Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar, geldik zurnanın zırt dediği yere. İşte EFSANE LİSTE

Güleryüz'e ayrı bir paragraf açtım. Sanırım herkes bana hak verecektir.
Bir yanlışım, kusurum, eksiğim varsa affola... Ben akşam 10-11 gibi gelicem tekrar. Eklenecek, düzeltilecek varsa, o zaman düzeltebilirim.

Listede olan herkesi tebrik ediyorum. İyi ki sizinleyim

EFSANE LİSTE

Guleryuz2011 -%2,34 :119::119::119::118::118::62

İğneoyası -%1,21 :119::119::119:
Cakmel -%1,18 :119::119::119:
Neslihansltn -%1,063 :119::119::119:

Naz8 0
Sersum 0

Filiztoprak +%0,587 :95::95::95:
Özlemkartal +%1,069 :95::95::95:
Lelyak84 +%2,054 :95::95::95:
Ficans +%2,103 :95::95::95:
Ramaska +%2,38 :95::95::95:

Ben liste telaşından menümü yazmadım:

Sabah 8:00 2 yumurta, beyaz peynir, 3-4 zeytin

Öğlen 13:00: 3 kanat, 3 kaşık z.yağlı barbunya, 1 kase yoğurt

Akşama lahmacun yemeyi düşünüyorum.

4km/45 dak yürüyüş.
Sürüne sürüne yürüyorum

Bişey sorucam, kahvaltıdan sonra omega3 almayı unutuyorum. Arada alsam leptine etki eder mi acaba?

teşekkürler iğneoyası ellerine sağlık ve deeee afiyet olsun... bende güleryüzü çoook kıskandım ve ooo parağrafı sildim tabiki espriii emeğe saygı en güzel şeydir istikrarın için arkadaşım

herkesin adı haftaya ----- lerle dolu bir listede olması dileğiyle bende kaçar hatunlar.
yarına misafirim var şimdi temizlik sabah namazdan sonrada sütlü irmik tatlısı, kısır, tuzlu kurabiye,tatlı kurabiye sunum hazırlığında olucam yarında akşama anca gelirim herkese sevgiler

öncelikle birincimizi ve kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorumliste için eline emeğine sağlık oyam

kızlar slm nasılsınız bakalım liste efsane yılbaşına rağmen kilo verenleri tebrik ederim Güleryüz mükemmel kilo vermişsin kıskandım valla bende yok ööle işler

kızlar regle ilgili sorun yaşamıştım doktora gittim sağ yumurtalığı kist kaplamış polikistik over çıktı sinirim bozuldu bundan nasıl kurtulurum kilo vermeyi de çok yavaşlatıyor off off bi de bu çıktı şimdi zaten yılbaşından sonra ne buldumsa yiyorum bi türlü toparlayamadım :18::18::18: ne olacak bu benim kararsız ve iradesiz halim yaa

anaaaaa sıra bana geliyor yavaş yavaş... bak heyecan yaptım şimdi..
çıt çıt çıt..:18::18::18:
Evet canımcım ya sağolasın, ben de seni

Ah canım bugün hastanedeydim , tam 3 saat röntgen sırası bekledim haşat bi şekilde eve geldim
ah kıyamam ben olsaydım bekletmezdim seniii
alışırsın canımmm..hepberaber destekle vericez bu kilolarııı
ah tatlım sonuç ehh yaniiiama pes etmek yok
ben de sıkıyönetim ilan ettim..
kızçenin doğum günü kutlu olsun.mutlu sağlıklı yaşlara canım..

bugün dayanamadım bozdum akşam canım..ama son kez yarın içebilirim bakalım..ah karatayımın gözünü seveyimm
maşallah yılbaşı filan demeyip iyi kilo verenler de varoya sen de efsane listede gurur bölümünde yeralmışsınsersum nerelerde acep:26:
geldimdii
1 kilo almıştım vermiş gözüküyom yani nötr şekerim..inşallah haftaya iyi sonuçlar alırız..
bunda bir imaa seziyorum..
geçmiş olsun kuzum.:26:.sıkma canını sonuçta tedavi edilebilir bir rahatsızlık..Allah dermansız dert vermesin canım..benim bu konuda tecrübem yok ..

2. lahana günümün sonu hüsran..

yediğim tavuğun üstüne akşam yemeğinde 2 tabak kuru fasulye yedim ve de cacık..

yanii lahana kürü hüsran ama karatay devam..yaşasın karatay

oyam kuşum ellerine sağlık..ayy çok utandım bana da alkış yapmışın
önce güleryüzümüüü sonra veren vermeyen herkeşiii tebrik ederim..iyi kii burdayızz iyi hep beraberiz...
sizi seviyorummm

Son düzenleme:
1 kilo almıştım vermiş gözüküyom yani nötr şekerim..inşallah haftaya iyi sonuçlar alırız..

inşallah canım
2. lahana günümün sonu hüsran..

yediğim tavuğun üstüne akşam yemeğinde 2 tabak kuru fasulye yedim ve de cacık..

yanii lahana kürü hüsran ama karatay devam..yaşasın karatay

olsun canım sıkma canını,aç kalmak daha kötü...bende içmedim akşam,protein yedim bol bol

yaşasın karatay
yavrumm avatarın çok sexiiiii......uuuu beybiii...

kızlar anam çok fenayım 2 gündür lahana çorbası üstüne de 2 tabak kuru..valla kayınçom anladın sen..

bu gece buradan bir gümbürtü gelirse bilinki benden..

Son düzenleme:
Selam kıslar anca gelebildim ve anca listeyi görebildim ,bencede yılbaşı ertesi için iyi bi liste herkesi tebrik ederim hala yılmayıp devam ettiğiniz için

Ben bu sabah 63.7 çıktım diye sevinip motive olup 1 dilim çavdar ekmeği dışında kaçamaksız kk kahvaltısı yapmıştım sonra grip olan annemi aradım sesi çok kötü geliyodu konuşamadan kapatınca panik oldum kardeşim ve eşine haber verdim hemen işten çıkıp eve gidip hastaneye götürdüler serum bağlanıp ilaç vermiş dr çok ağır bi grip küçük çocuk varsa yaklaştırmayın demiş neyse telefonumdan sonra hastane sonucunu öğrenene kadar sıgara üstüne sıgara içtim evin içinde dört döndüm arakadaşı çağırdım sakinleşmem için yardım eder diye konuştukca biraz rahatladım,sonra hastaneden eve geldiğinde konuşup sesini daha iyi duyunca iyice rahatladım arkadaş hadi dışarı çıkıp hava alalım dedi çıkınca acıktığımı fark ettim ve malesef hamur işi yiyerek günü bitirdim neyse sonra eve geldimki kızım tüm gün okulda karın ağrısı çekmiş akşam üstü ishali başlamış bu saate kadarda onunla ilgilendim şimdilik hafifledi gibi evde uygun sadece havuç ve elma vardı bende onları yedirdim lavaş ekmeği vardı onu istedi verdim (aslında patates ve kola istedi ) yemekten önce limonlu su sonrada sirkeli su içirdim vs vs işte böyle ne geçmişi okuyabildim nede yazabildim kusuruma bakmayın...

annene de kızına da çok geçmiş olsun canım benimallah şifa versin ikisine de...

sağol canım..

ah sarfoşum büyük geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki.:26:.insan sevdiklerinden uzaktayken başlarına birşey gelince hem mesafeler hem yaşadıkları büyüyor da büyüyor gözünde..çok zor sabretmek..Allah teyzeme acil şifalar versin..tabii kuzucuğa da..:26:
aslında kızın doğru şeyleri istemiş.isale patates ve gazoz iyi geliyor..
tekrar geçmiş olsun

kızlar anam çok fenayım 2 gündür lahana çorbası üstüne de 2 tabak kuru..valla kayınçom anladın sen..

bu gece buradan bir gümbürtü gelirse bilinki benden..

hulooo nöruyonuz arkada sessiz sessiz..

Vallah billah ben yazıyodum Birdy i göremedim bile gel-git oldu herhal

O lahana çorbası olayını ilk yaptığımda nasıl yediysem tam uygulayıp hergün işe 45 dk yürüyerek gidiyodum ve 1 haftada 4 kilo vermiştim ama yıllar sonra 2. kez yaptığımda bir öğün yedim dahada yiyemeden dökmüştüm niyesini hala anlamış değilim ya neyse :44:
bide ilk yaptığımda lahana,kereviz yapraklarıyla,yeşil soğan,maydonoz, biberler ve domates vardı ben domates yerine biber salçası koymuştum ki çok severim ama 2. yi nasıl yaptım hatırlamıyorum acep biber salçası koymadıysam ondanmıdır diye düşünüyorum :44: ilk yaptığımda gözlerine inanamayan arkadaşlara anlattım sen sadece yürüseymişinde verirmişsin o ne öyle 45 dk hızlı tempoda sırtımdan sular akarak yokuş yukarı yürümek lahanayı onlarda yapmış ama içememişler gülmüştüm ama sonra bende içemeyince anladım ki gülmemem lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…