biara geldin yine kaçtın.Sayın Muhtarım ve çok Sevgili İğneoyam ;
Bugünün Cuma olduğunu tamamen unutmuşum valla... 3 dakika önce aklıma geldi fekat iş işten geçmişti ,maalesef...Sabah da ne tartıldım ne bişey.Zaten reglim , üstelik yılbaşı gecesini tam bir ziyafet gibi yaşadım (kirve sağolsun) , velhasıl almışımdır 1-2-3 kilo falan rahat.Listeye iştirak edemediğim için özür dilerim.İğneoyam ben bilhassa senin efsane listende olmayı çok arzu etmiştim ama kısmet olmadıEmeğine-ellerine sağlık.Sonuçlar inşallah herkes için iyidir...
sağol canım teşekkür ederim valla kilo vermeyi zorlaştırıyomuş ona sinir oldum doktor sağlıklı beslen ve spor şart dedi
oyam anlatmış bilirkişi olarak canım bak karatay ne güzel de işe yarıyor..üzülecek bişey yokcanım kabus gibi geçmiş günün ama biran önce atlatırsınız inşallah çok çok geçmiş olsun
şu lahana çorbasını içebilenlerin önünde eğiliyorum saygıylaııyyk ben hiç içemiyorum
canım benim metoyu biraz afallatmam lazımdıBen farklı bişeyler yapmayı hiç denemiyorum. Çünkü 1 lokma dahi kaçamak yapmadığım her hafta yarım kilodan fazla veriyorum zaten Karatayla. Yeter ki nefsime yenilmeyeyim...
Rica ederim. Tabii ki alkışlarım... Zor bir haftayı kazasız atlattın diye
Sen de Efsane Liste için elinden geleni yapmışsın ama kısmet değilmiş. Ama aklın kalmasın. Seni aratmadı arkadaşlar sağolsunlar.
oh iyi maşallah..Allah beterinden korusun.geç kalmışım program bitti
Neyse, bu sabah annemde kızımda daha iyi çok şükürtüm iyi dileklerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkür ederim sağ olun var olun eksik olmayın
Acep troidimi daha fazla çalıştırıyo :44: menopozda östrojenle başlayıp tüm hormon dengesi bozuluyomuş ya acep benim troidlerde dengesizleştide ben mi anlamıyorum :26: biliyosunuz ani ateş basıp ter boşaltmalarım yine başladı
Özlemkartal ve Leylak bende aynen katılıyorum geç kahvaltı ve erken akşam yemekli 2 öğün olayına bende evimdeyim diye rahat rahat 2 öğünle üstelik kahvaltıda 1-2 ince dilim çavdarlı ekmek ve dün akşam gözleme yemiştim,geç saattede küçük bir kase yoğurt ve bugün kahvaltı sonrasına kadar wc ye çıkamamıştım bu sabah 63.6 çıktım
BAŞKANIM: 2 ay önceydi 7 lt lik düdüklüde lahana çorbası yapmıştım lakin mümkün olup bitiremeden çöpe gitti çoook iğrenç ... ama zamanında 1 haftada 8-8,5 kg vermiştim ALLAH razı olsun lahanadanbende saygıyla önünde eğilmeyi borç biliyorum efendimmm
herkese iradeli ve azmiyeli günleeeer
Muhtar n'aber cancağızım?Geldin-kaçtın deme , temizlik+yemek yaptım , yıkanıcam şimdi
kilo veren veremeyen herkesi ve birincimizi kutlarım maşallahı varKızlar, geldik zurnanın zırt dediği yere. İşte EFSANE LİSTE
Güleryüz'e ayrı bir paragraf açtım. Sanırım herkes bana hak verecektir.
Bir yanlışım, kusurum, eksiğim varsa affola... Ben akşam 10-11 gibi gelicem tekrar. Eklenecek, düzeltilecek varsa, o zaman düzeltebilirim.
Listede olan herkesi tebrik ediyorum. İyi ki sizinleyim
EFSANE LİSTE
Guleryuz2011 -%2,34 :119::119::119::118::118::62
İğneoyası -%1,21 :119::119::119:
Cakmel -%1,18 :119::119::119:
Neslihansltn -%1,063 :119::119::119:
Naz8 0
Sersum 0
_Kardelennn_ 0:46
Filiztoprak +%0,587 :95::95::95:
Özlemkartal +%1,069 :95::95::95:
Lelyak84 +%2,054 :95::95::95:
Ficans +%2,103 :95::95::95:
Ramaska +%2,38 :95::95::95:
Selam kıslar anca gelebildim ve anca listeyi görebildim ,bencede yılbaşı ertesi için iyi bi liste herkesi tebrik ederim hala yılmayıp devam ettiğiniz için
Ben bu sabah 63.7 çıktım diye sevinip motive olup 1 dilim çavdar ekmeği dışında kaçamaksız kk kahvaltısı yapmıştım sonra grip olan annemi aradım sesi çok kötü geliyodu konuşamadan kapatınca panik oldum kardeşim ve eşine haber verdim hemen işten çıkıp eve gidip hastaneye götürdüler serum bağlanıp ilaç vermiş dr çok ağır bi grip küçük çocuk varsa yaklaştırmayın demiş neyse telefonumdan sonra hastane sonucunu öğrenene kadar sıgara üstüne sıgara içtim evin içinde dört döndüm arakadaşı çağırdım sakinleşmem için yardım eder diye konuştukca biraz rahatladım,sonra hastaneden eve geldiğinde konuşup sesini daha iyi duyunca iyice rahatladım arkadaş hadi dışarı çıkıp hava alalım dedi çıkınca acıktığımı fark ettim ve malesef hamur işi yiyerek günü bitirdimneyse sonra eve geldimki kızım tüm gün okulda karın ağrısı çekmiş akşam üstü ishali başlamış bu saate kadarda onunla ilgilendim şimdilik hafifledi gibi evde uygun sadece havuç ve elma vardı bende onları yedirdim lavaş ekmeği vardı onu istedi verdim (aslında patates ve kola istedi ) yemekten önce limonlu su sonrada sirkeli su içirdim vs vs işte böyle ne geçmişi okuyabildim nede yazabildim kusuruma bakmayın...
sersumcum doğum günün şimdiden kutlu olsun
lahana maceranı okudum meton azda olsa şaşırması iyi bi gelişme
liste sonucunu bile yeni gördüm iyneoyamın ellerine sağlık
bende bu sabah bi kalktım heryerim alerji göz kapaklarım şişmiş aynaya bile bakamadım pazarım vardı panik oldum alerji ilacım vardı onu içtim jel sürdüm dirseklerime acile gitmeden geçmezdi normalde ya ilaç çok iyi çıktı şaşırdım ne dokunduğuna gelince pekmez diyorum en son 2 yıl önce yemiştim çok fenaydım artık geçmiştir diye umursamadım yılbaşında pekmezli nokul yemiştim o yaptı sanırım zencefilde dokunuyor yanına yaklaşamıyorum neyse şişlik biraz indi sol tarafımda var biraz yarın tekrarlarsa ya da akşam acile giderim
pazara da gittim geldim kızımın dersane sınavı vardı oda oraya gitti
akşama balık yapıcam yanına roka salatası böle işte
Leylakım senin mesaj geride kalmış şimdi gördüm pardon canımçok teşekkür ederim canımallah tüm hastalara şifa versin ,dermansız dert vermesin...
Avatarın pek sexiyeni yıldaki hedefin hee ... güle güle kullan tez zamanda benze emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?