Listede olan herkesi tebrik ediyorum. İyi ki sizinleyim
EFSANE LİSTE
Guleryuz2011 -%2,34 :119::119::119::118::118::62
İğneoyası -%1,21 :119::119::119:
Cakmel -%1,18 :119::119::119:
Neslihansltn -%1,063 :119::119::119:
Naz8 0
Sersum 0
Filiztoprak +%0,587 :95::95::95:
Özlemkartal +%1,069 :95::95::95:
Lelyak84 +%2,054 :95::95::95:
Ficans +%2,103 :95::95::95:
Ramaska +%2,38 :95::95::95:
Kızlar, geldik zurnanın zırt dediği yere. İşte EFSANE LİSTE
Güleryüz'e ayrı bir paragraf açtım. Sanırım herkes bana hak verecektir.
Bir yanlışım, kusurum, eksiğim varsa affola... Ben akşam 10-11 gibi gelicem tekrar. Eklenecek, düzeltilecek varsa, o zaman düzeltebilirim.
EFSANE LİSTE
Naz8 0
Sersum 0
çıt çıt çıt..:18::18::18:anaaaaa sıra bana geliyor yavaş yavaş... bak heyecan yaptım şimdi..
ah kıyamam ben olsaydım bekletmezdim seniiiEvet canımcım ya sağolasın, ben de seni
Ah canım bugün hastanedeydim , tam 3 saat röntgen sırası bekledim haşat bi şekilde eve geldim
alışırsın canımmm..iyi geceler kızlar benim de misafirim vardı anca bakabiliom ama maşşallah topik çok
hareketli
oku oku bitiremedim
birde ben yeni katıldım ya tam hakim olamıyorum
ama hepinizi çok sevdim kızlar iyi ki varsınız......
azminiz bol olsun
ben bugün bira kaçamak yaptım ama midem iyice küçülmüş ya rahatsız etti. yapın toparları bugün yürüyüşümüde yapamadım. yarın telafi ederim inş.
tabanlarım ağrımış yaaa yoruldum bayaaa
olsun ama misafiri çok seviyorum ben yaa keşke hergün gelseler
sizde gelin:)
öptüm ŞEKERLER
HERKESE İYİ GECELER VE
YAĞLARIMIZIN ERİMESİ DİLEĞİYLEEE
ah tatlım sonuç ehh yaniiikizlar gunaydin....acelem var hemen cikicam....
sersum canim bildirimini merakla bekliyorum...
bugun kizimin arkadasinin dogumgunu var oraya gidicem.yarinda buyuk kizim in dogumgunu 7yasina giricek ins....
yarinida atlatayim ins. sikiyonetim ilan edicem ins....durumlar vahim....
fark 2 kilo
..
selam kızlar..öncelikle yeni yılın hepimize gönlümüzden geçenin hayırlısını vermesini,iyi şansla dolu bir yıl olmasını diliyorumoyacım geçmiş olsun,atlatırsın kısa zamanda inşallah:26:ficansım sana da Allah kolaylık versin
sersum lahana çorbasını içebiliyorsan iraden için özellikle tebrik ediyorum seniben yeni yılda azar azar 3 öğün yaparak başlıyorum serüvenime,zira 10 saat arayla 2 öğün yaramadı bana gözlemlerime göre en güzel kilo biraz geç kahvaltı,erken akşam yemeği ve haftada en az 5 gün sporla veriliyor bu imkanı olanlar değerlendirsin derim
gelelim bildirime...yılbaşı ertesinde istanbula gidiş orada akşama kadar ikramlar derken 1 kilo almışım...
geçen hafta 93.5,bu hafta 94.5 yüzde 1.069sağlık olsun..lakin yarın ev gezmesi,2 hafta sonra gün var yine arkadaşların çoğu zayıf..bana da diyorlar ki,sen karbonhidratı normalde yemediğin için yeyince kötü etki ediyor yani şişmemek için arada yemeliymişim pasta börek filan,zihniyete bak neyse biz işimize bakalım,kimseye dert anlatacak ne sabrım var ne zamanım böyle ortamları da en az zararla atlatmak lazım:18:
geldimdiimaşallah yılbaşı filan demeyip iyi kilo verenler de varoya sen de efsane listede gurur bölümünde yeralmışsın sersum nerelerde acep:26:
1 kilo almıştımsersumum bacım seni çok merek ediyorum ama gelmemişsin daha
bende durumlar hem iyi hem kötüdün 75,7 i gördüm bi ara lahana çorbası işe yaradı ki bugün 74,5 u gördüm.ama 73 e göre + dayım tabisi neyse lahanaya bugün de devam,yarın son
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:74,5
fark:+1,5
yüzde:%2,054
oyam geçmiş olsun bu aradaliste için de kolay gelsin
bunda bir imaa seziyorum..Kızlar Allah sizi davul etmesin e mi!
Listeyi ben yapıyorum diye aranızda anlaştınız mı, n'aptınız? Bu ne, neredeyse herkes kilo almış!
Zaten mıhtarım bana 3 ocağı verince demiştim ben, tam yılbaşı ertesi, yeni bir efsane liste geliyor diye
geçmiş olsun kuzum.:26:.sıkma canını sonuçta tedavi edilebilir bir rahatsızlıkkızlar slm nasılsınız bakalım liste efsane yılbaşına rağmen kilo verenleri tebrik ederimGüleryüz mükemmel kilo vermişsin kıskandım valla bende yok ööle işler
kızlar regle ilgili sorun yaşamıştım doktora gittim sağ yumurtalığı kist kaplamış polikistik over çıktı sinirim bozuldu bundan nasıl kurtulurum kilo vermeyi de çok yavaşlatıyor off off bi de bu çıktı şimdi zaten yılbaşından sonra ne buldumsa yiyorum bi türlü toparlayamadım :18::18::18: ne olacak bu benim kararsız ve iradesiz halim yaa
oyam kuşum ellerine sağlık.Kızlar, geldik zurnanın zırt dediği yere. İşte EFSANE LİSTE
Güleryüz'e ayrı bir paragraf açtım. Sanırım herkes bana hak verecektir.
Bir yanlışım, kusurum, eksiğim varsa affola... Ben akşam 10-11 gibi gelicem tekrar. Eklenecek, düzeltilecek varsa, o zaman düzeltebilirim.
EFSANE LİSTE
Naz8 0
Sersum 0
1 kilo almıştımvermiş gözüküyom yani nötr şekerim. .inşallah haftaya iyi sonuçlar alırız..
2. lahana günümün sonu hüsran..
yediğim tavuğun üstüne akşam yemeğinde 2 tabak kuru fasulye yedim ve de cacık..
yanii lahana kürü hüsran ama karatay devam..yaşasın karatay
yavrumm avatarın çok sexiiiii......uuuu beybiii...
inşallah canım
olsun canım sıkma canını,aç kalmak daha kötü...bende içmedim akşam,protein yedim bol bol
yaşasın karatay
kızlar anam çok fenayım ama 2 gündür lahana çorbası üstüne de 2 tabak kuru..valla kayınçom anladın sen..
bu gece buradan bir gümbürtü gelirse bilinki benden..
Selam kıslar anca gelebildim ve anca listeyi görebildim ,bencede yılbaşı ertesi için iyi bi liste herkesi tebrik ederim hala yılmayıp devam ettiğiniz için
Ben bu sabah 63.7 çıktım diye sevinip motive olup 1 dilim çavdar ekmeği dışında kaçamaksız kk kahvaltısı yapmıştım sonra grip olan annemi aradım sesi çok kötü geliyodu konuşamadan kapatınca panik oldum kardeşim ve eşine haber verdim hemen işten çıkıp eve gidip hastaneye götürdüler serum bağlanıp ilaç vermiş dr çok ağır bi grip küçük çocuk varsa yaklaştırmayın demiş neyse telefonumdan sonra hastane sonucunu öğrenene kadar sıgara üstüne sıgara içtim evin içinde dört döndüm arakadaşı çağırdım sakinleşmem için yardım eder diye konuştukca biraz rahatladım,sonra hastaneden eve geldiğinde konuşup sesini daha iyi duyunca iyice rahatladım arkadaş hadi dışarı çıkıp hava alalım dedi çıkınca acıktığımı fark ettim ve malesef hamur işi yiyerek günü bitirdimneyse sonra eve geldimki kızım tüm gün okulda karın ağrısı çekmiş akşam üstü ishali başlamış bu saate kadarda onunla ilgilendim şimdilik hafifledi gibi evde uygun sadece havuç ve elma vardı bende onları yedirdim lavaş ekmeği vardı onu istedi verdim (aslında patates ve kola istedi ) yemekten önce limonlu su sonrada sirkeli su içirdim vs vs işte böyle ne geçmişi okuyabildim nede yazabildim kusuruma bakmayın...
Selam kıslar anca gelebildim ve anca listeyi görebildim ,bencede yılbaşı ertesi için iyi bi liste herkesi tebrik ederim hala yılmayıp devam ettiğiniz için
Ben bu sabah 63.7 çıktım diye sevinip motive olup 1 dilim çavdar ekmeği dışında kaçamaksız kk kahvaltısı yapmıştım sonra grip olan annemi aradım sesi çok kötü geliyodu konuşamadan kapatınca panik oldum kardeşim ve eşine haber verdim hemen işten çıkıp eve gidip hastaneye götürdüler serum bağlanıp ilaç vermiş dr çok ağır bi grip küçük çocuk varsa yaklaştırmayın demiş neyse telefonumdan sonra hastane sonucunu öğrenene kadar sıgara üstüne sıgara içtim evin içinde dört döndüm arakadaşı çağırdım sakinleşmem için yardım eder diye konuştukca biraz rahatladım,sonra hastaneden eve geldiğinde konuşup sesini daha iyi duyunca iyice rahatladım arkadaş hadi dışarı çıkıp hava alalım dedi çıkınca acıktığımı fark ettim ve malesef hamur işi yiyerek günü bitirdimneyse sonra eve geldimki kızım tüm gün okulda karın ağrısı çekmiş akşam üstü ishali başlamış bu saate kadarda onunla ilgilendim şimdilik hafifledi gibi evde uygun sadece havuç ve elma vardı bende onları yedirdim lavaş ekmeği vardı onu istedi verdim (aslında patates ve kola istedi ) yemekten önce limonlu su sonrada sirkeli su içirdim vs vs işte böyle ne geçmişi okuyabildim nede yazabildim kusuruma bakmayın...
kızlar anam çok fenayım2 gündür lahana çorbası üstüne de 2 tabak kuru. .valla kayınçom anladın sen..
bu gece buradan bir gümbürtü gelirse bilinki benden..
hulooo nöruyonuz arkada sessiz sessiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?