ay nekadar güzel canımMerhaba güzel Karatay Kizlari ... Nasilsiniz ???
Ben cok cok iyiyim..
Dün yine cok cok güzel bir gün gecirdim canim kocisim ile birlikte .. Patron Mutlu Son istiyor Hollanda Galasina katildik .. Filmi izledik .. Tolga Cevik ve Ezgi Mola ile tanistik , resim cekildik .. Saat gece 1 gibi evdeydik .. Film harikaydi .. cok gulduk , cok hüzunlendik .. tam bir romantik komediydi .. Bayildik..
Yemeklere gelince ... Asla kacamak yapmadik .. Esim birazcik kilo almis cunku son zamanlarda .. Karataya hic uymadi hemde hic .. Buyuk kararlar aldi yine .. Marta kadar aldigi 3 kiloyu verecek ve hic kacamak yapmayacakmis .. dedim herzaman ardindayim yigidim :)))))))
Benimde bes kilo vermem lazim dedimm yooooook dedi olmaz sennnn iyisin ..
Ama verecegim ..
Onunda benimle birlikte yine karataya baslamasi adina cok mutlu oldum ..
Cunku kendisi ayni benim gibi karatay ile 25 kilo verdi ve ideal kilosuna kavustu ..
Simdilik bu kadar kizceler ..
Sevgiler
iyi pazarlar
iyi geceler kizlar tel.soyle bir bakayim dedim...kaneel canim guzel bir gun gecirmissin ne guzel.
cakmel canim senin yazdiklari okuyunca kendiminde ne kadarrrr sosyal oldugumu anladim.emin ol bende senin dolasiyorum.
telden yazmayi hic sevmiyom.biraz sonra uyuycam kizlar iyi geceler....
her neyse başkanım facem yok ama eşimoğlum adına bitane açmış ondan girip beğenicem bol bol burda beğenemiyorum ya acısını çıkartıyım dedimm
toplamda 3 lt su
60 dk yürüyüş 7 km 420 kalori
sevgiler fıstıklarımmmm
aaaaaaaaa kızlar beğen tuşu gene gelmişama basılmıyoo. .şikayetimiz işe yaramış sanırsam
tekrar selam Sersumcum
Burdan çıktım eşimle yürüyerek kızımızı aldık sonra karabuğday arama bahanesiylebol bol yürüdük geldik sonra kızım lavaş arası sucuk istedi benimde işime geldi yoksa pizza da pizza diye tutturmuştu neyse hazırladım ve bende 1 lavaş 1 de simit yedim
ama bugünde 2 öğün yapmış oldumşimdi çay içiyorum sanada yolluyim
Kanel değerli paylaşımların için teşekkürler canımo filmi dün eşimle kızım seyrettiler eşim pek beğenmemiş
Sersum bel fıtığına yaramadığını söylemen iyi oldu yoksa bende alıcaktım pratik diyeannemde ileri düzeyde bel ve boyun fıtığı var dizlerindede çok problem var diye merdivenlerde çok zorlanıyor ama mecburiyetten yükleniyor bel ve bacaklarına napcaz bilmiyorum ?
Daha yeni koydukları için basılmıyodur yakında düzelir umarım
Benimde mesaj kutumu boşaltmam lazım bazılarını saklayıp bazılarını boşaltmanın yolu varmı :26:
Cakmel ve Ramaska vede diğer bebekli hatunlar sabredin elbet bebeler büyücek o zaman sizde sosyalleşiceksiniz hemide Karatay'ı erken öğrendiğiniz ve bu topikte olduğunuz için çıtır-fit hatunlar olarak
bulamadınız mı karabuğday..afiyet olsun canıım biz az önce kapadık çay faslını
alma canım merdivende yasak step de..en güzeli yürüyüş bize..
Bu mesajınıda beğeniyim dedim başkalarının mesajınıda değerlendirmelisiniz diye yazıçıktı zorlamı ya alla alla
Malesef burası küçük yer bulamadık artık salı günü mısır çarşısına gider alırım inşallah
bence de
tabii ki var canım kutucuklardan hangisini seçersen onu silebilirsin ya da tek tek aç ve silmek istediğinin altında sil butonu çıkıyor öyle sil..
İlk dediğini tahmin ediyodum ama ya hepsi silinirse korkusuyla yapmamıştım 2. dediğin daha mantıklı tek tek açıp silerimbu arada sen benim çizelgeyi kilomu 63.2 olarak yenileyip yollarsan sevinirim ama acelesi yok ne zaman istersen o zaman olsun bu pc nin mausu yok o yüzden uğraşsamda geçen seferki gibi ( niyeyse ) olmıycak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?