kızlar kafayı yemek üzereyim biraz önce saçma sapan bişiye tam 89 lira ödedim online zayıflama programı diye bişi indirdim pdf şeklinde bi kaç saçma sapan kitaptan oluşuyor ahhh ahhhsalaklığıma doymayayım ahh ahh
daha iyi sayılır canım zamanla alışıyor napsın iştemuhtarın dediği gibi yılmak yok durmak yok yaşaşın karatay
eşin nasıl oldu
selam kızlar bırkac gundur gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı kafam dagınıktı bıraz...hepınız ıyısınız yuruyusler temızlıkler ohh mıs gıbı.herkese bol bol ırade dılıyorum
İnanmıyoruuuuum yaaa, neyse sağlık olsun diyelim ama affına sığınarak soracağım '' sen Karatayı niye bırakmıştın kilomu veremedin yoksa uygulaması zormu gelmişti :44:
canım bence sen üç öğün yapmalısın 12 de ye eşinle akşamı da hafif bi öğün yapmalısın bence bi de emziriyorsun iki öğün geç kahvaltıyla iyi oluyor ama erken kalkıp erken kahvaltı 12 de yemek sonra bişi yok bu çok az bence
canım bence sen öğünlerini kendine göre ayarla..ailecek sofrada olmak en ideali ama zayıflamak uğruna birkaç ay düzen değiştirilebilir..eşine de süt olsun diye böyle yapmam gerekiyo dersin,erkekler çocukları söz konusu oldu mu kuzu kesilirler...yürüyüşün için de kocaman
canım diğer arkadaşların dediği gibi bence de son öğünün çok erken dayanamazsın..eşine değil kendine göre ayarlamalısın..
çocuğu bahane edersen sanırım anlayacaktır..kolay gelsin
alıntılarım olmadı yine anlamadım sarhoşum geçmiş olsun canım sütü azalan arkadaşım kuru incir ye üstüne ılık su iç aklımda kalanlar bunlar
selam kızlar alerjiyle boğuştum neyseki bu sefer acile gitmeye gerek kalmadan bitti şu an için
cakmelcim= bebişlerin aç kalmasın canım yemek düzenini ayrla tabiki bu dönemlerinde geçecek önemli olan şu an için çocuklarını beslemen seninde halsiz bitkin olmaman
unuttuklarım varsa kırılmasınlar hepinizi çok seviyorum 2 gün giremedim özlüyorum tatilde napıcam sizler olmadan çok alıştık birbirimize
sağol canım.Selam azimli hatunlar hızlıca geçmişi okudum aklımda kaldığıyla ;
Vee Sersum, namı diğer mıhtaaaaarbugünüde kaçamaksız atlatmışsın çok ama çok sevindim cidden o çok tuzlu şalgam için bol bol su içersen ödemin olmaz böylece
Ben dün gece yazdıktan sonra yattım ama hemen uyuyamadımsabah erken kalkmakta zorlandım ve uykusuzken doymak bilmediğim için sabah 1 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim ama 7:45 gibi kahvaltı yapıp 3 gibi yarım paket tuzlu lifli light bisküvi yedim akşam yemeğinde salata,yoğurt çok az haşlama et yedim üzerine 2 hurma yedim ama işten çıkınca 1.5 saat yürüdüm yine kabızım
kızlar kafayı yemek üzereyim biraz önce saçma sapan bişiye tam 89 lira ödedim online zayıflama programı diye bişi indirdim pdf şeklinde bi kaç saçma sapan kitaptan oluşuyor ahhh ahhhsalaklığıma doymayayım ahh ahh
muhtarın dediği gibi yılmak yok durmak yok yaşaşın karatay
selam kızlar bırkac gundur gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı kafam dagınıktı bıraz...hepınız ıyısınız yuruyusler temızlıkler ohh mıs gıbı.herkese bol bol ırade dılıyorum
canım ikisi de değil tamamen tembellikten sürekli kaçamak yapıp duruyordum sonra komple bıraktım verdiğimi de geri aldımtamamen benden kaynaklı yani bari dedim herşeyden yiyim ama az az yiyim onda da 1 ayda anca 2.5 kilo verdim zar zor işte araştırmaya başladım napsam diye bu saçma siteye yakalandım
yok canım yok amaaan bir daha töbe töbe hayatta böyle şeylere inanmam yaşasın karatayNeyseki seninki maddiyat dışında zararsız bişey olmuş ben 6-7 sene önce önce internetten lahana hapı siparişi verdim salak gibide içtim hiç bi işede yaramamıştı sonra yakın bi arkadaşım kendisiyle beraber tanıdığı 4 kişinin kullandığı çin malı kırmızı biber hapını tavsiye etti bende hemen aldım 3. günü cidden iştah kapanıp bol susatıp kilo vermeye başladım ama dudak ve parmak uçlarımda karıncalanmalar başladı ilaçın yan etkisi olup olmadığını anlamak için kestim geçti 15 gün sonra güneye tatile gittik yola çıktığım gün içmiştim varınca sabah uyanmakta zorlandım sıcaktan tansiyonum düştü zannettim eşim hayır kesin o ilaçtan dedi bidaha içmedim tatil dönüşü havalar serinleyince bi daha deniyim dedim tekrar dudak ve parmak uçlarım uyuşunca kalanını çöpe attımyani sağlık önemli ve bu işin hiç şakası yok un ve şekeri unutup menü aralarına 4-5 saat koymak bile gençlerde işe yarar bide hareket olsa süper olur dimi
sağol canım..napiim benim şalgama olan hassasiyetimi biliyorsun nerdeyse 2 haftadır içmiyordum. .bugün wc ye çıkamayınca içeyim de özlem gidereyim dedim..bağırsaklarda rahatlasın
aman tanrıımmm..naptıınnn... neyse canımcım olan olmuş Allah beterinden saklasın napalım..
sen gel biz seni bedava zayıflatırız hatunn
kuzum sıkma gülüm canını kıyamam sağaa
Neyseki seninki maddiyat dışında zararsız bişey olmuş ben 6-7 sene önce önce internetten lahana hapı siparişi verdim salak gibide içtim hiç bi işede yaramamıştı sonra yakın bi arkadaşım kendisiyle beraber tanıdığı 4 kişinin kullandığı çin malı kırmızı biber hapını tavsiye etti bende hemen aldım 3. günü cidden iştah kapanıp bol susatıp kilo vermeye başladım ama dudak ve parmak uçlarımda karıncalanmalar başladı ilaçın yan etkisi olup olmadığını anlamak için kestim geçti 15 gün sonra güneye tatile gittik yola çıktığım gün içmiştim varınca sabah uyanmakta zorlandım sıcaktan tansiyonum düştü zannettim eşim hayır kesin o ilaçtan dedi bidaha içmedim tatil dönüşü havalar serinleyince bi daha deniyim dedim tekrar dudak ve parmak uçlarım uyuşunca kalanını çöpe attımyani sağlık önemli ve bu işin hiç şakası yok un ve şekeri unutup menü aralarına 4-5 saat koymak bile gençlerde işe yarar bide hareket olsa süper olur dimi
Neyseki seninki maddiyat dışında zararsız bişey olmuş ben 6-7 sene önce önce internetten lahana hapı siparişi verdim salak gibide içtim hiç bi işede yaramamıştı sonra yakın bi arkadaşım kendisiyle beraber tanıdığı 4 kişinin kullandığı çin malı kırmızı biber hapını tavsiye etti bende hemen aldım 3. günü cidden iştah kapanıp bol susatıp kilo vermeye başladım ama dudak ve parmak uçlarımda karıncalanmalar başladı ilaçın yan etkisi olup olmadığını anlamak için kestim geçti 15 gün sonra güneye tatile gittik yola çıktığım gün içmiştim varınca sabah uyanmakta zorlandım sıcaktan tansiyonum düştü zannettim eşim hayır kesin o ilaçtan dedi bidaha içmedim tatil dönüşü havalar serinleyince bi daha deniyim dedim tekrar dudak ve parmak uçlarım uyuşunca kalanını çöpe attımyani sağlık önemli ve bu işin hiç şakası yok un ve şekeri unutup menü aralarına 4-5 saat koymak bile gençlerde işe yarar bide hareket olsa süper olur dimi
yok canım yok amaaan bir daha töbe töbe hayatta böyle şeylere inanmam yaşasın karatay
ahh ahhh ne çektik be sarfoşum halbuki bilseydik o zamanlar da karatayı hiç alırmıydık öyle saçma sapan hapları..neyse zararın neresinden dönülse kardır
Kitaplar gelince neler yazıyo bak bakalım bilmediğimiz ne varEvet yaşasın karatay
Evet evet en çok da hamile kalmadan önce öğrenip omegaları ve Karatay usulü beslenemediğime yanarımgizli şeker çıkmıştı ,benim kız kebab,lahmacun ve triamisu çocuğu oldu garibim şimdi oda mücadele ediyor kilolarla
kızlar ben kaçar...hepiciğinizi çook öpüyorum ..iyi geceler bol leptinler..
merak edenlere de aşşağıya da tıklayın diyorum..
https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051
ne zor işimiz var dimi yerken sorunsuz ama kilolar gelince ne yapsak diye tutuşuyoruz büyük geçmiş neyseki sorunsuz atlatmışsın herşeyin başı sağlık geri kalan dediklerine aynen katılıyorum zayıflamak güzel 90 lı kilolardan 70 lere gelmek hayaldi sanki benim için ama değilmiş karatayla sağlıklı bi şekilde verdim kalanıda verirsem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?