Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnanmıyoruuuuum yaaa, neyse sağlık olsun diyelim ama affına sığınarak soracağım '' sen Karatayı niye bırakmıştın kilomu veremedin yoksa uygulaması zormu gelmişti :44:

Sealam canım yine misafir mi vardı yoksa başka şeylerdenmi kafan dağınıktı? Bizi bilyosun ya sen neler yaptın Karataya sadık kalabildinmi ? Yürüyüş falan yapabiliyomusun ? :44:

İnanmıyoruuuuum yaaa, neyse sağlık olsun diyelim ama affına sığınarak soracağım '' sen Karatayı niye bırakmıştın kilomu veremedin yoksa uygulaması zormu gelmişti :44:

canım ikisi de değil tamamen tembellikten sürekli kaçamak yapıp duruyordum sonra komple bıraktım verdiğimi de geri aldım tamamen benden kaynaklı yani bari dedim herşeyden yiyim ama az az yiyim onda da 1 ayda anca 2.5 kilo verdim zar zor işte araştırmaya başladım napsam diye bu saçma siteye yakalandım

canım diğer arkadaşların dediği gibi bence de son öğünün çok erken dayanamazsın..eşine değil kendine göre ayarlamalısın..
çocuğu bahane edersen sanırım anlayacaktır..kolay gelsin

alıntılarım olmadı yine anlamadım sarhoşum geçmiş olsun canım sütü azalan arkadaşım kuru incir ye üstüne ılık su iç aklımda kalanlar bunlar

Gerçekten aklın yolu bir diye buna denir herhalde herkes aynı şeyi yazmış ne diyim haklısınız kuzu kilo alımını azaltınca ara öğün yapmaya başladım ama olmadı gene sanırım hepinizin dediği gibi 3 öğüne bağlıcam olayı. ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler.
geçmiş olsun filizcim mevla bidaha göstermesin aman dikkat
evet bende çok alıştım sizlere, topiğe girmeden duramıyorum ve hepimiz birbirimizi sanki gerçek ortamdaymışız gibi samimiyetle anlamaya çalışıyoruz bu çok güzel bişey. hepimiz için

benim uyku saatim geldi kızlar görüşmek üzereee

Son düzenleme:
sağol canım..napiim benim şalgama olan hassasiyetimi biliyorsun nerdeyse 2 haftadır içmiyordum..bugün wc ye çıkamayınca içeyim de özlem gidereyim dedim..bağırsaklarda rahatlasın
aman tanrıımmm..naptıınnn...neyse canımcım olan olmuş Allah beterinden saklasın napalım..
sen gel biz seni bedava zayıflatırız hatunn

muhtarın dediği gibi yılmak yok durmak yok yaşaşın karatay

kuzum sıkma gülüm canını kıyamam sağaa

Neyseki seninki maddiyat dışında zararsız bişey olmuş ben 6-7 sene önce önce internetten lahana hapı siparişi verdim salak gibide içtim hiç bi işede yaramamıştı sonra yakın bi arkadaşım kendisiyle beraber tanıdığı 4 kişinin kullandığı çin malı kırmızı biber hapını tavsiye etti bende hemen aldım 3. günü cidden iştah kapanıp bol susatıp kilo vermeye başladım ama dudak ve parmak uçlarımda karıncalanmalar başladı ilaçın yan etkisi olup olmadığını anlamak için kestim geçti 15 gün sonra güneye tatile gittik yola çıktığım gün içmiştim varınca sabah uyanmakta zorlandım sıcaktan tansiyonum düştü zannettim eşim hayır kesin o ilaçtan dedi bidaha içmedim tatil dönüşü havalar serinleyince bi daha deniyim dedim tekrar dudak ve parmak uçlarım uyuşunca kalanını çöpe attım yani sağlık önemli ve bu işin hiç şakası yok un ve şekeri unutup menü aralarına 4-5 saat koymak bile gençlerde işe yarar bide hareket olsa süper olur dimi

yok canım yok amaaan bir daha töbe töbe hayatta böyle şeylere inanmam yaşasın karatay

Biliyom bilmemmiiiiiiii çıkabildin mi bari wc ye bende alırım o zaman bende çok severim ama çok uzun zamandır korkudan almıyodum

ahh ahhh ne çektik be sarfoşum halbuki bilseydik o zamanlar da karatayı hiç alırmıydık öyle saçma sapan hapları..neyse zararın neresinden dönülse kardır

ne zor işimiz var dimi yerken sorunsuz ama kilolar gelince ne yapsak diye tutuşuyoruz büyük geçmiş neyseki sorunsuz atlatmışsın herşeyin başı sağlık geri kalan dediklerine aynen katılıyorum zayıflamak güzel 90 lı kilolardan 70 lere gelmek hayaldi sanki benim için ama değilmiş karatayla sağlıklı bi şekilde verdim kalanıda verirsem süper olacak

yok canım yok amaaan bir daha töbe töbe hayatta böyle şeylere inanmam yaşasın karatay

Kitaplar gelince neler yazıyo bak bakalım bilmediğimiz ne var Evet yaşasın karatay

ahh ahhh ne çektik be sarfoşum halbuki bilseydik o zamanlar da karatayı hiç alırmıydık öyle saçma sapan hapları..neyse zararın neresinden dönülse kardır

Evet evet en çok da hamile kalmadan önce öğrenip omegaları ve Karatay usulü beslenemediğime yanarım gizli şeker çıkmıştı ,benim kız kebab,lahmacun ve triamisu çocuğu oldu garibim şimdi oda mücadele ediyor kilolarla

madem almış işe yarasın diyosun..

geç olsun güç olmasın

Evet canım ama o zaman deselerdi un ve şeker yağa dönüşüyor, kolesterolden değil trigliseridden insülinden korkun diye o zaman dikkat ederdik tam tersi kırmızı eti ayda 1-2 her öğünde tam buğday ekmeği makarna pilav meyva... daha yazmıyim biliyosunuz Karataya başladığımda bile tanıdığım sağlık sektöründeki bir kaça kişi şiddetle karşı çıkmıştı neymiş çok protein böbreklere yük olurmuş bende sizin kitapları okumadığınız belli demiştim dukanla karıştırıyosunuz demiştim ve bildiğim yola devam ettim ve çok rahat bi şekilde 3.5 ayda 14-15 kilo verdim yakalşık 1.5-2 yıldır da koruyorum daha ne olsun anlamak istemeyene kapak olsun

Evet ya ben 78 iken eğilip ayakkabılarımı bağlamakta zorlanıyorum diye bağcıksız ayakkabı almaya başlamıştım merdiven çıkarken yolda hızlı yürürken nefes nefese kalmaya başlamıştım şimdi sıgarayı da azaltmamın katkısıyla çok rahatım valla

Bence sen hem çok iradelisin hem temizlik yemek ve hastane git gelleri 3 çocuk ve annenlede ilgileniyosun ya rahat ulaşırsın hedefine

2014 ilk haftasinda karataya tam gaz devam kızlar
Sabah kahvaltim
2 yumurta lop
zeytin
peynir
az şeker pancari
1 ceri domates

Öğlen 60 dk 7 km 550 kalori
Veeee:119:19.200 adim attildi

Aksam yemegi
firinda balik
karışık salata(az barbunyali)
aci tursu

Yarin güzel bi gün olmasi kaçamaksiz olmasi dileğiyle
Iyi geceler bol leptinli geceler opuldunuz yarin görüşürüz:)))

evet kısa bir rapor vereyim.
pazar günü kahvaltı da oğlumun yoğun isteği üzerine peynirli yedik saat 10 da ve akşam saat 18 de de tepsi de somon o kadar.

4 mil ve 150 mekik yapıldı.

pazartesi

2 yumurta ve biraz peynir.
sütlü türk kahvesi
akşam da 1,5 tabak kuru fasulye çok şükür bitti

2 mil + 3 mil ve 100 mekik yapıldı.

herkese bol leptinler...

şimdi o ses Türkiye ye devam.. bitki çayımla beraber..

iyi akşamlar kızlar :)

sabah 10.00 =) kkk+ bir parça pekmez-tahin
öğlen 15.00 =) şekersiz sütlü kahve ve leblebi-üzüm
akşam 18.30 =) bir tabak yumurtalı ıspanak ve bir kaç turşu, ve iki tabak el yapımı makarna ( dayanamıyorum malesef :/ )

yemekten yarım saat sonrada, yarım saat kadar yürüyüş yaptık annemle.

az öncede bol limonlu şekersiz çay içtim.
birde benim sodaya karşı inanılmaz bir sevgim var :) içmeden duramam. yatmadan soda içiyorum ama sanırım mideye grçekten zarar veriyormuş. ona rağmen bırakamıyorum... :)

not: bugün gerçekten baya yemek yedim... o makarnayı yemeyecektim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…