Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz : neslihansltn
başlangış kilo:83.800
geçen hafta:75.200
bu hafta: 74.400
bu hafta fark: --800
toplam fark: --9.400
hedef:58
boy: 1.60

bu hafta spor: mekik ve yer hareketleri

hafta ya verilicek hedef kilo : 1 ila 1.5 kilo arası hadi hayırlısı hepimize bundan sonra kendime haftalık hedefler belirlicem..

bu sabah kahvaltı:
1 yumurta, 2 kaşık kuymak, yarım börek ve yarım poğaça sonra hepsini buzlağa attım dokunmamak için.. ama valla yediğim için hiç pişman değilim çok canım çekti..

haftaya hedef büyük ama bunlar telafi edilecek inşallah..

Sağol ficansım... Sen de toparlanırsın artık inşallah. Süründürdü resmen seni

Şimdiden mutlu yıllar. Yüzdeyi ben hesaplar yazarım. Sana kolay gelsin. Kızının dgünü bile kurtarmayacak seni. Fena pataklıycam ha... Sen ne kilolar verdin. Toparlan bakayım hemen!

Neslihan kız, bu ne rejim, bu ne sabah poğaçası. Cık cık...

Ben de bildirim yapayım:

başlangış kilo:83.200kg
geçen hafta:82.500kg
bu hafta: 81.500kg
bu hafta fark: -1000gr
toplam fark: -1.700kg
hedef:72.000kg
boy: 1.61cm

Yani geçen hafta aldığım kiloyu verdim. Eşeğimi kaybedip buldum. Mutluyum:))

Son düzenleme:
selam kızlar..öncelikle yeni yılın hepimize gönlümüzden geçenin hayırlısını vermesini,iyi şansla dolu bir yıl olmasını diliyorumoyacım geçmiş olsun,atlatırsın kısa zamanda inşallah:26:ficansım sana da Allah kolaylık versin
sersum lahana çorbasını içebiliyorsan iraden için özellikle tebrik ediyorum seniben yeni yılda azar azar 3 öğün yaparak başlıyorum serüvenime,zira 10 saat arayla 2 öğün yaramadı banagözlemlerime göre en güzel kilo biraz geç kahvaltı,erken akşam yemeği ve haftada en az 5 gün sporla veriliyorbu imkanı olanlar değerlendirsin derim
gelelim bildirime...yılbaşı ertesinde istanbula gidiş orada akşama kadar ikramlar derken 1 kilo almışım...
geçen hafta 93.5,bu hafta 94.5 yüzde 1.069sağlık olsun..lakin yarın ev gezmesi,2 hafta sonra gün var yinearkadaşların çoğu zayıf..bana da diyorlar ki,sen karbonhidratı normalde yemediğin için yeyince kötü etki ediyoryani şişmemek için arada yemeliymişim pasta börek filan,zihniyete bakneyse biz işimize bakalım,kimseye dert anlatacak ne sabrım var ne zamanımböyle ortamları da en az zararla atlatmak lazım:18:

maşallah yılbaşı filan demeyip iyi kilo verenler de varoya sen de efsane listede gurur bölümünde yeralmışsınsersum nerelerde acep:26:

Rumuz: GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi: 16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:55.5
Bu haftaki kilo:54.2:119:
Fark:-----1.300 gr:119:
Yüzde:-----%2.342:119:
Toplam verilen kilo: 20.800 gr
Boy:1.50
Beden:36
Sıvı alımı:2 litre
Spor:60 dk tempolu yürüyüş:119:
Adım: 15.000 ort.

güzel dileklerin için amiiiin diyorum özlemim,hepimiz için güzel bir yıl olsun inşallah
geç kahvaltı,erken akşam yemeği olayına kesinlikle katılıyorum bende öyle kilo verebiliyorum
kiloyu kafana takma,yılbaşından ötürü bu + lar.haftaya hepsi gidecek inşallah

sersumum bacım seni çok merek ediyorum ama gelmemişsin daha
bende durumlar hem iyi hem kötüdün 75,7 i gördüm bi aralahana çorbası işe yaradı ki bugün 74,5 u gördüm.ama 73 e göre + dayım tabisineyse lahanaya bugün de devam,yarın son

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:74,5
fark:+1,5
yüzde:%2,054

oyam geçmiş olsun bu aradaliste için de kolay gelsin

Sağol ramaskacım,kızının doğum günü de şimdiden kutlu olsun, nice yaşlara

Canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin

Sağol oyacım, inşallah canım

Amin diyorum yeni yıl dileklerine canım

Sağol canım

Canım senin çorba da sersumun ki gibi mi, yoksa farklı mı:44:Ben de tarifini alayım

Gelelim kilo bildirimine, gelmesem mi yoksa

Geçen hafta 71.3

Bu hafta 72.8

Fark 1.5

% +++ 2.103

Oyacım kolay gelsin, efsane listeye bi katkıda ben yapayım dedim

Gelmişken kahvaltımı da yazayım

Öğlen yaptım saat 12 de

Yayla çorbası, Menemen, az peynir, 2 çeri, 2 kuru incir, fındık, 1 mandalina, şimdide ilacımı alıp biraz yatıcam:2:

Kızlar Allah sizi davul etmesin e mi!

Listeyi ben yapıyorum diye aranızda anlaştınız mı, n'aptınız? Bu ne, neredeyse herkes kilo almış!

Zaten mıhtarım bana 3 ocağı verince demiştim ben, tam yılbaşı ertesi, yeni bir efsane liste geliyor diye

14:00'e kadar bekleyeceğim demiştim ama daha epey kişi var bildirim yapmayan. Saat 16:30 civarı (saat biraz şaşabilir) tekrar geleceğim. O zaman yayınlayayım listeyi bari...

Görüşürüz.

herkese hayırlı cumalar kızlar :)
gelelim kilo bildirimine bu hafta benden sıfıra sıfır elde var sıfır ne aldım ne verdim
iğneoyası kolay gelsin cnm

kahvaltım
2 muz
yeşilçay
muzlar kararıyodu kimsede yemiyo anacım başıma kaldı
öğlen
yumurtalı omlet ama kızımla yedim az yedim
fındık ceviz çay
1 bucuk gibi kahve ve bitter çikolata 2 parça
akşamada makarna yapıcam uzun geniş makarnalar varya polenezmi diyolar onlar çok hoşuma gidiyo
tartılmışken yiyeyim dedim pazartesiden sonra bende çorbayla telafi edicem akşam çorba içince daha bi kiloda fark ediyo
bende tatilden sonra detoks falan bişeler yapıcam tabisi

teşekkürler ficanscım....
geldim ama durmuyoooo grşrz...

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo: 78.5 kg
haftalık yüzde:000
haftalık fark:000
toplam fark:6.5 kg
beden:42
spor:yok

tık yok ama kıslar 1 günde bence 1 haftadır yaptığım kaçamakları anca verdirdi lahana garibim..çünkü yaklaşık 1 kilo artıdaydım

bugün biraz bozdum lakin eşim kızdı çok başım ağrıdı bugün eve geldiğimde katı birşey girsin boğazından dedi..korktum haşlama tavuk vardı ondan 1 avucumun içi kadar yedim..yarın da sabredebilirsem yapıcam bakalım..
başım hala ağrıyor..hap içtim..tansiyonumu da ölçtüm normal..sanırım vücut şaşırdı..

oyam kolay gelsin bir efsane liste daha bizi bekliyor desene.

Canım senin çorba da sersumun ki gibi mi, yoksa farklı mı:44:Ben de tarifini alayım

Evet canım sersumunki gbi

slm leylakcım bende senin gibi tüm kg leri veririm inşallah eskidendi o deme, çünkü verdiğin kilolar vereceklerinin teminatı canım

kahvaltım 09:00-09:30
3 krep karatay usulü 1 haftadır dolapta kaldı inanın israf olmasın diye kendimi kurban ettim
2 tk tahin-pekmez
5-6 dal marul
2 yumurtadan omlet

15:00 akşam öğünüm
1 tek etliekmek
1 bardak ayran
biraz yeşillik

2 lt su 60 dk 7-8 hızda 7.7 km yürüyüş 445 kalori bunları sizlerde motive olun diye yazıyorum,önceden yazmıyordum. Birbirimizi etkileyelim hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…