selam tatlım.mısafırde vardı bende bırkacyere gıttım bebek gormesı hasta zıyaretı falan kafamda bırseye takılmıstı derken hıc yazamadım.yuruyus yapamıyorum kosubandı sıktı,dısarda bazen yuruyorum.genel hatlarına uyuyorum karatayın boyle ıste sarhosum.hepımızın gonlune gore olsun hersey ınsallahSealam canım yine misafir mi vardı yoksa başka şeylerdenmi kafan dağınıktı? Bizi bilyosun ya sen neler yaptın Karataya sadık kalabildinmi ? Yürüyüş falan yapabiliyomusun ? :44:
sağol canım..napiim benim şalgama olan hassasiyetimi biliyorsun nerdeyse 2 haftadır içmiyordum. .bugün wc ye çıkamayınca içeyim de özlem gidereyim dedim..bağırsaklarda rahatlasın
aman tanrıımmm..naptıınnn... neyse canımcım olan olmuş Allah beterinden saklasın napalım..
sen gel biz seni bedava zayıflatırız hatunn
kuzum sıkma gülüm canını kıyamam sağaa
afiyet olsun özlemimyürüyüşün için de
eşle yapmak en güzeli..çok şanslısın özlemim
selam kızlar alerjiyle boğuştum neyseki bu sefer acile gitmeye gerek kalmadan bitti şu an için
haklısın canım çocuklar için okul yemekleri ve kantini tehlike doluÖzlemcim benim eşimde yapıyor Karatayıhatta kızımda alışsın diye evde unlu şekerli şeyler yapmıyorum patates bile almamıştım uzun zamandır ama okulda veya dışarda yediklerinde malesef uymakta zorlanıyo ikiside özellikle kızımın tatlıya zaafı var evde meyva ile idare ediyor ama okulda,dışarda dayanamıyorlar yani çok sıkı yapmıyolar ama yapmaya çalışıyorlar, bakliyat ve birçok sebzeyi pek sevmiyolar ama evde mecbur yiyolar eşin yemek seçmiyosa çok şanslısınız demektir kolay gelsin size
pekmez-tahin,leblebi,makarna olmamış canımiyi akşamlar kızlar :)
sabah 10.00 =) kkk+ bir parça pekmez-tahin
öğlen 15.00 =) şekersiz sütlü kahve ve leblebi-üzüm
akşam 18.30 =) bir tabak yumurtalı ıspanak ve bir kaç turşu, ve iki tabak el yapımı makarna ( dayanamıyorum malesef :/ )
yemekten yarım saat sonrada, yarım saat kadar yürüyüş yaptık annemle.
az öncede bol limonlu şekersiz çay içtim.
birde benim sodaya karşı inanılmaz bir sevgim var :) içmeden duramam. yatmadan soda içiyorum ama sanırım mideye grçekten zarar veriyormuş. ona rağmen bırakamıyorum... :)
not: bugün gerçekten baya yemek yedim... o makarnayı yemeyecektim :)
"peynirli"nin devamını yazmayı unutmuşsun,gözleme filan mı acabaevet kısa bir rapor vereyim.
pazar günü kahvaltı da oğlumun yoğun isteği üzerine peynirli yedik saat 10 da ve akşam saat 18 de de tepsi de somon o kadar.
4 mil ve 150 mekik yapıldı.
geçmiş olsun canım,alerji kolay değil:26:
haklısın canım çocuklar için okul yemekleri ve kantini tehlike dolukantinde bazı şeyleri yasak ettiler ama yine de şeker,çikolata filan gırla gidiyo ben bakan olsam kantinleri tam karataylık hale getirirdim gelecek neslin sağlığı için benimkiler de sıkı yapamıyo,sıkılmasınlar diye çok üstlerine gitmiyorum ama her seferinde açıklamamı yapmayı ihmal etmiyorum çocuklara sabahları omegalarını veriyorum,büyüğe 1 gramlık 2 tane,küçüğe jelibon gibi olanlarından 3 tane..benim küçük, hap şeklinde olanı yutamadı eşim hiç yemek seçmez sağolsun ama çocuklar çok şeçiyo,her akşam savaş var evde vaktinde karatay tipi beslenmeyi bilseydik taa hamilelikte başlasaydık ne güzel olurdu
pekmez-tahin,leblebi,makarna olmamış canımöğlen ve akşamın arası da 3.5 saat..sabah kahvaltında ne yedin tam yazmamışsın ama karatay kahvaltı tabağıysa seni en az 6-7 saat tok tutması lazım,geç kahvaltı yapmışsın arada yemeyip akşam da doyuncaya kadar yeseydin daha iyi olurdu tabi şartlarını bilemiyorum:26:bence sabah ve öğlenki tatlılar seni akşamki makarnayı yemeye itmiş yürüyüş için
"peynirli"nin devamını yazmayı unutmuşsun,gözleme filan mı acabasporun için
sarhoşum ve kardelenim yazdıklarınıza katılıyorum,karatay tam uygulandığında sonuç almamak mümkün değillakin amaç sadece kilo vermek olmamalı,sağlık çok daha değerli ve önemli:13:bunu yaşlandıkça daha iyi idrak ediyor insan
papişim sen bizim idolümüzsün,eskisi gibi sık sık gel ve bizi motive et lütfen
herkese hayırlı zamanlarda huzurlu anlar...
7:00 kahvaltı
2 yumurtadan bol otlu salata
1 büyük kase yoğurt
2 gün kurusu
öğleye 12:00-13:00
1 kepçe kaşık nohut yemeği(karatay nohutu önermiyor ve bulguru kilosu olmayanlar yesin, kilo verecek olanlar 2-3 kaşığı geçmesin diyor bilginize)
yoğurt ve yumurta soslu fırında karnabahar
turp ve havuç salatası
yoğurt
4-5 gibi
kereviz salatası kızlar
3 lt su (1,5 lt si içildi)
60 dk yürüyüş her zaman ki gibi ben planladım ALLAH izin versin inşallah
herkese sevgiler akşama uğrarım inşallah.
sağol canım amin allah bizi ayırmasın aminAllah birdaha göstermesin canım..
valla biz birbirimizde alışkanlık yaptık canım.:13::13:.sizlersiz olmak mümkün değil benim içinde..
afiyet olsun
ben de içiyorum canım karşılıklı içelim
tahin deyildi canım pekmez,zencefil şimdilik bu ikiliSelam azimli hatunlar hızlıca geçmişi okudum aklımda kaldığıyla ;
Cakmel bencede 2 öğün az ve çok erken bi 2. öğün emzirmesen bile sağlıklı değil kaldıki emzirmekde karın bile toplatır yani en başta bebeğin ve kendi sağlığın için kaliteli 3 öğün yap, bol su iç, Kardelen incir demiş gayet güzel,banada boza iç demişlerdi süt yapsın diyehem eşinle yemiş olursun hem bebişinide kaliteli beslemiş olursun
Kardelen ve Leylak yine pazartesi temizliğine girişip kaçamaksız menülerle bi günü daha atlatmışlargüle güle kirletin
Makbule Karataydan niye vazgeçtiğini unutmuşum ama son zamanlarda kilo aldım diyodun daha geç olmadan sende yeniden başla en azından daha fazla kilo almazsın
Filiz besin alerjini bu defa acilsiz atlatmışsın geçmiş olsun canım belkide vücut alışmaya başlamıştır o gıdaya (tahinmiydi ? ) :44:
Özlemcim benim eşimde yapıyor Karatayıhatta kızımda alışsın diye evde unlu şekerli şeyler yapmıyorum patates bile almamıştım uzun zamandır ama okulda veya dışarda yediklerinde malesef uymakta zorlanıyo ikiside özellikle kızımın tatlıya zaafı var evde meyva ile idare ediyor ama okulda,dışarda dayanamıyorlar yani çok sıkı yapmıyolar ama yapmaya çalışıyorlar, bakliyat ve birçok sebzeyi pek sevmiyolar ama evde mecbur yiyolar eşin yemek seçmiyosa çok şanslısınız demektir kolay gelsin size
Vee Sersum, namı diğer mıhtaaaaarbugünüde kaçamaksız atlatmışsın çok ama çok sevindim cidden o çok tuzlu şalgam için bol bol su içersen ödemin olmaz böylece
Ben dün gece yazdıktan sonra yattım ama hemen uyuyamadımsabah erken kalkmakta zorlandım ve uykusuzken doymak bilmediğim için sabah 1 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim ama 7:45 gibi kahvaltı yapıp 3 gibi yarım paket tuzlu lifli light bisküvi yedim akşam yemeğinde salata,yoğurt çok az haşlama et yedim üzerine 2 hurma yedim ama işten çıkınca 1.5 saat yürüdüm yine kabızım
sağol canım aminGerçekten aklın yolu bir diye buna denir herhalde herkes aynı şeyi yazmış ne diyim haklısınız kuzu kilo alımını azaltınca ara öğün yapmaya başladım ama olmadı gene sanırım hepinizin dediği gibi 3 öğüne bağlıcam olayı. ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler.
geçmiş olsun filizcim mevla bidaha göstermesinaman dikkat
evet bende çok alıştım sizlere, topiğe girmeden duramıyorum ve hepimiz birbirimizi sanki gerçek ortamdaymışız gibi samimiyetle anlamaya çalışıyoruz bu çok güzel bişey. hepimiz için
benim uyku saatim geldi kızlargörüşmek üzereee
abowwww bacım neler yazdın sen öyle haberlerde duymadınmı biberiye hapından öldü biri kaçkere denemişsin sakın içme sarfoşum sen bize lazımsınNeyseki seninki maddiyat dışında zararsız bişey olmuş ben 6-7 sene önce önce internetten lahana hapı siparişi verdim salak gibide içtim hiç bi işede yaramamıştı sonra yakın bi arkadaşım kendisiyle beraber tanıdığı 4 kişinin kullandığı çin malı kırmızı biber hapını tavsiye etti bende hemen aldım 3. günü cidden iştah kapanıp bol susatıp kilo vermeye başladım ama dudak ve parmak uçlarımda karıncalanmalar başladı ilaçın yan etkisi olup olmadığını anlamak için kestim geçti 15 gün sonra güneye tatile gittik yola çıktığım gün içmiştim varınca sabah uyanmakta zorlandım sıcaktan tansiyonum düştü zannettim eşim hayır kesin o ilaçtan dedi bidaha içmedim tatil dönüşü havalar serinleyince bi daha deniyim dedim tekrar dudak ve parmak uçlarım uyuşunca kalanını çöpe attımyani sağlık önemli ve bu işin hiç şakası yok un ve şekeri unutup menü aralarına 4-5 saat koymak bile gençlerde işe yarar bide hareket olsa süper olur dimi
canım ya ben mekik yapmıştım bi ara bıraktıktan sonra göbeğim daha bi çıktıydı sankievet kısa bir rapor vereyim.
pazar günü kahvaltı da oğlumun yoğun isteği üzerine peynirli yedik saat 10 da ve akşam saat 18 de de tepsi de somon o kadar.
4 mil ve 150 mekik yapıldı.
pazartesi
2 yumurta ve biraz peynir.
sütlü türk kahvesi
akşam da 1,5 tabak kuru fasulye çok şükür bitti
2 mil + 3 mil ve 100 mekik yapıldı.
herkese bol leptinler...
şimdi o ses Türkiye ye devam.. bitki çayımla beraber..
sağol canım benim kızda sadece kolayı kessti çikolataya dayanamıyo
geçmiş olsun canım,alerji kolay değil:26:
haklısın canım çocuklar için okul yemekleri ve kantini tehlike dolukantinde bazı şeyleri yasak ettiler ama yine de şeker,çikolata filan gırla gidiyo ben bakan olsam kantinleri tam karataylık hale getirirdim gelecek neslin sağlığı için benimkiler de sıkı yapamıyo,sıkılmasınlar diye çok üstlerine gitmiyorum ama her seferinde açıklamamı yapmayı ihmal etmiyorum çocuklara sabahları omegalarını veriyorum,büyüğe 1 gramlık 2 tane,küçüğe jelibon gibi olanlarından 3 tane..benim küçük, hap şeklinde olanı yutamadı eşim hiç yemek seçmez sağolsun ama çocuklar çok şeçiyo,her akşam savaş var evde vaktinde karatay tipi beslenmeyi bilseydik taa hamilelikte başlasaydık ne güzel olurdu
pekmez-tahin,leblebi,makarna olmamış canımöğlen ve akşamın arası da 3.5 saat..sabah kahvaltında ne yedin tam yazmamışsın ama karatay kahvaltı tabağıysa seni en az 6-7 saat tok tutması lazım,geç kahvaltı yapmışsın arada yemeyip akşam da doyuncaya kadar yeseydin daha iyi olurdu tabi şartlarını bilemiyorum:26:bence sabah ve öğlenki tatlılar seni akşamki makarnayı yemeye itmiş yürüyüş için
"peynirli"nin devamını yazmayı unutmuşsun,gözleme filan mı acabasporun için
sarhoşum ve kardelenim yazdıklarınıza katılıyorum,karatay tam uygulandığında sonuç almamak mümkün değillakin amaç sadece kilo vermek olmamalı,sağlık çok daha değerli ve önemli:13:bunu yaşlandıkça daha iyi idrak ediyor insan
papişim sen bizim idolümüzsün,eskisi gibi sık sık gel ve bizi motive et lütfen
sağol canım amin allah bizi ayırmasın amin
tahin deyildi canım pekmez,zencefil şimdilik bu ikili
sağol canım amin
abowwww bacım neler yazdın sen öyle haberlerde duymadınmı biberiye hapından öldü biri kaçkere denemişsin sakın içme sarfoşum sen bize lazımsın
canım ya ben mekik yapmıştım bi ara bıraktıktan sonra göbeğim daha bi çıktıydı sankikorkumdan yapamıyom bidaha sende böle oldumu yoksa devamlı yaptınmı sertlik oluştumu bi arkadaşım yapıyodu benim ama devamlı çok sertti karnı bırakınca sarkıyomu acep
sağol canım benim kızda sadece kolayı kessti çikolataya dayanamıyo
iyi akşamlar kızlar :)
sabah 10.00 =) kkk+ bir parça pekmez-tahin
öğlen 15.00 =) şekersiz sütlü kahve ve leblebi-üzüm
akşam 18.30 =) bir tabak yumurtalı ıspanak ve bir kaç turşu, ve iki tabak el yapımı makarna ( dayanamıyorum malesef :/ )
yemekten yarım saat sonrada, yarım saat kadar yürüyüş yaptık annemle.
az öncede bol limonlu şekersiz çay içtim.
birde benim sodaya karşı inanılmaz bir sevgim var :) içmeden duramam. yatmadan soda içiyorum ama sanırım mideye grçekten zarar veriyormuş. ona rağmen bırakamıyorum... :)
not: bugün gerçekten baya yemek yedim... o makarnayı yemeyecektim :)
sen de iyi ki varsın bebeemm..ama eskisi gibi çok da uzak kalma bizden özlüyoz..selam tatlım.mısafırde vardı bende bırkacyere gıttım bebek gormesı hasta zıyaretı falan kafamda bırseye takılmıstı derken hıc yazamadım.yuruyus yapamıyorum kosubandı sıktı,dısarda bazen yuruyorum.genel hatlarına uyuyorum karatayın boyle ıste sarhosum.hepımızın gonlune gore olsun hersey ınsallah
sagol bıdenem ıyıkı varsınız kacamak yok ha ona gore
sağol canım amin allah bizi ayırmasın amin
:
bugünüm de kaçamaksız geçti arz ederim..
sabah
klasik kk kahvaltısı
öğlen
ıspanak kavurması
yoğurt
brokoli salatası
akşam,
tarhana çorbasıı
herkeşleri öperim..
afiyet olsunbugünüm de kaçamaksız geçti arz ederim..
sabah
klasik kk kahvaltısı
öğlen
ıspanak kavurması
yoğurt
brokoli salatası
akşam,
tarhana çorbasıı
herkeşleri öperim..
afiyet olsun yavruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?