Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aramıza hoşgeldin

sağol canım

ne güzel özlemcim ya eşinin eşlik etmesine çoook sevindim. benimki de beni caydırmak için elinden geleni yapıyoo
evet yaaa sütüm de sıkıntı oluyor malesef bende şu an ara yapıyorum 1 avuç içi fındık ve 1 avuç içi badem ile sütlü kahve içiyorum.
3 lt su içmeye başladım günlük tabi,inşallah kuzucuma yeter. haklısın 3 e çekmem lazım son öğünü de; eşimle sabah kahvaltı yapıyoruz saat 6:30 da,sonra o okuldan 12 de geliyo öğlen yiyoruz mecburen daha sonra yemiyoruz ama olan sütüme oluyo. bende artık 9 da kahvaltı yaparım bide 3 te son öğün diyorum ama o zaman eşim yalnız yemek yiyecek, oda bundan hoşlanmıyor çıkamadım işin içinden.:44::44::44:

temizlikten sonra 1,5 saat dışarda yürüdüm

vay bisiklete de binmiştin dimi birde yürüyüş ne güzelllllll erittin yağları desene

bende 60 dk yürüyüş yaptımmmm oh oh endorfin salgılıyoruz yaşasınnnn

canım bence sen üç öğün yapmalısın 12 de ye eşinle akşamı da hafif bi öğün yapmalısın bence bi de emziriyorsun iki öğün geç kahvaltıyla iyi oluyor ama erken kalkıp erken kahvaltı 12 de yemek sonra bişi yok bu çok az bence

canım bence sen öğünlerini kendine göre ayarla..ailecek sofrada olmak en ideali ama zayıflamak uğruna birkaç ay düzen değiştirilebilir..eşine de süt olsun diye böyle yapmam gerekiyo dersin,erkekler çocukları söz konusu oldu mu kuzu kesilirler...yürüyüşün için de kocaman

menümü bildireyim bende
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı,mantarlı,biberli,kaşarlı,tereyağlı omlet2 zeytin,1 kk peynir,maydanoz,1 ufak kase yoğurt içine 3 günkurusu,3 ceviz,5 fındık,5 badem
akşam 16.30;1 tabak bulgurlu ıspanak,1 tabak salata yedim ve dükkan kapandışimdi kahve içiyorum,sonra eve
spor;1.5 saat yürüyüş

nabersiniz kızlar bildiğiniz üzre ben diyetime her şeyden yiyip az az yiyerek devam edecektim bunun için de başka bir topicte yazıyordum ama ne oldu bilin bakalım topictekiler karatay diyetine başladı görünce gülmekten yarıldım ya ben kaçıyom bu karatay beni kovalyo valla

evet 30 dk da bisiklete bindimevet erisin yağlar
yürüyüşün için de

afiyet olsun özlemimyürüyüşün için de

sabah klasik kahvaltı sonra dip bucak ev temizlemece misler gibi oldu akşam tavuk suyuna tarhana çorbası soslu et bulgur pilavı brokoli şimdide çay keyfi

alıntılarım olmadı yine anlamadım sarhoşum geçmiş olsun canım sütü azalan arkadaşım kuru incir ye üstüne ılık su iç aklımda kalanlar bunlar

sağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...
eşle yapmak en güzeli..çok şanslısın özlemim

kaçamazzsııııınnn gel gel gel karataya gell
canım diğer arkadaşların dediği gibi bence de son öğünün çok erken dayanamazsın..eşine değil kendine göre ayarlamalısın..
çocuğu bahane edersen sanırım anlayacaktır..kolay gelsin

sabah klasik kahvaltı sonra dip bucak ev temizlemece misler gibi oldu akşam tavuk suyuna tarhana çorbası soslu et bulgur pilavı brokoli şimdide çay keyfi

ohh miss ellerine sağlıkafiyet olsun

Son düzenleme:
selam kızlar alerjiyle boğuştum neyseki bu sefer acile gitmeye gerek kalmadan bitti şu an için
sersumcum =teşekkür ederim ilgin için bu arada ceviz reçelini bende çok severim burdada bulabiliyorum büyük marketlerde tadımlık yiyoruz artık biz
sarfoşum= kızına geçmi,ş olsun anneciğinde biraz toparlanmış sevindim karataydan vazgeçmek yok söylediklerin çok doğru hepsine katılıyorum
cakmelcim= bebişlerin aç kalmasın canım yemek düzenini ayrla tabiki bu dönemlerinde geçecek önemli olan şu an için çocuklarını beslemen seninde halsiz bitkin olmaman
unuttuklarım varsa kırılmasınlar hepinizi çok seviyorum 2 gün giremedim özlüyorum tatilde napıcam sizler olmadan çok alıştık birbirimize
bugünkü yediklerime gelince arzedeyim
kahvaltı 07:30
1 yumurta
peynir telli kaşar tulum karışık yedim
6 adet zeytin
1 portakal
fındık
yeşilçay
2 kaymaklı günkurusu
öğlen anneme gitmiştim biraz geç yedik arası 4-5 saat olmadı malesef
02: 30 işkembe çorbası ancak pişti 2 tabak yedim
akşam
kuru bulgur dolması
yoğurt
salata
şimdide çay 1 avuç kabak çekirdeği
öpüyorum kızlar

yaşasın yaşasın yaşasın..bugünüm de kaçamaksız geçtiiii

2. öğünüm

actifrayda karışık kızartma
1 tane kabak dolması
2 bardak şalgam suyu

yılmak yok durmak yok başaracağız..

Son düzenleme:

Allah birdaha göstermesin canım..
valla biz birbirimizde alışkanlık yaptık canım.:13::13:.sizlersiz olmak mümkün değil benim içinde..

afiyet olsun

ben de içiyorum canım karşılıklı içelim

Selam azimli hatunlar hızlıca geçmişi okudum aklımda kaldığıyla ;

Cakmel bencede 2 öğün az ve çok erken bi 2. öğün emzirmesen bile sağlıklı değil kaldıki emzirmekde karın bile toplatır yani en başta bebeğin ve kendi sağlığın için kaliteli 3 öğün yap, bol su iç, Kardelen incir demiş gayet güzel,banada boza iç demişlerdi süt yapsın diye hem eşinle yemiş olursun hem bebişinide kaliteli beslemiş olursun

Kardelen ve Leylak yine pazartesi temizliğine girişip kaçamaksız menülerle bi günü daha atlatmışlar güle güle kirletin

Makbule Karataydan niye vazgeçtiğini unutmuşum ama son zamanlarda kilo aldım diyodun daha geç olmadan sende yeniden başla en azından daha fazla kilo almazsın

Filiz besin alerjini bu defa acilsiz atlatmışsın geçmiş olsun canım belkide vücut alışmaya başlamıştır o gıdaya (tahinmiydi ? ) :44:

Özlemcim benim eşimde yapıyor Karatayı hatta kızımda alışsın diye evde unlu şekerli şeyler yapmıyorum patates bile almamıştım uzun zamandır ama okulda veya dışarda yediklerinde malesef uymakta zorlanıyo ikiside özellikle kızımın tatlıya zaafı var evde meyva ile idare ediyor ama okulda,dışarda dayanamıyorlar yani çok sıkı yapmıyolar ama yapmaya çalışıyorlar, bakliyat ve birçok sebzeyi pek sevmiyolar ama evde mecbur yiyolar eşin yemek seçmiyosa çok şanslısınız demektir kolay gelsin size

Vee Sersum, namı diğer mıhtaaaaar bugünüde kaçamaksız atlatmışsın çok ama çok sevindim cidden o çok tuzlu şalgam için bol bol su içersen ödemin olmaz böylece

Ben dün gece yazdıktan sonra yattım ama hemen uyuyamadım sabah erken kalkmakta zorlandım ve uykusuzken doymak bilmediğim için sabah 1 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim ama 7:45 gibi kahvaltı yapıp 3 gibi yarım paket tuzlu lifli light bisküvi yedim akşam yemeğinde salata,yoğurt çok az haşlama et yedim üzerine 2 hurma yedim ama işten çıkınca 1.5 saat yürüdüm yine kabızım

kızlar kafayı yemek üzereyim biraz önce saçma sapan bişiye tam 89 lira ödedim online zayıflama programı diye bişi indirdim pdf şeklinde bi kaç saçma sapan kitaptan oluşuyor ahhh ahhh salaklığıma doymayayım ahh ahh

sağlık olsun diyelim karatay dururken başka zayıflama yöntemini kabullenemiyorum sıkma canını

off off aldım dersimi yarın karataya başlıyorummm nokta

muhtarın dediği gibi yılmak yok durmak yok yaşaşın karatay

eşin nasıl oldu

Hoşgelmişsin, terazi bozuk olsada karataya devam edip haftada 1 gün ama aynı yerde tartılarak devam edebilirsin canım, yavaş yavaş ama istikrarlı vermek en sağlıklısı zaten o göbek anca mekikle toparlanıyor kilo verirken mekik falan çekmeye çalış yoksa benim gibi sarkık-pörsük bi göbekle kalırsın sadece akşam yemeklerini değil tüm öğünlerde doyuncaya kadar ye ama serbest olanları yersen bişey olmaz yemekleri yavaş yavaş sindirerek ye 20. dakkadan sonra başlarmış doyma hissi öğünlerine bol yeşillik yoğurt falan ekle ki mide şişsin bakliyat da olsa nohut gibi kuruları akşam 2 tabak yemezsin böylece çok doğru söz fazla kilo hastalıklara davetiyedir..

Bari zararlı şeyleri yemeseydin canım yaa kuruyemiş kuru meyva falan yeseydin acep niye böyle oldun? regl mi ? yaklaşıyor çok mu streslisin :26: ama inanki bi başladınmı sonu gelmiyo kaçamakların aynı şekilde Karatayı tam olarak uyguladığımızda da artık canımız çekmez oluyor hatta yiyemez oluyoruz o abur cuburları,çok yağlı baharatlı tuzlu-tatlı ağır geliyor eskisi gibi bi oturuşta bi sürü değil birkaç lokmayla tıkanıyoruz en azından bende öyle oldu eminim bir çoğumuzda da olmuştur istikrarlı devam edenlerede kesin olacaktır

selam kızlar bırkac gundur gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı kafam dagınıktı bıraz...hepınız ıyısınız yuruyusler temızlıkler ohh mıs gıbı.herkese bol bol ırade dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…