Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun sarfoşum..valla ben de daha tam düzelemedim aslında..grip midir garip midir..hala üstümde bi halsizlik var..

benim bu lahana çorbası fena şişirdi..şişlik geçmezse poku yedim yarın.. rekor kırarım kesin..

sarfoşum ben kaçar az uzanayım...3 gibi gelirim..
iyi geceler..

Bu arada Güleryüz kıznın doğum günüymüş biraz geç oldu ama nice sağlık ve mutluluk dolu seneler dilerim ayrıca kilo hedefinede ulaşmışsın tebrikler darısı topiğin başına diyelim

İğneoyası ve Neslihan grip olmuşlar başka hasta varmıydı :44: cümlenize geçmiş olsun

Cakmel kuzun hareketlenmiş kolay gelsin bide yediklerimi oku oku bitirememişsin ya dün yediklerimin hepsini yazamamıştım onuda bilesin ki bidaha 62.9 anca 1.5 ayda görürüm onuda kaçamak yapmazsam tabisi

Sersum ve Leylak lahana çorbasını nasıl hazırladınız bi yazsanıza bende 98-99 senesinde yapmıştım ve cidden 1 haftada 4 kilo vermiştim sonra bir daha yapiim demiş içememiştim o çorbayı niyeyse :44:

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-sersum-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-sersum- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013 liste yaptı
13-Kaneel-13 Aralık 2013 liste yaptı
14-naz8-20 Aralık 2013 liste yaptı
15-Ramaska-27 Aralık liste yaptı
16-iğneoyası-03 Ocak 2014
17-cakmel-10 Ocak 2014
18-neslihansltn-17 Ocak 2014

oyam şimdiden kolay gelsin..işin zor bacımmmm

sarfoşum ben kaçar az uzanayım...3 gibi gelirim..
iyi geceler..

İyi işte şişirmiş yemek falan istemezsiniz bide o kadar susatıyosa yağda yakıyodur bence :44: bol su içmeye devam et yarın poğu yesen bile öbür hafta kırarsın rekoru

3 gibi yarın 3 gibimi oluyo :44: neyse uzan bende filmlere devam ederim,sanada iyi geceler yarın için bol şans

burdayım anca gelebildim eve 5 dk önce girdim civcivlerim gelip gitti onların koşturmacası bugünde kemo günümüzdü sabahdan hastane ordanda amcaoğlunun nikahı vardı oraya gittim bugün full dışardaydım eşimi teyzeme bıraktım sen orda dinlen dedim artık o uyudu bizde bolca eglenmece yoruldum ama yarında yine kemomuz var kaçamak falan yok kilodada değişiklik yok reglin 4 günü bunada şükür yarın listeye yetişirsem yazarım yoksa gelince kendim eklerim listeye bi bitki çayı içip uzanmaca yapacam

pro kesmedi hatunlar lahanaya başladınız iğrenççç asla içemem artık bıkkınlık gelmişti bir zamanlar içmekden

çıkmadan gördüm yazayım da çıkiim..

2 kuru soğan
1 küçük beyaz lahana
yarım demet maydanoz
2 yeşil biber
2 domates(ben suyunu koydum konserveden)
kimyon karabiber pulbiber ve tuz

afiyet olsun

anaaaaa sıra bana geliyor yavaş yavaş... bak heyecan yaptım şimdi..

gelelim yediklerime..

sabah kahvaltı da misafirim vardı..
ama benim payıma börek ten, poğaca dan, kayganadan ve kekten değil yumurtadan düştü.. o da kızımı yediriyim derken 1 tane yumurta yedim..
sonra şekersiz sütlü türk khavesi

akşama et kavurdum bulgur pilavı ve yoğurt ama biraz fazla kaçırdım galiba karnım şişti çok açıkmıştım.. zor tuttum artanlardan yememek için.. sonra çay sonra da bitki çayı.. bu aralar bağırsak problemim var bilmiyorum yarın tartıda ne yapıcam artık.. :44::44::44:

Sabah kahvaltım (11:00)
2yumurta
peynir
zeytin 10 adet
cay

Öğlen spor (13:00-14:00)
60 dk 7 km hiz 7 530 kalori

Aksam yemegim (17:30)
firinda hindi
büyük kase ev yapimi yoğurt

Yarin tarti yüzümüzü guldursun kızlar
Bol leptinli geceler

2 litre su
1 kupa kahve
2 cay bardagi çay

Son düzenleme:
şimdi grip çayı içiyorumm iğne oyasııı gel beraber şifa bulalım...geçsin gitsin inşallah

BEN GRİP DEĞİLİM... BEN GRİP DEĞİLİM!

Sadece başım kazan gibi, kaburgalarım ağrıyor, öksürüyorum, bi de burnum damlıyor... Hepsi bu:111::111:

Geçmiş olsun cakmel. Sen nerede üşüttün?

Size de geçmiş olsun sarhoşum. İnşallah hiçbirinize bulaşmaz.

İğneoyası ve Neslihan grip olmuşlar başka hasta varmıydı :44: cümlenize geçmiş olsun

Sağol canımın içi...

Teşekkür ederim. 15:00 te yayınlıyoruz ama 15:00te benim kızı doktora götürücem. Kendisi geçen hafta hastalandığı için kontrole gittiğini sanıyor ama aslında tetanoz aşısı olacak

Neyse, sonuçta 14:00e kadar bekleyebilirim. 14:30da da yayınlayıp kaçarım.

Ay, şunu da söylemeden gitmeyeyim:

GÜLERYÜZ, sana ennnnnnn kocamanından maşallah canım Sen kilo verdin, hamile kaldın, tekrar kilo verdin, ben haaaalaaa aynı yerdeyim

Kuzuya da mutlu-huzurlu nice yıllar diliyorum, sevdikleriyle.

Evet canımcım ya sağolasın, ben de seni

Sağol çakmelcim

Sağol sarhoşum âmin canım

sağol canımsana da çok geçmiş olsun

sağol özlemim

Sağol leylağım

Süpersin maşallah canım

Nice yaşlara canım kızına, seni de tebrik ederim

Hadi hayırlısı

Ah canım bugün hastanedeydim , tam 3 saat röntgen sırası bekledim haşat bi şekilde eve geldim

Selam kızlar

Menü falan yazamıyorum kızlar idare edin beni bu ara, hem isteğim yok, bi de ilaçlardan ağzımın tadı kötü, hiç dikkat edemiyorum, tartı da artı çıkıcak :26:

İnşallah motive olucam tekrar başlayacağım, güleryüzdekinin yarısı kadar olsa yeter , bu arada tekrar maşallah diyorum güleryüzüm sana, topiğin medarı iftiharısın

Oyacım geçmiş olsun canım sana da

Hepinize iyi geceler bol leptinler

iyi geceler kızlar benim de misafirim vardı anca bakabiliom ama maşşallah topik çok
hareketli
oku oku bitiremedim

birde ben yeni katıldım ya tam hakim olamıyorum

ama hepinizi çok sevdim kızlar iyi ki varsınız......

azminiz bol olsun

ben bugün bira kaçamak yaptım ama midem iyice küçülmüş ya rahatsız etti. yapın toparları bugün yürüyüşümüde yapamadım. yarın telafi ederim inş.

tabanlarım ağrımış yaaa yoruldum bayaaa

olsun ama misafiri çok seviyorum ben yaa keşke hergün gelseler

sizde gelin:)

öptüm ŞEKERLER

HERKESE İYİ GECELER VE

YAĞLARIMIZIN ERİMESİ DİLEĞİYLEEE

kizlar gunaydin....acelem var hemen cikicam....

sersum canim bildirimini merakla bekliyorum...

guleryuz canim kizinin dogumgunu kutlu olsun.nice mutlu yillara hedefine ulasmissin tebrikler....

ficans canim gecmis olsun...

bugun kizimin arkadasinin dogumgunu var oraya gidicem.yarinda buyuk kizim in dogumgunu 7yasina giricek ins....

yarinida atlatayim ins. sikiyonetim ilan edicem ins....durumlar vahim....

gecen hafta :84

bu hafta :86

fark 2 kilo

igneoyam yuzdeyi bile hesaplamiyorum beni sonuncu yapta aklim basima gelsin......

sanada kolay gelsin canim efsane olacak liste galiba....

gerçekten sen grip değilmişsin, ne ki onlar canıııııım normal normal ALLAH iyiliğini versin ne diyim
benim kayınço gelmişti Hollanda' dan onu yemeğe götürdük oradan kaptık canım, bütün suç etliekmekte anlıcan

BİLDİRİM ZAMANIIII

rumuz: cakmel
başlangıç :22/10/2013
başlangıç kg:89.1
geçen hafta :84.5
bu hafta:83.5
fark:---1 kg
% fark:1,18
sıvı:3 lt
spor:4 gün 55-67 dk yürüyüş

oya kolay gelsin yavru ceylannn bana iyi bir yer hazırla ,zira gelecek cumaya liste bende şimdiden her türlü rüşvet alınır şaka şaka canıııımm gerek kalmıcak bilemmmm

tartıda ibre hep geriye gitsin hep ... tüm topik için inşallah

Son düzenleme:
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta= 68.1
bu hafta= 68.5
fark = ++400
haftalık yüzde=%0.587
toplam fark= 9.5
boy= 1.60
durum böyleyken böyle oldu fena deyil yinede
grip olan arkadaşlar geçmiş olsun unutmamak adına ism vermedim kızlar çabucak iyileşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…