Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sorma ramaskacım hedefii yanlış hesaplamışım, yanlış hesap bağdattan döndüüüü yanii
1 ayda anca su içsem 7 kg veririm canım yaa

kahvaltım
2 kase kısır
5/6 dal marul
grşmek üzereee hanımlarrr

ayrıca;başkanımm, o lahana böreğini ben de yapıcam inşallah

ya ben 3 öğün yapamayacağım galiba leylakım:26:cuma günü öğlen yedim daha çok acıktım,yemeğimi yanıma alıp 4 gibi yeyip dükkanı kapatıcam
Amin diyorum yeni yıl dileklerine canımSağol canım

bugün dayanamadım bozdum akşam canım..ama son kez yarın içebilirim bakalım..ah karatayımın gözünü seveyimm
mesajını yeni gördüm ve sonraki gelişmeleri de okudum tatlımkahvaltın nasıl geçtikaratayı tam uygulayamıyoruz ki iyi sonuçlar alalım

oya liste tam efsane olmuş,ellerine sağlık
sarhoşum annene ve kızına geçmiş olsun canım:26:
cakmel iraden ve azmin içintabi ki güleryüze de en kocamanından
lahana tiroit çalıştırıyorsa her hafta kapuska yerim bensaramam çünkü,üşenirim

bugün enfes bir kahvaltı yaptık12 de bitti...
2 yumurtalı bol yeşillikli salata
köz biber,kırmızı ve yeşil
kızarmış hellim,kaşar,beyaz peynir
fındık,ceviz,badem
8 zeytin
küçük kase yoğurt içine 3 günkurusu ve açık çay
şimdi de eşimle kahve keyfiakşama köfte,piyaz,salata varyarın yürüyüşler de başlayacak

hepimiz sopalık olduk zaten.topluca bi falaka atayım ortaya yarası olan gocunsun artık..
ne güzel beraber kutalyacakmışsınız ..çocuklara daha eğlenceli olur..
valla bugünüm bitti çarşambaya allah kerim diyorum..şu doğumgünleri olmasa iyi olcak ama el mecbur napalım..
sana da iyi pazarlar kuzumm

aynen canım.karatayı tam uygulasak vermemek mümkün değil zaten..
az önce geldik kahvaltıdan..arzedeceğim az sonra..:18::18::18:

ohh size de afiyet olsun..

sabah iş arkadaşlarımla yaptığım enfes kahvaltı sonrası evdeyim..

kahvaltım

pastırmalı omlet
bilimum peynir çeşitleri
söğüş salata
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
3-4 lokma bal kaymak
1 ceviz reçeli(buraya özgü bir reçel ham cevizden yapılıyor enfes..)
bolca çay çayy

çok fazla da kaçırmadım kızlar..akşama da proteinle kapatırsam kazasız atlattım demektir..

Son düzenleme:
kimseler yok genee..hu huuu..

kahvaltı beni iyi doyurmuş anlaşılan 6 ya kadar karnım acıkmadı..ben de hazır böyleyken 2. öğün yapmadım ayran içip kutladım..
geç saatte acıkırsam yine ayran içerim..böylelikle bugün yaptığım kaçamaklarımı telafi etmiş oluyorum..

yaklaşık 2 km de yürüdüm

https://www.facebook.com/photo.php?...646.1073741825.433736496657051&type=1&theater

..fotosu ve daha fazlası yukarıdaki linkte..

Tam karataylık
Haşlama içli köfte tarifim..
MALZEMELER
250 gr dana kıyma
1-2 kaşık teryağı
1 baş kuru soğan 1 çorba kaşığı biber salçası
yarım su bardağı çekilmiş ceviz
karabiber reyhan kaya tuzu
2 bardak köftelik bulgur
1 yumurta
1-2 çorba kaşığı un

YAPILIŞI
bulguru kısırdaki gibi haşlayıp 15 dk dinlendiririz
bu arada kıyma soğan salça ve baharatları kavururuz
enson cevizi koyup soğumasını ve yağın donmasını bekleriz ki
köfte doldurulurken kıymanın yağı akmasın

dinlenen bulgurun içine un ve yumurta tuz katılıp yoğurmaya başlarız elimizi arada ıslatırız
yapışkan ve dağılmayan bir kıvam alınca olmuş demektir.
elimize aldığımız iri ceviz büyüklüğündeki hamuru işaret parmağımızla elimizi ıslatarak çevire çevire oyarak iyice inceltiriz.
içine kıymadan doldurup ucunu elimizi ıslatarak birleştiririz.
kaynamış suda 5-7 dk kadar haşlayıp kenara alırız..
üzerine isteğe göre pul biberle kızdırılan tereyağı veya salça ile yaptığımız sos dökülerek servis yapılır..
Afiyet olsun..

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/photo.php?...646.1073741825.433736496657051&type=1&theater

incir uyutması..

Tatlı krizine son
İncir Uyutması
Malzeme
Kuru incir
süt
ceviz
Yapılışı
incirleri küp küp doğrarız
sütü iyice ısıtıp kaynamadan alırız
incirlerin üstüne dökeriz
incirler yumuşayınca blenderdan geçirip
robotta çekilen cevizleri ilave edip
üzerlerini kapatıp 2-3 saat uyuturuz
daha sonra süt donacaktır buzdolabında bekletip
kriz anında yiyebiliriz..
üzerine tarçın ve ceviz yakışır..
Afiyet olsun..

iyi geceler canlar ,Sersum can bugün (yani dün ) kendi evimde internet yoktu o yüzden gelemedim annemin eve yarım saat önce gelebildim çok sis vardı yollarda neyseki sağ salim gelebildim bugün kızım iyiydi çok şükür problem yaşamadık akşam nane limonu kabul etti içincede çok güzelmiş iyi geldi dedi bu sabah bidaha istedi sen hatırlatmasaydın unutmuştum valla çok sağol
Annemde daha iyi ama öksürüğü var ilaçlara devam ediyo yinede ayağa kalkıp yemek falan yapmış çok şükür yani allah beterinden saklasın hepinize çok teşekkürler tekrar eksik olmayın

Bu sabah tartılmayı unuttum ama 100 gr bile olsa vermişimdir diye tahmin ediyorum 2 öğünden dolayı
Bugün kaçamaksız 2 öğün yaptım arada türk kahvesinin yanında 2 parça bitter çiko. yedim 2. öğünü 3 gibi yemiştim otobüste yarım avuç tuzsuz fıstık yedim o kadar yarın yine 3 öğün faslı başlıycak mecburen bakalım nolcek işte böyle ben de yatiim leptinim kaçmasın yarın herkese kolay gelsin akşama görüşürüz inşallah

merhabalar.
aslında bende karatay diyetı yapıyorum ama evdeki terazi bozuk olduğu için aranıza katılmak istemedim.
ben bu diyetle 2 ay kadar 8 kilo verdim. yavaş yavaş ama gerçekten kilo verdim. ve 2 beden aşağıya indim. ama göbek hala var. sanırsam göbek hiiiç gitmicek benden :)

bunun dışında, ben akşam yemeklerini bir türlü azar azar yiyemiyorum. malesef. buna nasıl çare bulacağım onuda bilmiyorum. kısacası kendimi tutamıyorum. mesela bir tabak çorba, iki tabak kadarda kuru yemek yiyorum. işte ben o kuru yemekleri 1 tabak dolusu kadar yetinemiyorum....

ve herkese başarılar :) zayıflık sağlıktır :)

nefsime irademe dur diyemiyorum hep kola içmek abur cubur yemek istiyorum bu ne yaaa hep erteliyorum yok şunuda yapayım yiyim sonra başlarım yok şugün misafir çağırıcam yaptıklarımıda yeyim ye ye ye nereye kadar

sevindim canım sağsağlim evine ulaşmana..ah arkadaşım hep yollardasın..ben bile strese giriyorum senin adına..

bişeydeğil canımın içi..kuzu iyi olsun yeterki..afferin ona sersum teyzesini dinlemiş..nane limon mide bozulması ve üşütmesinde süper bir şey..mucize gibi.ne varsa doğal şeylerde var..

teyzeme de sevindim.aminn.çok fena salgın var valla hepimiz dikkatli olmalıyız ama nereye kadar..hep kalabalık mekanlardayız..hastalığın bulaşması kaçınılmaz:26::26:

haklısın yaa 2 öğünde daha rahat veriyoruz..ama çalışınca ben de dayanamayıp 3 öğün yapıyorum

hoşgeldin canım ve tebrik ederim karataya harfiyen uyup da kilo veremeyen yok zaten hızlı ya da yavaş herkesin bünyesine göre gidiyor kilolar..
bizim aramızda olmak için mutlaka cuma listesine girmek tartılmak zorunda değilsin canım..bizler hem muhabbet hem de karatayla ilgili her türlü tecrübemizi paylaşmak için buradayız..her zaman bekleriz..menülerini paylaşarak aramıza katılsan da olur..başarılar

nazcım kesinlikle kararlı olup dur demeden başlayamıyor insan ben de senin gibiyim..kaçamaklar bi başladı mı gerisi geliyor ve bitmiyor..ben buna geçen hafta dur deme kararlılığını gösterdim memnunum özellikle tatlı konusunda.aferim bana.hocamızın dediği gibi şeker eroin gibi insan yedikçe yiyesi geliyor..dur demeliyiz başka yolu yok..bahane bulma hemen şimdi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 920478

akşamı kazasız belasız 2 kupa ayranla bitirdim..umarım bu hafta hepimiz için kaçamaksız mutlu güzel bir hafta olsun

klasik karatay kahvaltımdan sonra şimdi çayımı içiyorum..

akşam için yaptığım bulgurlu kabak dolmasından da yedim 1 adet..

işyerinde de 3 yeni elemanımız geldii(5 kişi tayin olup gitmişti)rahatladık çok şükür..

iyiyim ve mutluyum çok şükür..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar uykusuz geceler ve çocukların gribi 2 gündür hortlak gibiyim....

dün akşam

yoğurtlu ıspanak
mantar çorbası

63 dk yürüyüş 7.6 km yürüyüş ve 2,5 lt su ile gün bitti derken 20:00 gibi cevizli incirli kek şerbetli ve üzeri kremalı bi tatlı geldi komşudan içim gitti ve 3 çatal yedim kızlar yorgunluk vede uykusuzluktan sütüm azaldı su içiyorum ama ama malesef bebek grip ve 2 tane dişi çıkıyo artık halimi tahmin edin tabii oğlumunda.....

bu gün
sabah 06:40 kahvaltı
2 yumurtadan omlet
3 kaymaklı gün kurusu
6-7 dal içine peynir sararak yenen marul
5 zeytin

09:40
2 dilim armut
yarım muz
3-4 yudum süt

12-13 arsı son öğünüm inşallah
karnabahar
mantar çorbası
yoğurt

günü 3 lt su(2 lt içildi) ve 60 dk yürüyüşle kapatmayı düşünüyorum inşallah tabiii

Herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler kısslarErkenden temizliğe başladım daha da bitmedi kahvaltı molası verdim
Kahvaltıda
1 yumurtalı kavrulmuş kıyma
pastırma
1 çay bardağı ceviz
1 elma

temizlik bitince de 1 saat kondisyon bisikleti

merhaba sersum,

o halde bende aranıza katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. bundan sonra bende menü paylaşımı yapacağım ne yediğim hakkında. özellikle akşamları burada olacağım :) tekrar burada olmak üzere. hoşçakalın :))

aynen canım.karatayı tam uygulasak vermemek mümkün değil zaten..az önce geldik kahvaltıdan..arzedeceğim az sonra..:18::18::18:
ohh size de afiyet olsun..
sağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...
cakmelcim son öğünün saati çok erken değil mi..emzirmesen neyse ama sütün azalır böyle..bence saat 4-5 gibi,en azından 3 gibi yapsan daha iyi olur...
leylakım kolay gelsin tatlım..gülümsemeler çıkmıyo nedense...ben de yürüyüşe çıkıcam az sonra..menümü toptan akşamüstü bildiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…