Muhtar n'aber cancağızım?Geldin-kaçtın deme , temizlik+yemek yaptım , yıkanıcam şimdi
Selam muhtarım içtinmi ayranını ?
Neyse bugün benim kızın dershanede 8 lerin sınavı var diye gitmedi f.n.l drsanesi dediğin gibi tüm 8 ler sınavdaydı galbainşallah güzel sonuçlar alırlar kuzularınız onun dışında markete gitmek dışında hep evdeydim çamaşır atmak-asmak dışında pek bi işde yapmadım 2. öğünümü erken yedim ardından 1 paket çekirdek yedim sonra küçük hanımın mız mızıyla uğraştım bugün patates muz kola ve kızarmış ekmekle yağsız peynir yedirmiştim akşam üstü uyuklayıp uyanınca çıkardı beni suçladı çok abuk subuk beslemişim halbuki kendisi istedi diye aldım hazırladım sabır şimdi 2 dilim kızarmış ekmek yedi şimdilik iyiyim diyo bakalım :26: yarına daha iyi olurda gönül rahatlığıyla yola çıkarım inşallah
Cakmel lahanayla kilo verdiğinde Karataydan haberimiz olsaydı ve ardından karatay yapsaydık belkide hiç almazdık kilo dimi ? Geç olsun güç olmasında
Sersum ben o lahana böreğini mümkün değil yapamamtek tek haşlama kısmı Birdy in lahana meydan savaşı gibin olur kesin
Kıs Birdy farkındaysan geçen sene son temizliği yaptıydın bugün bidaha :44: hayırdırsendemi bürütüsss Leylak'a falan kızıyoduk
kendin saf değiştirdingüle güle kirletin diyelim bari gel artık muhabbete
selam sarfoşummyok üşendim su içtim
amin inşallah
ah kıyamam yaa daha tam geçmedi demek..inşallah yarına düzelir..nane limon da kaynatsana midesini toparlar..:26::26:
ben de ona (karataya)güveniyorum zaten bu verdiğim normal beslenmeyle hemen geri gelir zaten.ama karatay olunca devamı da gelecek..
ben haftaya yapıcam neden olmasın kıss..çok güzel olur..hehehe...
birdy yapar valla..kalanını da limonlar yer..hatta sanki o yapıyordu bunu..ya da kaneel..:44::44:
güzel gözüküyo ama değil mi..
kızım o ilkbahara kadar yapılmıycak olan camlar,kapılar ve kaloriferlerdii sen kaçırmışın onu..bu haftalık temizliği.. pok içinde mi yaşasın kayınçom beyaa..
İnşallah canım tüm gün daha iyiydi nolduysa akşam çıkardı nane limonu bi sriim hanfendiye isterse yaparım tabisi
Karatay artık ömür boyu uygulamayı düşündüğüm bi beslenme şekli olacak olmalıda bide egzersiz yapabilsem süper olacak da....en güzel yanı eskiden bi oturuşta tüm triamisuyu rahatlıkla yiyen beni bile tatlıdan soğuttu artık fazla tatlı yiyemez oldum midem kaldırmıyo hele şerbetli tatlıları hiç kaldırmıyo beyaz ekmek yediğimde hazımsızlık çekiyorum çok severek yediğim meyvaların bir porsiyonu yetiyo
Allah gani gani sağlıklı ömür versin Canan Karatay'abugün FB tv de üstünde fb forması vardı bittim çok şekerdi yaa
Muhakkak çok güzel olur ve evet resimdede çok güzel gözüküyorama ben daha öncede dediğim gibi hayatımda sarma hele lahana sarma bile yapmadım hep validelere yaptırıp buzluğa atıyodum göze alamıyorum yani ama çiğ salatasını çok severim yaparımda bu kış başlamadım daha
O bahar temizliğinide enişte yapıyodu zati daha doğrusu cazibesi ve tatlı diliyle kendi payına düşen işide enişteye yaptırıyodu biliyos yaneonda o cazibe ve yetenek varkene poğ içinde yaşamaz merak etme daha 1 hafta olmadı ne temizliği beaa ben sadece küçük süpürgeyle halı kaldırmadan süpürüp mutfağı viledayla sildim o kaa
nane limonun tedavi edici etkisi var canım..biraz ısrar et bence..iyileşmesine yardım eder.seninde aklın kalmaz..
karatay dediğin gibi kurtuluşumuz canım..ahh sen beni dün görecektin lahana çorbasından sonra kurufasulyeye bi saldırdım gören mantı yiyorum sanır.. 2 dolu tabak yedim valla
evet aynen Allah razı olsun ondan
ben de üşeniyorum çünkü evde lahanayı bir tek ben yiyebiliyorum
eniştem kendisi mikemmel bi adam zatee..o söylemeden bile yapıyoo..
biz de bugün kızımla yaptık..ben süpürdüm toz aldım o da yerleri sildi..ayy hiç kirlenmese de gerek kalmasa keşke
keyfine bakıcan artık..Demin sormuştum hiç bişey istemiyorum dedi bitki çayı isterse o zaman yaparım artık sade su ve kuru ekmekden başka bişey yemedi acıkacak elbet du bakalım
lahanayı arada bi detoks niyetine yeriz o zaman bırak 1 haftayı 2 gün zor dayanır insan yaf tabiki saldırısın allahtan hamur yada tatlıya diil bakliyata saldırmışsınafiyet olsun bak mantı dedin benim kıza mantı yedirseydim bişey olurmu yağ kullanmadıktan sonra :44:
Aa çiğ salatasını turşusunudamı sevmiyolarC vitamini falanda var halbuki işin zormuş balık bir bu iki başkada yoktur inş.
Evet ya mikemmelenişte benden geçti kızıma öyle damat nasip etsin rabbim amiiiin
Maşallah kıznda yapmaya başlamış ben daha alıştıramadım geçmi kaldım acep :44:
Keşke öyle olsa ama ne mümkün 4. kattayız cam da fazla açmıyoruz hergün bi karış tozözellikle halıları serdikten sonra çok fena çooook toz yutan bi alet icad etseler ya ne iyi olur
keyfine bakıcan artık..
kıss bir hafta dayanılamaz..ama o 1 haftalık kürde çorbanın yanına gün gün meyve sebze ve protein de ekleniyor..yoksa kimse dayanamaz..
çok şükür karatayım var didimmhamur midesine oturur canım sindiremez daha kötü olur bence
turşusunu yiyiyor neyseki..benim kociş yemekte çok kıl çookk
amiinnn..
yok kıss benimki de viledayla siliyor yalap şap..bir de odasını süpürtüyorum toz aldırıyorum..arada da lütfedip bulaşık makinesini boşaltır..
offf ki ne off..buranın kışın kurumu yazın tozu berbat ki ne berbatt
Tabi canım benim yaptığımdada gün gün meyva ve protein hatta bi gün patates vardı meyva olarak bir günde 7 muz yazıyodu bende yanlışlık olmuştur diye 2 muz yemiştim tam 7 gün de uygulayamamıştım zaten 5 günden sonra normal yemeklere başlamıştım zaten
Bir kez süpürtiyim dedim baktım makinayı on saat havada tutuyor yerdekileri kaldırcam diyeastarı yüzünden pahalıya patlıycaktı yane toz almasıda o kadar komik babası gibi bezle ovalar gibi dairesel siliyodu toplayamıyodu bitürlü bende başka bahara bıraktım elini alıştırmayı
Ayy bu sene doğal gaza geçtikte o kurum derdinden kurtulduk çok şükür,ama doğalgazıda bi türlü oturtamadılar sürekli arız var 2 gündür yanmadı bu akşam başladı ondada petekler hava yapmış yarım yamalak yanıyohoş ben sevmiyorum sıcağı ama bebekli aileler elektrikli ıstıcılar yüzünden aylık 250-300 tl fatura ödüyolar malesef
Sersum canikom benm pc yi eşim istiyo geç saatte yine alırım olmazsa yarın kahvaltı sonrası gelmeye çalışırımöptüm seni şimdilik by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?