sonrası kahveyle 4-5 gofret yiyerek dükkanı kapadım arada limonlu su içmeye çalışıyorum işte böyle he zipor falan yapamadım bu arada sabah küçük wc sonrası 64.5 çıktım ama kahvaltı sonrası 2 kez büyük wc ile yılbaşı gecesinden sonraki ilk 2 büyük oldu yani
geçmiş olsun sarfoşum..valla ben de daha tam düzelemedim aslında..grip midir garip midir..hala üstümde bi halsizlik var..
benim bu lahana çorbası fena şişirdi..şişlik geçmezse poku yedim yarın.. rekor kırarım kesin..
sarfoşum ben kaçar az uzanayım...3 gibi gelirim..
iyi geceler..
birdy,özlemkartal,papadiya,kardelenn,kaneel ,ficans sarfoşşş nerdesinizzz ....hadiin gariiiii
bu arada listemiz 2 haftadan itibaren başa dönüyor..duyurulurr.. .sırayı bilahare yayınlarım..özellikle bir tarih isteyen var ise bana özelden bildiriversin. neslihansltnsonra ilk listeyi ben alıyorum. .kıymetimi bilin garii
10 Ocak Çakmel sende sıra canım..sonra 17 Ocak neslihansltn sonra ben
çıkmadan gördüm yazayım da çıkiim..Bu arada Güleryüz kıznın doğum günüymüş biraz geç oldu ama nice sağlık ve mutluluk dolu seneler dilerimayrıca kilo hedefinede ulaşmışsın tebrikler darısı topiğin başına diyelim
İğneoyası ve Neslihan grip olmuşlar başka hasta varmıydı :44: cümlenize geçmiş olsun
Cakmel kuzun hareketlenmiş kolay gelsinbide yediklerimi oku oku bitirememişsin ya dün yediklerimin hepsini yazamamıştım onuda bilesin ki bidaha 62.9 anca 1.5 ayda görürüm onuda kaçamak yapmazsam tabisi
Sersum ve Leylak lahana çorbasını nasıl hazırladınız bi yazsanıza bende 98-99 senesinde yapmıştım ve cidden 1 haftada 4 kilo vermiştim sonra bir daha yapiim demiş içememiştim o çorbayı niyeyse :44:
birdy,özlemkartal,papadiya,kardelenn,kaneel ,ficans sarfoşşş nerdesinizzz ....hadiin gariiiii
bu arada listemiz 2 haftadan itibaren başa dönüyor..duyurulurr.. .sırayı bilahare yayınlarım..özellikle bir tarih isteyen var ise bana özelden bildiriversin. neslihansltnsonra ilk listeyi ben alıyorum. .kıymetimi bilin garii
şimdi grip çayı içiyorummiğne oyasııı gel beraber şifa bulalım...geçsin gitsin inşallah
arkadaşımı da çağırmıştım kendisi fena soğuk algınlığı geçiriyor burada millet dökülüyo resmen az önce annemle konuştum oda fena gribim dedianlıycanız fena bi salgın var inşallah kızıma bulaşmaz yoksa önümüzdeki hafta izin almam imkansız,
İğneoyası ve Neslihan grip olmuşlar başka hasta varmıydı :44: cümlenize geçmiş olsun
liste sıramız...
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-sersum-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-sersum- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013 liste yaptı
13-Kaneel-13 Aralık 2013 liste yaptı
14-naz8-20 Aralık 2013 liste yaptı
15-Ramaska-27 Aralık liste yaptı
16-iğneoyası-03 Ocak 2014
17-cakmel-10 Ocak 2014
18-neslihansltn-17 Ocak 2014
oyam şimdiden kolay gelsin..işin zor bacımmmm
hoşgeldin aramıza...bu yaz hepimiz incecik olucaz ..başka yolu yok..
ah ficansım yine hasta girdin yeni yıla:26:..kıyamam yaa..acil şifalar dilerim..öpüyorum senii
amin diyorum iyi dileklerine..vee rakibenin son durumunu iletiyorum 59.3 olmuş hatun..
gününüz gülistan olsunnnn
ficanscım geçmiş olsun canımmm
öylesarhoşolsamki 62 yi gördün yani tebrikleeeerrr demekki kaçamakları yoksayarsak sen 60 bile olurmuşsun
sabah kahvaltım
1 fincan badem fındık karışımı
2 yumurtadan ev sucuğu
kocaman bir porsiyon yeşillik salatası
3 çatal peynir
5 zeytin
tekrardan herkese boooolll leptinli yıllar diliyorummmmm
Sersum ne kadar zaiyat var sende ben bu öğlen kahvaltı öncesi 64.7 çıktım yemişken tam yiyim dedim yine iyi çıktı valla
Vayy rakibemdediği gibi durup durup patlatmış bombayı tebriks takdirs darısı başımıza diyelim
Ficans geçmiş olsun yine inşallah bu yıl bidaha hastalanmazsınız canım
Sağol canım kaçamaklardan ziyade barsaklar düzenli çalışsaydı 60 değil ama 61.5-62 (iddiaya girdiğim kilo) yi rahat görürdüm
artık bu yıl yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah diyorum
Hoşgelmişsin canımama bilki bu topiğin ortak noktası eğlenerek beslenme ve kilo maceralarını paylaşmak yani sadece şunu yedim bunu yaptım değil özellikle komik,ilginç ve başımızdan geçen değişik olaylar ile insanlık halleri yoksa bisürü diyet topiği var
Zaman herşeyin ilacıdır canım öyle birden unutulmaz o acı, zamanla hayat koşturmacasına devam ederken yavaş yavaş azalacak acısı,hiç kimse ölümsüz değil bunuda daha sık düşünecek ve şu kısa ömürlü dünyaya bir kez geliyoruz deyip yoluna devam edecekler
eşin sen varsın diye daha şanslı ama kardeşi bekar onun için daha zor annesiyle yaşadığı evde üstelik tek yaşayacak...
sağol canımsana da çok geçmiş olsun
sağol özlemim
Eki Görüntüle 916495
bugün sersum kalktııı 30 dk 2 km kar ve buz üstünde yürüüdüü geldidujunu aldııı..
şimdikte akşam hazırladığı lahana çorbasını içiyorr....iviiittt tahmin ettiğiniz üzre prodan vazgeçip 3 gün detoks yapmaya karar verdim
(2 gün de olabilir..:18::18:) termosa da koydum iş yerime götürücem..
akşam bu 2 haftadır yapmadığım kaçamak kalmadı dedim ve kendimi cezalandırdım..gerçi ben bu çorbayı severim bana mercimek çorbası tadında geliyor ..tabii içemeyen çok kişi biliyorum. .diren sersum diyorum..
iğneoyam bence de hacı ayıp etmişş..aaaa şok ayıppp....
o filmi çok merak ediyorum..şimdi kafamda 1 ?? oluştu..:44::44:
vericez oyam vericez..
çakmel o parmaklar varya motivasyon kaynağı topiğinkaçamak yaparken onu düşün yapamazsın zatee.. çocukların doğumgünü önemli..ben de bu yıl kızıma söz verdim kutlama olacak..
herkeşler kaçamaksız bir gün geçirir inşallah..
2 ocak 2014 ogleninden merhaba kizlar
31 aralik 2013 güzel özel mutlu bir gün oldu ailemize
O sabah ilk işim tartiya cikmakti ve54,7 ile gune basladim kizlar yani rekoru kirdim:119::119: çok mutlu oldum aksama kizimin doğum günü partisi vardi hazirliklar yapildi kuaföre gidildi giyinildi annemler de vardi ve tam takir hazirlanilip misafirler beklendi herkes bayildi sofraya kizima bana suslemelere ve müthiş bir gece idi toplam coluk cocuk 27 kisiydik 15 farkli menü ve 2 cesit icecek (cay ve erik suyu) yani superdi 20 kiloya elveda dedik yeni1benyeni1yil dedik cocuklar eglendi kizim 1 yasinda ve o aksam ilk defa uzun aradan sonra 8 ' den sonra bir seyler yedim ama sabah kahvaltisiylaydim tum gün vakit yoktu kosusturmaktan 2 gunde kendime zor geldim epey yorulmusuz :119:54,7 oldum :119:
gelelim banaaa..bugün yediğim çorba ve meyve
1.lt ye yakın lahana çorbası(ender saraç 2-2.5 lt içilebilir diyor..)
2 mandalina 2 elma
amanın iyice şiştim galiba sanursam..yarına bomba olucam..
1 lt su içtim 1 lt daha içerim..şimdi de çay koyduk..hadi hayırlısı.. benimle beraber iş arkadaşım da başlıyor yarın. .fena gaza geldik
BEN GRİP DEĞİLİM... BEN GRİP DEĞİLİM!
Sadece başım kazan gibi, kaburgalarım ağrıyor, öksürüyorum, bi de burnum damlıyor... Hepsi bu:111::111:
Geçmiş olsun cakmel. Sen nerede üşüttün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?