Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sealam canım yine misafir mi vardı yoksa başka şeylerdenmi kafan dağınıktı? Bizi bilyosun ya sen neler yaptın Karataya sadık kalabildinmi ? Yürüyüş falan yapabiliyomusun ? :44:
selam tatlım.mısafırde vardı bende bırkacyere gıttım bebek gormesı hasta zıyaretı falan kafamda bırseye takılmıstı derken hıc yazamadım.yuruyus yapamıyorum kosubandı sıktı,dısarda bazen yuruyorum.genel hatlarına uyuyorum karatayın boyle ıste sarhosum.hepımızın gonlune gore olsun hersey ınsallah

sagol bıdenem ıyıkı varsınızkacamak yok ha ona gore

herkese hayırlı zamanlarda huzurlu anlar...

7:00 kahvaltı
2 yumurtadan bol otlu salata
1 büyük kase yoğurt
2 gün kurusu

öğleye 12:00-13:00

1 kepçe kaşık nohut yemeği(karatay nohutu önermiyor ve bulguru kilosu olmayanlar yesin, kilo verecek olanlar 2-3 kaşığı geçmesin diyor bilginize)
yoğurt ve yumurta soslu fırında karnabahar
turp ve havuç salatası
yoğurt

4-5 gibi
kereviz salatası kızlar

3 lt su (1,5 lt si içildi)

60 dk yürüyüş her zaman ki gibi ben planladım ALLAH izin versin inşallah

herkese sevgiler akşama uğrarım inşallah.

afiyet olsun özlemimyürüyüşün için de

eşle yapmak en güzeli..çok şanslısın özlemim

selam kızlar alerjiyle boğuştum neyseki bu sefer acile gitmeye gerek kalmadan bitti şu an için

geçmiş olsun canım,alerji kolay değil:26:
haklısın canım çocuklar için okul yemekleri ve kantini tehlike dolu kantinde bazı şeyleri yasak ettilerama yine de şeker,çikolata filan gırla gidiyoben bakan olsam kantinleri tam karataylık hale getirirdim gelecek neslin sağlığı içinbenimkiler de sıkı yapamıyo,sıkılmasınlar diye çok üstlerine gitmiyorum ama her seferinde açıklamamı yapmayı ihmal etmiyorumçocuklara sabahları omegalarını veriyorum,büyüğe 1 gramlık 2 tane,küçüğe jelibon gibi olanlarından 3 tane..benim küçük, hap şeklinde olanı yutamadıeşim hiç yemek seçmez sağolsunama çocuklar çok şeçiyo,her akşam savaş var evdevaktinde karatay tipi beslenmeyi bilseydik taa hamilelikte başlasaydık ne güzel olurdu
pekmez-tahin,leblebi,makarna olmamış canımöğlen ve akşamın arası da 3.5 saat..sabah kahvaltında ne yedin tam yazmamışsın ama karatay kahvaltı tabağıysa seni en az 6-7 saat tok tutması lazım,geç kahvaltı yapmışsın arada yemeyip akşam da doyuncaya kadar yeseydin daha iyi olurdutabi şartlarını bilemiyorum:26:bence sabah ve öğlenki tatlılar seni akşamki makarnayı yemeye itmişyürüyüş için
evet kısa bir rapor vereyim.
pazar günü kahvaltı da oğlumun yoğun isteği üzerine peynirli yedik saat 10 da ve akşam saat 18 de de tepsi de somon o kadar.
4 mil ve 150 mekik yapıldı.
"peynirli"nin devamını yazmayı unutmuşsun,gözleme filan mı acabasporun için
sarhoşum ve kardelenim yazdıklarınıza katılıyorum,karatay tam uygulandığında sonuç almamak mümkün değillakin amaç sadece kilo vermek olmamalı,sağlık çok daha değerli ve önemli:13:bunu yaşlandıkça daha iyi idrak ediyor insan
papişim sen bizim idolümüzsün,eskisi gibi sık sık gel ve bizi motive et lütfen

hımmmm peynirli pide bizim dilimiz alışmış ya peynirli, kıymalı demeye "pideyi" eklemeyi unutmuşum..

Akşama eşim ve oğlum patates kızartması ve köfte istediler.. yarın da mantı istedi eşim 2 günlük menüyü verdi ama yine hüsran yine bana açlık var.. sadece köfte yicem tabiiki..

bulgur konusun da ciddi hüsranlar dayım şuanda nohut yoksa kuru fasulyeyi de çok önermiyordur ve 3 gündür yiyorum bu cuma yangınlardayım yanii.. :44::44::44::44:

Allah birdaha göstermesin canım..
valla biz birbirimizde alışkanlık yaptık canım.:13::13:.sizlersiz olmak mümkün değil benim içinde..

afiyet olsun

ben de içiyorum canım karşılıklı içelim
sağol canım amin allah bizi ayırmasın amin
tahin deyildi canım pekmez,zencefil şimdilik bu ikili
sağol canım amin
abowwww bacım neler yazdın sen öyle haberlerde duymadınmı biberiye hapından öldü biri kaçkere denemişsin sakın içme sarfoşum sen bize lazımsın
canım ya ben mekik yapmıştım bi ara bıraktıktan sonra göbeğim daha bi çıktıydı sanki korkumdan yapamıyom bidaha sende böle oldumu yoksa devamlı yaptınmı sertlik oluştumu bi arkadaşım yapıyodu benim ama devamlı çok sertti karnı bırakınca sarkıyomu acep
sağol canım benim kızda sadece kolayı kessti çikolataya dayanamıyo

kahvaltım
1 yumurta
peynir zeytin
fındık
1 elma
yeşilçay
kaymaklı günkurusu
öğlen
ev yufkası peynir
çok az tavuk
çay fındık ceviz
1 buçuk mandalin
akşam
nohut çorbası belki yoğurt
reglmin 4. günü biraz şişliğim var akşamları hafif çorbalarla kapatmayı düşünüyorum

mekik devamlılık istiyor ne yazıkki ben özellikle sarkıklık gitsin ve yağlar erisin diye yapıyorum çünkü, 2 sezeryandan sonra karın çok kötü oluyor tabii toparlaması da o yüzden düz bir karın şart sürekli olmasa bile hafta da muhakkak 3 defa en az 100 çekiyorum sende yap bence sert ve düz bir karına ihtiyaçımız var ki kıyafetlerden pörtlemesin.. ne yazıkki karın en zor eriyen bölge mekik olmazsa olmaz yanii..

neslihancım,eveet fasulye değil ama nahut'ta nişasta miktarı fazlaymış o nedenle canım
ben pilates yapıyodum 1 yıl yaptım ama karın banamısın demedi. geçenlerde bi haber okudum mekik karın için çokta etkili değil diye. makas ve ayakları kaldırıp indirme hareketi alt karnı topluyomuş bende başlıcam inşallah.

benim sabah yazdığım tüm planlar tamamdır(spor,yemek çeşit ve saatleri) şuan dükkan kapandı.

neşeniz daim olaaaaa

makarna hem de 2 tabak..falakayı haketmişsin ama hadi yeni olmandan dolayı accuk çantayla geçiştirelim
canım leblebi ve tahin pekmez de yasak
yürüyüş yapılmış
maden suyunun sadesini tansiyon ve mide problemi olmayanlar içebilir canım sorun yok

sen de iyi ki varsın bebeemm..ama eskisi gibi çok da uzak kalma bizden özlüyoz..
arada meajlarına da bi bakıver

ahh benimkilerle imkansız karatay..

Eki Görüntüle 922378

inş. yükleyebildim işte bizim pide..

sağol canım amin allah bizi ayırmasın amin
:

bugünüm de kaçamaksız geçti arz ederim..

sabah

klasik kk kahvaltısı

öğlen

ıspanak kavurması
yoğurt
brokoli salatası

akşam,

tarhana çorbasıı

herkeşleri öperim..

Son düzenleme:
kaçamak falan yok halen bi yorgunluk var yürüyüş falan yapamadım bu hafta böyle geçerse aynı yerde sayacam yine

Son düzenleme:

haklısın özlem. bugünkü menüyü o yüzden demiycem ve senin kulağımı çekmen beni kendime getirdi. :) ciddiyim :)
yarından itibaren kendime çeki düzen vercem ve yemeklerime dikkat edecem.
evet klasık karatay kahvaltısı yapıyorum, ama yanına bazen ekmek ve pekmez-tahin yiyorum. bazende helva. artık yemiyeceğim. çünkü bu son günlerde, iştahımın feci arttığını anladım. gerçekten şeker ve ekmek gibi canan karatay'ın yemeyin diye direttiği şeyler asıl bizim iştahımızı açıyor... bundan sonra yemek yok!!! :))))

menüyü es geçeceğim bugün :/
akşamda yemekten sonra yürüyüş yaptım. az sonrada soda içeceğim. herkese iyi günler ... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…