Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeği 18 de bitti

kuru fasulye, bulgur pilavı ve bol soğan..
sonra da çay, midem yanıyor soğan fazla geldi..
ve ben bu saatte hale da ayaktayım bakalım yarın nasıl kalkacam..

biara geldin yine kaçtın..kilo bahane muhabbetin şahane kayınçom bizi unutmabidaa olmasın littfenn
sağol canım teşekkür ederim valla kilo vermeyi zorlaştırıyomuş ona sinir oldum doktor sağlıklı beslen ve spor şart dedi
oyam anlatmış bilirkişi olarak canım bak karatay ne güzel de işe yarıyor..üzülecek bişey yok

çok da zor değildi ilk gün ama 2. gün zorlandım ne yalan söyliimm

canım benim metoyu biraz afallatmam lazımdı biliyosunuz beni bir tuhaff hatunumm

bizim de görevimiz şekerim sen liste yap bizler efsaneleştirelim..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 918693

az sonra kızımı almaya gidicem gitmeden bildirimimi yapayım dedim..

dün akşam yediğim 2 tabak kuru fasulyeye rağmen 200 gr eksi çıktım..lahananın etkisi devam ediyor demek..

sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım..eğer dayanabilirsem bugün de kalan lahana çorbamı içerek günü kapatacam...

tabii gelecek saatler ne getirir bilemem..

sonra gelirim canlarım..öpüldünüzz

RAMASKACIM : kızının 7. yaşı kutlu olsunnn... huzur olsun... neşe olsun... sağlıklı ve hep sizinle olsun mevla size bağışlasın canımmm

SARHOŞCUM : kızına ve anacığına tezinden vede acilinden şifalar diliyorummm...

İĞNEOYACIM: kısıra eveeeettt ama diğerlerini yemicem inşallah her şey taamaaaam misafirleri bekliyorum,

BAŞKANIM: 2 ay önceydi 7 lt lik düdüklüde lahana çorbası yapmıştım lakin mümkün olup bitiremeden çöpe gitti çoook iğrenç ... ama zamanında 1 haftada 8-8,5 kg vermiştim ALLAH razı olsun lahanadan bende saygıyla önünde eğilmeyi borç biliyorum efendimmm

kahvaltım:
1 bardak badem-fındık
maydanoz ve dereotu
2 lop yumurta
avuç kalınlığı ve genişliğinde peynir
5 zeytin
3 yk kısır tadına baktım olmuş mu diye kızlaaaaar

13:00 ve 14:30 arası da

1 kase kısır
2 parmak kalınlığında irmik tatlısı yemeyi planlıyorum, ama ne yaparım bilemiyorummm:18::18::18:
akşama hesabı veririm hatunlarrrr
herkese iradeli ve azmiyeli günleeeer

Son düzenleme:
geç kalmışım program bitti

Neyse, bu sabah annemde kızımda daha iyi çok şükür tüm iyi dileklerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkür ederim sağ olun var olun eksik olmayın

Makbulecim pko o kadar yaygın ki ve Oyanın dediği gibi korkulacak bişey değil için rahat olsun ,asıl üzüntü stres birçok hastalığın sebebi,çok pozitif ve gamsız olmak lazım şu hayatta

Cakmel o ne öyle lahanayla 1 haftada 8 kilo nasıl vermiştin okadar kaçamağa rağmen ve 2 günde Sersum bile verince bende lahana yemeği yapmaya karar verdim uzun zamandır almadım ve yapmadım ne beyaz ne kara nede kırmızı lahana ne büyük hata dimi

Acep troidimi daha fazla çalıştırıyo :44: menopozda östrojenle başlayıp tüm hormon dengesi bozuluyomuş ya acep benim troidlerde dengesizleştide ben mi anlamıyorum :26: biliyosunuz ani ateş basıp ter boşaltmalarım yine başladı

Neslihan kolay gelsin iradene hakim olup fazla yemezsin inşallah

Özlemkartal ve Leylak bende aynen katılıyorum geç kahvaltı ve erken akşam yemekli 2 öğün olayına bende evimdeyim diye rahat rahat 2 öğünle üstelik kahvaltıda 1-2 ince dilim çavdarlı ekmek ve dün akşam gözleme yemiştim,geç saattede küçük bir kase yoğurt ve bugün kahvaltı sonrasına kadar wc ye çıkamamıştım bu sabah 63.6 çıktım

Ben biraz daha geçmişi okiim bakim neler kaçırmışım

oh iyi maşallah..Allah beterinden korusun.

evet canım ender saraç demişti troidi çalıştırdığı için metabolizma hızlanıyor ve kolay gidiyor kilolar..baş ağrısı yapıyor bende ama..:) sabredicem bu günlükte..
bu arada wc ye çıktıktan sonra --500 gr gittiğini gördüm..benim için süper..

ben de öyle düşünüyorum 2 öğün şahanee

8 kilo muu..anam anamm..ben 2-3 kiloya göbek atarım valla..
benden de saygılar efemm

Son düzenleme:
alışverişimi yaptım kızımı aldım geldim..

üstüne evi süpürdüm toz aldım kızım sildi çamaşırların bir kısmı kurumuştu onları açıkardım dürdüm yerleştirdim.yenilerini koydum..

dujumu aldım 2. fincan lahana çorbamı içiyorumm..

dün akşam yemeğinde normal(2 koca tabak)kurufasulye yememe rağmen --500 gr görünce tartıda bugün de kalanını içmeye karar verdim..bi 200-300 gr daha gitse daha ne olsun..e yanii 5 günde karatayla kaçamak yapmazsam cumaya süper bi sonuç alabilirim belki ne dersiniz..amaaaa çarşamba günü doğumgünümm o faktörüü unuttummamaann accuk bi pasta yersem bişey olmaz sanırım

Muhtar n'aber cancağızım?Geldin-kaçtın deme , temizlik+yemek yaptım , yıkanıcam şimdi

Muhtar n'aber cancağızım?Geldin-kaçtın deme , temizlik+yemek yaptım , yıkanıcam şimdi

iyiyim canımın içi..aynı anda yapmışız temizliğii desene..yıkan paklan kuzum..akşama buluşalım..ben de uzanıp film izliyicem..

kilo veren veremeyen herkesi ve birincimizi kutlarım maşallahı var liste için eline sağlık geç kaldıgım için kendimi ekledim sıfır elde var sıfır çok yoruldum baygın gibi yattım resmen

canım çok geçmişler olsun sevdiklerimizin başına bişey gelmesi ya da ulaşamamak çok iyi anlıyorum seni allah bi daha göstermesin canım

sersumcum doğum günün şimdiden kutlu olsun
lahana maceranı okudum meton azda olsa şaşırması iyi bi gelişme
liste sonucunu bile yeni gördüm iyneoyamın ellerine sağlık
bende bu sabah bi kalktım heryerim alerji göz kapaklarım şişmiş aynaya bile bakamadım pazarım vardı panik oldum alerji ilacım vardı onu içtim jel sürdüm dirseklerime acile gitmeden geçmezdi normalde ya ilaç çok iyi çıktı şaşırdım ne dokunduğuna gelince pekmez diyorum en son 2 yıl önce yemiştim çok fenaydım artık geçmiştir diye umursamadım yılbaşında pekmezli nokul yemiştim o yaptı sanırım zencefilde dokunuyor yanına yaklaşamıyorum neyse şişlik biraz indi sol tarafımda var biraz yarın tekrarlarsa ya da akşam acile giderim
pazara da gittim geldim kızımın dersane sınavı vardı oda oraya gitti
akşama balık yapıcam yanına roka salatası böle işte

sağol canım..umarım doğum günüm lahana kürünü silip süpürmez..:18::18:

sana da çok geçmiş olsun ..alerji kötüdür..en azından neyin dokunduğunu biliyor muşsun canım..:26::26:

heralde bugün tüm dersaneler sınav yaptı

akşam öğünümü az önce yedim ve içtim..

2 parça tavuk(sosis büyüklüğünde.)
1 fincan çorba

slm kızlar misafirler gitti...

günü 2 kase kısır vede 3 tatlı kaşığı renkli irmik tatlısıyla kurtardım 17:30 civarıda dükkanı kapattım evel ALLAH.

3 lt su içildi çok şükür

53dk 6.7 km ve 393 kal. 7,5/8 hızla koşu bandı bahsi de tamamlandı

gelelim lahana çorbasınaaaa:

sarhoşcum: ben evet 4 sene önceydi lahana diyeti yapmıştım 7. gün 8,5 kilonun gittiğini görünce şok olmuştum gören duyan lahana diyetine başlamıştı hiç unutmam.ama o zamanlar dayanabilmişim şimdi bünye de kafada kaldırmıyor.benimde ilk 2 gün baş ağrısından halim kalmamıştı ,hatta yatıyordum süreklii, ama normal beslenmeye geçince verilen kilolar aynen kolayca geliyor bilginize sunayım

Son düzenleme:
muhabbet etmek niyetiyle geldim lakinnn beni istiyo başkanımmm size hoş muhabbetler

Lahanalı Börek

1 adet beyaz lahana
1 yumurta
2 yem.kaş.un
2 su bardağı süt
2 çay bardağı zeytinyağı
1 avuç içi kadar beyaz peynir
1 kuru soğan
500 gr kıyma
1 havuç
Yapılışı
1.lahanayı yaprak yaprak ayrılıp az suda haşlayın
sonra bir bezle kurulayın.
2.peyniri ezin,süt,zeytinyağı,yumurta,peynir ve unu iyice karıştırıp börek harcını hazırlayın
3.soğanı ince ince doğrayın havucu rendeleyin
kıyma,soğan ve havucu tencerede kısık ateşte pişirin.
4.daha sonra cam fırın tepsiye1 kat lahana üstüne börek harcı 1 kat lahana üstüne börek harcı ve ortasına kıymalı harç gelecek şekilde lahana yapraklarını yufka gibi kullanarak böreği hazırlayın.
180 derecelik ısıtılmış fırında 30-40 dk (harç katılaşıncaya kadar)pişirin..isteğe göre baharat da ilave edilebilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…