merhaba sersum,
o halde bende aranıza katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. bundan sonra bende menü paylaşımı yapacağım ne yediğim hakkında. özellikle akşamları burada olacağım :) tekrar burada olmak üzere. hoşçakalın :))
sağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...
cakmelcim son öğünün saati çok erken değil mi..emzirmesen neyse ama sütün azalır böyle..bence saat 4-5 gibi,en azından 3 gibi yapsan daha iyi olur...
leylakım kolay gelsin tatlım..gülümsemeler çıkmıyo nedense...ben de yürüyüşe çıkıcam az sonra..menümü toptan akşamüstü bildiririm...
sağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...
cakmelcim son öğünün saati çok erken değil mi..emzirmesen neyse ama sütün azalır böyle..bence saat 4-5 gibi,en azından 3 gibi yapsan daha iyi olur...
temizlikten sonra 1,5 saat dışarda yürüdüm
canım bence sen üç öğün yapmalısın 12 de ye eşinle akşamı da hafif bi öğün yapmalısın bence bi de emziriyorsun iki öğün geç kahvaltıyla iyi oluyor ama erken kalkıp erken kahvaltı 12 de yemek sonra bişi yok bu çok az bencene güzel özlemcim ya eşinin eşlik etmesine çoook sevindim.benimki de beni caydırmak için elinden geleni yapıyoo
evet yaaa sütüm de sıkıntı oluyor malesef bende şu an ara yapıyorum 1 avuç içi fındık ve 1 avuç içi badem ile sütlü kahve içiyorum.
3 lt su içmeye başladım günlük tabi,inşallah kuzucuma yeter. haklısın 3 e çekmem lazım son öğünü de; eşimle sabah kahvaltı yapıyoruz saat 6:30 da,sonra o okuldan 12 de geliyo öğlen yiyoruz mecburen daha sonra yemiyoruz ama olan sütüme oluyo. bende artık 9 da kahvaltı yaparım bide 3 te son öğün diyorum ama o zaman eşim yalnız yemek yiyecek, oda bundan hoşlanmıyor çıkamadım işin içinden.:44::44::44:
vay bisiklete de binmiştin dimi birde yürüyüş ne güzelllllll erittin yağları desene
bende 60 dk yürüyüş yaptımmmm oh oh endorfin salgılıyoruz yaşasınnnn
sağol canım
canım bence sen öğünlerini kendine göre ayarla..ailecek sofrada olmak en ideali ama zayıflamak uğruna birkaç ay düzen değiştirilebilir..eşine de süt olsun diye böyle yapmam gerekiyo dersin,erkekler çocukları söz konusu oldu mu kuzu kesilirler...yürüyüşün için de kocamanne güzel özlemcim ya eşinin eşlik etmesine çoook sevindim.benimki de beni caydırmak için elinden geleni yapıyoo
evet yaaa sütüm de sıkıntı oluyor malesef bende şu an ara yapıyorum 1 avuç içi fındık ve 1 avuç içi badem ile sütlü kahve içiyorum.
3 lt su içmeye başladım günlük tabi,inşallah kuzucuma yeter. haklısın 3 e çekmem lazım son öğünü de; eşimle sabah kahvaltı yapıyoruz saat 6:30 da,sonra o okuldan 12 de geliyo öğlen yiyoruz mecburen daha sonra yemiyoruz ama olan sütüme oluyo. bende artık 9 da kahvaltı yaparım bide 3 te son öğün diyorum ama o zaman eşim yalnız yemek yiyecek, oda bundan hoşlanmıyor çıkamadım işin içinden.:44::44::44:
vay bisiklete de binmiştin dimi birde yürüyüş ne güzelllllll erittin yağları desene
ne güzel özlemcim ya eşinin eşlik etmesine çoook sevindim.benimki de beni caydırmak için elinden geleni yapıyoo
canım bence sen öğünlerini kendine göre ayarla..ailecek sofrada olmak en ideali ama zayıflamak uğruna birkaç ay düzen değiştirilebilir..eşine de süt olsun diye böyle yapmam gerekiyo dersin,erkekler çocukları söz konusu oldu mu kuzu kesilirler...yürüyüşün için de kocaman
menümü bildireyim bende
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı,mantarlı,biberli,kaşarlı,tereyağlı omlet2 zeytin,1 kk peynir,maydanoz,1 ufak kase yoğurt içine 3 günkurusu,3 ceviz,5 fındık,5 badem
akşam 16.30;1 tabak bulgurlu ıspanak,1 tabak salata yedim ve dükkan kapandışimdi kahve içiyorum,sonra eve
spor;1.5 saat yürüyüş
eşle yapmak en güzelisağol canım...bilgisayarda bi sorun var,mesajlarım gitmemiş bi daha yazıyorum...eşim de karatayı benimsedi,daha kolay oluyo ikimiz de yapınca...
nabersiniz kızlar bildiğiniz üzre ben diyetime her şeyden yiyip az az yiyerek devam edecektim bunun için de başka bir topicte yazıyordumama ne oldu bilin bakalım topictekiler karatay diyetine başladı görünce gülmekten yarıldım ya ben kaçıyom bu karatay beni kovalyo valla
canım diğer arkadaşların dediği gibi bence de son öğünün çok erken dayanamazsın..eşine değil kendine göre ayarlamalısın..slm arkadaşlar uykusuz geceler ve çocukların gribi 2 gündür hortlak gibiyim....
dün akşam
yoğurtlu ıspanak
mantar çorbası
63 dk yürüyüş 7.6 km yürüyüş ve 2,5 lt su ile gün bitti derken 20:00 gibi cevizli incirli kek şerbetli ve üzeri kremalı bi tatlı geldi komşudan içim gitti ve 3 çatal yedimkızlar yorgunluk vede uykusuzluktan sütüm azaldı su içiyorum ama ama malesef bebek grip ve 2 tane dişi çıkıyo artık halimi tahmin edin tabii oğlumunda.....
bu gün
sabah 06:40 kahvaltı
2 yumurtadan omlet
3 kaymaklı gün kurusu
6-7 dal içine peynir sararak yenen marul
5 zeytin
09:40
2 dilim armut
yarım muz
3-4 yudum süt
12-13 arsı son öğünüm inşallah
karnabahar
mantar çorbası
yoğurt
günü 3 lt su(2 lt içildi) ve 60 dk yürüyüşle kapatmayı düşünüyorum inşallah tabiii
sabah klasik kahvaltı sonra dip bucak ev temizlemece misler gibi olduakşam tavuk suyuna tarhana çorbası soslu et bulgur pilavı brokoli şimdide çay keyfi
selam kızlar alerjiyle boğuştum neyseki bu sefer acile gitmeye gerek kalmadan bitti şu an için
sersumcum =teşekkür ederim ilgin için bu arada ceviz reçelini bende çok severim burdada bulabiliyorum büyük marketlerde tadımlık yiyoruz artık biz
unuttuklarım varsa kırılmasınlar hepinizi çok seviyorum 2 gün giremedim özlüyorum tatilde napıcam sizler olmadan çok alıştık birbirimize
bugünkü yediklerime gelince arzedeyim
kahvaltı 07:30
1 yumurta
peynir telli kaşar tulum karışık yedim
6 adet zeytin
1 portakal
fındık
yeşilçay
2 kaymaklı günkurusu
öğlen anneme gitmiştim biraz geç yedik arası 4-5 saat olmadı malesef
02: 30 işkembe çorbası ancak pişti 2 tabak yedim
akşam
kuru bulgur dolması
yoğurt
salata
şimdide çay 1 avuç kabak çekirdeği
öpüyorum kızlar
kızlar kafayı yemek üzereyim biraz önce saçma sapan bişiye tam 89 lira ödedim online zayıflama programı diye bişi indirdim pdf şeklinde bi kaç saçma sapan kitaptan oluşuyor ahhh ahhhsalaklığıma doymayayım ahh ahh
off off aldım dersimi yarın karataya başlıyorummm noktasağlık olsun diyelim karatay dururken başka zayıflama yöntemini kabullenemiyorum sıkma canını
yaşasın yaşasın yaşasın..bugünüm de kaçamaksız geçtiiii
2. öğünüm
actifrayda karışık kızartma
1 tane kabak dolması
2 bardak şalgam suyu
yılmak yok durmak yok başaracağız..
off off aldım dersimi yarın karataya başlıyorummm nokta
merhabalar.
aslında bende karatay diyetı yapıyorum ama evdeki terazi bozuk olduğu için aranıza katılmak istemedim.
ben bu diyetle 2 ay kadar 8 kilo verdim. yavaş yavaş ama gerçekten kilo verdim. ve 2 beden aşağıya indim. ama göbek hala var. sanırsam göbek hiiiç gitmicek benden :)
bunun dışında, ben akşam yemeklerini bir türlü azar azar yiyemiyorum. malesef. buna nasıl çare bulacağım onuda bilmiyorum. kısacası kendimi tutamıyorum. mesela bir tabak çorba, iki tabak kadarda kuru yemek yiyorum. işte ben o kuru yemekleri 1 tabak dolusu kadar yetinemiyorum....
ve herkese başarılar :) zayıflık sağlıktır :)
nefsime irademe dur diyemiyorum hep kola içmek abur cubur yemek istiyorum bu ne yaaa hep erteliyorum yok şunuda yapayım yiyim sonra başlarım yok şugün misafir çağırıcam yaptıklarımıda yeyim ye ye ye nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?