Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar anam çok fenayım 2 gündür lahana çorbası üstüne de 2 tabak kuru..valla kayınçom anladın sen..

bu gece buradan bir gümbürtü gelirse bilinki benden..

hulooo nöruyonuz arkada sessiz sessiz..

Vallah billah ben yazıyodum Birdy i göremedim bile gel-git oldu herhal

O lahana çorbası olayını ilk yaptığımda nasıl yediysem tam uygulayıp hergün işe 45 dk yürüyerek gidiyodum ve 1 haftada 4 kilo vermiştim ama yıllar sonra 2. kez yaptığımda bir öğün yedim dahada yiyemeden dökmüştüm niyesini hala anlamış değilim ya neyse :44:
bide ilk yaptığımda lahana,kereviz yapraklarıyla,yeşil soğan,maydonoz, biberler ve domates vardı ben domates yerine biber salçası koymuştum ki çok severim ama 2. yi nasıl yaptım hatırlamıyorum acep biber salçası koymadıysam ondanmıdır diye düşünüyorum :44: ilk yaptığımda gözlerine inanamayan arkadaşlara anlattım sen sadece yürüseymişinde verirmişsin o ne öyle 45 dk hızlı tempoda sırtımdan sular akarak yokuş yukarı yürümek lahanayı onlarda yapmış ama içememişler gülmüştüm ama sonra bende içemeyince anladım ki gülmemem lazımmış

heralde öle olduu

ay benimkinin tadı güzel ama zor be hep sıvıyla beslenmek..bir de bugün çok başım ağrıyınca kociştende fırçayı yiyince azcukk bozdumm..olsun napalım dayanabilirsem yarın yine yapıcam sonra bitti

Çok sağol Sersumcum tüm hastalar için amin diyorum

Biliyorum okulda öğretmenleri de söylemiş sanırım ama karataya başladığımdan beri eve patates,kola aldığımı hatırlamıyorum şu andada yok ve alıp gelene kadar barsakları sirkeli ve limonlu suyla temizlensin dedim, kıymalı pırasa yapmıştım içindeki havuçların hepsini ve birazda kıymasını lavaş ekmeğiyle yedi,1 koca kasede yoğurt yedi şimdilik azaldı gibi

Mesajım 2 kez çıkmış sevinçli kafa yarine şaşkın kafayı son anda fark edip koyunca bööle oldu pardons

Nasıl yani hep sıvıyla beslenmek :44: siz süzüp suyunumu kullandınız ? ben minik minik doğrayıp yemek gibi yiyodum :44:

biz de ayda bir alıyoruz kolayı kızım o kadarına müsade ediyor..ben içmiyorum tabiisi ama patates çok seviyor bizimkiler..malesef

aman aman geçsin de:26::26:

annene de kızına da çok geçmiş olsun canım benimallah şifa versin ikisine de...

Leylakım senin mesaj geride kalmış şimdi gördüm pardon canım çok teşekkür ederim canımallah tüm hastalara şifa versin ,dermansız dert vermesin...

Avatarın pek sexi yeni yıldaki hedefin hee ... güle güle kullan tez zamanda benze emii

biz de ayda bir alıyoruz kolayı kızım o kadarına müsade ediyor..ben içmiyorum tabiisi ama patates çok seviyor bizimkiler..malesef

aman aman geçsin de:26::26:

blender den geçirdim mercimek çorbası kıvamında

Yaf kim sevmezki pattesiii bizimkilerde hele kızartmasına dayanamıyolar eve almıyorum ama işyeri veya okulda yada ayda bi dışarda burger king de falan hasret gideriyolar ben de bir kaç tane otlanıp nefsimi köreltiyom

Ay benim de hafif midem bulandı çok sıgara ve dışarda yediğim ıspanaklı gözlemeden mi acep ? yoksa 4 den beri bişey yemedim ondanmı :44:

Pc çok yavaş bilginize arada bağlantıda kopabiliyor pat diye çıktıysam bilinki pc den yani

:26::26:aman diyyim...benim de karnım guruldayıp duruyoo

benim de kociş alabilir her an bilgisayarı hee söyliimm..:18::18:

yarın kızımın deneme sınavı var eşim nöbetçi mecbur ben almaya gidicem onu..off mayışırım diyordum..
pazar günü de iş arkadaşlarımla kahvaltı var..:18::18::18:

Bunu cevaplamayı unutmuşum bence çok parçalamamak lazım ki hem ağız,mide ve barsaklar çalışsın hem lifleri işe yarasın yoksa sonra hem mide bulanır hem çabuk acıktırır

belki haklısın ama tariflerde hep öyle diyordu.:44:. ben yemek gibi olursa iş yerine de götüremezdim..neyse artık olan oldu..
umarım sonuç güzel olurr

Seninki fasulyeden belli yani bence benimkide hamur işinden neyse ıhlamur yapmıştım bi bardak daha içerim daha olmazsa yoğurt yerim

Mayışma daha iyi .34: hem spor olur hem azot gazının fazlasını dışarda atarsın ayrıca pazar günü tehlike sinyali veriyosun ya önceden 5 km yürümüş olursun ne çok biliyorum demi

Madem yarın nöbetci o zaman eniştemin hakkıdır pc kızına başarılar ve allahtan zihin açıklığı diliyorum,yarın akşam devam ederiz lak laka,sen en iyisi yarınki mayışma hakkını şimdi kullan bakem öptüm seni by

aynen bence de sence

zaten mecbuurr..

evet tatlışım zaten tartışma programı başlıycak onu izleyecem ..yarın nasılsa burdayım ..görüşürük..öptüm iyi geceler..

belki haklısın ama tariflerde hep öyle diyordu.:44:. ben yemek gibi olursa iş yerine de götüremezdim..neyse artık olan oldu..
umarım sonuç güzel olurr

Evet ya olan olmuş ve haklısın ben işyerimde o zaman mustahdemlerin odasında ısıtıp odamda yiyebiliyodum şimdi oda yok
İnşallah sonuç güzel olur aslında nötr olmuş kilon oda başarı yani

Sayın Muhtarım ve çok Sevgili İğneoyam ;
Bugünün Cuma olduğunu tamamen unutmuşum valla... 3 dakika önce aklıma geldi fekat iş işten geçmişti ,maalesef...Sabah da ne tartıldım ne bişey.Zaten reglim , üstelik yılbaşı gecesini tam bir ziyafet gibi yaşadım (kirve sağolsun) , velhasıl almışımdır 1-2-3 kilo falan rahat.Listeye iştirak edemediğim için özür dilerim.İğneoyam ben bilhassa senin efsane listende olmayı çok arzu etmiştim ama kısmet olmadı Emeğine-ellerine sağlık.Sonuçlar inşallah herkes için iyidir...

sağol canım teşekkür ederim valla kilo vermeyi zorlaştırıyomuş ona sinir oldum doktor sağlıklı beslen ve spor şart dedi
canım kabus gibi geçmiş günün ama biran önce atlatırsınız inşallah çok çok geçmiş olsun

şu lahana çorbasını içebilenlerin önünde eğiliyorum saygıyla ııyyk ben hiç içemiyorum

Teşekkür ederim. O yaptıklarından sakın yemeyesin. Cakmel'in hamurişiyle imtihanı!

öncelikle birincimizi ve kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorumliste için eline emeğine sağlık oyam

Görevimiz efennim... Reca ederim.

Makbule bende genç kızlığımdan beri polikistik over var. Ne genç kızlığımda, ne evlenip 3 çocuk doğurunca; ne 55 kiloyken, ne de 90 kiloyken düzenli regl oldum. Ta ki Karatay'a başlayana dek! Yani sen zaten bunun tedavisi için en doğru yerdesin. Bence en önemli şey şekeri tamamen kesmen. Çok büyütülecek bişey değil bence... Birkaç yıl önce de eski evimdeki yeni evli (o zaman 33-34 yaşındaydı) komşum, ağlamaklı gelmişti... Ben de p.over varmış, çocuk yapmam çok zormuş diye... "Bu muydu yahu, ben de bişey oldu sandım. Ben de hep vardı, adetlerim ömrümce düzensizdi, 3 tane çocuk yaptım. En çok beklediğimi 3 ay bekledim" dedim. Konu öylece kapandı:))) Zaten 1 yıla kalmadı hamile kaldı:) Büyütme yani

2. lahana günümün sonu hüsran..

yediğim tavuğun üstüne akşam yemeğinde 2 tabak kuru fasulye yedim ve de cacık..

yanii lahana kürü hüsran ama karatay devam..yaşasın karatay

Ben farklı bişeyler yapmayı hiç denemiyorum. Çünkü 1 lokma dahi kaçamak yapmadığım her hafta yarım kilodan fazla veriyorum zaten Karatayla. Yeter ki nefsime yenilmeyeyim...

oyam kuşum ellerine sağlık..ayy çok utandım bana da alkış yapmışın
önce güleryüzümüüü sonra veren vermeyen herkeşiii tebrik ederim..iyi kii burdayızz iyi hep beraberiz...
sizi seviyorummm

Rica ederim. Tabii ki alkışlarım... Zor bir haftayı kazasız atlattın diye

Hem annene, hem de kızına geçmiş olsun. Beklerkenki çaresizlik hissi de çok zordur. Allah bir daha yaşatmasın.

Sen de Efsane Liste için elinden geleni yapmışsın ama kısmet değilmiş. Ama aklın kalmasın. Seni aratmadı arkadaşlar sağolsunlar.

canım çok sağol sözlerin beni gerçekten çok rahatlattı çünkü doktor bana da aynı şeyi söyledi çocuk sahibi olmak istersen tedavi olman gerekir falan diye benimde çok canım sıkılmıştı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…