Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Çakmelcim liste için kolay gelsin,ayrıca da tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
günaydın kızlarhaftanın bu son gününün hepimize iyi gelmesini diliyorum
,cakmel çok güzel kilo vermişsin,kolay gelsin..
bildirimi yaptım ama son sayfaya girmiyo acaba çıktımı sabahtan beri böyle
bidahamı yapsam
tam 5 gündür spor yapıyorum ve bugün reglimin 1. günü pek tartılmayı düşünmüyordum alışkanlık olmuş tartıldım ama pek de istediğim gibi bir sonuç olamadım.
rumuz:neslihansltn
başlangıç tarihi:24.10.2013
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta kilo:74.500
bu hafta:74.300
fark: --200
toplam fark: -9.500
boy:1.60
Allah 6 lı rakamları görmeyi nasip etsin..
bildirim
kaneel
baslangic tarihi: 2012 Nisan
geçen hafta : 71.00
bu sabah : 70.00
fark : -1 kg
toplam fark : -25
yas :25
boy:1.72
spor: her gün bir saat yürüyüş
canım % 0,268 oluyor dimi
doğru dur canım
geçmiş olsun canımKızlar selam ,
2014 yılının çok hareketli olmasını dilemiştim ve öyle de oldu.Acayip bi yoğunluk var , aynı zamanda da acayip bi grip var , yorgun ve hastayım , foruma hiç gelemiyorum , hepinizi özledim.Bildirim yapıp kaçıyorum ;
Rumuz : Birdy
2 hafta önceki kilo : 45.3 kg
(geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum)
Bu hafta : 45 kg
Fark : -0.3 kg
% fark : 0.662 (diabloya kıl payı)
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Öptüm cümleten.Liste yapacak arkadaşıma kolay gelsin....
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:74,5
bu hafta kilo:73
fark:1,5
yüzde:%2,013
toplam fark:18,5
aslında bu hafta 75,7 yi bile görmüştümkarabuğday çok işime yaradı bu hafta
siteye girmem çok zor oldu,bakım varmış,geçmişe bakamadım..kimler ne kadar verdi akşama bakarım artık..umarım herkes kilo vermiştir
hoşgeldin cicimm
merhaba kızlar ..
Ben geldim .. Laptopum bakımdan geldi .. Burada hersey uzun sürdüğü gibi buniş te biraz uzunnnn sürdü ..... Yılbaşı , noel derken uzadı da uzadı ..
Neyse iste geldim burdayim .. Ben bu işte usta olmak üzereyim..
Yaptığım kaçamaklar anlatmak ile bitmez .. Bu konuya girmeyeceğim .. Yılbaşı falan derken aldık gittik mağma ya doğru ..
Sonra toparladik biraz sonra biraz dağıttık sonra yine topladık ..
Hedefe 5 kg çık kala beni zorluyor karatay ...... Pro ya ağırlık vermeden gitmiyor aptal kilocuklar ... Ama gayret ediyoruz .. Gidecek inşallah ...💪💪💪💪💪💪
Seviyorum seni kadınnnnİnşallah canım daha sık gelmek istiyorum hem muhabbetleri hem de karatayı özledim. Tam anlamıyla karatay yapamıyorum. Sizin karabugday da nası bişi merak ettim
Neyse bende kaçıyorum...
Kızlar sizi çok özledim beaa
​metabolizma nedir 👊👊
öncelikle hrkese iyi geceler. ben gunun raporuna vereyım :)
sabah 08.00 de =) bir kase yoğurt, bir avuç dolusu peynr, kefir, zeytin ve yeşil çayımı içtim.,
14.00 =) öğle yemeğinde ise, 2 kase yoğurt, bir buçuk orta büyüklükte havuç ( hafif yağlanmış ve limonlu), bir parça peynir ve zeytin , yanına siyah çay içtim.
akşam 18.45 =) bir bardak ayran, bir tabak balık, bir kibrit kutusu kadar tahin helvası, bir kepçe mercimek çorbası ve bol salata yedim.
hemen ardından bulaşıkları hallettik ve yürüyüşe çıktık yaklasık yarım saat kadar. ve sonra limonlu siyah çay içtim. az sonrada sodamı içmeyi düşünüyorum.
herkese sağlık dilerim. ve leptinlerin iş başında olmasını dilerim :))) bol sağlıklı günlerrr :)
ayy şekerim seni nasıl unuturuzz..ayyy bende bi araştırayım nerde bulunur migrostan umutluyum du bakalım sağol leylakcım acıktıkça değilde öğünlerde olabilir karatayı bozmadan bulursak tabi
benide alın aranıza bende bende ben eksik kalmıyımmmm
kahvaltım
1 yumurta
peynir,zeytin
1 portakal
2 kayısı
fındık,ceviz
yeşilçay
öğlen
tavuk ciğer sote
peynir zeytin
fındık çay
akşam
kuru fasulye
salata turşu
Kızlar şu karabugdayi nereden satın aldiniz merak ettim izmirdeyim nereden bulabilirim ben de merak ettim
Çok güzel kilo vermissin canim benim hamilelik Öncesi kiloma döndüm ve duraksadi kilom oturmus bi kilo oldugu için mi acaba nasil kircam bilemiyorum ne yapmaliyim kizlar biraz bu hafta küçük kaçamaklar yaptim ogunlerimde olabilir belki onlar tuttu artik haftaya
rumuz:sersum
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo: 77.3 kg
haftalık yüzde:%1.528
haftalık fark:---1200gr
toplam fark: 7.7kg
beden:42
spor:yok
daha iyi bir sonuç bekliyordum ama napalım mukadderat..
sanırım bu hafta yılbaşı kiloları gitmiş..olan sana oldu oyam...
çakmel kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?