Selam kızlar
Menü falan yazamıyorum kızlar idare edin beni bu ara, hem isteğim yok, bi de ilaçlardan ağzımın tadı kötü, hiç dikkat edemiyorum, tartı da artı çıkıcak :26:
İnşallah motive olucam tekrar başlayacağım, güleryüzdekinin yarısı kadar olsa yeter, bu arada tekrar maşallah diyorum güleryüzüm sana, topiğin medarı iftiharısın
Oyacım geçmiş olsun canım sana da
Hepinize iyi geceler bol leptinler
kizlar gunaydin....acelem var hemen cikicam....
sersum canim bildirimini merakla bekliyorum...
guleryuz canim kizinin dogumgunu kutlu olsun.nice mutlu yillara hedefine ulasmissin tebrikler....
ficans canim gecmis olsun...
bugun kizimin arkadasinin dogumgunu var oraya gidicem.yarinda buyuk kizim in dogumgunu 7yasina giricek ins....
yarinida atlatayim ins. sikiyonetim ilan edicem ins....durumlar vahim....
gecen hafta :84
bu hafta :86
fark 2 kilo
igneoyam yuzdeyi bile hesaplamiyorum beni sonuncu yapta aklim basima gelsin......
sanada kolay gelsin canim efsane olacak liste galiba....
bu sabah kahvaltı:
1 yumurta, 2 kaşık kuymak, yarım börek ve yarım poğaça sonra hepsini buzlağa attım dokunmamak için.. ama valla yediğim için hiç pişman değilim çok canım çekti..
haftaya hedef büyük ama bunlar telafi edilecek inşallah..
rumuz : neslihansltn
başlangış kilo:83.800
geçen hafta:75.200
bu hafta: 74.400
bu hafta fark: --800
toplam fark: --9.400
hedef:58
boy: 1.60
bu hafta spor: mekik ve yer hareketleri
hafta ya verilicek hedef kilo : 1 ila 1.5 kilo arası hadi hayırlısı hepimize bundan sonra kendime haftalık hedefler belirlicem..
selam kızlar..öncelikle yeni yılın hepimize gönlümüzden geçenin hayırlısını vermesini,iyi şansla dolu bir yıl olmasını diliyorumoyacım geçmiş olsun,atlatırsın kısa zamanda inşallah:26:ficansım sana da Allah kolaylık versin
sersum lahana çorbasını içebiliyorsan iraden için özellikle tebrik ediyorum seniben yeni yılda azar azar 3 öğün yaparak başlıyorum serüvenime,zira 10 saat arayla 2 öğün yaramadı bana gözlemlerime göre en güzel kilo biraz geç kahvaltı,erken akşam yemeği ve haftada en az 5 gün sporla veriliyor bu imkanı olanlar değerlendirsin derim
gelelim bildirime...yılbaşı ertesinde istanbula gidiş orada akşama kadar ikramlar derken 1 kilo almışım...
geçen hafta 93.5,bu hafta 94.5 yüzde 1.069sağlık olsun..lakin yarın ev gezmesi,2 hafta sonra gün var yine arkadaşların çoğu zayıf..bana da diyorlar ki,sen karbonhidratı normalde yemediğin için yeyince kötü etki ediyor yani şişmemek için arada yemeliymişim pasta börek filan,zihniyete bak neyse biz işimize bakalım,kimseye dert anlatacak ne sabrım var ne zamanım böyle ortamları da en az zararla atlatmak lazım:18:
Rumuz: GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi: 16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:55.5
Bu haftaki kilo:54.2:119:
Fark:-----1.300 gr:119:
Yüzde:-----%2.342:119:
Toplam verilen kilo: 20.800 gr
Boy:1.50
Beden:36
Sıvı alımı:2 litre
Spor:60 dk tempolu yürüyüş:119:
Adım: 15.000 ort.
kizlar gunaydin....acelem var hemen cikicam....
sersum canim bildirimini merakla bekliyorum...
guleryuz canim kizinin dogumgunu kutlu olsun.nice mutlu yillara hedefine ulasmissin tebrikler....
ficans canim gecmis olsun...
bugun kizimin arkadasinin dogumgunu var oraya gidicem.yarinda buyuk kizim in dogumgunu 7yasina giricek ins....
yarinida atlatayim ins. sikiyonetim ilan edicem ins....durumlar vahim....
gecen hafta :84
bu hafta :86
fark 2 kilo
igneoyam yuzdeyi bile hesaplamiyorum beni sonuncu yapta aklim basima gelsin......
sanada kolay gelsin canim efsane olacak liste galiba....
gerçekten sen grip değilmişsin, ne ki onlar canıııııım normal normalALLAH iyiliğini versin ne diyim
benim kayınço gelmişti Hollanda' dan onu yemeğe götürdük oradan kaptık canım, bütün suç etliekmekte anlıcan
BİLDİRİM ZAMANIIII
rumuz: cakmel
başlangıç :22/10/2013
başlangıç kg:89.1
geçen hafta :84.5
bu hafta:83.5
fark:---1 kg
% fark:1,18
sıvı:3 lt
spor:4 gün 55-67 dk yürüyüş
oya kolay gelsin yavru ceylannn bana iyi bir yer hazırla ,zira gelecek cumaya liste bendeşimdiden her türlü rüşvet alınır şaka şaka canıııımm gerek kalmıcak bilemmmm
tartıda ibre hep geriye gitsin hep ... tüm topik için inşallah
Sağol ficansım... Sen de toparlanırsın artık inşallah. Süründürdü resmen seni
Şimdiden mutlu yıllar. Yüzdeyi ben hesaplar yazarım. Sana kolay gelsin. Kızının dgünü bile kurtarmayacak seni. Fena pataklıycam ha... Sen ne kilolar verdin. Toparlan bakayım hemen!
Neslihan kız, bu ne rejim, bu ne sabah poğaçası. Cık cık...
Ben de bildirim yapayım:
başlangış kilo:83.200kg
geçen hafta:82.500kg
bu hafta: 81.500kg
bu hafta fark: -1000gr
toplam fark: -1.700kg
hedef:72.000kg
boy: 1.61cm
Yani geçen hafta aldığım kiloyu verdim. Eşeğimi kaybedip buldum. Mutluyum:))
selam kızlar..öncelikle yeni yılın hepimize gönlümüzden geçenin hayırlısını vermesini,iyi şansla dolu bir yıl olmasını diliyorumoyacım geçmiş olsun,atlatırsın kısa zamanda inşallah:26:ficansım sana da Allah kolaylık versin
sersum lahana çorbasını içebiliyorsan iraden için özellikle tebrik ediyorum seniben yeni yılda azar azar 3 öğün yaparak başlıyorum serüvenime,zira 10 saat arayla 2 öğün yaramadı bana gözlemlerime göre en güzel kilo biraz geç kahvaltı,erken akşam yemeği ve haftada en az 5 gün sporla veriliyor bu imkanı olanlar değerlendirsin derim
gelelim bildirime...yılbaşı ertesinde istanbula gidiş orada akşama kadar ikramlar derken 1 kilo almışım...
geçen hafta 93.5,bu hafta 94.5 yüzde 1.069sağlık olsun..lakin yarın ev gezmesi,2 hafta sonra gün var yine arkadaşların çoğu zayıf..bana da diyorlar ki,sen karbonhidratı normalde yemediğin için yeyince kötü etki ediyor yani şişmemek için arada yemeliymişim pasta börek filan,zihniyete bak neyse biz işimize bakalım,kimseye dert anlatacak ne sabrım var ne zamanım böyle ortamları da en az zararla atlatmak lazım:18:
sersumum bacım seni çok merek ediyorum ama gelmemişsin daha
bende durumlar hem iyi hem kötüdün 75,7 i gördüm bi ara lahana çorbası işe yaradı ki bugün 74,5 u gördüm.ama 73 e göre + dayım tabisi neyse lahanaya bugün de devam,yarın son
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:74,5
fark:+1,5
yüzde:%2,054
oyam geçmiş olsun bu aradaliste için de kolay gelsin
Canım senin çorba da sersumun ki gibi mi, yoksa farklı mı:44:Ben de tarifini alayım
Kızlar Allah sizi davul etmesin e mi!
Listeyi ben yapıyorum diye aranızda anlaştınız mı, n'aptınız? Bu ne, neredeyse herkes kilo almış!
Zaten mıhtarım bana 3 ocağı verince demiştim ben, tam yılbaşı ertesi, yeni bir efsane liste geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?