güzel dileklerin için amiiiin diyorum özlemim,hepimiz için güzel bir yıl olsun inşallahgeç kahvaltı,erken akşam yemeği olayına kesinlikle katılıyorum bende öyle kilo verebiliyorum
kiloyu kafana takma,yılbaşından ötürü bu + lar.haftaya hepsi gidecek inşallah
Amin diyorum yeni yıl dileklerine canımSağol canım
mesajını yeni gördüm ve sonraki gelişmeleri de okudum tatlımbugün dayanamadım bozdum akşam canım..ama son kez yarın içebilirim bakalım..ah karatayımın gözünü seveyimm
hepimiz sopalık olduk zaten.topluca bi falaka atayım ortaya yarası olan gocunsun artık..gunaydin kizlar............
oncelikle liste icin tesekkurler igneoyam....guleryuz canim senide tebrik ediyorum....
dogumgunu mesajlariniz icin tesekkurler kizlar...
igneoyam canim haklisin tam sopalik oldum.....yediklerimi yazmiyorum bile sersumun yukledigi ayaklar resmi gozumun onune geliyor....
cuma gunu gittigim kizimin arkadasinin annesiyle tanistik.kizimin dogumgunu oldugunu soyleyince beraber kutlayalim dedi.bende hafta ici davet ettim.ama ben yemek yapmayi dusunuyorum birde pasta alicam....en azindan hamurisi yememis olurum....dunde kendiaramizda kizimin dogum gununu kutladik.kucucuk minicik miniminnacik( bunu sopa yememek icin yazdim ) pasta yedim....aslinda ince bir dilimdi...
sersum canim herkesin bir lahana corbasi deneyimi var galiba bende 3-4 gun yapip sonra verdigim kiloyu hemen aldigimi hatirliyorum...ama buyuk ihtimal normalden fazla yiyerek almisimdir heralde....
..
mesajını yeni gördüm ve sonraki gelişmeleri de okudum tatlımkahvaltın nasıl geçti karatayı tam uygulayamıyoruz ki iyi sonuçlar alalım
lahana tiroit çalıştırıyorsa her hafta kapuska yerim bensaramam çünkü,üşenirim
bugün enfes bir kahvaltı yaptık12 de bitti...
2 yumurtalı bol yeşillikli salata
köz biber,kırmızı ve yeşil
kızarmış hellim,kaşar,beyaz peynir
fındık,ceviz,badem
8 zeytin
küçük kase yoğurt içine 3 günkurusu ve açık çay
şimdi de eşimle kahve keyfiakşama köfte,piyaz,salata var yarın yürüyüşler de başlayacak
sevindim canım sağsağlim evine ulaşmanaiyi geceler canlar ,Sersum can bugün (yani dün ) kendi evimde internet yoktu o yüzden gelemedim annemin eve yarım saat önce gelebildim çok sis vardı yollarda neyseki sağ salim gelebildim bugün kızım iyiydi çok şükür problem yaşamadık akşam nane limonu kabul etti içincede çok güzelmiş iyi geldi dedi bu sabah bidaha istedi sen hatırlatmasaydın unutmuştum valla çok sağol
Annemde daha iyi ama öksürüğü var ilaçlara devam ediyo yinede ayağa kalkıp yemek falan yapmış çok şükür yani allah beterinden saklasın hepinize çok teşekkürler tekrareksik olmayın
Bu sabah tartılmayı unuttum ama 100 gr bile olsa vermişimdir diye tahmin ediyorum 2 öğünden dolayı
Bugün kaçamaksız 2 öğün yaptım arada türk kahvesinin yanında 2 parça bitter çiko. yedim 2. öğünü 3 gibi yemiştim otobüste yarım avuç tuzsuz fıstık yedim o kadaryarın yine 3 öğün faslı başlıycak mecburen bakalım nolcek işte böyle ben de yatiim leptinim kaçmasın yarın herkese kolay gelsin akşama görüşürüz inşallah
hoşgeldin canım ve tebrik ederimmerhabalar.
aslında bende karatay diyetı yapıyorum ama evdeki terazi bozuk olduğu için aranıza katılmak istemedim.
ben bu diyetle 2 ay kadar 8 kilo verdim. yavaş yavaş ama gerçekten kilo verdim. ve 2 beden aşağıya indim. ama göbek hala var. sanırsam göbek hiiiç gitmicek benden :)
bunun dışında, ben akşam yemeklerini bir türlü azar azar yiyemiyorum. malesef. buna nasıl çare bulacağım onuda bilmiyorum. kısacası kendimi tutamıyorum. mesela bir tabak çorba, iki tabak kadarda kuru yemek yiyorum. işte ben o kuru yemekleri 1 tabak dolusu kadar yetinemiyorum....
ve herkese başarılar :) zayıflık sağlıktır :)
nefsime irademe dur diyemiyorum hep kola içmek abur cubur yemek istiyorum bu ne yaaa hep erteliyorum yok şunuda yapayım yiyim sonra başlarım yok şugün misafir çağırıcam yaptıklarımıda yeyim ye ye ye nereye kadar
sağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...aynen canım.karatayı tam uygulasak vermemek mümkün değil zaten..az önce geldik kahvaltıdan..arzedeceğim az sonra..:18::18::18:
ohh size de afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?